ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

هدف بزرگ ما"همه شرکت کنن"
زمان کنونی: 09-24-2025, 06:53 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان
نویسنده: ebrahim.ev
آخرین ارسال: omiid123
پاسخ: 48
بازدید: 13442

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امیتازات : 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هدف بزرگ ما"همه شرکت کنن"
05-10-2013, 10:12 PM
ارسال: #11
RE: هدف بزرگ ما"همه شرکت کنن"
(05-10-2013 10:26 AM)eev نوشته شده توسط:  هدفم اینه که تا سال 2020 بزرگترین شرکت فعال در زمینه تولید مواد غذایی رو در خوزستان داشته باشم و اون رو در دسترس میدونم و به توانایی های خودم ایمان کامل دارم.10_004
(شاید هدفم زیاد بزرگ نباشه ولی توی یکی از همین روزا در سال 2020 تو همین سایت موفقیتم رو اعلام میکنم.Blush

برام دعـــــــــــــــــــــا کنید دوستان

دوست جنوبی یه لطفی درحق ما کن{اینکه محصولاتت سعی کن ارگانیگ و نیمه ارگانیگ باشه} امیدوارم خیلی زود به هدفت برسی .موفق باشی دشتستانی 92

09172710981احمد کشاورزی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
05-11-2013, 08:27 PM
ارسال: #12
(05-10-2013 09:26 PM)alireza091111 نوشته شده توسط:  سوال شبیه سوال با یک میلیارد اول خود چه میکنیده؟
خیلی هدف دارم
1.ساختن یک مکان برای آموزش معلولین برای ورود به بازار کار وبیرون کشیدن آنها از گوشه گیری و منزوی بودن و همچنین درآمد داشتن برای خود و سر بار خانواده نبودن.
2.رسیدگی کردن به تخت جمشید و حفظ این بنای عظیم برای نسل های بعد.
3.خانه دار کردن اعضای انجمن
4.ایجاد مشاغل جدید در کشور
5.ساختمان سازی مدرن و پیشرفته و با ابزار آلات نوین

سلام هدف اولتون خوبه البته موسسه رعد الغدير همين كارو انجام ميده يعني آموزش رايگان به توانيابان آموزش هاي فني وحرفه اي ميدهد هر كسي كه مهارتي داشته باشد هم ميتونه هم شركت داشته باشه وبه معلولان آموزش بدهند منم عضو اين موسسه هستم (البته عضو توان يابان )اگر ميخواييد در مورد آن بدونيد www.raad-alghadir.org

05-11-2013, 08:46 PM
ارسال: #13
(05-11-2013 08:27 PM)miliyarderno1 نوشته شده توسط:  
(05-10-2013 09:26 PM)alireza091111 نوشته شده توسط:  سوال شبیه سوال با یک میلیارد اول خود چه میکنیده؟
خیلی هدف دارم
1.ساختن یک مکان برای آموزش معلولین برای ورود به بازار کار وبیرون کشیدن آنها از گوشه گیری و منزوی بودن و همچنین درآمد داشتن برای خود و سر بار خانواده نبودن.
2.رسیدگی کردن به تخت جمشید و حفظ این بنای عظیم برای نسل های بعد.
3.خانه دار کردن اعضای انجمن
4.ایجاد مشاغل جدید در کشور
5.ساختمان سازی مدرن و پیشرفته و با ابزار آلات نوین

سلام هدف اولتون خوبه البته موسسه رعد الغدير همين كارو انجام ميده يعني آموزش رايگان به توانيابان آموزش هاي فني وحرفه اي ميدهد هر كسي كه مهارتي داشته باشد هم ميتونه هم شركت داشته باشه وبه معلولان آموزش بدهند منم عضو اين موسسه هستم (البته عضو توان يابان )اگر ميخواييد در مورد آن بدونيد www.raad-alghadir.org
چنین موسسه هایی شعبه کرجم دارن؟
به راحتی آدم رو قبول میکنن که به بچه ها چیزی یاد بدیم؟12_002

هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست،زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم.
( ایت اله بهجت)

بد ترین گناه نا امیدیست.
((حضرت علی (ع)))
05-11-2013, 08:47 PM
ارسال: #14
رشت هام حسابداريه!
علاقه ام كامپيوتر وبرنامه نويسي(خدمات رايگان آموزش رايگان در اختيارم هست اما قدم اول برنداشتم!)
هدف بزرگ من اينه يك نرم افزار حسابداري توليد كنم كه در عين سادگي اش پر كاربدر باشه وتوليد كننده انبوه باشم وبه زبان انگليسي هم كاربرد داشته باشه (يعني دو زبانه)
مدير اصلي شركت توليدي نرم افزار حسابداري كه در ايران وهمچنين در سطح بين المللي يك نمونه عالي از محصولم ارائه بدهم :-)
خدايا قدم اول ميخواهم بردارم كمكم كني مانع دروني ام را پيدا كنم،آمين
دوستان همگي موفق ومويد باشيد

05-12-2013, 12:13 AM
ارسال: #15
نمیدونم دوستان بی هدف اومدن توی این انجمن یا اینکه دوست ندارند اهدافشان را بازگو کنند
ولی دوستان عزیز اگر هدفی دارید بیاید و با همه در میان بگذارید تا هر روز با دیدن این تاپیک برایتان زنده شود و انرژی مضاعف دریافت کنید
موفقتر باشید10_00410_004

از خدا هرچی بخوای بهت میده
پس چه خوبه که ازش بهترینها را بخواهیم
05-12-2013, 08:04 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 05-12-2013 09:44 AM، توسط m-jalalvand.)
ارسال: #16
سلام
هدفهای بزرگی دارم :
1- بعد از سالها برای دیگران کار کردن ، زمستان امسال اولین آلبوم رسمی موسیقی من به اسم "دل بریده" وارد بازار موسیقی بشه
2- دومین کتاب شعر من به اسم " روزی جوانی کردم " چاپ بشه
3- اینقدر داشته باشم که محتاج نامرد نباشم
4- اینقدر داشته باشم که خدا و خود حقیرم رو از یادم نبرم
خداوندا اگر داشتن اسیر داشتنم میکند ، ندارم کن

با خودتان خوب تا کنید

با خودتان که خوب تا نکنید

روزگار شما را تا میکند

می کند توی پاکت و می اندازد توی صندوق پستی ؛

به یک مقصد نامعلوم

خودت به جان خودت بیفت

خودت خودت را بساز

خودت مواظب خودت باش

و گرنه دیگران به تو هر شکلی

که دلشان بخواهد می‌دهند.
05-12-2013, 08:38 AM
ارسال: #17
با سلام
هدفهای من تا سال 2020 به امید خدا پس از سلامتی به شرح زیر است:
1- اخذ مدرک دکتری MBA از دانشگاههای طراز اول کانادا
2- شرکت در کلاسهای رابرت کیوساکی وهارو اکر در زمینه فراگیری علوم ثروت
3- شرکت در کلاسهای اصول موفقیت آنتونی رابینز وکسب مهارتهای جدید
4- حضور در جلسات وین دایر ومایکل بک ویت
5- تاسیس شرکت تجاری در مونترال با هدف کسب در آمد دلاری
6- استفاده از این درآمد دلاری جهت ایجاد اشتغال برای جوانان شهرستان محل تولدم (اسفراین)
7- ایجاد ویا کمک یا هرگونه خدمت در تاسیس مراکز حمایت از کودکان بی سرپرست وبد سرپرست با ارائه آموزشهایی که فرا گرفته ام .
8- تاسیس موسسه فرهنگ وگسترش مطالعات در شهرستانم با هدف حمایت از فرهنگ کتاب وکتابخوانی (چرا که به قول دکتر فرهنگ هلاکویی آگاهی کلید سعادت بشر است).
وآرزوهای دیگری که فقط از خدا وند منان میخواهم حال که در ذهنم به وقوع تمامی این آرزوها باور دارم ،مصداق خارجی آین آرزوها را زودتر ببینم.
چون با خدا همراهم همه چیز ممکن ومیسراست.
05-12-2013, 09:47 AM
ارسال: #18
5-تاسیس شرکت تجاری در مونترال با هدف کسب در آمد دلاری
6- استفاده از این درآمد دلاری جهت ایجاد اشتغال برای جوانان شهرستان محل تولدم (اسفراین)

سلام.
یه سوال : علت اینکه میخواین درآمد شما دلاری باشه و همچنین برای همشهریای عزیزتون هم درآمد دلاری از راه اشتغال تامین بکنید چیه؟آیا بخاطر رکود ریال درسالهای اخیر است؟آیا پول ملی ما دلار است؟آیا هدف ما پیداکردن روشها و سنت های غربیدر فرهنگ حال ماست؟

با خودتان خوب تا کنید

با خودتان که خوب تا نکنید

روزگار شما را تا میکند

می کند توی پاکت و می اندازد توی صندوق پستی ؛

به یک مقصد نامعلوم

خودت به جان خودت بیفت

خودت خودت را بساز

خودت مواظب خودت باش

و گرنه دیگران به تو هر شکلی

که دلشان بخواهد می‌دهند.
05-12-2013, 11:01 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 05-12-2013 11:08 AM، توسط ebrahim.ev.)
ارسال: #19
Information RE: هدف بزرگ ما"همه شرکت کنن"
نقل قول :دوست جنوبی یه لطفی درحق ما کن{اینکه محصولاتت سعی کن ارگانیگ و نیمه ارگانیگ باشه} امیدوارم خیلی زود به هدفت برسی .موفق باشی دشتستانی 92
روی نقطه حساسی دست گذاشتید.ولی متاسفانه منابع ارگانیک ما بسیار محدود هست و فکر نمیکنم جوابگو باشه10_004ولی من خودم شخصا علاقه زیادی به این موضوع دارم و تلاشم رو میکنم.
و به امید خدا اولین قدم رو قراره هفته آینده بردارم(خبرهای خوبی تو راهه)12_002
باز میگم دوستان انجمنی لطفا برام دعـــــــــــــا کنید.ممنون

فعلا در وضعیت ورشکستگی
05-12-2013, 11:11 AM
ارسال: #20
برادر بزرگوار،خیر هدفم گسترش روشها وسنت های غربی نیست ،با توجه به کاهش ارزش پول ملی ما ، هدفم این است که از درآمد دلاری که به امید خدا کسب خواهم کرد بتوانم سرمایه گذاری واشتغالزایی (در جهت رفع بیکاری جوانان شهرم که سرمنشا همه بلاهاست) برای هموطنان بخصوص همشهریانم ایجاد نمایم ونه درآمد حاصل از اشتغال به صورت دلاری باشد که این نیز چیز بدی نیست ،وشما خود بهتر از من میدونید که رشد اقتصادی با انجام صادرات موفق همراه است وم وجب نجات کشور از حالت رکود است .
علت اینکه آن کشور را انتخاب کردم نیز پس از مطالعه وبررسی وانجام تمرینات شهودی وپیگیری رویاهایم بوده است و از لحاظ علوم مدیریت به پایتخت مدیریت جهان معروف میباشد.
شما زندگینامه جواد موفقیان ودکتر علی مختاری را مطالعه فرمایید دقیقا مصداق عینی مردان بزرگی است که مرزها برای انها مفهوم ندارد واصل نجات بشریت به هر شکل موثر هست.
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کتابی که مسیر زندگی من رو دستخوش یک تغییر بزرگ کرد mehdi62 14 5,522 08-03-2013 10:13 AM
آخرین ارسال: poldar
  7 قدم تا راه اندازی شرکت...... mallarme 1 1,055 05-12-2013 10:49 PM
آخرین ارسال: فرهاد قربانی
  شرکت​هایی که برای مردم «هوس» می​سازند/ وقتی مغزتان به پاداش عادت می​کند mallarme 3 1,687 01-12-2013 06:12 PM
آخرین ارسال: habib tousi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS