ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

مطالب مختلف
زمان کنونی: 09-24-2025, 06:46 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان
نویسنده: حامد
آخرین ارسال: رنسانس فکر
پاسخ: 492
بازدید: 82430

ارسال پاسخ 
مطالب مختلف
04-26-2013, 12:09 AM
ارسال: #441
RE: مطالب مختلف
خیام خوانی بوشهری بسیار بسیار زیبای گروه لیان!
به خوانندگی آکا صفوی! واقعا حرف نداره!
امیدوارم شما هم خوشتون بیاد!

http://www.aparat.com/v/IbRSz

کنسرتشون هم هر چند وقت یه بار توی برج میلاد برگزار میشه!

ارتباط با من
HeartHeart
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
04-26-2013, 12:15 AM
ارسال: #442
یه شب سه نفر اشتباهي دستگير ميشن و در نهايت ناباوري به اعدام روی صندلی الکتریکی محکوم ميشن....
نوبتِ نفر اول میشه که بشینه روی صندلی. وقتی میشینه میگه : من توی دانشگاه , رشته خداشناسی خوندم و به قدرت بی پایان خدا اعتقاد دارم .... میدونم که خدا نمیذاره آدم بیگناه مجازات بشه .....
کلید برق رو میزنن ... ولی هیچ اتفاقی نمیفته .....
به بی گناهیش ایمان میارن و آزادش میکنن ...
نفر دوم میشینه روی صندلی و میگه : من توی دانشگاه حقوق خوندم ....
به عدالت ایمان دارم و میدونم واسه آدم بی گناه اتفاقی نمیفته ....
کلید برق رو میزنن و هیچ اتفاقی نمیفته ....
به بی گناهی اون هم اعتقاد میارن و آزادش میکنن ....
نفر سوم میاد روی صندلی و میگه : من توی دانشگاه , رشته برق خوندم و به شما میگم که وقتی این دو تا کابل به هم وصل نباشن هیچ برقی وصل نمیشه به صندلی
خوب بقيه داستان هم مشخصه، مسوولين زندان مشكل رو ميفهمن و موفق به اعدام فرد ميشن
....
نتيجه: لازم نيست همه جا راه حل مشكلات رو عنوان كنيد

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
04-28-2013, 02:05 PM
ارسال: #443
پژوهشگران آمریکایی در جامع‌ترین بررسی در این زمینه، خوش بینی مردم ۱۴۲ کشور جهان را بررسی کرده اند. این ۱۴۲ کشور ۹۵ درصد از جمعیت جهان را تشکیل می‌‌دهند.
گروه اجتماعی: تازه ترین پژوهش یک دانشگاه آمریکایی از میزان خوش بینی در میان کشورهای جهان، نشان می دهد گرچه مردم کشورهای فقیر رضایتمندی کمتری از وضعیت فعلی خود دارند ولی نسبت به آینده‌شان بسیار خوش‌بین‌اند. در این نظرسنجی، وضعیت خوش بینی افراد در ۱۴۲کشور جهان موردبررسی قرار گرفته است و نتایج نشان می دهد که در ۹۵ در صد جمعیت دنیا، خوش‌بینی پدیده‌ای جهانشمول است و مختص کشورهای ثروتمند نمی‌شود.

به گزارش افکارنیوز، پژوهشگران آمریکایی در جامع‌ترین بررسی در این زمینه، خوش بینی مردم ۱۴۲ کشور جهان را بررسی کرده اند. این ۱۴۲ کشور ۹۵ درصد از جمعیت جهان را تشکیل می‌‌دهند.

در این پژوهش که توسط موسسه گالوپ انجام شد، از بیش از ۱۵۰ هزار نفر از مردم کشورهای مختلف سؤال‌هایی پرسیده شد. این افراد در گروه سنی ۱۵ تا ۹۹ قرار داشتند. مجریان این مطالعه از سال ۲۰۰۵ میلادی تا کنون هر سال هزار نفر از هر کدام از این کشورها را مورد بررسی قرار داده‌اند.

به گزارش ای بی سی، طبق این نظرسنجی، ایرلندی ها خوشبین ترین مردمان جهان هستند. مردمان کشورهای برزیل، دانمارک، آمریکا و نیوزلند بعد از ایرلندی ها خوشبین ترین افراد جهان شناخته شدند. همچنین سامنان زیمباوه، مصر، هاییتی و لبنان نسبت به اینده زندگی خودشان خوشبینی چندانی ندارند و در قعر این فهرست قرار گرفته اند.

در نتیجه این بررسی های آمده است که نتایج نشان میدهد مردمان کشورهای خوشبین جهان، جوان و دارای امنیت اقتصادی هستند . و بالعکس، بدبین ترین مردمان جهان، پیر، فقیر و دارای مردان تحصیل نکرده ای هستند."

ماتیو گالاگرپژوهشگر دانشگاه بوستون آمریکا و همکارانش می‌گویند، خوش‌بین ماندن با خود رشته اثرات سودمندی به دنبال می‌آورد. برای نمونه مطالعات نشان می‌دهد که در شرایطی مشابه انسان‌های خوش‌بین نسبت به دیگران معمولا سالم‌ترند و احساس بهتری دارند.

از شرکت‌کنندگان در این بررسی خواسته شد با توجه به رتبه‌‌بندی یک تا ۱۰ تعیین کنند که میزان رضامندی ‌آنها در حال حاضر در کدام رتبه قرار می‌گیرد. آنها همچنین باید تعیین می‌کردند، پیش‌بینی‌شان از چگونگی زندگی‌شان در ۵ سال آینده چیست؟

آنها باید سطح احساسات مثبت و منفی خود را مشخص کرده و می‌گفتند تا چه اندازه احساس سرزندگی و سلامتی می‌کنند.

خوش‌بینی در کشورهای فقیر
نتیجه این نظرسنجی نشان داد به جز زیمبابوه ساکنان دیگر کشورها تصور بهتری از آینده زندگی خود دارند. این در حالیست که در کشورهای صنعتی تفاوت رضامندی از زندگی در حال حاضر و در آینده زیاد نبود.
اما در کشورهای فقیر وضع به گونه‌ای دیگر بود. آنها تصور می‌کنند که در آینده زندگی‌شان بسیار بهبود خواهد یافت.

در آلمان تنها ۵۱ / ۳۷ درصد از مردم زندگی ‌آتی خود را بهتر از زندگی کنونی‌شان می‌دانند. برعکس در کشور غنا بیش از ۹۰ درصد از شرکت‌کنندگان اعلام کردند، زندگی‌شان در آینده به گونه‌ای مشهود از وضعیت کنونی‌شان بهتر است.

در این درجه‌بندی ۱۰ مرحله‌ای بالاترین رتبه‌ها را کشورهای ایرلند، برزیل‌، دانمارک، نیوزلند و آمریکا به خود اختصاص دادند. مردم این کشورها در مورد رضامندی از وضعیت کنونی‌شان نیز رتبه بالایی داشتند.
گالاگر و همکارانش می‌گویند: "این نتایج نشان می‌دهد که اغلب مردم صرف نظر از ملیتشان، نسبت به آینده خوش‌بین هستند."

پژوهش‌گران در مرحله بعد تمرکز خود را بر این قرار دادند که آیا میزان تولید ناخالص ملی یا متوسط طول عمر در کشورهای مختلف بر میزان خو‌ش‌بینی مردم تأثیر می‌گذارد؟

نتیجه این بود که هیچ کدام از این عوامل نه تنها در خو‌ش‌بینی بلکه در میزان رضایت از زندگی و احساس سلامت نیز تأثیری نداشت.

محققان مؤسسه "گالوپ" می‌گویند: "نتایج ما نشان می‌دهد که خوش‌بینی، فقط پیامد شرایط اطمینان‌بخش زندگی در کشوری ثروتمند نیست."

برعکس این ویژگی پدیده‌ای جهانی است که در بدترین شرایط نیز وجود دارد و اثرات مثبت روانی خود را بر جا می‌گذارد.

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
04-28-2013, 02:42 PM
ارسال: #444
سازنده فیلم موهن علیه پیامبر مسلمان شد.

خبرگزاری ایسنا: "ارنود فاندور" از راستگرایان افراطی پارلمان هلند و یکی از سازندگان فیلم اهانت‌آمیز به پیامبر (ص)، مسلمان شد.

روزنامه سعودی "عکاظ آن لاین" گزارش داد، این سازنده فیلم توهین‌آمیز به شخصیت پیامبر(ص) که خشم شدید مسلمانان سراسر دنیا را به دنبال داشت، پس از پذیرش اسلام، به زیارت حرمین شریفین مشرف شد.

وی از مسجد پیامبر (ص) زیارت کرد و وقتی به قبر پیامبر رسید اشک‌هایش جاری شد.

[تصویر: 159874_215.jpg]

او درباره مسلمان شدنش اینگونه می‌گوید: واکنش مسلمانان به ساخت این فیلم موهن درباره پیامبر(ص)، بسیار شدید بود، وقتی این حجم گسترده اعتراضات و انتقادات درباره این فیلم را دیدم، سوالات بسیاری در ذهنم ایجاد شد که چرا مسلمانان به این میزان به دین و پیامبر خود عشق می‌ورزند و رمز این عشق چیست؟

برای این‌که جواب سوالاتم را بیابم شروع به تحقیق درباره دین اسلام کردم؛ هر چه پیش می‌رفتم متوجه می‌شدم که حزب سابقی که عضو آن بودم چه جرم بزرگی مرتکب شده است. هر چه آگاهی‌ام نسبت به این دین بیشتر می‌شد علاقه‌ام نیز به آن افزایش می‌یافت و تصمیم گرفتم خود را به مسلمانان هلند نزدیک کنم تا بیشتر با تعالیم این دین آشنا شوم. در نهایت به این نتیجه رسیدم که این دین حق است و مسلمان شدم.

"فاندور" با زیارت کوه احد، گفت: مطالب بسیاری درباره این مکان و جنگ آن خوانده‌ام و بسیار خوشحالم که امروز در این مکان هستم.

به نوشته‌ی روزنامه، فاندور پس از دیدار با امام جماعت مسجد نبوی، قرار است با امام جماعت مسجد قباء نیز ملاقات کند و پس از آن‌ برای ادای مناسک حج،‌ راهی مکه مکرمه خواهد شد.

وی در سخنانش گفت: وداع با مدینه برایم ناراحت کننده است،‌ اما خوشحالم که برای ادای حج عمره به مکه می‌روم و در زمان نزدیکی دوباره به زیارت این بقاع متبرک و مقدس خواهم آمد.

ساخت فیلم اهانت‌آمیز در هلند، با اعتراضات گسترده مسلمانان در سراسر کشورهای عربی و اروپا مواجه شد،‌ به نحوی که دامنه آن به استرالیا نیز رسید و در این تظاهرات که برخی از آنها به خشونت کشیده شد، هفت تن نیز در سراسر دنیا کشته شدند.

قطعا خدا با من است
و گرنه...
می مردم...
در این خیابان های پرت
که هیچ چراغی روشن نیست!
04-28-2013, 06:46 PM
ارسال: #445
(04-25-2013 08:22 PM)goldmen نوشته شده توسط:  عمرا همچین چیزی به ذهن تان می رسید!

آیا میدانید به همراه یك صندلی اجكت(صندلی نجات خلبان هواپیمای جنگنده) چه چیزهایی وجود دارد؟
1- غذا به اندازه ی سه روز.
2- شكلات.
3-یك كلت.
4-یك كلت منور.

5- یك قایق بادی مخصوص دراپ در آب.
6-یك قلاب ماهی گیری.
7-یك دستگاه شبیه كباب پز برای طبخ غذا.
8-یك پودر مخصوص كه اگر خلبان در آب دراپ كند با ریختن آن پودر كوسه ها دور می شوند.

9-بسته ی كمك های اولیه.
10-چاقوی معروف و بسیار تیز MC 1 كه حتی قادر به بریدن مفتول فلزی می باشد.
11-آینه برای علامت دادن در روز.
12-یك تشك بادی كه اگر خلبان بالای جنگل دراپ كند.این تشك اطراف بدن او را می پوشاند تا به خلبان آسیبی نرسد.
13-قرص تصفیه آب

معروف ترین شركت سازنده ی صندلی اجكت شركت Martin Backer می باشد.

سلام

با این همه مواردی که عرض کردید ، جای چند مورد بازم کمه

1- قطب نما
2- چراغ قوه
3- فندک یا کبریت

مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو

http://s4.picofile.com/file/7806722254/emza01.png
04-28-2013, 11:33 PM
ارسال: #446
عذر خواهی
معذرت خواهی همیشه به این معنا نیست که تو اشتباه کردی و حق با یکی دیگه است.
معذرت خواهی یعنی اون رابطه بیشتر از غرورت برات ارزش داره.

کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته)
گروه برتر،برتر از همه
04-29-2013, 11:59 PM
ارسال: #447
خواستن

چون سرمایه در خود دیدی، و آن طلب است، آن را به طلب بیفزای، که فی الحرکات برکات – و اگر نیفزایی، سرمایه از تو برود. کم از زمین نیستی: زمین را به حرکات و گردانیدن به بیل دیگرگون می گردانند، نبات می دهد؛ و چون ترک کنند، سخت می شود. پس چون در خود طلب دیدی، می آی و می رو و مگو که در این رفتن چه فایده. تو می رو، فایده خود ظاهر گردد. رفتن مردی سوی دکان فایده اش جز عرض حاجات نیست، حق تعالی روزی می دهد؛ که اگر به خانه بنشیند آن دعوی استغناست، روزی فرو نیاید.
عجب؟ آن بچه که می گرید مادر او را شیر می دهد، اگر اندیشه کند که درین گریه من چه فایده است و چه موجب شیر دادنست؟ از شیر بماند، حالا می بینیم که به آن سبب شیر بوی می رسد.

با سرمايه هاي اندكتان آينده مالي خود را تضمين كنيد .

راه موفقيت

همیشه راه بهتری هست

[/align]
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
04-30-2013, 09:49 PM
ارسال: #448
داستان کوتاه هدیه فارغ التخصیلی !
مرد جوانی، از دانشگاه فارغ التحصیل شد. ماه ها بود كه ماشین اسپرت زیبایی، پشت شیشه‏ های یك نمایشگاه به سختی توجهش را جلب كرده بود و از ته دل آرزو می كرد كه روزی صاحب آن ماشین شود. مرد جوان، از پدرش خواسته بود كه برای هدیه فارغ التحصیلی، آن ماشین را برایش بخرد. او می دانست كه پدر توانایی خرید آن را دارد. بلأخره روز فارغ التحصیلی فرا رسید و پدرش او را به اتاق مطالعه خصوصی اش فراخواند و به او گفت: من از داشتن پسر خوبی مثل تو بی نهایت مغرور و شاد هستم و تو را بیش از هر كس دیگری در دنیا دوست دارم. سپس یك جعبه به دست او داد. پسر، كنجكاو ولی نا امید، جعبه را گشود و در آن یك انجیل زیبا، كه روی آن نام او طلاكوب شده بود، یافت. با عصبانیت فریادی بر سر پدر كشید و گفت: با تمام مال و دارایی كه داری، یك انجیل به من می دهی؟ كتاب مقدس را روی میز گذاشت و پدر را ترك كرد.
سال ها گذشت و مرد جوان در كار و تجارت موفق شد. خانه زیبایی داشت و خانواده ای فوق العاده. یك روز به این فكر افتاد كه پدرش، حتماً خیلی پیر شده و باید سری به او بزند. از روز فارغ التحصیلی دیگر او را ندیده بود. اما قبل از اینكه اقدامی بكند، تلگرامی به دستش رسید كه خبر فوت پدر در آن بود و حاكی از این بود كه پدر، تمام اموال خود را به او بخشیده است. بنابراین لازم بود فوراً خود را به خانه برساند و به امور رسیدگی نماید. هنگامی كه به خانه پدر رسید، در قلبش احساس غم و پشیمانی كرد. اوراق و كاغذهای مهم پدر را گشت و آنها را بررسی نمود و در آنجا، همان انجیل قدیمی را باز یافت. در حالیكه اشك می ریخت انجیل را باز كرد و صفحات آن را ورق زد و كلید یك ماشین را پشت جلد آن پیدا كرد. در كنار آن، یك برچسب با نام همان نمایشگاه كه ماشین مورد نظر او را داشت، وجود داشت. روی برچسب تاریخ روز فارغ التحصیلی اش بود و روی آن نوشته شده بود: تمام مبلغ پرداخت شده است.

پائولو کوئلیو
04-30-2013, 11:18 PM
ارسال: #449
آیا می دانستید 11 درصد از مردم دنیا چپ دست هستند؟

آیا می دانستید بیشترین تعداد زاد ولد ها در ماه آگوست رخ می دهد؟

آیا می دانستید بدون مخلوط شدن غذا با بزاق دهان نمی توانستید مزه آن را بچشید؟

آیا می دانستید به طور متوسط افراد در 7 دقیقه به خواب می روند؟

آیا می دانستید یک خرس 42 دندان دارد؟

آیا می دانستید چشم یک شتر مرغ از مغزش بزرگتر است؟

منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
05-02-2013, 01:39 PM
ارسال: #450
هر "لایک"کاربران ف/ی/س/ب/و/ک چقدر ارزش دارد؟
هر "لایک" که کاربران فیس‌بوک نثار صفحات برندهای تجاری کنند، معادل 174 دلار و 17 سنت ارزش دارد.

هر لایک در صفحه ف/ی/س/ب/و/ک برندهای تجاری ارزشی معادل ۱۷۴ دلار دارد.

شرکت سینکاپس در تازه‌ترین بررسی خود اعلام کرده است که ارزش هر لایک در صفحه ف/ی/س/ب/و/ک برندهای تجاری ۱۷۴ دلار و ۱۷ سنت است که نسبت به سال ۲۰۱۰ افزایش ۲۸ درصدی نشان می‌دهد.

این شرکت برای انجام بررسی خود از بیش از دو هزار کاربر شبکه اجتماعی که صفحه یکی از برندهای تجاری را لایک کرده‌اند، نظرسنجی کرده است.

سینکاپس در بررسی خود برای مشخص کردن ارزش هر لایک ف/ی/س/ب/و/کی، فاکتورهایی همچون هزینه محصولات، وفاداری مشتریان، ارزش رسانه، هزینه‌های خرید و غیره را مد نظر قرار داده است.

به گزارش سایت خبری پی‌سی ورلد، بر این اساس کاربران شبکه‌ اجتماعی ف/ی/س/ب/و/ک برای برندهایی که در این شبکه اجتماعی صفحه‌شان را لایک کرده‌اند بیش از برندهای دیگر هزینه می‌کنند و به آن وفادارتر هستند.

...

تمام سپاسم از آن کسی است ...

که به من نیازی نداشت ...

اما فراموشم نکرد

...

[تصویر: e4651_734827_4182999215734.jpg]
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  سلام و احوالپرسی در نقاط مختلف دنیا... mallarme 0 757 05-13-2013 10:12 PM
آخرین ارسال: mallarme
  نحوه خواستگاری در دوران‌های مختلف! صدفی 3 1,708 06-13-2012 08:35 PM
آخرین ارسال: sherafati

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS