ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
اونورآب زمان کنونی: 09-25-2025, 11:18 AM |
|||||||
|
اونورآب
|
01-16-2014, 02:42 AM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
اونورآب
سلام دوستان خسته نباشید.
حاضرم شرط ببندم که خیلی بهش فکرکردین ویه جوراییی بدتون نمیاد برید منظورم اونور آب هستش خارج.منم همینطور.من خیلی دمبال اقامت کرفتن ایالات متحده ی امریکا رفتم ولی به بن بست رسیدم میگن باید سرمایه گزاری کنی اونم خیلی زیاد(من که خرنیستم میام اون پولو توایران سرمایه گذاری میکنم) حال گفتم شایداساتید یا دوستان گلم تجربه ی کاراقامت گرفتن واخدگرین کارت به روش های دیگه رو بدونند ومنو ویا خیلی های دیگه روراهنمایی بفرمایید. البته راهای دیگه ای هم است مثلاویزای افراد نابغه( ![]() این انجمن 40هزارعضوداره شایدبغضی هافارسی زبانان مقیم امریکایی باشند. اگرم از وضعیت زندگی در آمریکا یا کشورهای دیگه رو میدونید ازمادریغ نکنید وبفرمایید. میدونم 10ها انجمن مهاجرتی هستند که درباره ی مهاحرت درآمریکا مطالب دارن واین مطلبم مناسبه اون وبسایت هاست ولی من به دید مهاجرت کاری وثبت شرکت در آمریکا بهش نگاه میکنم وتواین زمینه این انجمن بهترینه.(البته نمیدونم این قسمت از انجمن برای این جوربحث ها مناسبه) دوستانی که شرکت دارند وتوخارج از ایران ثبت کردن اگه زحمت نمیشه منو راهنمایی کنیدکه جه جوری این کاروکردند. البته اینوبگم یکی از راههای رسیدن به ثروت های کلان داشتن شعبه ای از اون کسب وکارخود درکشورهای دیگراست. ببخشیداینو میگم ولی خواهش میکنم بحث وطن پرستی رو نکشید وسط جون هیجای جهان ایران نمیشه وحاضرنیستم یه وجب از خاک وطنم رو به تمام امریکابدم. منتظرجواباتون هستم. باسپاس |
|||
|
پیام های داخل این موضوع |
اونورآب - یوسف خادم پیر - 01-16-2014 02:42 AM
RE: اونورآب - اقاي ايـــده - 01-16-2014, 11:25 AM
RE: اونورآب - یوسف خادم پیر - 01-16-2014, 02:36 PM
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان