ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

نگرش یعنی همه چیز بخش دوم: گفتار
زمان کنونی: 09-24-2025, 03:24 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: abdolhossein
آخرین ارسال: abdolhossein
پاسخ:
بازدید: 4260

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 19 رأی - میانگین امیتازات : 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نگرش یعنی همه چیز بخش دوم: گفتار
08-25-2014, 02:00 PM
ارسال: #20
RE: نگرش یعنی همه چیز بخش دوم: گفتار
عادتی تازه شکل دهید
اگر همه این نتایج منفی از سخنانتان ناشی می شوند چرا از گفتن آن ها دست نمی کشید؟ به احتمال زیاد، دلیلش این است که متوجه نیستید حق انتخاب دارید. در عوض اسیر عادتی شده اید که از سال ها پیش در شما رشد یافته است... عادتی که هیچ سودی به حالتان ندارد.
جان کلام این که سخنان شما خبر از آینده تان می دهند؛ گویا آینده تان را پیشگویی می کنید . اگر بگویید همه چیز افتضاح است، ذهنتان جذب اشخاص و شرایطی می شود که گفتارتان را به حقیقت مبدل می کنند. از سوی دیگر اگر مدام بگویید زندگی تان عالی و معرکه است ، ذهنتان شما را در مسیری مثبت هدایت خواهد کرد.
به عنوان مثال ، ملاحظه کنید که وقتی می گویید حالتان عالی یا معرکه است چه اتفاقی می افتد. وقتی این واژه ها را بر زبان می آورید، جسمتان با آن منطبق می شود. گردنتان افراشته و قامتتان راست می شود؛ دیگران مجذوب انرژی و نشاط شما می شوند؛ روابط کاری و شخصی تان بهبود می یابد. آیا همه مشکلات زندگی تان به طرزی سحر آمیز و در یک چشم بر هم زدن رفع خواهد شد؟ خیر، ولی یک اصل بسیار مهم را وارد عمل کرده اید: در زندگی آن چه را توقع داریم به دست می آوریم.
به واسطه تجربه شخصی خودم می توانم به شما بگویم که این سخنان به ظاهر پیش پا افتاده و کم اهمیت ، چه تغییرات شگفتی در زندگی تان ایجاد می کنند. حدود بیست و پنج سال پیش ، وقتی کسی از من حالم را می پرسید، با انرژی بسیار کمی جواب می دادم: خوبم. به این ترتیب روابط ، موفقیت، نگرش و به طور کلی زندگی ام را در حد خوب ومتوسط برنامه ریزی می کردم.
اما بعد از آن ، به لطف خدا یاد گرفتم که مجبور نیستم به زندگی در حد متوسط تن دهم! پس، پاسخ خودم را چند پله ارتقا دادم و شروع کردم به گفتن معرکه ام! آن را با انرژی بیشتری بیان کردم. البته این کار در ابتدا کمی برایم مشکل بود. بعضی از مردم طوری به من نگاه می کردند که انگار عجیب و غریب شده ام. اما حدود یک هفته که گذشت این کار برایم عادی و طبیعی شد. و شگفت این که متوجه شدم چقدر روحیه ام بهتر شده است و چطور مردم به حرف زدن با من بیشتر علاقه مند شده اند.
باور کنید که این کار موشک هوا کردن نیست! برای داشتن نگرشی مثبت نیازی به استعداد ، پول یا زیبایی ظاهری ندارید. فقط کافی است خودتان را عادت دهید تا پاسخ های مثبت خود را با انرژی و نشاط بیان کنید تا همان نتایج شگفت انگیزی که من کسب کرده ام را از آن خود کنید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: نگرش یعنی همه چیز بخش دوم: گفتار - abdolhossein - 08-25-2014 02:00 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نگرش یعنی همه چیز بخش سوم : کردار abdolhossein 61 7,084 09-12-2015 08:25 AM
  نگرش یعنی همه چیز بخش اول: پندار abdolhossein 56 10,456 08-28-2014 12:29 AM
  نگرش یعنی همه چیز (ATTITUDE IS EVERYTHING) مقدمه abdolhossein 9 4,076 06-28-2014 09:41 AM
Rainbow دانلود کتاب های عالی فقط در این بخش دلشاد حسین پور 19 6,435 11-03-2012 11:49 AM
آخرین ارسال: بيلا بالا
  کتاب خلاقیت و نوآوری در همه حال mehrdad062 4 2,543 12-26-2011 11:47 PM
آخرین ارسال: jahanagahi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS