ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

آیزینیا فوتیدا و ورمی کمپوست
زمان کنونی: 09-23-2025, 02:49 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان
نویسنده: mjdehghani
آخرین ارسال: shahdix
پاسخ:
بازدید: 56074

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 35 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیزینیا فوتیدا و ورمی کمپوست
12-11-2013, 12:18 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 03-26-2014 02:04 PM، توسط انضباط.)
ارسال: #174
RE: آیزینیا فوتیدا و ورمی کمپوست
(12-11-2013 11:49 AM)M-A-B نوشته شده توسط:  سلام دوستان
من تازه عضو این سایت عالی و مفید شدم
میخواستم یه کاری شروع کنم که بین کارگاه بلوک زنی و ورمی کمپوست مونده بودم
از نظر زمینم 4000 هزار متر در نزدیکیه هشتگرد دارم
یه سوالی از حضورتون داشتم اونم اینکه این کرم ها به چه جور شرایط محیطی احتیاج دارن و اینکه مریضی خاصی ندارن؟
مثلا مثل کار مرغداری نیست که هم احتمال بیماریه خوده مرغا بالاست هم کارکنانش که زیاد اونجا میمونن به مشکلات ریوی دچار میشن
ممنون

سلام دوست گرامی
برای پرورش این کرم در حد امکان نیاز به فضای سر بسته میباشد و لی در فضای باز نیز میتوان کارکرد
دوره ی این کاز 3 ماه میباشد که در زمان ورود بستر اولیه یک فشار کاری زیادی به مدت کوتاه و متناسب با فضای مورد استفاده شما دارد و بعد از ان فقط نیاز به ابیاری دارد که یک فضای 3 هزار متری را میتوان با یک کارگر ساده انجام داد
(12-11-2013 11:56 AM)M-A-B نوشته شده توسط:  یه سوالم جا موند و اون بحث فروشه چون چند روز پیش تلویزیون یه برنامه داشت ظاهرا مادرم دیده بودش میگفت چند نفر زنگ زدن و گفتن تو بحث فروش خیلی مشکل داریم و ضرر کردیم میخواستم بدونم کجا باید به فروش برسه به نظر خودم رسید تو روستاها خوب فروش بره همینطور تو مراکز فروش گل و گیاه که صبحا گل فروشا خرید میکنن اگه بشه اونجا برد میشه به مغازه دارهام فروخت

این محصول چند بازار دارد که هرکس به توان خود میتواند این بازار هارا در اختیار خود قرار دهد
بازار شهری که مشتمل از منازل - ادارات - شهرداری - و ....
بازار روستائی سنتی شامل باغداران و مزرعه داران و صیفی کاران و علوفه میباشد
بازار کشاورزی صنعتی شامل گلخانه ها و پرورش گلهای تزئینی میباشد
بازار صادرات به کشور های حاشیه دریای امان و خلیج فارس و کشورهای شمالی و غربی ایران
حال هرکس به میزان توان خود میتواند از این بازا ها سهم ببرد
(11-09-2013 10:30 AM)kaveh12 نوشته شده توسط:  
(01-01-2012 10:36 PM)mjdehghani نوشته شده توسط:  واقعاً انرژی مثبت همه جای این انجمن هست . من از همه ممنونم . بالاخص جناب آقای کاظمی و استاد قربانیان . انشالله اگه حیاتی باشه یه جور برنامه ریزی کردم که برج 3 سال آینده همه کارها ردیف بشه ( انشالله و با یاری شما عزیزان ) و اونوقت همه عزیزان رو دعوت می کنم کاشان تا اگر لایق دونستن ما در خدمتشون باشیم .
به امید موفقیت همه عزیزان و میهن عزیزمون ایران
بازم از کمک و یاری شما عزیزان کمال قدردانی رو دارم .

سلام.
من کاشان فامیل زیاد دارم و زیاد میام اونجا آماده همکاری هستم رشته من محیط زیست هست و در زمینه های مختلفی کار و در برخی موارد پژوهش کردم میخواستم وارد کار ورمی کمپوست هم بشم البته دارم در زمینه اون کار میکنم و مطلب جمع آوری میکنم خواستید اینم ایمیلم

سلام در صورت نیاز به مشاوره میتواند از فارمهای بنده بازدید داشته باشید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: آیزینیا فوتیدا و ورمی کمپوست - mmmjjj - 12-11-2013 12:18 PM
! - afra49 - 02-05-2013, 10:10 AM
RE: ! - هومان هرمزدی - 02-05-2013, 10:24 AM
RE: ! - mehrshad_r - 02-05-2013, 02:54 PM
RE: ! - ast0300 - 02-05-2013, 10:46 PM
RE: ! - mehrshad_r - 02-06-2013, 05:35 PM
RE: ! - ast0300 - 02-06-2013, 09:45 PM
RE: ! - مــجــیــנ - 02-05-2013, 10:49 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تولید کود ورمی کمپوست در سطح مشاغل خانگی و صنعتی mmmjjj 35 7,653 11-08-2013 01:35 PM
آخرین ارسال: mmmjjj

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS