ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

بپرس تا بگم! (کامیارکاظمی)
زمان کنونی: 09-24-2025, 04:08 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان
نویسنده: کامیار کاظمی
آخرین ارسال: Star9893
پاسخ:
بازدید: 71102

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 32 رأی - میانگین امیتازات : 3.47
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بپرس تا بگم! (کامیارکاظمی)
01-15-2015, 12:08 AM
ارسال: #55
RE: بپرس تا بگم! (کامیارکاظمی)
(12-25-2014 06:03 PM)mamad200356 نوشته شده توسط:  با سلام و عرض ادب احترام خدمت استاد محترم
من محمد ام یک کارگاه 90 متری دارم با یک دستگاه تراش کوچک دستکاه جوش برق و هوا گاز و کمپرسور هوا که قصد راه اندازی کار نویی بودم متاسفانه کار جدیدم به علت عدم اطمینان صنایع رونق نگرفت از شما تقا ضا دارم با توجه به امکانات بالا من چه کاری را میتوانم شروع کنم وچگونه کار بگیرم که در آمد و اینده خوبی داشته باشد در ضمن من هم جوشکاری و هم تراشکاری در حد متوسط بلدم بسیار از راهنمایتان ممنونم

با درود و تشکر ویژه از صرف زمان و زحماتی که آقای کاظمی برای این تاپیک و انجمن متحمل می شوند. دوست من شما امکانات خاصی ندارید که بشه کار خاصی پیشنهاد داد ، مواردی که فرمودید جز نیاز های اولیه هر کارگاه ماشین سازی هست هزاران هزار ازین کارگاه ها تا تجهیزات بیشتر از این در سطح کشور هست که بعضا تعطیل و بعضا هم تا سالها بعد سفارش تولید دارند !!

پیشنهاد من وارد شدن به حیطه ماشین آلات CNC صنایع چوب هست ، علی الخصوص ماشین آلات مخصوص منبت مبلمان ، چون صنعت منبت کاری تقریبا به طور کامل داره از رده خارج می شه و ماشین آلات سی ان سی جای استادان منبت کاری را گرفته اند ، کارگاه ها و ماشین سازی هایی که دارن ماشین آلات را می سازند ، هیج دستگاه خاصی ندارند ، یک ماشین را دمونتاز کردن و از روش دارن کپی می کنند.

مورد دومی که بازارش خیلی خوب بود ، الان را نمی دونم ، تولید دستگاه سیخ گیر کباب بود که باز این هم با شرایط شما همخونی داره ، بسته به بازار فروشتون سود های فوق العاده ای هم داره

اگر بخواهید در سطح پایین تر و بدون فراگیری علم و .. کاری انجام بدید ساخت اجاق گاز های مخصوص آش و شله زرد و .. را پیشنهاد می کنم که کار ساده و بسیار پرفروشی هست و محصول تولیدی به راحتی فروش می ره ، حتی شنیدم تریلی تریلی صادر می شه !!!!

خلاصه اینکه کارهای زیادی می شه کرد ، ولی این ابزاری که شما دارید فقط ابزار هستند این شما و پرسنل شما هستند که باید ایده و توانایی داشته باشند و با کمک این ابزار محصولی را تولید یا خدماتی را عرضه کنند

10_004

به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))

.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: بپرس تا بگم! (کامیارکاظمی) - مهدی 1 - 01-15-2015 12:08 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  بپرس تا بگم (هوشنگ قربانیان) jahanagahi 109 27,152 12-28-2016 04:09 AM
آخرین ارسال: blogffa

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS