ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

دوبرابرکردن از صفرahmad rezaee
زمان کنونی: 09-24-2025, 06:16 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: ahmad rezaee
آخرین ارسال: shamima
پاسخ:
بازدید: 9183

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امیتازات : 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دوبرابرکردن از صفرahmad rezaee
12-01-2013, 11:59 AM
ارسال: #21
RE: دوبرابرکردن از صفرahmad rezaee
(12-01-2013 09:23 AM)کتایون کاظمی نوشته شده توسط:  سلام جناب رضائی،امیدوارم شما وخانواده گلتون شاد وسلامت وموفق باشین...
جاتون خالی بود توسفر شیراز...
این نوع دو برابر کردن پول به روش خودتونه و بسیار جالب... شما پول قبلیتونو دو برابر می کنین در حالیکه تو روش معرفی شده اش، از یه مبلغ بسیار کم شروع و اونو دو برابرمی کنن و بقیه روخرج می کنن،الان شما با روش خودتون به مرحله حدود 10 ام رسیدین!مثلا اگه من یه معامله خونه انجام بدم و 200 هزارتومن سود کنم مرحله بعدیم بایدبه 400 هزار برسم یعنی انگار از مرحله 13 دارم بازی رو شروع می کنم ...این روش بد نیست ولی پرورش ایده و خلاقیت تو مراحل خیلی پائین ،سخت تره مثل تبدیل 4000 به 8000 که باید مطابق این سطح فکر کنیم (که تو این مرحله نباید بزرگ فکر کرد وباید به سود چیزای کوچیک بیشتر دقت کرد) چون هدف شما که فرد موفق با درامد مناسبی هستین پرورش خلاقیت وفکر بیشتر است تصور می کنم این روش شما بیشتر به سمت پول بیشتر بره تا پرورش ایده وخلاقیت...
مرسی از این تاپیک جالبتون،موفق باشین،به زودی دوستان بیشتری باهاتون همراه میشن...من الان دنبال اینم که از یکی پول اولیه را بگیرم یا پیدا کنم یا ... که مال خودم نباشه Smile (مثلا از 1000 تومن می خوام شروع کنم... ) 10_004

ممنون از انرژی که به من میدهید ، پس من مرحله 10شدم وشروع مرحله بعدی تبدیل 17000تومان به 34000تومان است .
سعی می کنم درمراحل بعدی از خلاقیت ها و شگردهای بیشتری استفاده کنم.

مثلاً می توانم با ازدیاد بازاریابی محصولات متنوع دیگر به این مبلغ برسم.گرچه سعی میکنم تا افزایش میزان مبلغ تا چند میلیون وایجاد مکان ثابت به بازاریابی وتجارت بپردازم . حتی با راهکار نیزهمکاری کنم .

پس مرحله بعدی شروع شد

تبدیل 17000 به 34000 تومان

هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: دوبرابرکردن از صفرahmad rezaee - ahmad rezaee - 12-01-2013 11:59 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  من از 10 هزار تومان شروع کردم hamed2646 30 9,837 03-20-2016 10:38 PM
آخرین ارسال: hamed2646

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS