ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

نام كاربري
زمان کنونی: 09-27-2025, 03:25 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
نویسنده: MARYAR
آخرین ارسال: Divar
پاسخ: 53
بازدید: 11216

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امیتازات : 3.54
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نام كاربري
01-21-2013, 10:41 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-21-2013 10:51 PM، توسط مهدی 1.)
ارسال: #41
RE: نام كاربري
منم زدم مهدی ، دیدم قبلا کسی گرفته
زدم مهدی 1 دیدم جواب داد ، جواب نمی داد همینطوری ادامه می دادم می رفتم جلو دی:

نام واقعی خودم هست . امیدوارم به اون سطح شعور ، فرهنگ و صمیمیت برسیم که حتی رئیس جمهورمون را هم با اسم کوچک صدا کنیم (مثل آمریکا) و هیچکس هم بدش نیاد !
نه صد تا لقب جناب ، حضرت ، آیت ، .... بزاریم اول اسامی ، تهش هم همش شعار و تو خالی

به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))

.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
01-22-2013, 02:34 AM
ارسال: #42
(01-21-2013 08:06 PM)goldmen نوشته شده توسط:  اسم کاربری معنیش مشخص هست دیگه
مرد طلایی
قبلا همه جا پدرخوانده بودم
ولی وقتی عضو شدم گفتم بزار تغییر ایجاد کنم بشم مرد طلایی

آقای قدسی ببخشید سوء تفاهم نشه ولی نظر شخصی من این هست که نام کاربری که انتخاب کردید در کنار اون عکس، یک نوع کبر و غرور، خود بزرگ بینی یا شاید آرمانگرایی را نشون میده!
البته با شناختی که از شخصیت جنابعالی در این چند ماه پیدا کردم این تعابیر برای شخصیتتون صدق نمیکنه و شما ظاهراً انسان متواضع و شوخی هستید.
امیدوارم از حرفم سوء برداشت نشه!
مخلص عزیزان خراسانی هم هستیم از شمال تا جنوبش

.

[تصویر: emza01.png]
[تصویر: emza02.png]
01-22-2013, 09:32 AM
ارسال: #43
سلام.mahyar_delsuz از وقتی وارد دنیای اینترنت شدم همرامه.اسم مهیارو دوست دارم و نمیدونم به چه دلیلی از اسم خودم (حبیب) خوشم نمیومد. و دلسوز هم چون واقعا احساسی و دلسوز هستم
اما وقتی خواستم عضو سایت بشم فکر میکردم یه سایتی شبیه دیگر سایت هاست و منم چون هنوز بخاطر درگیری مسائل شغلیم نمیتونم در اینترنت آزاد باشم این اسم کاربری رو انتخاب کردم.هر چند به مدیر محترم سایت پیام دادم اما گفتند نمیشه اسم کاربری رو تغیر داد

http://superyas.hamvar.ir/

09396945864
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
01-22-2013, 09:52 AM
ارسال: #44
(01-21-2013 10:41 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  منم زدم مهدی ، دیدم قبلا کسی گرفته
زدم مهدی 1 دیدم جواب داد ، جواب نمی داد همینطوری ادامه می دادم می رفتم جلو دی:

نام واقعی خودم هست . امیدوارم به اون سطح شعور ، فرهنگ و صمیمیت برسیم که حتی رئیس جمهورمون را هم با اسم کوچک صدا کنیم (مثل آمریکا) و هیچکس هم بدش نیاد !
نه صد تا لقب جناب ، حضرت ، آیت ، .... بزاریم اول اسامی ، تهش هم همش شعار و تو خالی

مهدی جان همین الآنم همه رییس جمهور رو ب اسم کوچیک و حتی خودمونی صدا می کنند. Yosef.gif

تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
01-22-2013, 10:10 AM
ارسال: #45
(01-22-2013 02:34 AM)Delta.H نوشته شده توسط:  
(01-21-2013 08:06 PM)goldmen نوشته شده توسط:  اسم کاربری معنیش مشخص هست دیگه
مرد طلایی
قبلا همه جا پدرخوانده بودم
ولی وقتی عضو شدم گفتم بزار تغییر ایجاد کنم بشم مرد طلایی

آقای قدسی ببخشید سوء تفاهم نشه ولی نظر شخصی من این هست که نام کاربری که انتخاب کردید در کنار اون عکس، یک نوع کبر و غرور، خود بزرگ بینی یا شاید آرمانگرایی را نشون میده!
البته با شناختی که از شخصیت جنابعالی در این چند ماه پیدا کردم این تعابیر برای شخصیتتون صدق نمیکنه و شما ظاهراً انسان متواضع و شوخی هستید.
امیدوارم از حرفم سوء برداشت نشه!
مخلص عزیزان خراسانی هم هستیم از شمال تا جنوبش

نه خواهش ميكنم
هم انتخاب عكس وهم انتخاب نام كاربري هردو بخاطر علايق شخصي بود بخصوص عكس
ولي چند نفر ديگه از بچه ها انجمن هم انگار چنين برداشتي كرده بودن

ولي ما پسر خاكي وسر بزير
وخاك پاي همه بچه هاي انجمن هستيم
10_00410_00410_00410_00410_004

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
01-22-2013, 02:58 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-22-2013 03:41 PM، توسط nami.)
ارسال: #46
(10-10-2011 09:45 PM)m_sh نوشته شده توسط:  دوستان ما در اين انجمن دور هم جمع شده ايم كه از تجربيات هم در حوزه كسب و كار استفاده نماييم و همچنين فرهنگ كار تيمي و اجتماعي را بياموزيم.
يكي از نمودهاي فرهنگ اجتماعي انتخاب نام كاربري ست. هر كدام از ما جدا از نام و نام خانوادگي خود در جامعه حقيقي با انتخاب يك نام مجازي وارد اين جامعه مجازي شده ايم.
جدا از اينكه يكي از قوانين انجمن كه در هنگام ثبت نام آنرا قبول مي كنيم و بنابر قرارداد بايد آنرا رعايت نماييم، انتخاب نام درست هست،فرهنگ زندگي ميلياردي ايراني ما ايجاب مي كند كه ما يك نام با مصما بنا بر دلايل و اهداف ورودمان به اين انجمن انتخاب نماييم.
هدف اول از زدن اين تاپيك اين است كه واقعا بعضي از كاربران جديد نام هاي غير معقول و دور از شان انجمن براي خود انتخاب مي كنند مانند:
اتل متل توتوله گاو حسن چه جوره
پدر پدر پدر مادر زن مهسا منفرد
عرب گنديده
پري بلنده
واقعا شما اعضاي وارسته انجمن اين نام ها را تائيد مي كنيد؟
دوم مي خواستم هر كدوم از ما دليل نام كاربري خود را در اين فضا براي اعضايي كه مي خواهند جديد وارد شوند به عنوان آموزش يك فرهنگ بيان نماييم
با تشكر

با سلام و سپاس

ممنون از تاپیک زیباتون

یکی از بزرگترین دغدغه های بنده در مورد انجمن همین نکات ریز ولی بسیار مهم می باشد یعنی :

خارج کردن حرکت انجمن از اهداف اصلی و واجب که همان پیشرفت فکری ،خودباوری،اصول و موفقیت در عرصه های مالی.

بنابراین باید همه اعضای محترم سایت ،نسبت به این مسئله بسیار حساس بوده و دقت لازم را داشته باشند و حواسشون کاملا جمع باشد.

عده ای متاسفانه عادت کرده اند، یه مطلبی نامربوط با اهداف انجمن رو از یه جایی برمیدارن ،بعد میارن تو انجمن و فقط کارشون کپی کردن و انتقال همان حرفهایی که همگان می توانند با جستجو در اینترنت به ان دسترسی پیدا کنند ،حالا این کارشان مثبت هست ولی در راستای انجمن نیست. انحراف از مسیر اصلی چه با مطالب مفید چه با حرکت های زننده و زشت ،انحراف هست.وقت کشی هست.

متاسفانه عده ای از کاربران (البته خیلی کم)بجای اینکه تمام قوت خودشون رو بر روی تاپیکهایی بگذارند که (در مسیر موفقیت مالی و مطالب مفیدی که توسط خیلی از اعضای سایت ایجاد می شود،می باشد) ،شرکت نمیکنند و این فقط یک معنی دارد یعنی اینجا برای وقت گذرانی می ایند ،و حرکاتشان اصلا سنخیتی با موضع انجمن و اهداف انجمن ندارد.

البته نمی گویم که فضای انجمن خشک باشد ،نه اصلا
اعضایی که بیشتر وقتشان را برای پیشرفت فکری و مالی گذاشته اند و هدفمند هستند از طرف این بزرگواران شوخی کردن و ایجاد تاپیکهایی برای تفریح کاملا منطقی و مورد پسند می باشد .

منظور بنده روی عده ای از کاربران هست که هیچ کاری نمیکنند و حتی اصلا در تاپیکهای مربوط به ایده ها،اهداف،مسایل اقتصادی و کلا مطالب مفید مربوط و هم راستای اهداف سایت شرکت نمیکنند و این دسته از کاربران (خیلی کم )که به فکر خودشان،آینده شان،انجمن و غیره نیستند حتما و حتما و بی نهایت حتما، اعضای سایت حتی با زدن دکمه سپاس ،حمایتشان نکنند و اینها بروند و از بی نهایت سایتهای مفت و مسخره ای که برای وقت گذرانی وجود دارد ،استفاده کنند.آنجاها خودشان رو معرفی کنند ،نه اینجا!!!!!

بی نهایت درود بر اعضایی که وقت می گذارند و مطالب مفید و همراستای اهداف انجمن میگذراند و شوخی کردن اینها نیز به دل ادمی مینشیند و اعضا را شاد میکند .
حتی درود بر کسانی که هیچ کاری نمیکنند و فقط خواننده مطالب مفید هستند
ولی نگرانی من از عده ای است که ........

پس اعضا همه موظف هستند با تمام حرکاتشان ،بصورت خودجوش ،فرهنگ و سیستمی در این سایت خلق کنند که خود به خود این گونه کاربران بی هدف و( بی فایده هم برای خود و هم برای دیگران)حذف شوند.

به خداوند سوگند یاد میکنم که این انجمن از نعمتهای کم یاب می باشد پس همه ما باید پشتش بایستیم و با داشتن چشمان تیزبین ،مانع از انحراف احتمالی حرکت بزرگ انجمن شویم.

خطرناک ترین انحراف یک حرکت بزرگ،در لحظه ای اغاز می شود که انحراف خیلی نامحسوس و ارام اتفاق می افتد.
از زیر بنا ،ساختمان بزرگ را نم نم تخریب میکند و
به صورت عمدی یا سهوی توسط عده ای مغرض یا جاهل ،چنان نرم ، اهسته و نامحسوس این انحراف انجام میگیرد که کسی متوجه آن نمی شود
پس همه حواسها جمع باشد که این انجمن را مثل ناموس خودمان محافظت کنیم و هشیار و عاقل باشیم.

موفق ترین ها باشید.
01-22-2013, 03:56 PM
ارسال: #47
هر کس با این حرف آقای نامی موافقه اعلام کنه تا از امروز با تاپیک هایی که در راستای سایت نیست مبارزه بشه Smile

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
01-24-2013, 05:12 PM
ارسال: #48
مخفف اسم و فامیلی که آیدی من در یاهو هم هست

Th_running1 تلاش برای رسیدن به موفقیت همان انگیزه ای است که بذر امید را در دل بارور می کند.
01-24-2013, 06:09 PM
ارسال: #49
(01-21-2013 10:07 PM)M3HDI نوشته شده توسط:  
(01-21-2013 10:00 PM)mir abas نوشته شده توسط:  من هم که میر عباس هستم.
چون اسم خودمه و هر موقع اسم خودم رو میبینم حس خوبی به من دست میده.

سلام اخوی

آقا شما خاندانی میر هستید

یا صرفا اسمتون میر عباس هست ؟

آخه ما هم میریم

-------------------------
اسم بنده هم که مهدی
ما خاندانی میر هستیم ولی منو میر عباس صدا میکنند.
خدا را چه دیدی شاید فامیل باشیم.

منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
06-02-2013, 01:01 AM
ارسال: #50
چند وقته یه سوال ذهنمو مشغول کرده

آقا حمزه چرا این نام کاربری را برای خودتون انتخاب کردید؟

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  شماره تماس کاربر به نام jahanagahi H.hemati148 1 694 06-18-2016 07:14 PM
آخرین ارسال: saadati
  درخواست راهنمایی برای انتخاب نام دامین arsho 6 1,802 08-07-2013 08:45 AM
آخرین ارسال: yu3f
  پیشنهاد نام دامنه برای سایتی شبیه ebay سعید یوسفی 37 5,833 03-25-2013 01:03 PM
آخرین ارسال: سعید یوسفی
  درخواست انتخاب نام برند برای گروه مشهد ahmad rezaee 27 6,113 02-25-2013 02:04 PM
آخرین ارسال: Mrs.Seyedi
  کمک برای نام شرکت m_grate29 15 2,684 01-15-2013 04:08 PM
آخرین ارسال: omid.movafaghiat
  ثبت نام کارشناسی ناپیوسته بدون کنکور دانشگاه آزاد در بهمن ماه سال 1391 arsho 4 1,681 01-08-2013 04:33 PM
آخرین ارسال: arsho
  درامد زايي يا ثبت نام؟؟؟؟؟!!!! اقاي ايـــده 7 2,063 06-06-2012 08:31 PM
آخرین ارسال: sherafati
  گوگل نام خليج فارس را حذف كرد MARYAR 13 3,234 06-03-2012 11:56 AM
آخرین ارسال: Nuruzzaad
  نام شرکت جوان 19 5,388 05-21-2012 06:06 PM
آخرین ارسال: بهنام ذوالفقارزاده
  درخواست نام سه کلمه ای arshiaaziz2000 2 3,558 05-13-2012 10:09 PM
آخرین ارسال: صدفی
  توضيح گوگل براي حذف نام خليج فارس صدفی 0 801 05-07-2012 08:59 AM
آخرین ارسال: صدفی
  شروع دوباره بعد از طوفانی به نام شکست bahar narenj 5 2,603 12-29-2011 03:02 PM
آخرین ارسال: بهنام ذوالفقارزاده

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS