ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
فاطمه دانشور و فاطمه مقیمی، رقیبان سرسخت عرصه تجارت زمان کنونی: 09-26-2025, 04:55 PM |
|||||||
|
فاطمه دانشور و فاطمه مقیمی، رقیبان سرسخت عرصه تجارت
|
07-27-2013, 11:58 AM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
RE: فاطمه دانشور و فاطمه مقیمی، رقیبان سرسخت عرصه تجارت
بسیار مطلب جالبی بود.فقط من از این اظهار نظر:رقابت جانانه ای با هم دارند،بسیار غافلگیر شدم!
بنظر من طرح موضوعی که در حد زمزمه هست،در تاپیکی با این محتوا اصلا ضروررتی نداره.بنده که قدم به قدم اخبار مربوط به این دو عزیز رو دنبال میکنم هم اصلا همچین حرف و موضوعی رو مشاهده نکردم. از نظر عقلانی ومنطقی هم این دو عزیز در دو زمینه ی کاملا متفاوت فعال هستن و تنها وجوه مشترک شغلیشون، تجارته؛در دو مسیر کاملا متفاوت.و رقابت در این شرایط معنایی نداره. بکار بردن واژه ی رقابت،زمانی صحیح هست که حداقل زمینه ی مورد رقابت در هر دو طرف یکسان و با شرایط کاملا مشابه باشه.من به شخصه به هیچ عنوان این دو نفر رو رقیب نمیدونم.و پیشنهاد میکنم از بیان اینطور عباراتی که ممکنه بطور ناخواسته ،ذهن خواننده رو سمت ادبیات انتشار اخبار غیرواقعی ببره،تا حد ممکن اجتناب بشه. خانومها،توی جامعه ای با شرایط فرهنگی اجتماع ما،بدلیل موانعی که صرفا به دلیل زن بودن،پیش پاشونه،خیلی بیشتر از جوامع دیگه نیاز به همدلی دارن،و واقعا برای مطرح کردن حرف و حدیثای اینطوری ضرورتی حس نمیشه. بازم تشکر از مطلبی که گذاشتین. موفق باشید. |
|||
|
پیام های داخل این موضوع |
فاطمه دانشور و فاطمه مقیمی، رقیبان سرسخت عرصه تجارت - mallarme - 07-10-2013, 01:07 PM
RE: فاطمه دانشور و فاطمه مقیمی، رقیبان سرسخت عرصه تجارت - Elixir - 07-14-2013, 11:31 AM
RE: فاطمه دانشور و فاطمه مقیمی، رقیبان سرسخت عرصه تجارت - negin 30 - 07-27-2013 11:58 AM
RE: فاطمه دانشور و فاطمه مقیمی، رقیبان سرسخت عرصه تجارت - محسن قلي زاده - 07-27-2013, 01:32 PM
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان