ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

دوره توانگری و جذب
زمان کنونی: 09-24-2025, 04:43 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: MARYAR
آخرین ارسال: sokeinia
پاسخ:
بازدید: 61722

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 19 رأی - میانگین امیتازات : 3.21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دوره توانگری و جذب
09-12-2014, 10:12 PM
ارسال: #54
RE: دوره توانگری و جذب
پالایش )

قسمت دوم

دكتر " ارنست ويلسون "مي گه : " تنها نبايد پليدي و شر را رها كرد.خير و نيكويي را هم بايد رها كرد. نيكي اي كه ايستا نيست، پوياست.تكامل مي يابد و عوض مي شود.هنگامي كه براي پيشرفت خودمان يا ديگري ضرورت دارد، بايد بگذاريم موهبتهايي كه به آنها خو گرفته ايم، رها شوند. نبايد از اعتماد به قانون بهراسيم. همان قانوني كه آن موهبت را مي آورد، موهبتي عظيم تر را برايمان به ارمغان مي آورد. بايد مشتاق باشيم كه فرشته هايمان را رها كنيم تا فرشته هايي بزرگتر در زندگيمان پديدار شوند."

بله! در ايجاد خلاء ، حتي اشيا ي گرانبهايي كه ديگه براتون كاربرد نداره ، را هم رها كنين.افرادي كه قوانين توانگري رو انجام مي دهند، رسم زيبايي دارند. اونها مي گند هر چيزي كه يكسال ازش گذشته باشه در حالي كه تو اين يكسال ازش استفاده نكردين، متعلق به شما نيست! حتي اگه گرانبها باشه!
به علاوه ، چيزهاي تازه را هم بايد رها كرد! آيا پيش نيومده كه از سر بي صبري چيزي رو خريده باشيد و بعد احساس كرده باشيد كه خيلي هم باب ميلتون نيست؟ تو اين مواقع هم بايد اونها رو ببخشيد، پس بديد يا دور بريزيد. وقتي رهايشان كنيد، براي دريافت چيزي سودمند تر راه مي گشاييد.
استاد من ، هر وقت مي ديد كه ما آرزويي داريم يا مسئله ي حل نشده اي نگرانمون كرده، مي گفت: برو گنجه ي لباس و ظروفت رو باز كن و ببين چه چيزهايي هست كه بايد رها كني!
من با انجام حرف اون ، به مرور دريافتم كه اين دستور به طرزي اعجاب انگيز ، معجزه مي كنه.
گاهي وقتي مي خوام، لباسهاي نو و ظروف زيبايي رو كه در يك سال ازشون استفاده نكردم، ببخشم ، عقل استدلالي مي گه : اين كار رو نكن!
اما تو اين لحظه، به ياد مي آرم كه اونها فقط جاي موهبتهايي رو كه منتظرش هستم ، گرفتند.

"كاترين پاندر "در كتابش داستان واقعي مردي بازرگان رو مطرح مي كنه كه مدتها دچار بيماري بود. اون با دور ريختن تمام داروهاي قديمي كه در خانه داشت، ايجاد خلاء كرد و از اون روز به بعد، به طرزي شگفت انگيز شفا يافت! "

خوب! تا اينجا ما از انجام پالايش با ايجاد خلاء صحبت كرديم. اما پالايش از طريق ايجاد نظم هم انجام ميشه.

پالايش بيروني***** 2_ پالايش از طريق ايجاد نظم :

طبق قوانين توانگري، با ايجاد نظم در يكايك جزئيات زندگيتان، مي توانيد ذهن خود را بپالاييد و چشم دلتان را به روي توانگري بگشاييد. خدا نظم و ترتيب رويدادها را به هم نمي زند، بعكس، گويي پيشرفت بعدي را آنقدر متوقف نگه مي دارد، تا در وضع موجود،يا حال ذهني كنوني شخص، نظم برقرار شود.

كاترين پاندر مي گه :" هر گاه امور زندگيتان، ناهماهنگ و بي نظم به نظر مي رسه، مثل ديوانه ها سراسيمه اين و و آنسو نپريد تا از راههاي بيروني، به كارهايتان سامان بدهيد، يا بكوشيد ديگران را عوض كنيد، و به آنها نظم و ترتيب بيشتري را بياموزيد. به جاي اين كار، به خاطر بياوريد كه بي نظمي نخست در خودتان است.اگر بتوانيد انديشه ها و احساسات خود را منظم كنيد، مردم و اوضاع و شرايط و جهان پيرامونتان هم به شيوهاي منظم تر به شما پاسخ خواهند داد."

پاندر آدمهاي زيادي رو مثال مي زنه كه در شرايط بد به محض اينكه سعي مي كنند آروم باقي بمانند و مدام از خدا طلب نظم الهي و متعالي بكنند، مشكلاتشون از بين مي ره.شايد به نظرتون عجيب بياد اما خود من بارها اين رو تجربه كرده ام. چندين بار وقتي در مسافرت با آب و هواي بدي روبرو شدم كه مي تونست شرايطم رو كاملا" به هم بريزه ؛ فقط سعي كردم آروم بمونم و از نظم الهي كمك بخوام.
شگفت انگيز تر اينكه در دقايقي كوتاه چنان تغييرات جوي به نفع خواسته ي من تغيير مي كرد كه خودم هم متعجب مي شدم.

تمرين _ در اوضاع و شرايط نابسامان( بي پولي، مشكلات، اختلافات، برآورده نشدن آرزوها، گره خوردن كارها ، بيماري و...) به مراقبه بنشينيد و نظم الهي رو طلب كنيد." امرسون" به جاي نظم الهي ، از "نظم متعالي " نام مي بره و مي گه " آدمي بايد خودش را شادمانه به آغوش نظم متعالي پرتاب كند."يكي از بهترين جملات تاكيدي براي انجام اين كار ، تكرار روزانه ي اين عبارته: " من از نظم الهي سرشارم. من اكنون در نظم متعالي قرار دارم. " و يا گفتن : " هر دم و باز دم زندگيم سرشار از نظم الهي است. من آرام و متوازنم: لبريز از آرامش و تعادل. "

تمرين تهيه ي فهرست براي ايجاد نظم _ يك فهرست تهيه كنيد از تمام چيزهايي كه دلتون مي خواد از زندگيتون حذف بشه.
خود پاندر تجربه ي جالبي در اين باره داره. اون مي گه "سالها فهرست تهيه مي كردم از چيزهايي كه دلم مي خواست داشته باشم.اما مشكلي داشتم كه حل نمي شد. در آموزشهاي ذهني ياد گرفتم اول بايد فهرستي تهيه كنم از چيزهايي كه بايد در زندگيم حذف بشوند! به محض انجام اين كار ، مشكلاتي كه سالها دست از سرم بر نمي داشتند، بي درنگ از صحنه ي زندگيم حذف شدند." ( ما در درسهاي بعدي با هم تمرين مي كنيم كه چه طور بايد فهرست از چيزهايي كه مي خواهيم داشته باشيم، تهيه كنيم. فعلا" شما فهرست چيزهايي را كه مي خواهيد از زندگيتان حذف بشود تا نظم واقعي در امورتان جريان پيدا كند، را بنويسيد. ) نوشتن اين فهرست باعث ايجاد نظم در پالايش بيروني و همين طور دروني مي شه. عمل حذف ، عملي دو گانه است: حذف اشتباه و خطا ، و گسترش نيكي و موهبت.حذف چيزي از زندگي همواره نشانه اينه كه چيزي بهتر در راهه.پس بعد از نوشتن اين فهرست ، ندا در دهيد : "من رها و اعتماد مي كنم! "

تمرين _ به اطرافتون دقيق نگاه كنيد. اگر در زندگيتان طالب موهبتهايي عظيم تر هستيد، به پيرامونتان بنگريد و ببينيد چه چيزهايي را مي توانيد رها كنيد تا براي موهبتهاي بزرگ تر جا بگشاييد. چگونه خودتون رو از شر چيزهايي كه نمي خواهيد، خلاص مي كنيد؟ اگه آرزويي داريد كه برآورده نميشه يا مسئله اي كه حل نميشه يا بيماري اي كه درمان نمي شه، حتما" بايد چيزي رو رها كنيد و ايجاد خلاء كنيد. اگه نمي دونيد اون چيه كه بايد رهاش كنيد؛ آروم بنشينيد ( يا مراقبه كنيد) و مدام تكرار كنيد : " خرد الهي من از تو مي خواهم تا بر من آشكار كني كه چه چيزي را بايد رها كنم."

******پالايش دروني:

پاندر، طلايي كه از آسمان مي بارد، يا قدرت توانگري بخش ذهن شما رو در تعاليمش به نام جوهر مي خونه و مي گه جوهر، در اوضاع و شرايط آشفته و درهم و برهم و شلوغ و بي نظم، چگونه بايد جرياني سيال بيابد؟فراموش نكنيم كه جوهر ( توانگري راستين ما) نمي تواند بر ذهني پريشان و سرشار از نفرت و انزجار ببارد. بنابراين اگه مي خواهيد كه به توانگري دست پيدا كنيد، اول بايد پالايش ذهن و عواطف و زندگي رو انجام بديد.

پالايش درون شامل اين موارده :
_پالايش عواطف درون يعني همان قانون بخشايش دشمنان .
_قانون آزاد گذاشتن دوستان .
_پالايش زندگي يعني كنار گذاشتن ماند ها.
_پالايش ذهن يعني انجام پالايش از طريق رهايي.

پاندر در باره ي پالايش عواطف درون ، تاكيد مي كنه كه بخشايش به معني " دست كشيدن و رها كردن " است. هر روز بايد قانون بخشايش رو انجام داد. حتي اگه فكر مي كنين از كسي كينه نداريد، هر روز بنشينيد و در سكوت عبارات مربوط به بخشايش رو انجام بديد. اون وقت يكدفعه متوجه مي شيد و به ياد مي آريد در اعماق وجود از چه كساني آزرده هستيد.

تمرين _ عبارت تاكيدي مناسب براي بخشايش : خداي درونم اقتدار بخشاينده ي من است و همه را عفو مي كند. خداي درونم من را از نفرت و انزجار مي رهاند و خودم و ديگران را آزاد مي كند. هر آنچه را كه آزارم داده است، عفو مي كنم. در درون و برون، همه چيز و همه كس را عفو مي كنم. همه ي چيزهاي گذشته و حال و آينده را مي بخشم. هر چيز و هر كس را كه در گذشته و اكنونم نيازمند بخشايش است، مي بخشم. همه را به شيوه اي مثبت عفو مي كنم. من آزادم و ديگران هم آزادند. اكنون همه چيز ميان من و ديگران پاك شده و تا ابد هم پاك خواهد ماند.
وقتي تكرار مي كنيد كه ديگران رو مي بخشيد، اين را هم تكرار كنيد كه ديگران هم شما را مي بخشند.براي ديگران بگوييد : "خداي درونت مرا مي بخشد و آزاد مي كند. همه چيز ميان ما از اكنون تا ابد پاك و صاف شده است. "

تمرين مهم _ عفو و بخشايش فرايندي مداوم است. هر گاه مانعي بر سر راه موهبتهاتون ديدين، از خودتون بپرسيد : " خدايا چه كسي را بايد ببخشم؟ كدام تجربه يا اوضاع و شرايط را بايد عفو كنم؟ "
از نظر دانشمندان ذهني هر گاه آرزويي برآورده نمي شه، حتما" كسي يا چيزي يا شرايط و تجربه اي در زندگي داريد كه هنوز اون رو نبخشيديد. و با بخشيدن اون ، مي تونيد در خودتون ايجاد خلاء كنيد تا جا براي دريافت موهبت جديدتون باز بشه. ."( درباره ي تكنيكهاي بخشايش قبلا" زياد صحبت كرده ايم)

قانون سي و نه سيستم آرزوها ، در همين مورده و مي گه :

قانون چهل و یکم سيستم آرزوها : نفرت راه موهبت و توانگري را مي بندد .

خوب ، من از پالايش درون ، قسمت بخشايشش رو عنوان كردم و سه قسمت ديگه اش ، به خاطر طولاني شدن مطلب، موند براي جلسه ي بعد.

خدايا! تو را سپاس مي گوئيم كه ما را در نظم الهي و متعالي خود قرار مي دهي.آمين!

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: دوره توانگری و جذب - MARYAR - 09-12-2014 10:12 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  10 نقل قول از کهن مرد دوره رنسانس، لئوناردو داوینچی.... mallarme 0 1,904 05-04-2013 02:30 PM
آخرین ارسال: mallarme
  SUCCESS آهنرباي جذب موفقيت در درون شماست اقاي ايـــده 0 1,088 02-29-2012 04:43 PM
آخرین ارسال: اقاي ايـــده

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS