ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
دوربین مدابسته زمان کنونی: 09-27-2025, 05:52 AM |
|||||||
|
دوربین مدابسته
|
01-02-2015, 06:18 AM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
RE: دوربین مدابسته
سلام دوست گرامی
یکی از دوستان نزدیک من کارش همینه و اتفاقا بسیار موفقه . من چون زیاد پیشش می رم چیزهایی رو که اونجا دیدم می نویسم شاید به کارتون بیاد . این دوست من در اصل مغازه اش تزئینات ماشینه . روکش ، دزدگیر ، لوازم لوکس و ... . حدود دو سال پیش که می خواست دزدگیر اماکن رو هم به خدماتش اضافه کنه اولین کاری که کرد یه دوربین مداربسته برای مغازه ی خودش بست بعدش یه مانیتور بزرگ گذاشته بود توی مغازه اش طوری که همه ی مشتری ها خودشون رو توی مانیتور می دیدن .همین مانیتور موجب می شد که مشتری هایی که نیاز به دزدگیر و دوربین اماکن داشتن درباره ی این موضوع ازش سئوال می پرسیدن . کم کم مشتری ها شناختنش و تا اونجایی که من می دونم در حال حاضر خودش بیشتر بیرون مغازه است و مشغول انجام همین کار . انصافا هم سود خوبی داره . چون علاوه بر سودی که روی فروش دوربین و تجهیزات می گیره دستمزد خوبی هم بابت نصب و خدمات می گیره ________________ ببینید دوست گرامی توی این شاخه چون مسئله ی امنیت دربین هست من فکر می کنم نداشتن مغازه یا دفترکار کمی در جلب اعتماد مشتری تاثیر منفی بذاره . به نظر من شما اگه نمی خواهید مغازه یا دفتری راه بندازید بهترین کار اینه که با شغلهایی که می تونن برای شما مشتری جور کنن همکاری کنید . مثلا مغازه های لوکس و دزدگیر ماشین ، تزئیناتی های ساختمان و یا شرکت های ساختمانی ________ با آرزوی موفقیت خانمانسوز بود آتش آهی گاهی ناله ای می شکند پشت سپاهی گاهی گر مقدر بشود سلک سلاطین پوید سالک بی خبر خفته به راهی گاهی قصه ی یوسف و آن قوم چه خوش پندی بود به عزیزی رسد افتاده به چاهی گاهی ______________ کاش آن شب مهتابی نبود ، کاش دستکم بی تو گذرم به آن کوچه نمی افتاد کاش همه تن چشم نمی شدم و خیره به دنبالت نمی گشتم راستی اگر همه ی این ای کاش ها هم می شد با شوق دیدارت چه می کردم ؟ |
|||
|
پیام های داخل این موضوع |
دوربین مدابسته - shayan1409 - 12-08-2014, 02:36 PM
RE: دوربین مدابسته - ali_amiri - 12-15-2014, 06:06 PM
RE: دوربین مدابسته - moele - 12-15-2014, 06:31 PM
RE: دوربین مدابسته - ali_amiri - 01-01-2015, 07:58 PM
RE: دوربین مدابسته - soshiant - 01-02-2015, 01:04 AM
RE: دوربین مدابسته - shirazi021 - 01-02-2015 06:18 AM
RE: دوربین مدابسته - سزار3 - 03-29-2015, 05:31 PM
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان