ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

واقعا شش ماهه گیر کردم!
زمان کنونی: 09-25-2025, 02:10 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: azim
آخرین ارسال: azim
پاسخ:
بازدید: 3309

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امیتازات : 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
واقعا شش ماهه گیر کردم!
12-02-2013, 10:44 PM
ارسال: #7
RE: واقعا شش ماهه گیر کردم!
(12-02-2013 10:16 PM)azim نوشته شده توسط:  
(12-02-2013 10:11 PM)MARYAR نوشته شده توسط:  آقا عظیم برو پیش نماینده مجلس من اون زمان رفتم پیش آقای عباس پور خیلی عالی بودن و نامه هاشون هم واقعا عالی جواب می ده!!!
برو پیشش و نامه با سوز و آه بنویس برات دو ترم مهمان می نویسه. من از این راه جواب گرفتم و تونستم 4 ترم مهمان بگیرم Yosef.gif

خدا عمرت بده. این بنده خدا کی هست؟ نماینده کجاست؟ چطورمیشه پیداش کرد؟
(12-02-2013 10:16 PM)rasoul.es1989 نوشته شده توسط:  
(12-02-2013 09:59 PM)azim نوشته شده توسط:  
(12-02-2013 09:56 PM)rasoul.es1989 نوشته شده توسط:  
(12-02-2013 09:47 PM)azim نوشته شده توسط:  سلام دوستان خوبم.
راستش یک موضوعی هست که به فکرم رسید تو انجمن مطرح کنم تا شاید کسی بتونه کمکم کنه.
آقا ما دنبال یک نفر انسان خیر و صاحب نفوذ در این مملکت عزیزمون میگردیم که حرفش پیش دانشگاه آزاد خریدار داشته باشه.
به خدا دهنم سرویس شد اینقد که نامه بردم و آوردمو حرص خوردم :|
داستان از این قراره که بنده به خاطر اینکه متاهل شدم و خونه و زندگیم هم مشهد هستش میخوام از دانشگاه پرند انتقالی بگیرم برم مشهد ، ولی این خوش انصافا با درخواستم موافقت نمی کنن! Sad
بابا یکی نیست بگه خدا وکیلی خدا رو خوش میاد یه جووون که میتونه ده تا کار انجام بده نصف از وقتشو مجبور باشه تو رفت و آمد بذاره=(((
انصافا این رفت و آمد کلی برام هزینه ایجاد میکنه و اصلا نمیذاره بتونم یک جا ثابت باشم و به کار مشغول بشم و یک جورایی دیگه داره کم کم زندگیم رو دچار مشکل میکنه Undecided Confused
خلاصه که شدیدا به یک نفر نماینده مجلس ، از رئیسان دانشگاه آزاد ، هیئئت امناء دانشگاه آزاد و ... نیازمندم .
تو رو خدا اگه کسی از دوستان جایی آشنا داره و میتونه برام کاری کنه بهم خبر بده 4yajuyo
اين كساني كه شما گفتيد هم نميتونن شمارو جا به جا كنن فقط ميتونن نهايتاً چند ترم بيشتر واستون مهمان بگيرن،
شايد اين يك توفيق اجباري باشه ، مطمئناً كارهاي زيادي ميتوني انجام بدي،اميدوارم هر جا هستي موفق باشي
چرا دوست عزیز امکانش هست. در ضمن من بتونم یک ترم هم مهمان بگیرم برام ارزش داره

بنده اطلاع دقيق دارم، امكانش نيست ! متاسفم
شما ميتونيد ٢ ترم مهمان بگيريد، بدون هيچ اشنايي.
میگن چون مشروطی داری نمیشهSad حالا ما خیلی اهل درس خوندنیم اینام دست گذاشتن رو نقطه ضعف ما! شما میتونی راهنمایی کنی چطوری همون یک ترمشو بگیرم؟
فکر می کنم نماینده تهران و شهرری بود.
داداش می تونی بزنگی 118 شماره دفتر ارتباط مردمی نمایندگان مجلس را بگیری و بزنگی بهشون و یه وقت بگیری بری پیششون و عجز و لابه کنی برای گرفتن مهمانی Yosef.gif
یه راه دیگه اینه که می تونی بری بهارستان یه ساختمون بلند هست کنار ساختمون مثلثی مجلس دیدیش؟ بری اونجا اون پایین یه منشی دارن از اون وقت بگیری بری پیششون و ....
زمان ما که خیلی ساده بود تازه می تونی چند تاشونو نشون کنی چند تا نامه بنویسی ببری تا بالاخره از یکیشون جواب بگیری اگر اون پایین از منشی هم بپرسی که کدوم برای دانشجوها بهتره بهت می گه Yosef.gif Yosef.gif ما که زمان احمدی نژاد بودیم و دانشگاه آزاد اون موقع با مجلس و... بد بود جواب گرفتیم الان که اوضاع خیلی بهتره و حتما جواب می گیریییی

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: واقعا شش ماهه گیر کردم! - MARYAR - 12-02-2013 10:44 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  9 کیفیت آنهایی که واقعا اعتماد به نفس دارند m-jalalvand 0 599 10-21-2013 10:29 AM
آخرین ارسال: m-jalalvand
  آیا واقعا کرم حلزون موثر است؟؟؟ m-jalalvand 1 848 05-12-2013 01:57 PM
آخرین ارسال: yunespc
  چرا واقعا!!!!!چرا m_grate29 17 2,877 12-19-2012 11:41 PM
آخرین ارسال: amiryazdani138
  واقعا نیاز به راهنما د ارم mona_sph1020 26 4,699 09-17-2012 08:08 PM
آخرین ارسال: jahanagahi
  انگیزه این آدم واقعا ستودنیه! مهتاب 3 1,445 06-10-2012 11:23 PM
آخرین ارسال: jahanagahi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS