ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
اونورآب زمان کنونی: 09-25-2025, 07:14 AM |
|||||||
|
اونورآب
|
01-16-2014, 02:36 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
RE: اونورآب
سلام
ممنون آقای ایده بخواطر شرکت دربحث. شما میفرمایید(پس اين نشان ميدهد كه مهاجرت خوب هست اما تنها براي افرادي كه داراي مهارت يا سرمايه كلان اقتصادي باشند.)که کاملا این دو عامل مهم هستمن واسه ی زندگی در خارج از ایران. همینطورهم هست چون واسه اقامت آمریکا مقدار(500000هزاردلارپول میخواد)واسه سرمایه گذاری اگرم این قدر پول داریدوبا یه مشاورخوب میتونید او مقدار پول رو تو جاهای خوب سرمایه گذاری کنیدومیلونر بشید. افرادی هم که دارای مقطع بالای دکترادربعضی ازرشته های مد نظرخودشون هستند میتوانند واسه ی اقامت اقدام کنند که میزابهشون بدند. ولی انجا یه چیزی هست اونم اینه که همه ی افرادی که میخواهندمهاجرت کنندهیچ یه از شرایط بالاارو ندارند.اگرداشته باشند مطمعن باشید آقای ایده وضعشون خیلی توپ میشه. البته من نمیگم که دست خالی برم یه کمی سرمایه دارم ویه شرکت گفتم اگه بشه باثبتش بتونم اقامت بگیرم. به نظرمن این جمله اصلا درست نیست که میگن(بيشتر افراد براي داشتن يك زندگي بهتر از نظر مادي به فكر مهاجرت هستند.)چون بعضی ها وحتی خودم برای بالابردن سطح زندگی خودم وخانوادم وبچه هام به فکرمهاجرت هستم نه ثروت. من یادمه چند وقت پیش خالم و3بچش همراه همسرش مجبوربه مهاجرت شدند(نمیتونم دلیلشوبگم ولی میگم پناهندگی)تقریباسال80بود.اینجا که بود ارایشگاه معمولی داشت.چندسال بودکه ازخالم هیچ خبری نداشتیم تااینکه سال 87بود که بهمون زنگ زدوگفت الان صاحب یه آرایشگاه زنجیرای هستش که 8تاشعبه دراه وهربچش الان مسعول یه شعبه هست نمیدونم چندتاهم کارگرداره واینا من که باورنکردم تااینکه تونستم باویزای مسافرتی همراه چندنفراز اقوام به ایالت کنتاکی بریم ودیدیم که راست میگه.اون تمام زندگیشو برای ماتعریف کردواقعاکه از اون پند گرفتم.اون که وقتی به اونجارفتندحتی یییککک کلمه انگلیسی نمیدونستند ویا1دلارهم سرمایه نداشتندچه طور موفق شدند؟بچه هاش الان همشون فارغ التحصیل شدند از رشته های بسیار خوب درصورتی که پسرخاله های دیگم در ایران تو دیپلم موندند همشون.اینجوری هستش که محیط روی موفقیت تاثیرداره.من مساله ی مهاجرت رو به خالم گفتم نتوننست کاری برام بکنه ولی قول دارددرصورت موفقیت ومهاجرتم به اونجا منومدیر یه شعبه کنه. ![]() (حالامن یه چیزیدعجیبی بگم درمورد آرایشگاهاشون واون اینه که همشون تویه متراژبودن470متر.همشون یه رنگ بودن(صورتی)درست همشون یه میزان تخت داشتند(نمیدونم چندتابودن)واین همه همشون کپی هم بودن مثلا اگه درشعبع ی اولی سشوارو با یه میخ میزدن به یه جای دیوار باید تو تمام شعبه هابا یه میخ سشوارو میزدن به همون نقطه.باورکنید یه خونه ای داشتند که نگوه وووو.بچه هاش مهمونی میگرفتند بالای 5هزاردلار خرج میکردند) شمادرمورد صاحب جی ال ایکش سخن فرمودید من الان درموردخاله ی خودم حرف زدم.دیدیم که هردوتاشون موفق شدند. درسته شاید بگیدواسه اون گرفته ولی واسه تو نه ولی باید ریسک کرد. شاید بشه اگه بتونم مثل اوناپرورش ماهیم رو تو آمریکا توسعه بدم وباهاش اقامت بگیرم. دوباره میگم محیط رو موفقیت خیلی تاثیر داره. ممنون که تو بحث شرکت کردی. باسپاس فراوان |
|||
|
پیام های داخل این موضوع |
اونورآب - یوسف خادم پیر - 01-16-2014, 02:42 AM
RE: اونورآب - اقاي ايـــده - 01-16-2014, 11:25 AM
RE: اونورآب - یوسف خادم پیر - 01-16-2014 02:36 PM
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان