ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
لطیفه ها زمان کنونی: 09-23-2025, 03:07 PM |
|||||||
|
لطیفه ها
|
06-02-2013, 01:49 PM
ارسال: #181
|
|||
|
|||
RE: لطیفه ها
گاج منتشركرد : اولی ها،دومی ها،سومی ها،كنكوری ها ...
خــــــاک بر سرتــون با این وضع درس خوندنتون ... من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
06-02-2013, 01:51 PM
ارسال: #182
|
|||
|
|||
به خدا اگه این کیسههای هوایی که به اسم چیپس میندازن به ملت رو
تو صنعت اتومبیلسازی استفاده کنن، چقدر جلو این کشت وکشتار تو جادهها رو میگیره!!! من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
06-02-2013, 01:52 PM
ارسال: #183
|
|||
|
|||
از حموم اومدم بیرون ... اومدم برقو خاموش کنم برق گرفتم ...
واسه مادر بزرگم تعریف کردم ... یه دقیقه فکر کرده بعد میگه : برقم برقای قدیم ... میگرفت درجا طرفو خشک میکرد ...!!! من ازدرون تو حرف میزنم
|||
06-02-2013, 01:52 PM
ارسال: #184
|
|||
|
|||
یه پسر خاله دارم به باباش میگه پدر به مامانشم ميگه مادر ...
میریم خونش انگار داریم فیلم هندی میبینیم!!! من ازدرون تو حرف میزنم
|||
06-02-2013, 01:53 PM
ارسال: #185
|
|||
|
|||
امروز مثلا می خواستم سر برادر زادمو گرم کنم.
نشوندمش براش عمو زنجیر باف خوندم. میگم:"عمو زنجیر باف، بله... زنجیر منو بافتی، بله ... پشت کوه انداختی، بله... بابا اومده، چی چی آورده، نخودو کیش میش،با صدای چی؟" میگه:"با صدای علی عبدالمالکی"!!! من ازدرون تو حرف میزنم
|||
06-02-2013, 01:53 PM
ارسال: #186
|
|||
|
|||
دقت كرديد ... تمام چيزهاي خواستنـــــــي توي دنيا
يا غيرقانونين، يا گرونن، يا چاق کنندن !! من ازدرون تو حرف میزنم
|||
06-02-2013, 01:54 PM
ارسال: #187
|
|||
|
|||
جملهای که هر خانم به طور غریزی
هربار هنگام دیدنِ عکسای قدیمی به کار میبره: "چه قد لاغر بودم اینجـــــا!!! من ازدرون تو حرف میزنم
|||
06-02-2013, 01:54 PM
ارسال: #188
|
|||
|
|||
يكي بهتون گفت : " ببخشيد، اشتباه كردم " بهتره قبول كنيد،
چون " اصلاً دلم خواست، حالا چي مي گي " گزينه بعديه كه بهتون مي گه! من ازدرون تو حرف میزنم
|||
06-02-2013, 03:11 PM
ارسال: #189
|
|||
|
|||
هر وقت تونستی با تقلب 20بگیری به خودت افتخار کن و گرنه با خر خونی همه میتونن 20 بگیرن.
تو میتونی مــــــــــــــــــــــرد MY Telegram : @Mosleh68 |
|||
06-02-2013, 04:14 PM
ارسال: #190
|
|||
|
|||
اعتراف مي کنم بزرگترين لذت دوران بچگي من اين بود که روزهاي باروني تو راه مدرسه با او چکمه طوسي پلاستيکي که تا زير زانوم بود مثل خل ها از جاهايي رد مي شدم که آب جمع شده و وقتي قابليت چکمه هام رو مي ديدم که تا عمق زياد هم پام خيس نميشه کلي کيف مي کردم !
حس ماشين شاسي بلند بهم دست مي داد … ------------------------------------------------------------------------- یه دونه از این سوسکای ریزهرشب ساعت ۱۲ که میشه میاد رومیزم راه میره هی وامیسته بعد دوباره راه میره…نمیدونم کی می خواد این غرور لعنتیشو کنار بذاره و حرف دلشو بهم بزنه! ---------------------------------------------------- تو فکرم يه نمايشگاه بزنم و نقاشي هايي که موقع درس خوندن کشيدم رو به نمايش بزارم ! ![]() در زندگی از این 3 تگ استفاده کنید: {تلاش} ، {صبر} و {امید به خدا} خروجی این سه تگ روی صفحه زندگی = موفقیت ![]() |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
با گرانترین ها جهان آشنا شويد | صدفی | 4 | 1,733 |
01-06-2014 03:52 PM آخرین ارسال: omid.movafaghiat |
|
لطیفه ها و نکات طنز | 0 | 2,271 |
امروز 03:07 PM آخرین ارسال: |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان