ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
رازهای ثروتمندی زمان کنونی: 09-23-2025, 06:41 PM |
|||||||
|
رازهای ثروتمندی
|
10-23-2013, 09:50 AM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
RE: رازهای ثروتمندی
عملکرد ذهن در یک نگاه
ذهن ما بسیار پیچیده و دقیق عمل میکند. پاسخ به سوال زیربرای درک بهتر نحوه عملکرد ذهن کمک می کند، آیا میدانید اکنون کامپیوتر یا موبایل شما چگونه کار می کند؟ من مهندس کامپیوتر نیستم ولی بطور کلی نحوه عملکرد کامپیوتر یا موبایل به این صورت است که شما به آن دستور میدهید و کامپیوتر بر اساس برنامه¬هایش به دستورات شما با دقت بالا پاسخ میدهد و کاری را که شما از آن خواسته اید انجام می دهد. حال اگر بخواهید کامپیوتر در مقابل درخواستتان عکسالعمل دیگری را نشان دهد یا کار جدیدی را انجام دهد باید چکار کنید؟ درست است باید برنامه های دیگری را وارد آن کنید و یا برنامه های قبلی را به روز کنید. این کار دقیقا کاری است که ما باید با ذهنمان انجام دهیم. به این صورت که اگر بخواهیم اتفاقاتی که در زندگیمان می افتد با آنچه تاکنون افتاده است متفاوت باشد باید برنامه ریزی ذهنمان را تغییر دهیم. با این تفاوت که تغییر برنامه ریزی ذهن بسیار به آرامی اتفاق می افتد. به عبارت دیگر برای موفق و ثروتمند شدن ما نیز باید آنچه که تاکنون ملکه ذهنمان شده را به آرامی تغییر دهیم تا شرایط زندگی و دستاوردهایمان متناسب با تغییر آنچه که در ذهن خود داشتیم تغییر کند. برای این کار باید برنامه های ذهنی و نگرشمان را دقیقتر بازنگری و بررسی کنیم و در صورت نیاز ، به بازسازی یا حذف قسمتهایی از آن بپردازیم. صبور باشید و به دقت این مباحث را در ذهنتان جای دهید به زودی وارد مباحث جالبتری میشویم که لازم است شما اطلاعات کافی برای آن داشته باشید. تاثیر باورهای ما آنچه میبینیم سایهای است از آنچه نمیبینیم. (دکتر مارتین لوتر کینگ) آیا شما باوردارید که ثروت به وسیله ذهن انسان خلق میشود؟ آیا ثروت باعث میشود از زندگی لذت ببرید و به بقیه کمک کنید تا بهتر زندگی کنند؟ آیا ثروت برای همه به اندازه کافی هست و یا با ثروتمند شدن هر آدمی، این شانس برای دیگران بیشتر یا کمتر میشود؟ برخی ازمردم میگویند همه ثروتمندان حق دیگران را ضایع کردهاند یا شانس آوردند یا از راه خلاف ثروتمند شدهاند و یا اصلا ثروت آدم ها رافاسد می کند. آیا این ها را باور دارید؟! هر باوری دارید، اکنون براساس همان باور در سختی یا رفاه زندگی میکنید. بعبارت دیگر کیفیت امروز زندگی همه ما بستگی به باورهایمان دارد.ما در این دوره با هم ذهنمان را برای ثروتمندی برنامه ریزی خواهیم کرد.در این دوره ما به آرامی باورهایمان را تغییر میدهیم . اگر هنوز یک طرح مالی خوب و قوی در ضمیر ناخود آگاهتان طراحی نکردهاید، و به دنبال برنامهریزی و تهیه مقدمات یک کار هستید ولی احتمال میدهید شکست بخورید و یا به خودتان اطمینان لازم را ندارید به شما توصیه می کنم دست نگه دارید. پیشنهاد می کنم بدون برنامه ریزی ذهنی صحیح ذهن برای موفقیت، به سراغ هیچ معامله یا شراکتی نروید!!! می دانید به چه دلیل چنین توصیه ای به شما می کنم؟ بگذارید به طور خلاصه برایتان شرح دهم، فرض کنید شما خودتان را لایق پانصدهزار تومان درآمد ماهانه میدانید و به طور اتفاقی در این ماه دو میلیون تومان درآمد به دست آورده اید. متاسفانه باید متذکر شوم که خیلی خوشحال نباشید چون ذهن شما است که به کل زندگی فرمان میدهد و اگر شما خود را لایق این درآمد ندانید به زودی آن را از شما باز میستاند و البته خبر خوش آن است که این قانون به صورت معکوس هم عمل میکند و به همین دلیل به شما توصیه میکنم صبور باشید تا با هم و به آرامی دوباره ذهنمان را بازسازی کنیم. چنانچه ذهن به درستی برنامه ریزی نشود حتی اگر بطور اتفاقی دریک کسب و کار یا معامله اول و یا دوم و حتی سوم موفق باشید بعد از آن ممکن است با شکست بزرگ و وحشتناکی روبرو شوید. شکستی که مدت ها باعث آزار شما شود و حتی ابعاد دیگری از زندگی شما را تحت الشعاع قرار دهد. اعتماد به نفس شما را بگیرد و حتی آینده شما را نابود کند. بنابراین سعی کنید قبل از هر کاری ابتدا ذهن خود را بصورت صحیح برنامه ریزی کنید وهمانطور که می دانید برنامه ریزی صحیح ذهن با تمرین و تکرار حاصل می شود. قانون طلایی میگوید : گاهی لازم نیست سخت تر تلاش کنید، کافیست کمی زیرکانه و هوشمندانه عمل کنید. چگونه ذهن خود را بصورت صحیح برنامه ریزی کنیم؟ همان¬گونه که در قسمتهای قبلی گفته شد هدف ما کمک به ایجاد و یا نهادینه کردن ذهن ثروتمند است. بنابراین در این هفته به تقویت ذهن ثروتمند می پردازیم که تنها با تقویت ضمیر ناخودآگاه حاصل می شود و بسیار مهم است. توصیه می کنم آن را به دقت پیگیری کرده و نتایج تفکرتان که حاصل پاسخ به سئوالهای زیر است را در دفتر رازهای ثروتمندیتان بنویسید. سئوالهای زیر است را در دفتر رازهای ثروتمندیتان بنویسید. ۱- فهرست پنج نماد بزرگ ثروت در ذهنتان را تهیه کنید و در دفترتان بنویسید(میتواند ملک، کارخانه ،خانه بزرگ و… باشد). ۲- در این مرحله هر کدام را با تمام جزییات و قدرتی که به شما می دهد تصور کنید. ۳- در زمانی که دارید رسیدن به آرزوهایتان را تصور می کنید انگشت شست و میانی دستتان را روی هم فشار دهید وعیمق تر نفس بکشید و در حس خوشایندتان غوطه ور شوید. ۴- با خود تکرار کنید من ثروتمند هستم وبه زندگی لبخند بزنید. شما می توانید این را بر روی یک برگه بنویسید و بر روی دیوار اتاقتان بچسبانید. ۵- برای تاثیر بیشتر تمرین می توانید هر روز صبحتان را با این تصور آغاز کنید. چه حس خوبی است ثروتمند بودن و شما باید بتوانید آن را ببینید، بشنوید و احساس کنید. این تمرین را برای شکسته شدن سدهای درونی ذهن تا هفته آینده هر روز یکبار تکرار کنید. اگر می توانید، در محیطی آرام قرار بگیرید و تمرین کنید و اگر پرمشغله هستید می توانید در هر جایی یا در هر وضعیتی تمرین کنید. نکته مهم در این تمرین احساس و تمرکز عمیق شماست. |
|||
|
پیام های داخل این موضوع |
رازهای ثروتمندی - karaj - 10-21-2013, 04:12 PM
RE: رازهای ثروتمندی - karaj - 10-21-2013, 04:21 PM
RE: رازهای ثروتمندی - محسن دوستوندی - 11-20-2013, 01:16 AM
RE: رازهای ثروتمندی - karaj - 10-22-2013, 09:21 AM
RE: رازهای ثروتمندی - karaj - 10-23-2013 09:50 AM
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
رازهای موفقیت .....(صوتی) | mallarme | 13 | 3,933 |