ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

نگرش یعنی همه چیز (ATTITUDE IS EVERYTHING) مقدمه
زمان کنونی: 09-23-2025, 05:13 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: abdolhossein
آخرین ارسال: abdolhossein
پاسخ:
بازدید: 4061

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 40 رأی - میانگین امیتازات : 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نگرش یعنی همه چیز (ATTITUDE IS EVERYTHING) مقدمه
06-26-2014, 08:25 AM
ارسال: #4
RE: نگرش یعنی همه چیز (ATTITUDE IS EVERYTHING) مقدمه
کمک از منبعی نامنتظر رسید
کمی بعد در همان شب ، مشغول تماشای تلویزیون بودم . ساعت حدود یک بامداد بود و همسرم دولورس به رختخواب رفته بود. اما من به قدری ناراحت و دلتنگ بودم که نمی توانستم بخوابم. شبکه های تلویزیون را پشت سر هم عوض می کردم تا مگر با برنامه ای خودم را سرگرم کنم. ناگهان یک آگهی تبلیعاتی نظرم را جلب کرد.
معمولا موقع پخش آگهی ها کانال را در کسری از ثانیه عوض می کردم، اما نمی دانم چه چیزی باعث شد تا به آن آگهی گوش کنم.
محصول آن آگهی تبلیغاتی بانک ذهنی نامیده می شد و خانم فلورنس هندرسون هنرپیشه پرآوازه آن را معرفی می کرد. بانک ذهنی شامل یک دوره تعلیم و دروس خانوادگی بود که شرح می داد چگونه هر چه در زندگی به دست می آوریم به باورهای ناخودآگاهمان مربوط است.
در آن لحظه به قدری مستاصل و درمانده بودم که تصمیم گرفتم آن برنامه را امتحان کنم . پس بلافاصله کارت اعتباری ام را بیرون کشیدم و در آن لحظه به قدری مستاصل و درمانده بودم که آن را فورا سفارش دادم.
آن شب نقطه عطف زندگی ام بود.
خودمانیم یکی دو روز بعد که به دولورس گفتم که چه کار کرده ام او حیرت زده شد و با ناباوری گفت چه کار کرده ای؟ البته به خریدی که کرده بودم اعتراضی نداشت بلکه علت شگفتی اش این بود که من کسی نبودم که ناگهان وسوسه شوم و چنین چیزی را بخرم ... آن هم از یک آگهی تبلیغاتی تلویزیونی!
چند روز بعد برنامه بانک ذهنی به در خانه ام رسید و من که تازه داشتم یاد می گرفتم چطور افکار ما کیفیت زندگی مان را تعیین می کند ، به شدت دچار هیجان و شگفتی شدم. پیش از آن هیچ وقت چیزی از این مطالب به گوشم نخورده بود. متاسفانه ، در مدرسه این مطالب را به ما نمی آموزند!
برنامه بانک ذهنی مرا برانگیخت تا به جستجوی دیگر منابع ترغیب کننده از این دست بپردازم. پس شروع کردم به خواندن کتاب های ناپلئون هیل، اگ ماندینو، نورمن وینسنت پیل و رابرت شولر. کتاب مقدس را به طور مستمر مطالعه کردم و مشتاقانه به برنامه های صوتی روحیه بخش بزرگانی همچون زیگ زیگلار ، ارل نایتینگل ، جیم ران ، باب پراکتر و دیگر مشاهیر در این زمینه گوش دادم. حال کسی را داشتم که پس از روزها سرگردانی در بیابان در حسرت یک قطره آب است و ناگهان به جوی آبی بر می خورد!
اکنون ادعا نمی کنم که همه چیز یک شبه در زندگی ام عوض شد ، اما از همان لحظه ای که شروع کردم تا نگرشی مثبت را جایگزین نگرش منفی کنم، نتایج قابل ملاحظه ای عایدم شد.
احساس بهتری داشتم . انرژی ام بیشتر شده بود و به اهدافی دست یافتم که پیش از آن دستیابی به آن ها برایم محال می نمود... و همه این ها به واسطه تغییر نگرش در من حاصل شد! همچنین خوشحالم که بگویم اکنون که مردم سن مرا می پرسند و من می گویم پنجاه و دو سال دارم ، همه آن ها بدون استثنا می گویند: "خیلی جوان تر نشان می دهی!"
همه این ها ناشی از نگرش است.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: نگرش یعنی همه چیز (ATTITUDE IS EVERYTHING) مقدمه - abdolhossein - 06-26-2014 08:25 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نگرش یعنی همه چیز بخش سوم : کردار abdolhossein 61 7,019 09-12-2015 08:25 AM
  کتاب "مقدمه ای بر نگارش خلاق" choshop 2 1,208 03-19-2015 08:21 PM
آخرین ارسال: choshop
  نگرش یعنی همه چیز بخش دوم: گفتار abdolhossein 28 4,207 12-27-2014 08:48 PM
  نگرش یعنی همه چیز بخش اول: پندار abdolhossein 56 10,353 08-28-2014 12:29 AM
  کتاب خلاقیت و نوآوری در همه حال mehrdad062 4 2,526 12-26-2011 11:47 PM
آخرین ارسال: jahanagahi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS