ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

نگرش یعنی همه چیز بخش دوم: گفتار
زمان کنونی: 09-23-2025, 10:55 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: abdolhossein
آخرین ارسال: abdolhossein
پاسخ:
بازدید: 4225

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 19 رأی - میانگین امیتازات : 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نگرش یعنی همه چیز بخش دوم: گفتار
08-09-2014, 01:10 PM
ارسال: #3
RE: نگرش یعنی همه چیز بخش دوم: گفتار
چرا من آدمی دست به آچار نیستم؟
وقتی صحبت از تعمیرات خانگی پیش می آید من زهره ترک می شوم! ترجیح می دهم به نوک قله اورست بروم تا این که شیر آب یا سیفون را تعمیر کنم! نجاری و برق کاری را که اصلا نگویید! می دانید پاشنه آشیل من چیست؟ به شما می گویم: نقطه ضعف من دفترچه راهنمایی است که شرح می دهند چگونه قطعات وسیله ای را که تازه از داخل جعبه درآروده اید، روی هم سوار کنید. حتما می دانید منظورم چیست؟ همان دفترچه های سیاه و سفیدی که مثلا در" شکل الف 10" نشان می دهند چطور پیچ و مهره ها را به هم وصل و اجزا را جفت و جور کنید.
دفترچه های راهنما همان تاثیری را در من دارند که کریپتونایت در سوپر من داشت. اگر برنامه های قدیمی سوپر من یادتان باشد، حتی گلوله به سینه او اثر نمی کرد. تنها یک ماده بود که سوپرمن در برابر آن ضعف داشت: کریپتونایت. هر وقت تبهکار فیلم یک تکه کریپتونایت جلوی سوپر من می گرفت، بدن سوپر من به لرزه می افتاد و قدرتش را از دست می داد.
من هم هر وقت چشمم به دفترچه راهنما می افتد ، زانوهایم شل می شود و ضعف می کنم. می دانم که با خواندن این دفترچه هیچ دردی از من دوا نمی شود، چون اصلا از آن سردرنمی آورم! در چنین مواقعی ، دفترچه را زمین می گذارم و با فریاد از همرسم دولورس اسمداد می طلبم. برای دولورس این کار مثل آب خوردن است!
چرا این کار از من بر نمی آید؟ ادعا نمی کنم که باهوش ترین مرد روی کره زمین هستم، اما خنگ و خرفت هم نیستم! شاید ژن این کار در وجودم نیست؟ نه، علتش این هم نیست.
دلیلش کاملا واضح است. طی چهل سال گذشته مدام گفته ام: "من عرضه انجام دادن کارهای فنی را ندارم." و "آدم دست به آچاری نیستم." و پس از چهل سال استفاده از این عبارات منفی، این باور سفت و سخت در من ایجاد شده است که این کارها از من ساخته نیست.
می بینید بی احتیاطی من در استفاده از سخنانی که بر زبان می آورم، مرا دچار چه وضعیتی کرده است؟ و حقیقت این است که اگر از این پس سخنانی مثبت را درباره توانایی ام در تعمیرات به کار بگیرم، می توانم این روند را معکوس کنم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: نگرش یعنی همه چیز بخش دوم: گفتار - abdolhossein - 08-09-2014 01:10 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نگرش یعنی همه چیز بخش سوم : کردار abdolhossein 61 7,022 09-12-2015 08:25 AM
  نگرش یعنی همه چیز بخش اول: پندار abdolhossein 56 10,373 08-28-2014 12:29 AM
  نگرش یعنی همه چیز (ATTITUDE IS EVERYTHING) مقدمه abdolhossein 9 4,064 06-28-2014 09:41 AM
Rainbow دانلود کتاب های عالی فقط در این بخش دلشاد حسین پور 19 6,401 11-03-2012 11:49 AM
آخرین ارسال: بيلا بالا
  کتاب خلاقیت و نوآوری در همه حال mehrdad062 4 2,532 12-26-2011 11:47 PM
آخرین ارسال: jahanagahi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS