ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

یادگیری زبان انگلیسی
زمان کنونی: 09-26-2025, 03:52 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: bitumen
آخرین ارسال: MARYAR
پاسخ:
بازدید: 13285

ارسال پاسخ 
یادگیری زبان انگلیسی
09-28-2013, 12:20 AM
ارسال: #37
RE: یادگیری زبان انگلیسی
(09-27-2013 07:02 PM)mohammad.b نوشته شده توسط:  سلام دوستان من مسخوام زبان انگلیسی رو یاد بگیرم به نظرتون این مجموعه های اموزشی که تبلیغ میکنند تو تلویزیون و سایتای مختلف کدومشون بهتره
من کتاب زرد اینتر چنج رو خوندمه ولی به دلیل مشغله کاری نمیتونم برم کلاس میخواستم خودم تو خونه و سر کار انگلیسی رو بخونم به نظرتون بهترین منبع کدومه
نظرتون در مورد این سایت چیه
http://www.abcxyz.ir/
با تشکر

محمد عزیز

بهترین تصمیم رو گرفتی .البته این اعترافات هولناک رو صرفا برای دوستان گل این سایت میکنم.Blush

بنده با اجبار پدر رشته ی آموزش زبان انگلیسی رو انتخاب کردم وبعد از چند سال مقطع کارشناسی رو در رشته ی ادبیات انگلیسی با معدل الف به پایان رسوندم و بدون کنکور در
مقطع ارشد پذیرفته شدم.اما حاضر نشدم ادامه بدم .....

خب این همه از خودم تعریف کردم چه ربطی به موضوع داشت؟؟؟؟
نکته اینجاست که به خاطر عدم علاقه و تلاش فردی حتی با تحصیل در دانشگاه
نتونستم توانایی های مکالمه رو در خودم به حد لازم برسونم بنابراین رفتن به آموزشگاههای مختلف کمتر از 30%میتونه به فرد کمک کنه مابقی تلاش و علاقه ی فردی است.

ضمنا در مدتی که به تدریس در آموزشگاهی مشغول بودم با آقای محترمی برخورد کردم که کارگر ساختمانی بود اما به گفته ی خودشان به دلیل علاقه طی چند سال با شیوه های مختلف به چنان مهارتی در زبان رسیده بود که به جرات بسیاری از اساتید بنده هم چنان مهارتی و دارای دایره ی لغات گسترده ای در موضوعات مختلف نبودند .البته ایشان در چند زبان دیگر هم مهارتهایی داشتند.

بازم ضمنا سر و ته تمام منابع موجود در بازار یکی است و صرفا ناشران و نویسندگان محترم برای داشتن سودهای کلان هر ساله با عناوین مختلف منابعی را راهی این بازار جذاب و سودساز میکنند.

فقط کافیه همزمان به 4مهارت در زبان توجه کنید مابقی تلاش تلاش تلاش تلاش تلاش
12_00212_00212_00212_00212_00212_00212_00212_00212_002
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: یادگیری زبان انگلیسی - alma - 09-28-2013 12:20 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Rainbow عبارت های کاربردی انگلیسی successfulman 6 1,623 10-31-2013 12:31 PM
آخرین ارسال: successfulman
Big Grin آموزش زبان اصفهان در 10 درس / صوتی mohammadshamosi 0 1,137 05-01-2012 03:53 PM
آخرین ارسال: mohammadshamosi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS