ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
بوی جوی مولیان زمان کنونی: 09-24-2025, 06:12 AM |
|||||||
|
بوی جوی مولیان
|
05-03-2013, 01:20 PM
ارسال: #101
|
|||
|
|||
RE: بوی جوی مولیان
یاد مسعود کوچولو گرامی به خیر...
با تجربیات و ایده های جالبشون. انشاالله سلامت و موفق باشند. من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
06-16-2013, 10:04 PM
ارسال: #102
|
|||
|
|||
یاد مجید (...) عزیز و همراه بخیر...
مانند یک برادر در کارهای پشت صحنه انجمن همیشه کنارمان بود هر کجا که هستند، شاد و پر انرژی باشند ![]() |
|||
06-16-2013, 10:09 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-16-2013 11:12 PM، توسط MARYAR.)
ارسال: #103
|
|||
|
|||
واقعا یاد آقای مجید (...) آن دوست همیشه حاضر بخیر
آن به قول سبحان میلگرد به دست همیشه بیدار.... هر کجا هست خدایا به سلامت دارش من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
06-16-2013, 11:05 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-16-2013 11:06 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #104
|
|||
|
|||
مجید جان همیشه (امیدوارم بزودی برگردید )جای شما خالی خواهد ماند.
![]() ![]() ![]() خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
06-16-2013, 11:15 PM
ارسال: #105
|
|||
|
|||
دل من هم برای مجید (...) تنگ شده
|
|||
06-16-2013, 11:28 PM
ارسال: #106
|
|||
|
|||
آقای شهسواری
آقای شهراسبی آقای هادی محمودی آقای (...) دلم برای همه بزرگواران تنگ شده در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
همیشه از او بهتر باشیم و آن کسی نیست جز گذشته خودمان! |
|||
06-17-2013, 02:04 AM
ارسال: #107
|
|||
|
|||
جا داره یادی از آقای مجید (...) بکنیم که خیلی جاشون خالیه
امیدوارم که به زودی به جمع ما برگردند ما دوستون داشتیم آقا مجید
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
06-17-2013, 06:11 PM
ارسال: #108
|
|||
|
|||
جای اقا مجید واقعا خالیه.
بچه ها سبحان از نبود اقای (...) بویی نبره میاد تو انجمن خرابکاری میکنه. منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
|
|||
06-18-2013, 12:23 AM
ارسال: #109
|
|||
|
|||
چه تاپیک زیبایی است ، به یاد دوستانی که مدتی است به خانه خود سر نزده اند و ما یادی از مهربانیها و بودنهایشان می کنیم .
چه خوب است به یاد دوستانی هم باشیم که کنارمان می آیند و فقط نگاهمان می کنند ، دوستانی که تا روزهایی نه چندان دور از سر اشتیاق آنچه در وجود داشتند ، نثار همگی دوستان انجمن می کردند .
کاش می شد نامهایی را ببرم که وجود هر کدامشان گنجینه ای بی انتها از معرفت ، شناخت ، ایده ، و در ک بالاست ، اما به هر دلیلی فقط نظاره گر شده اند و این بسیار آزار دهنده تر از دوستانی است که از فیض وجودشان بی بهره ایم . جا دارد در همین جا به همگی دوستان بگویم که دست تک تک شما را به گرمی می فشارم و از سر دوستی تقاضا می کنم ، بازهم با محبت های بیدریغتان ، آنچه می توانید نثار کنید که خود منبع بی پایان عشق و انرژی است که بازتاب درونی به خودتان را دارد . ملارمه عزیز - بهداد گرامی - استاد یوسف - استاد گلدمن - مجید (...) - مهدی عزیز تر از جان ، سیدی زاده مهربان و بسیاری از گنج های بیشماری که منتظر جوشش دوباره شما هستیم . بی هیچ بهانه ای دوستتان دارم که بودنهایتان را غنیمتی بزرگ می دانم . دوستدار همگی شما عزیزانم هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید |
|||
07-21-2013, 12:03 AM
ارسال: #110
|
|||
|
|||
چند نفر از بچه های فعال مشهد جایشان خالی است
جناب رضایی عزیز و خانواده دوست داشتنی سیدی زاده و دیگر عزیزان (ببخشید اگر نام عزیزان بیادم نماند.) هر کجا که هستید شاد باشید منتظر حضور پر رنگ تر همه خواهر و برادرهای نازنین هستیم ![]() |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
بوی کباب از صداوسیما میآید! | m-jalalvand | 0 | 485 |
11-24-2013 04:00 PM آخرین ارسال: m-jalalvand |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان