ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

نگرش یعنی همه چیز (ATTITUDE IS EVERYTHING) مقدمه
زمان کنونی: 09-23-2025, 10:59 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: abdolhossein
آخرین ارسال: abdolhossein
پاسخ:
بازدید: 4065

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 40 رأی - میانگین امیتازات : 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نگرش یعنی همه چیز (ATTITUDE IS EVERYTHING) مقدمه
06-28-2014, 08:18 AM
ارسال: #8
RE: نگرش یعنی همه چیز (ATTITUDE IS EVERYTHING) مقدمه
این کتاب چه سودی برایتان دارد؟
پیش از آن که وارد بحث اصلی شویم اجازه دهید مطلب دیگری را با شما در میان گذارم و آن این که هر قدر هم که طرز فکرتان مثبت یا منفی باشد این کتاب برایتان مفید است.
اگر طرز فکرتان منفی است ، مایوس نشوید چون با استفاده از مطالب این کتاب می توانید نگرشی مثبت در خودتان ایجاد کنید و به نتایج خارق العاده ای در زندگی تان دست یابید.
و اگر هم اکنون نیز فردی مثبت اندیش هستید، با استفاده از اصولی از در این کتاب مطرح می شود، می توانید به مدارج بالاتری از پیروزی و موفقیت صعود کنید. بیش از بیست سال است که روی این موضوع تحقیق می کنم که چرا بعضی از مردم در کارهایشان موفق هستند و برخی ناکام. در این مدت ، صدها کتاب و هزاران مقاله در باره نگرش و موفقیت مطالعه کرده و به بیش از سه هزار ساعت نوار صوتی در این زمینه گوش داده ام. به علاوه ، با اشخاص موفق بیشماری مصاحبه کرده ام تا به رمز موفقیتشان پی ببرم.
از همه مهمتر ، شخصا همه راهبردهای موفقیتی را که در این کتاب شرح داده شده است، در زندگی ام اعمال کرده ام. بنابراین از روی تجربه شخصی خود می دانم که این نظریات موثرند و می توانند زندگی تان را دگرگون کنند.
لطفا اشتباه نکنید، چون به هیچ وجه ادعا نمی کنم که در این مباحث علامه دهر هستم! من خود را شاگردی در حال آموزش و پیشرفت تصور می کنم و هر روز در حال یادگیری هستم.
اما میدانم که داشتن نگرشی منفی چه حالی را در آدم ایجاد می کند ، چون نسبت به سی سال اول عمرم خودم را با آن حال سپری کردم. میدانم که تردید نسبت به خودتان و توانایی هایتان به چه معناست، چون سی سال با این وضعیت سر کردم. و همه تغییرات مثبتی را که در زندگی خود ایجاد کرده ام، حاصل به کارگیری اصولی است که در این کتاب خواهید خواند.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: نگرش یعنی همه چیز (ATTITUDE IS EVERYTHING) مقدمه - abdolhossein - 06-28-2014 08:18 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نگرش یعنی همه چیز بخش سوم : کردار abdolhossein 61 7,022 09-12-2015 08:25 AM
  کتاب "مقدمه ای بر نگارش خلاق" choshop 2 1,210 03-19-2015 08:21 PM
آخرین ارسال: choshop
  نگرش یعنی همه چیز بخش دوم: گفتار abdolhossein 28 4,226 12-27-2014 08:48 PM
  نگرش یعنی همه چیز بخش اول: پندار abdolhossein 56 10,374 08-28-2014 12:29 AM
  کتاب خلاقیت و نوآوری در همه حال mehrdad062 4 2,532 12-26-2011 11:47 PM
آخرین ارسال: jahanagahi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS