ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

دوستان من بالاخره تصمیم خودم رو گرفتم
زمان کنونی: 09-23-2025, 07:14 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: feriman
آخرین ارسال: ali so
پاسخ:
بازدید: 2718

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دوستان من بالاخره تصمیم خودم رو گرفتم
02-10-2014, 11:30 PM
ارسال: #7
RE: دوستان من بالاخره تصمیم خودم رو گرفتم
دوست عزیز به عنوان یه خانم فکر میکنم به نظر همسرتون احترام بذارید .علاوه بر اینکه میتونید تا رها کردن کار فعلی با فراز و فرودهای کار جدید بیشتر اشنا بشید .از اون مهمتر حمایت روانی همسرتون رو خواهید داشت که میتونه تو پیشرفتتون موثر باشه ضمن اینکه مخالفت با نظر ایشون میتونه فشار روانی زیادی رو براتون ایجاد کنه که منجر به عدم موفقیت بشه.

کاش آقایون بدونن داشتن استقلال همه جانبه در کار چه نعمتیه .بعضی وقتها فکر میکنم اگه این استقلال رو داشتم ناممکن ها رو میشد ممکن کرد. در عین حال به عنوان یک خانم میدونم داشتن یک مسئولیت تمام عیار در مقابل خانواده فشار سنگین و طاقت فرساییه و به طور جدی هرگز ارزو نمیکنم جای یه اقا بودم . اینجوری کار میشه یه تفریح لذت بخش برای من چون در اصل مسئولیت واقعی در قبال اون وجود نداره ضمن اینکه هر موفقیتی با تشویق اطرافیان روبرو میشه .اما پیشرفت اقایون به حساب وظیفه اونها و شکستشون خدای نکرده به حساب بی لیاقتی اونا نوشته میشه....

پس خدا رو شکر یه خانم متولد شدم12_002(بماند که این بحث میتونه مثنوی هفتاد من بشه)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: دوستان من بالاخره تصمیم خودم رو گرفتم - alma - 02-10-2014 11:30 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  بالاخره فهمیدم چکار کنم Elahee 2 770 11-28-2018 07:47 PM
آخرین ارسال: judıo
  شروع کار حرفه ای من با برنامه نویسی Expert Dic mohammad-alone 0 840 10-30-2014 05:51 PM
آخرین ارسال: mohammad-alone
  شروع کار به عنوان حسابدار ، درخواست راهنمایی و کمک از دوستان jujushow 20 7,152 02-03-2014 09:17 PM
آخرین ارسال: ramshad
  دوستان راهنمایی کنید alireza091111 15 3,744 11-27-2013 01:53 PM
آخرین ارسال: everything
  آماده به کار دوستان تهرانی mteam 30 7,548 05-13-2013 08:27 PM
آخرین ارسال: امير وارسته
  هر کدوم از دوستان که برای شروع به مغازه نیازداره بیادتو naimeh 7 2,430 11-06-2012 09:49 PM
آخرین ارسال: صدفی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS