ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
تولید حلوا شکری به صورت سنتی زمان کنونی: 09-23-2025, 06:54 PM |
|||||||
|
تولید حلوا شکری به صورت سنتی
|
12-05-2014, 09:52 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
RE: تولید حلوا شکری به صورت سنتی
فرآينده تهيه حلوا ارده
1) تهيه ارده: براي تهيه ارده، دانههاي کنجد بوجاري شده را در مخازن استيل به مدت هشت ساعت خيس ميکنند. پس از خارج کردن آب، دانههاي کنجد خيس خورده را به دستگاه پوست جدا کني منتقل ميکنند که تحت اثر سايش و ضربه، پوست دانهها شکسته شود. مجموعه را در مخازن کوچک در آب نمک قرار ميدهند. در اين مرحله، پوست تهنشين شده و مغز کنجد در سطح آب نمک قرار ميگيرد. به اين ترتيب، مغز را که در سطح آب نمک قرار دارد، به حوض سيماني ديگري که در روي آن شير آب تعبيه شده، منتقل ميکنند و با آب شستشو ميدهند تا عاري از نمک شوند. مغز کنجد شسته شده را به داخل سانتريفوژ براي آبگيري منتقل ميکنند. آن گاه مغز کنجد را براي خشک کردن و بو دادن به ديگهاي دو جداره منتقل ميکنند. مغز کنجد بو داده شده را براي خشک شدن نهايي در روي ميزهاي چوبي به مدت يک ساعت پخش ميکنند. پس از خشک شدن، بوجاري ميشود و بعد از بوجاري به آسياب منتقل ميکنند. در آسياب، روغن از آرد جدا ميشود تا به مصرف کارگاههاي حلواسازي برسد. در خوزستان مرسوم است که ارده را با خرما مخلوط کرده و به مصرف ميرسانند و در قم و کاشان و يزد آن را به صورت ارده شيره مصرف ميکنند. در تهيه ارده بايد دقت شود تا ارده تهيه شده سياه نشود و رنگ آن کرم متمايل به زرد باشد و بايد تازه تازه مصرف شود تا طعم تندي نداشته باشد. در محصول اگر مقدار ارده کم باشد، محصول بافت سفتي دارد و اگر ميزان ارده زياد باشد، محصول شل خواهد شد. در هر حال ميزان آن در حلوا نبايد از 50 درصد وزن کل کمتر باشد. 2) پخت شکر: صد کيلو شکر و سي کيلو گلوکز مايع را جداگانه در ديگ فلزي به مدت يک ساعت حرارت ميدهند تا شکر آب شده و با گلوکز مايع يکنواخت گردد. سپس آن را به دستگاه پخت منتقل ميکنند. درجه حرارت پخت 120 درجه سانتيگراد و زمان پخت يک ساعت و نيم است. بعد از گذشت نيم ساعت آب چوبک به بار شکر افزوده ميشود. بار رسيده شکر بعد از افزودن آب چوبک سفيد رنگ است. 3) مخلوط کردن: مخلوط کردن ارده و شکر با پارو و در ديگهاي بزرگ به وسيله کارگران انجام ميشود. اضافه کردن گلوکز مايع، کيفيت محصول را بالا ميبرد. به عبارتي ديگر با افزودن گلوکز، شيريني کم ميشود و به اصطلاح «نخ» ميدهد. بار شکر و گلوکز را که حدود 70 درجه سانتيگراد حرارت دارد، با ارده مخلوط کرده و مالش ميدهند. بافت حلوا شامل الياف بسيار نازکي خواهد بود که به آن «نخ» ميگويند. در گذشته به جاي شکر و گلوکز، از شيره کشمش، انگور و خرما استفاده ميکردند. از وبلاگ زیر گرفتم ، سایت خوبی هست http://goolnab.blogfa.com/ به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی )) . |
|||
|
پیام های داخل این موضوع |
تولید حلوا شکری به صورت سنتی - ebrahim.ev - 12-04-2014, 11:59 AM
RE: تولید حلوا شکری به صورت سنتی - davaran - 12-05-2014, 12:00 AM
RE: تولید حلوا شکری به صورت سنتی - مهدی 1 - 12-05-2014, 12:12 AM
RE: تولید حلوا شکری به صورت سنتی - mahdi6940 - 12-05-2014, 01:09 AM
RE: تولید حلوا شکری به صورت سنتی - مهدی 1 - 12-05-2014 09:52 PM
RE: تولید حلوا شکری به صورت سنتی - ebrahim.ev - 12-11-2014, 02:31 PM
RE: تولید حلوا شکری به صورت سنتی - home1989 - 12-12-2014, 12:40 PM
RE: تولید حلوا شکری به صورت سنتی - hamed0050 - 06-15-2015, 05:30 PM
RE: تولید حلوا شکری به صورت سنتی - home1989 - 12-12-2014, 12:48 PM
RE: تولید حلوا شکری به صورت سنتی - ebrahim.ev - 12-30-2014, 05:48 PM
RE: تولید حلوا شکری به صورت سنتی - پارمیدا وحیدی - 12-30-2014, 06:26 PM
RE: تولید حلوا شکری به صورت سنتی - ebrahim.ev - 12-31-2014, 04:11 PM
RE: تولید حلوا شکری به صورت سنتی - hamed0050 - 06-15-2015, 05:32 PM
RE: تولید حلوا شکری به صورت سنتی - ebrahim.ev - 09-15-2015, 03:28 PM
RE: تولید حلوا شکری به صورت سنتی - Omid0204 - 09-05-2024, 07:02 PM
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
یک پیشنهاد در مورد تولید و فروش (مثل در کارحبوبات) | شاهکار طبیعت | 16 | 5,400 |
06-15-2025 07:22 PM آخرین ارسال: abolfazl_qn |
|
![]() |
خط تولید کود شیمیایی | حمید رستم | 0 | 473 |
04-05-2020 05:51 PM آخرین ارسال: حمید رستم |
تولید عرقیات گیاهی و اسانس ها | hamedkhan | 61 | 17,039 |
04-11-2018 12:07 PM آخرین ارسال: Reza9877 |
|
تولید دمنوش گیاهی | مرتضی حسین پور | 6 | 5,649 |
01-06-2018 01:26 PM آخرین ارسال: های نیوشا |
|
انتخاب نام مناسب جهت برند سازی + هدیه به بهترین نام | mohamad javad | 50 | 11,059 |
08-27-2017 08:25 PM آخرین ارسال: ehsan.m.nezhad |
|
تولید سبزی خشک و میوه خشک | arshiaaziz2000 | 19 | 10,948 |
06-09-2017 11:40 PM آخرین ارسال: E V I L |
|
مطالبی راجع به گروآسیس، نجات دهنده جنگل، بیابان زدایی | sadegh_mp2 | 6 | 1,071 |
03-08-2017 09:23 PM آخرین ارسال: chatredanesh |
|
دعوت به سرمایه گذاری | حق شناس | 0 | 934 |
12-24-2016 12:18 AM آخرین ارسال: حق شناس |
|
میوه فیسالیس در كشور تولید شد+عکس | کامیار کاظمی | 22 | 11,263 |
07-15-2016 11:00 AM آخرین ارسال: kourosh_ma |
|
![]() |
راهنمایی برای یک زمین آبی 2 هکتاری در جاده مرند به منطقه آزاد جلفا | mohammad_n_97 | 11 | 3,304 |
06-23-2016 05:00 PM آخرین ارسال: kourosh_ma |
مغازه لبنیات سنتی | afshin67 | 4 | 2,374 |
05-25-2016 12:39 PM آخرین ارسال: afshin67 |
|
تولید پیاز خشک | afshin955 | 18 | 12,096 |
05-10-2016 01:02 PM آخرین ارسال: soheyl_ir89 |
|
تبدیل زمین دیم به باغ | آذرشین | 4 | 4,443 |
03-09-2016 09:04 PM آخرین ارسال: shurafarin |
|
نظرتون راجع به این کار که به سرم زده چیه ؟ | سعادت | 13 | 3,248 |
01-26-2016 10:35 PM آخرین ارسال: amirali699 |
|
گرفتن مغز بادام و گردو و فروش فله ای به آجیل فروشی ها | hs6467 | 13 | 23,630 |
10-27-2015 09:24 PM آخرین ارسال: amirreza6794 |
|
![]() |
8 هكتار زمين كشاورزي (نياز به شراكت يا سرمايه گذاري) | شيردل | 6 | 1,685 |
10-11-2015 10:11 PM آخرین ارسال: sorin |
تولید چیپس میوه با دستگاه 500 کیلویی و تولید 50 تا 100 کیلو در روز ! (شروع کنیم؟) | Iraj_27 | 11 | 32,503 |
10-09-2015 03:44 PM آخرین ارسال: می نا |
|
پرورش بوقلمون و صادرات به عراق | saadati | 9 | 10,505 |
09-07-2015 08:39 PM آخرین ارسال: lvlahyar |
|
تولید و فروش مغز گردو | hasan-f | 14 | 6,862 |
08-27-2015 10:27 AM آخرین ارسال: keavan |
|
فقط سیب زمینی و پیاز به قیمت خیلی پائین... | hs6467 | 6 | 2,700 |
08-26-2015 12:45 PM آخرین ارسال: amin02 |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان