ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
Start(موتورم داره روشن میشه) sara sherafati زمان کنونی: 09-24-2025, 04:10 AM |
|||||||
|
Start(موتورم داره روشن میشه) sara sherafati
|
05-01-2013, 09:15 AM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: Start(موتورم داره روشن میشه) sara sherafati
(05-01-2013 09:08 AM)sherafati نوشته شده توسط: اولین قدم برداشته شد.....کتابمو که 10000تومن خریده بوودم 6000تومن فروختم... خانم شرافتي مطمن هستيد مراحل رو درست دارين ميرين؟ بايد سود كنيد نه ضرر بجاي اينكه شروع به فروش كتاب بكنيد به گفته مادرتون هديه بدهيد به كتابخانه اگر علاقه مند به تايپ هستيد وتوانايي داريد ميتوانيد از مغازه هاي كه اين كار رو در اصفهان مي كنند سفارش قبول كنيد اينطوري سرمايه اوليه تون رو تامين كردين و بعد مراحل رو با موفقيت بگذرونيد |
|||
05-01-2013, 09:39 AM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
سی++ فروختم
سی# رو دادم کتابخونه چیش ضرره؟ نباید ببینی تا باور کنی... باید باور کنی تا ببینی... ![]() |
|||
05-01-2013, 09:45 AM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
(05-01-2013 09:39 AM)sherafati نوشته شده توسط: سی++ فروختم كتاب 10 هزار خريد رو 6 هزار فروختي ضرر هست ديگه |
|||
05-01-2013, 09:56 AM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
منم با آقای قدسی موافقم سارا جان مراقب باش خیلی حساب شده عمل کن فقط شروع مهم نیست مهم نتیجه مثبت هست
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
05-01-2013, 09:56 AM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
اولا مال 3 سال پیش بود منم دست دوم خریدم 8تومن
چون روی کتاب نوشته بود 10تومن طرف گفت نصفش 5تومن قیافه امو که دید 60درضد حساب میکنم 6تومن.... الا سوده یا ضرر؟ نمیخوندمش که...پی دی اف زبان اصلشم دارم سی شارپ دایتلم دادم کتابخونه چون کتابش خیلی کم پیدا میشه نباید ببینی تا باور کنی... باید باور کنی تا ببینی... ![]() |
|||
05-01-2013, 11:37 AM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
تبریک میگم . موفق باشید .
یک قدم بیشتر ، تا موفقیت راه نیست .... بردار . ![]() |
|||
05-06-2013, 10:55 PM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
ممنون
خواهرم افكارتا منظم كن افق ديدتا تغيير بده با سرعت بتاز به سمت خوشبختي موفق باشي همشهري بيا صندوق اصفهان اسپري كود كامل سرسبز حاوي كليه عناصر مورد نياز گياه قابل استفاده براي تمامي گلهاي اپارتماني با استفاده از گياهان اپارتماني روح زندگي را در خانه هايتان جاري كنيد ![]() |
|||
07-09-2013, 07:22 PM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
دیگه موتورم خاموش شد
نباید ببینی تا باور کنی... باید باور کنی تا ببینی... ![]() |
|||
07-09-2013, 09:13 PM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
در کلاس معماری دانشجو طرح یا اصطلاحا اتود می زنه سپس می بره پیش استاد و استاد در مورد طرح نظر میده تا دانشجو ببره طرحشو اصلاح کنه وهفته بعد دوباره بیاره. هر ترم حدود 12-15 جلسه. اولین طرح دانشجو چیزی شبیه نقاشی یک کودک از یک خونه هست و پس از 12 جلسه این نقاشی چیزی شبیه آثار معماران معروف می شه یک طرح حرفه ای و زیبا.
به نظرم ایده های شما در مرحله اول قرار داره بهتره پخته تر کنید ایده ها رو تا به یک طرح کسب و کار حرفه ای برسید. |
|||
08-14-2013, 11:33 PM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
گفتم عمل سر که تموم شد دیگه تموم میشه ولی انگار....
![]() فردا صبح زمانیه که عمل میشم عمل پارسال تومورهایی بود که در بدنم اضافه رشد کرده بود ایندفعه هم دعا کنید تنها کیست را دربیارن و تخمدان را بندارن حالم ناجور گرفته بود با این حال کلاس خبرنگاری را رفتم وقتی توی اتوبوس نشتسم دیگه حوصله رفتن به خانه را نداشتم از میدان قدس تا دروازه شیراز رفتم و دوباره برگشتم دم میدان بزرگمهر پیاده شدم و منتظر پدر شدم... کاش میتونستم شب هم بیرون بمونم حالم ناجور گرفته بود با این حال کلاس خبرنگاری را ر نمیدونم دقیق چه حسی دارم ترسه یا نگرانی یا دلهره... نمیتونم فردا رو مجسم کنم خدایا کمکم کن لطفا برام دعا کنین نمیدونم دقیق چه حسی دارم ترسه یا نگرانی یا دلهره.. http://sherafatitamarkoz.mihanblog.com/ نباید ببینی تا باور کنی... باید باور کنی تا ببینی... ![]() |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان