ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما


راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین


تولید حلوا شکری به صورت سنتی
زمان کنونی: 09-23-2025, 06:54 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: ebrahim.ev
آخرین ارسال: Omid0204
پاسخ:
بازدید: 8921

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 26 رأی - میانگین امیتازات : 2.08
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تولید حلوا شکری به صورت سنتی
12-05-2014, 09:52 PM
ارسال: #5
RE: تولید حلوا شکری به صورت سنتی
فرآينده تهيه حلوا ارده

1) تهيه ارده: براي تهيه ارده، دانه‌هاي کنجد بوجاري شده را در مخازن استيل به مدت هشت ساعت خيس مي‌کنند. پس از خارج کردن آب، دانه‌هاي کنجد خيس خورده را به دستگاه پوست جدا کني منتقل مي‌کنند که تحت اثر سايش و ضربه، پوست دانه‌ها شکسته شود. مجموعه را در مخازن کوچک در آب نمک قرار مي‌دهند. در اين مرحله، پوست ته‌نشين شده و مغز کنجد در سطح آب نمک قرار مي‌گيرد. به اين ترتيب، مغز را که در سطح آب نمک قرار دارد، به حوض سيماني ديگري که در روي آن شير آب تعبيه شده، منتقل مي‌کنند و با آب شستشو مي‌دهند تا عاري از نمک شوند. مغز کنجد شسته شده را به داخل سانتريفوژ براي آبگيري منتقل مي‌کنند. آن گاه مغز کنجد را براي خشک کردن و بو دادن به ديگ‌هاي دو جداره منتقل مي‌کنند. مغز کنجد بو داده شده را براي خشک شدن نهايي در روي ميزهاي چوبي به مدت يک ساعت پخش مي‌کنند. پس از خشک شدن، بوجاري مي‌شود و بعد از بوجاري به آسياب منتقل مي‌کنند. در آسياب، روغن از آرد جدا مي‌شود تا به مصرف کارگاه‌هاي حلواسازي برسد. در خوزستان مرسوم است که ارده را با خرما مخلوط کرده و به مصرف مي‌رسانند و در قم و کاشان و يزد آن را به صورت ارده شيره مصرف مي‌کنند. در تهيه ارده بايد دقت شود تا ارده تهيه شده سياه نشود و رنگ‌ آن کرم متمايل به زرد باشد و بايد تازه تازه مصرف شود تا طعم تندي نداشته باشد. در محصول اگر مقدار ارده کم باشد، محصول بافت سفتي دارد و اگر ميزان ارده زياد باشد، محصول شل خواهد شد. در هر حال ميزان آن در حلوا نبايد از 50 درصد وزن کل کمتر باشد.

2) پخت شکر: صد کيلو شکر و سي کيلو گلوکز مايع را جداگانه در ديگ فلزي به مدت يک ساعت حرارت مي‌دهند تا شکر آب شده و با گلوکز مايع يکنواخت گردد. سپس آن را به دستگاه پخت منتقل مي‌کنند. درجه حرارت پخت 120 درجه سانتي‌گراد و زمان پخت يک ساعت و نيم است. بعد از گذشت نيم ساعت آب چوبک به بار شکر افزوده مي‌شود. بار رسيده شکر بعد از افزودن آب چوبک سفيد رنگ است.

3) مخلوط کردن: مخلوط کردن ارده و شکر با پارو و در ديگ‌هاي بزرگ به وسيله کارگران انجام مي‌شود. اضافه کردن گلوکز مايع، کيفيت محصول را بالا مي‌برد. به عبارتي ديگر با افزودن گلوکز، شيريني کم مي‌شود و به اصطلاح «نخ» مي‌دهد. بار شکر و گلوکز را که حدود 70 درجه سانتي‌گراد حرارت دارد، با ارده مخلوط کرده و مالش مي‌دهند. بافت حلوا شامل الياف بسيار نازکي خواهد بود که به آن «نخ» مي‌گويند. در گذشته به جاي شکر و گلوکز، از شيره کشمش، انگور و خرما استفاده مي‌کردند.

از وبلاگ زیر گرفتم ، سایت خوبی هست

http://goolnab.blogfa.com/

 
 
 به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))


.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پیام های داخل این موضوع
RE: تولید حلوا شکری به صورت سنتی - مهدی 1 - 12-05-2014 09:52 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  یک پیشنهاد در مورد تولید و فروش (مثل در کارحبوبات) شاهکار طبیعت 16 5,400 06-15-2025 07:22 PM
آخرین ارسال: abolfazl_qn
Thumbs Up خط تولید کود شیمیایی حمید رستم 0 473 04-05-2020 05:51 PM
آخرین ارسال: حمید رستم
  تولید عرقیات گیاهی و اسانس ها hamedkhan 61 17,039 04-11-2018 12:07 PM
آخرین ارسال: Reza9877
  تولید دمنوش گیاهی مرتضی حسین پور 6 5,649 01-06-2018 01:26 PM
آخرین ارسال: های نیوشا
  انتخاب نام مناسب جهت برند سازی + هدیه به بهترین نام mohamad javad 50 11,059 08-27-2017 08:25 PM
آخرین ارسال: ehsan.m.nezhad
  تولید سبزی خشک و میوه خشک arshiaaziz2000 19 10,948 06-09-2017 11:40 PM
آخرین ارسال: E V I L
  مطالبی راجع به گروآسیس، نجات دهنده جنگل، بیابان زدایی sadegh_mp2 6 1,071 03-08-2017 09:23 PM
آخرین ارسال: chatredanesh
  دعوت به سرمایه گذاری حق شناس 0 934 12-24-2016 12:18 AM
آخرین ارسال: حق شناس
  میوه فیسالیس در كشور تولید شد+عکس کامیار کاظمی 22 11,263 07-15-2016 11:00 AM
آخرین ارسال: kourosh_ma
Question راهنمایی برای یک زمین آبی 2 هکتاری در جاده مرند به منطقه آزاد جلفا mohammad_n_97 11 3,304 06-23-2016 05:00 PM
آخرین ارسال: kourosh_ma
  مغازه لبنیات سنتی afshin67 4 2,374 05-25-2016 12:39 PM
آخرین ارسال: afshin67
  تولید پیاز خشک afshin955 18 12,096 05-10-2016 01:02 PM
آخرین ارسال: soheyl_ir89
  تبدیل زمین دیم به باغ آذرشین 4 4,443 03-09-2016 09:04 PM
آخرین ارسال: shurafarin
  نظرتون راجع به این کار که به سرم زده چیه ؟ سعادت 13 3,248 01-26-2016 10:35 PM
آخرین ارسال: amirali699
  گرفتن مغز بادام و گردو و فروش فله ای به آجیل فروشی ها hs6467 13 23,630 10-27-2015 09:24 PM
آخرین ارسال: amirreza6794
Smile 8 هكتار زمين كشاورزي (نياز به شراكت يا سرمايه گذاري) شيردل 6 1,685 10-11-2015 10:11 PM
آخرین ارسال: sorin
  تولید چیپس میوه با دستگاه 500 کیلویی و تولید 50 تا 100 کیلو در روز ! (شروع کنیم؟) Iraj_27 11 32,503 10-09-2015 03:44 PM
آخرین ارسال: می نا
  پرورش بوقلمون و صادرات به عراق saadati 9 10,505 09-07-2015 08:39 PM
آخرین ارسال: lvlahyar
  تولید و فروش مغز گردو hasan-f 14 6,862 08-27-2015 10:27 AM
آخرین ارسال: keavan
  فقط سیب زمینی و پیاز به قیمت خیلی پائین... hs6467 6 2,700 08-26-2015 12:45 PM
آخرین ارسال: amin02

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS