ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

تبریک نوروز93با چاشنی سپاس
زمان کنونی: 09-26-2025, 09:20 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: alma
آخرین ارسال: jahanagahi
پاسخ:
بازدید: 1814

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امیتازات : 3.23
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبریک نوروز93با چاشنی سپاس
03-18-2014, 02:35 PM
ارسال: #4
RE: تبریک نوروز93با چاشنی سپاس
پارسال اینموقع سربازی بودم . محل خدمتم جزیره ی زیبای کیش بود . اما بخاطر حس تنهایی و دلتنگی زیباییها به دلم نمینشست . یه شب که خیلی دلتنگ بودم رفتم ساحل و شروع کردم به نوشتن نمیدونستم چم شده فقط دوست داشتم بنویسم و خدارو یاد کنم و این خیلی آرومم کرد امیدوارم سال خوبی داشته باشید : " حمد و سپاس خدای بزرگ و بلندمرتبه را که خالق جهان است و روزی دهنده نهان . در گوشه ای از گیتی پهناور و بیکران و در زیر سقف نیلگون آسمان در میان آبهای شیشه ای در جزیره ای زیبا چون رنگین کمان بر روی فرش زمین نشسته و در خیال خود غرق میشوم. اسب وحشی اندیشه خویش را بدان سو میبرم که رازهای نهان آینده در آن آرمیده اند. زیر سم تفکر خویش چنان می غلتانم تا آنچه شوند که میخواهم . هوای تازه میخواهم و دشتی سبز تا پرواز دهم پرنده ی خیال را تا بدانجا که نهایت است و نیست ! نه پشیمانم از آینده و نه امیدوار به گذشته .! سرود جاودانگی سر میدهم و فریاد برمیآورم : که بارالها تو بمان و بدان که در این پهنه ی موحش و در شب تاریک گمراهی تنهایی تنها تو بودی که غبار از چهره ی نحیف و خسته ام زدودی و دیدگانم را به نور مهربانیت روشن ساختی . دل در سینه عطش تنهایی را تحمل نتوان کرد. پنجه ی خشم خروشانم جهان را زیرو رو ساخت غافل از اینکه تو در خانه ای و نزدیکتر از من به منی . تو در نفسهایم جاری و من در آسمانها پی تو ! ببین چه مستانه میرقصد عروسک غمگین چشمانم . بغض دیدن توست آری ! سیرابم کن از شهد وجودت و غرق کن در دریای بیکران نگاهت . میبینی که فرشته ی هرزه گناه عشوه کنان خود را به بالینم میکشاند و رقصان و پایکوبان لذت شیرین گناه را چه رایگان میفروشد ! پس دستهایش را قطع گردان و دیدار خود را به قیمت هرآنچه که خود ارزانی داشته ای بفروش .ای که از هرآنچه هست بالاتری لذت دیدار تورا به لذت گناه که لحظه ای با من است نخواهم داد. ای زیباترین زیباییها دل در سینه هوس دیدار تو را دارد یا پرده کنارزن و مستم کن یا دل از سینه برون آر و نیستم کن. مرا طاقت این همه دلتنگی نیست . صدای سرد سکوتم خبر از تسلیم میدهد چرا که هوش اندک مرا یارای نبرد با عظمت اعجاب انگیز تو نیست ! بینا کنم تا غیر تو نبینم و شنوا کنم تا غیر کلام تو نشنوم. گره از زبانم بگشای تا بسوی تو خوانم و گامهایم را استوار گردان تا در راه وصال به تو رنجور نگردم . تو را من دوست میدارم هر دم "

بر احوال آن مرد بايد گريست كه دخل‌اش بُوَد نوزده، خرج بيست!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: تبریک نوروز93با چاشنی سپاس - مهدی ر - 03-18-2014 02:35 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تبریک روز معلم به اساتید انجمن sinap 0 689 05-02-2015 10:21 PM
آخرین ارسال: sinap
  تبریک سال نو مهدی 1 19 3,536 03-24-2014 12:34 PM
آخرین ارسال: صدفی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS