ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
گام دوم.*احداث نانوایی* زمان کنونی: 09-25-2025, 11:34 AM |
|||||||
|
گام دوم.*احداث نانوایی*
|
03-29-2014, 09:59 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
RE: گام دوم.*احداث نانوایی*
[/quote]
آقا ابراهیم از نظر درآمد و گرفتن مجوزات این شغل به چه صورت هست؟(نون لواش) سپاس بابت کمکتون [/quote] یه سوال دارم شما میخوای پدرت درمغازه کار کنه اگه جواب مثبته پدرت بازنشسته تامین اجتماعی هست یا خدمات درمانی و اگر تامین اجتماعی باشه نمیتونه در مغازه باشه چون اگه بازرس تامین اجتماعی بیاد بیمه ی بازنشستگیش قطع میشه در مورد این شغل شغل سنگینیه و من باز هم نمیخوام آیه ی یاس بخونم ولی برای پدرت باید سنگین باشه در مورد درامدش هم بستگی به خیلی موارد داره از جمله محل انتخاب مغازه و شهرتون آیا در شهر شما مغازه های نانوایی شلوغه یا خلوته (یعنی نونهاشون رو ی میز جمع میشه) یا مغازه و جواز و دستگاههای نانوایی از خودتون باشه ببینید اگه خواستید مجوز بگیرید خیلی دردسر داره و به راحتی نمیتونید مجوز بگیرید و برای گرفتن مجوز باید مهارت داشته باشید و اگه نداشته باشید به راحتی بهتون مجوز نمیدند از نظر درامد هم باز هم میگم بستگی به مشتری و شاگرد و شاطر و مغازه و مجوز و دستگاههای نانوایی داره اگه این ها متعلق به خودتون باشه سودش بد نیست ولی اگه بخوای اجاره کنی و یا بخوای مزد بدی نه خیلی سود نداره ولی یه پیشنهاد به شما دارم و اون اجاره مغازه با تجهیزاتش هست شما میتونید با مراجعه به اتحادیه ی نانوایی از کسانی که قصد اجاره مغازه نانوایی خودشون دارند شروع کنی و مغازه و جواز و حتی دستگاههای اون ها رو اجاره کنی و برای یکسال قرارداد ببندی اگه دیدی تو این مدت از پس این کار براومدی و باصرفه هست میتونی باز همون مغازه رو برای سال بعد تمدید کنید و یا حتی درخواست جواز جدید بدید با این تفاوت شما یکسال تجربه پیدا کردید و اگه دیدید با صرفه نیست و همه اش ضرره نهایتش اینه که یکسال ضرر اجاره رو میدید و ضرر خرید دستگاه یا مجوز و خیلی چیزها رو ندارید |
|||
|
پیام های داخل این موضوع |
گام دوم.*احداث نانوایی* - ebrahim.ev - 03-28-2014, 09:35 PM
RE: گام دوم.*احداث نانوایی* - tondar12 - 03-28-2014, 10:25 PM
RE: گام دوم.*احداث نانوایی* - ebrahim.ev - 03-29-2014, 09:19 AM
RE: گام دوم.*احداث نانوایی* - ebrahimjan007 - 03-29-2014 09:59 PM
RE: گام دوم.*احداث نانوایی* - ebrahimjan007 - 03-29-2014, 12:39 AM
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
احداث کارخونه -لطفا کمک کنید | valter | 5 | 1,936 |