ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
لطیفه ها زمان کنونی: 09-24-2025, 03:03 AM |
|||||||
|
لطیفه ها
|
05-28-2013, 11:22 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-28-2013 11:26 AM، توسط m-jalalvand.)
ارسال: #71
|
|||
|
|||
RE: لطیفه ها
اگر به این 5سوال ساده پاسخ دهید، خیلی باهوش هستید
![]() کدام دانشجو خسته و خواب آلود به نظر میرسد؟ کدامشان دوقلو میباشند؟ چند تا زن در عکس دیده میشود؟ چند نفرشان خوشحال هستند؟ چند نفرشان ناراحت میباشند؟ بررسی ابعاد ادبی شعر یه توپ دارم قلقلیه یه توپ دارم قلقلیه \ سرخ و سفید و آبیه میزنم زمین، هوا میره \ نمیدونی تا کجا میره من این توپو نداشتم \ مشقامو خوب نوشتم بابام بهم عیدی داد \ یه توپ قلقلی داد یه توپ دارم قلقلیه : از آنجا که همهی توپها قلقلی هستند؛ این مصرع نشان حماقت شاعر است. یا بیانگر این موضوع است که شاعر توپهای مثلثی و مربعی و لوزی هم داشته ولی حالا فقط میخواهد در مورد آن توپش که قلقلی است، صحبت کند. در هر صورت میتوان این فرضیه را هم در نظر گرفت که شاعر میخواسته در لفافه و با استفاده از آرایههای ادبی نظیر تشبیه و استعاره، به گردی زمین که مرحوم گالیور (!) آن را به اثبات رساند، تاکید کند. سرخ و سفید و آبیه: این سه رنگ که نماد پرچم فرانسه است، شاید نشان دهندهی فرانسوی بودن توپ مورد نظر است.حالا چرا فرانسه؟ میداند! میزنم زمین هوا میره/ نمیدونی تا کجا میره: این مصراع گویای مکان سروده شدن شعر است. جایی بیرون از جو زمین. چون این مصراع بحث جاذبهی زمین را نقض میکند و در ادامه به لایتناهی بودن دنیا اشاره دارد که مسلماً به من و شما هیچ ربطی ندارد. من این توپو نداشتم/ مشقامو خوب نوشتم: فقر! نداشتن توپ و آتاری و پلی استیشن و … باعث شده که شاعر از درد نداری و بدبختی بنشیند و درس بخواند و مشقهایش را خوب بنویسد. برای مثال اکثر فوتبالیستها که همیشه با توپ سر و کار دارند، وضعیت درسی مساعدی ندارند. بابام بهم عیدی داد / یه توپ قلقلی داد: این مصراع هیچ تفسیر خاصی ندارد! جز اینکه شاعر از آرایهی مبالغه استفاده کرده است با خودتان خوب تا کنید با خودتان که خوب تا نکنید روزگار شما را تا میکند می کند توی پاکت و می اندازد توی صندوق پستی ؛ به یک مقصد نامعلوم خودت به جان خودت بیفت خودت خودت را بساز خودت مواظب خودت باش و گرنه دیگران به تو هر شکلی که دلشان بخواهد میدهند. |
|||
05-28-2013, 11:30 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-28-2013 11:31 AM، توسط m-jalalvand.)
ارسال: #72
|
|||
|
|||
عکس لو رفته از قاتل بروسلی ؟؟
![]() موفقیت در هر سنی چه معنی میده؟!! در ٤ سالگى ... موفقیت عبارت است از ... کثیف نکردن شلوار در ٦ سالگى ... موفقیت عبارت است از ... پیدا کردن راه خانه (از مدرسه) در ١٢ سالگى ... موفقیت عبارت است از ... داشتنِ دوست (یافتن) در ١٨ سالگى ... موفقیت عبارت است از ... گرفتن گواهى نامه رانندگى در ٢٠ سالگى ... موفقیت عبارت است از ... برقرارى رابطه در ٣٥ سالگى ... موفقیت عبارت است از ... پول داشتن در ٤٥ سالگى ... موفقیت عبارت است از ... پول داشتن در ٥٥ سالگى ... موفقیت عبارت است از ... پول داشتن در ٦٠ سالگى ... موفقیت عبارت است از ... برقرارى رابطه در ٦٥ سالگى ... موفقیت عبارت است از ... تمدید گواهى نامه رانندگى در ٧٠ سالگى ... موفقیت عبارت است از ... داشتنِ دوست (تنهایی) در ٧٥ سالگى ... موفقیت عبارت است از ... پیدا کردن راه خانه (از هر کجا) در ٨٠ سالگى ... موفقیت عبارت است از ... کثیف نکردن شلوار با خودتان خوب تا کنید با خودتان که خوب تا نکنید روزگار شما را تا میکند می کند توی پاکت و می اندازد توی صندوق پستی ؛ به یک مقصد نامعلوم خودت به جان خودت بیفت خودت خودت را بساز خودت مواظب خودت باش و گرنه دیگران به تو هر شکلی که دلشان بخواهد میدهند. |
|||
05-28-2013, 01:02 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-28-2013 01:03 PM، توسط mohammadshamosi.)
ارسال: #73
|
|||
|
|||
قدیما که بچه بودم از ترس دیو و غول و اژدها شب موقه ی خواب زیر پتو قایم میشدم اما الان از ترس یک فروند پشه زیر پتو قایم میشم . بیشعور خطرناک تر هم هست . دفاع موشکی بالستیک هم نمیتونه منهدمش کنه . تازه رادار گریز هم هست .
پشه مورد عنایت قرارتون نده ، بزن سپاس رو ![]() در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
همیشه از او بهتر باشیم و آن کسی نیست جز گذشته خودمان! |
|||
05-28-2013, 08:45 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-28-2013 08:48 PM، توسط مهدی گل محمدی.)
ارسال: #74
|
|||
|
|||
آدم اگه اول پله برقی تجریش زن بگیره
اون بالا که میرسه بچه اش میره کلاس دوم دیگه ! ===================== شازده کوچولو به روباه گفت : بیااااااااا روباه اومد و گفت : ها چی میگی ؟ شازده کوچولو گفت : دوری کنیم از هـــــــــــم ! آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
05-28-2013, 10:34 PM
ارسال: #75
|
|||
|
|||
میتونی تصور کنی با هم لب دریا نشستیم؟ میتونی تصورش رو بکنی که با هم به یه سفر طولانی میریم از جنگل تا دریا.؟ میتونی تصور کنی که تو یه شب بارونی شونه به شونه هم قدم بزنیم؟ همه اینا رو هم که بتونی تصور کنی نمیتونی تصور کنی که آشپزی با تک ماکارون چقدر راحته
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- سه راه برای پول درآوردن وجود داره: ۱٫ پدرت برات پول در بیاره ۲٫پدر مردم رو برای پول دربیاری ۳٫ پدرت دربیاد تا پول دربیاری ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ معلم: بگو ببینم… اگه توی خیابون یه نفر یه خری رو گرفته و می زنه، و من برم جلو و از این کارش ممانعت کنم، به این کار چی می گن؟ شاگرد: آقا اجازه، حس برادری! ------------------------- البته معلما عزیز دلن. ![]() در زندگی از این 3 تگ استفاده کنید: {تلاش} ، {صبر} و {امید به خدا} خروجی این سه تگ روی صفحه زندگی = موفقیت ![]() |
|||
05-28-2013, 11:25 PM
ارسال: #76
|
|||
|
|||
من غلط بکنم ارشد شرکت کنم!!!
«« دیالوگ ماندگار شب های امتحان »» اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد
نگاهی به آیینه بیندازید ![]() ![]() |
|||
05-28-2013, 11:35 PM
ارسال: #77
|
|||
|
|||
من " و " اون روی سگم " و " کودک درونم " و "خر وجودم" و "کرم درونم"
یه خانواده ایم خيلي ام با هم خوشبختیم ! اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد
نگاهی به آیینه بیندازید ![]() ![]() |
|||
05-29-2013, 12:05 AM
ارسال: #78
|
|||
|
|||
این روزها هیچکس درس نمیخواند !
شما چطور!؟ ---------------------------------------- استاد چیست؟ منبع علم ، ژنراتور دانش ، نیروگاه انسانیت ، تبلوردانایی ، کوه توانایی ، مایه افتخارما ، بابا تو دیگه کی هستی ترین موجود عالم ، خود صفا ، اند وفا ، دارنده انواع واقسام شفا ، ضدجفا ، یاری گر ضعفا ، معلم الخلفا ! دانشجو چیست؟ موجودی است نحیف و لاغر که از تخم مرغ و گوجه تغذیه میکند ! معمولا افسرده است ! و دشمنی عجیبی با کتاب دارد ! مخصوصا شب امتحان ! ---------------------------------------- سر امتحان استادها سوالاتی میدن که ما تا حالا ندیدیم ؛ در عوض ما هم جواب هایی میدیم که اونا به عمرشون ندیدن ! ---------------------------------------- بابام این ترم میگه یکمم درس بخونی بد نیستا ! گفتم تو درس میبینی و من پیچشِ درس … بابام ١٠دقیقه سر تکون داد و اتاقو ترک کرد ! -------------------- لامصب وقتی داری درس میخونی، تازه میفهمی که بحث های شبکه ۴ هم خیلی سودمند و پرهیجانه ! ![]() در زندگی از این 3 تگ استفاده کنید: {تلاش} ، {صبر} و {امید به خدا} خروجی این سه تگ روی صفحه زندگی = موفقیت ![]() |
|||
05-29-2013, 12:20 AM
ارسال: #79
|
|||
|
|||
ﯾﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﭼﯿﻨﯽ ﺩﺍﺷﻢ ! ﺑﺮﺍﻯ ﻋﻴﺎﺩﺗﺶ ﺗﻮ ﺑﻴﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻥ ﺭﻓﺘﻢ ﻭ ﮐﻨﺎﺭ ﺗﺨﺘﺶ ﺣﺎﺿﺮ ﺷﺪﻡ ... ﺩﻭﺳﺖ ﭼﯿﻨﯿﻢ ﺑﻪ ﻣﻦ ﮔﻔﺖ: ﭼﻴﻨﮓ ﭼﻮﻧﮓ ﭼَﻦ ﭼﻮﻭوووووووووووووووووون ؛ ﺟﺎﻥ ﺩﺍﺩ !!.. ﺑﺮﺍﻯ ﺗﺮﺟﻤﻪ ﺍﻳﻦ ﺟﻤﻠﻪ ﺑﻪ ﻛﺸﻮﺭ ﭼﻴﻦ ﺳﻔﺮ ﻛﺮﺩﻡ !... ﻭ ﺩﺭ ﺍﻭﻥ ﺟﺎ ﺍﺯ ﯾﻪ ﻣﺮﺩ ﭼﯿﻨﯽ ﻣﻌﻨﯿﺶ ﺭﻭ ﭘﺮﺳﯿﺪﻡ ﻭ ﺍﻭﻥ ﻣﺮﺩ ﭼﯿﻨﯽ ﺑﻪ ﻣﻦ ﮔﻔﺖ : ﭘﺎﺗﻮ ﺍﺯ ﺭﻭ ﺷﻴﻠﻨﮓ ﺍﻛﺴﻴﮋﻥ ﻭﺭﺩﺍﺭ ﻛﺼﺎﻓﻄﻄﻄﻄﻄﻂ ![]() ![]() ![]() ![]() کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته) گروه برتر،برتر از همه |
|||
05-29-2013, 09:32 AM
ارسال: #80
|
|||
|
|||
ی روز ی ترکه انقد جنس با کیفیت تولید کرد ک ملت برای خرید و فروش کوچکترین چیز ها هم می گن جنسش ترکه!
تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
با گرانترین ها جهان آشنا شويد | صدفی | 4 | 1,737 |
01-06-2014 03:52 PM آخرین ارسال: omid.movafaghiat |
|
لطیفه ها و نکات طنز | 0 | 2,272 |
امروز 03:03 AM آخرین ارسال: |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 42 مهمان