ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

سال 92 چقدر پیشرفت کردیم ؟؟
زمان کنونی: 09-24-2025, 04:48 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: davaran
آخرین ارسال: davaran
پاسخ:
بازدید: 6249

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امیتازات : 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سال 92 چقدر پیشرفت کردیم ؟؟
03-05-2014, 10:40 PM
ارسال: #25
RE: سال 92 چقدر پیشرفت کردیم ؟؟
سلام به دوستان و عزیزان خودم
راستش پست هاتون جالب بود ، پر عشق ، پر مهر .
خوب سوال اینجاست که سوال 92 چه جور بود ؟
بد بود ؟ یا خوب ؟
مگه میشه ساعت خدا ، روز خدا ، ماه خدا و سال خدا بد باشه ؟
این اعمال و کردار ماست که رنگ بدی یا خوبی اونم به زندگی خودمون میده .
من که سالی سراسر زندگی داشتم .
توی سال 92 یک جعبه پیدا کردم که توش پر از گوهر بود ، اره من گنچ پیدا کردم .

اولین گوهر گنج من : یک سال زندگی عالی با همسرم بود ، من و خانوم سیدی و هلیا ، خدایش خیلی خوش گذشت ، چه پیشرفتی از این بهتر . خدا رو سپاس

دومین گنج من : آشنایی با مرد کار و تجربه جناب استاد قربانی بود ، خدایش از وقتی ایشون رو در مشهد زیارت کردم به عشق ایشون در جلسات کشوری حاضر میشدم .( استاد من برای شما عمر با عزت از خدا طلب کردم ) خدا رو سپاس

سومین گنج : رفاقت با برادر عزیزم جناب رضایی بود که چه با من و چه بی من پرچم انجمن مشهد رو بالا نگاه داشت و جز خیر برای دیگران چیزی نخواست . خدایش دوستی با شما جناب رضایی برای من یک نعمت است . از خدا برای شما سلامتی و تن درستی از خدا طلب کردم . خدا رو سپاس

چهارمین گوهر من : آشنایی با کامیار و خانوم مهربانشون بود ، خدا وکیلی وقتی وارد دفتر ایشون میشین ، با لبخندی از آدم استقبال میکنن که حس غربت پشت در می مونه و مثله اینکه سال هاست که همو رو میشناسیم باهم شوخی و حرف میزنیم . به خدا خانوم MARYAR ( اسمتون یادم نرفت ) در سفر اصفهان خیلی زحمت کشیدند و انشالله بتونم در مشهد جبران خانواده کاظمی رو انجام بدیم . من برای شما کانون گرم از خدا آرزو میکنم . خداوندا ممنونم .

چهارمین گوهر : حمزه عزیزم که در سفر اصفهان کلی با گرمای جنوبی مارو گرم و شیفته خودش کرد . خلاصه حمزه ما دورا دور جویای احوالت هستیم . من برای شما عشق جاودانی پدر و فرزندی آرزو میکنم .

پنجمین گوهر : خانوم صدفی و همسر شون هستند که افتخار آشنایی بیشتر رو در تهران با ایشون داشتیم . من برای شما لحظات شیرین بی پایان آرزو میکنم ، چون میدونم اهل تفریح هستید .

ششومین گوهر : محمد شموسی من هست که خدایش تک و تنها در سفر اصفهان سنگ تموم گذاشت ، واقعا عزیزی برای من . از خدا وند برای شما حفظ سایه بزرگتر هارو آرزو میکنم .

هفتمین گوهر : خانوم کتایون کاظمی و خانواده محترمش بودند که در نمایشگاه الکامپ کلی بهشون زحمت دادم ، من برای شما راه اندازی هر چه زود تر مرکز تفریحی تون رو ارزو میکنم و جهت مدیریت تبلیغاتی روی کمک من حساب کنین .

گوهر ها زیاد هستند و وقت من کم ، از حیب عزیزم بگیر تا مهدی گل محمدی و دوستان گلم که شاید الان حضور ذهن نداشته باشم و انشالله منو به خاطر عدم نام بردن می بخشند .
این بود گنچ سال 92 من ، انشالله این گنج حفظ بشه و دوستان اگه خدایی نکرده ناخواسته خطایی از من سر زده منو حلال کنند .

احساس خوبی دارم ، انگار بر بلند ی کوهی ایستادم و احساس غرور میکنم .
و پیش روم سال 93 هست ، ترسی نیست من هستم و خدا و یک جعبه پر از گوهر .

خبر های خوب توی راهه .
شب بخیر

مشکلات برای همه هستند و برای آدم های موفق بیشتر ، فقط آدم های موفق با مشکلات برخورد صحیح انجام می دهند به جای فرار از مشکلات .( حمید سیدی زاده )
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: سال 92 چقدر پیشرفت کردیم ؟؟ - حمید سیدی زاده - 03-05-2014 10:40 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طراحی سایت در سال 2018 را چگونه تصور می­کنید؟ r2013.samadi 0 405 07-29-2017 04:35 PM
آخرین ارسال: r2013.samadi
  قیمت عادلانه ی زعفران چقدر است؟ ؟؟؟ 1 822 10-31-2015 07:28 PM
آخرین ارسال: sorin

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS