ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
آیا حقیقت دارد!!!!!!!!!!!!!!! زمان کنونی: 09-26-2025, 08:51 PM |
|||||||
|
آیا حقیقت دارد!!!!!!!!!!!!!!!
|
04-09-2013, 08:29 AM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: از تخمین درآمد این کار سرم سوت کشید!!
از آقا رامین ممنون بابت انتقال تجربه هایشان.
درسته همیشه کارهایی که خاص هستند ، افراد ، ضابطه ها ، رابطه ها و بازار خاصی دارند . اما آینده هم مهم است . طی تحقیقی که من کردم همین شرکتی که در بالا عنوان کردم در تهران 299 تابلو - در مشهد 275 و در تبریز 207 تابلو بنا کرده است . خب پس زیاد هم مسئولین تبریز غیر آشنا به این نوع تبلیغات نیستند ، فقط می ماند طرح توجیهی که فکر کنم شما در این مورد کمی ضعیف عمل کرده اید و رابطه ها که شاید از طریق صحیحی وارد نشده اید . مطمئن باشید همیشه می توان راهی پیدا کرد ، گرچه در این کار ها واقعاً مصداق ضرب المثل ، "اولین قدم سخت ترین قدم است " می باشد . اگر هدف آینده را در دنبال کردن این ایده بدانیم از کم وارد می شویم - ضابطه ها را که رعایت کردی ، برای گامهای بزرگتر رابطه ها شناسایی می شوند. . همین چند روز قبل از عید مشتری داشتیم در دفتر برای سفارش کار جزئی آمده بود . نمی شناختیمش ، بار اول بود که می آمد و خودش را هم که معرفی نکرد . خب بعضی از سفارشهایش را تحویل دادیم و فردای آنروز در تلویزیون مصاحبه ای را دیدم از همین شخص . او مسئول مستقیم ستاد اجرای ایده نماد های نوروزی مشهد بود . حال این بار که برای تحویل سفارشات دیگرشان بیایند ، یک صحبت و آشنایی 15 دقیقه ای و .... این می شود رابطه برای کارهای بزرگتر . با اینحال باز کردن این تاپیک به این عنوان بود که یک کار سود آور را برای عزیزانی که می خواهند نوع متفاوتی از درآمد زایی را بشناسند ، مفید فایده باشد . شما هم اگر از تجربیات خود در این زمینه برای دوستان بیشتر بنویسید ، که عالی خواهد بود . من سعی می کنم اشتیاق دوستان را به ساده ترین حالت تحریک کنم . هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید |
|||
04-09-2013, 08:47 AM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
ممنون از اطلاعاتی ک تحقیق کردید و ب اشتراک گذاشتید. البته ریسک های خودشو هم داره. دوستی در شمال حق تبلیغ تعدادی تابلو در شهر های مختلف و در جاده ها را گرفت. تنها برای ۱/۵ تابلوها توانست مشتری بگیرد و مابقی ماند و ضرر میلیونی کرد.
البته اعتقاد دارم کسی ک با برنامه ریزی پیش رود همیشه موفق خواهد بود. تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
|
|||
04-09-2013, 09:03 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-09-2013 09:03 AM، توسط ahmad rezaee.)
ارسال: #13
|
|||
|
|||
(04-09-2013 08:47 AM)yu3f نوشته شده توسط: ممنون از اطلاعاتی ک تحقیق کردید و ب اشتراک گذاشتید. البته ریسک های خودشو هم داره. دوستی در شمال حق تبلیغ تعدادی تابلو در شهر های مختلف و در جاده ها را گرفت. تنها برای ۱/۵ تابلوها توانست مشتری بگیرد و مابقی ماند و ضرر میلیونی کرد. از تجربه ای که آقا یوسف داشتند این نکته برداشت می شود : برای ورود به عرصه های ناشناخته باید آهسته و از کم وارد شد و به مدد کسب تجربه و امکانات آنرا گسترش داد . بله بازاریابی این کار از مهمترین و کلیدی ترین قسمتهای کار است که در این مورد هم صحبت خواهیم کرد . هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|||
04-09-2013, 11:12 AM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
(04-09-2013 08:29 AM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: اما آینده هم مهم است . طی تحقیقی که من کردم همین شرکتی که در بالا عنوان کردم عرایض بنده را کامل خواندید؟؟؟ من کی گفتم مسئولین با تابلو تبلیغاتی آشنا نیستند؟؟؟؟؟ گفتم در مورد تلویزیون شهری پرسید به چه درد میخوره در بن بست هم راه آسمان باز است |
|||
04-09-2013, 11:25 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-09-2013 12:33 PM، توسط ahmad rezaee.)
ارسال: #15
|
|||
|
|||
[
(04-09-2013 11:12 AM)fartak نوشته شده توسط:(04-09-2013 08:29 AM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: اما آینده هم مهم است . طی تحقیقی که من کردم همین شرکتی که در بالا عنوان کردم آقا رامین عزیز : آره مطالبتون رو کامل خوندم ، منم منظورم همین جمله بود ... واقعاً تلویزیون شهری به چه دردی می خوره ؟ اگه ممکنه جوابتون رو برای ما هم بگویید شاید از معرفی کار ، توجیه نشده اند . البته گفتن و جواب به این سوال برای همگی مفید فایده است چون اگر به فرض کسی بخواهد همین راه را برود ، باید بتواند جواب این سوال را بدرستی برای مسئولین توضیح دهد . و به مشکلی بر نخورد . هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|||
04-09-2013, 12:06 PM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
(04-09-2013 08:29 AM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: از آقا رامین ممنون بابت انتقال تجربه هایشان. از تاپیک زیبا و جدیدتون ممنونیم |
|||
04-09-2013, 01:23 PM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
تلویزیونهای شهری + دیدگاه غلط = فقط تبلیغات ( گاهی هم بدون تبلیغات )
تلویزیونهای شهری + دیدگاه صحیح = سامانه جامع اطلاع رسانی + تبلیغات + زیبایی شهر اگر صرفا از دیدگاه تبلیغاتی به تلویزیونهای شهری نگاه کنیم ، رسانه ی آنچنان مفیدی نخواهیم داشت ولی اگر از این رسانه با مدیریت صحیح شهری درست استفاده شود مورد استقبال بیشتری قرار خواهد گرفت مثلا از دیدگاه زیبا سازی محیط شهری باید نمای اجرایی تلویزیونهای شهری با محیط اطراف متناسب باشد ( اگر رعایت نشود دقیقا مثل قارچ دیده خواهد شد ) از دیدگاه مکانی : جایگاهی که برای تلویزیونهای شهری انتخاب میشود کاملا متفاوت با جایگاه بیلبورد میباشد ، بیلبورد رسانه ای است که باید بتواند مفهوم تبلیغ را در 3 ثانیه منتقل کند ( که این بر میگردد به هنر ایده پردازی) پس 3 ثانیه ایست مخاطب یا در کادر بودن کافیست که تبلیغات اثر بخش شود ولی در تلویزیونهای شهری حداقل تیزر بین 10 الی 15 ثانیه میباشد پس باید جایی قرار بگیرد که مخاطب بیشتر از این تایم ایست داشته باشد از دیدگاه اطلاع رسانی عمومی : علاوه بر تبلیغات میتوان از تلویزیونهای شهری برای اطلاع رسانی عمومی استفاده کرد که شامل مراسمات خاص مذهبی ، همایش های عمومی ، مسابقات شهری ( اطلاع رسانی برای پیاده روی همگانی ) و .... در نگاه اول به نظر میرسد که استفاده از تلویزیون شهری برای این مصارف به ضرر صاحب تلویزیونهای شهری خواهد بود ولی در نگاهی عمیقتر متوجه میشویم که وجود محتوایی که باعث شود مردم بیشتر به تلویزیونهای شهری دقت کنند باعث اثر بخشی تبلیغات خواهد شد. از دیدگاه تبلیغاتی : اکثر تلویزیونهای شهری موظف هستند صدا را قطع کنند ( مگر موارد خاص)چون تبلیغها به صورت متوالی و تکراری پخش میشوند شدیدا باعث آلودگی صوتی میشوند که مغز مخاطب را مورد لطف و عنایت قرار میدهد! پس در تهیه تیزر تبلیغاتی باید کانون تهیه ی کننده تیزر با ایده پردازی خاص به نحوی محتوای تبلیغاتی را تنظیم کند که بتواند بدون صدا هم تبلیغی اثر بخش داشته باشد (اکثرا در کمال تعجب میبینم همان تبلیغ صدا دار را در تلویزیونهای شهری بدون صدا پخش میکنند و این یعنی هدر رفتن پول صاحب تبلیغ ! ) حالا اگه جمع بندی داشته باشیم تلویزیون شهری به چه درد میخورد ؟ فواید آن سعی شد در بالا گفته شود ولی اگر رعایت نشوند ما یک سازه ی بد ترکیب قارچ مانند 200 میلیونی داریم که به هیچ دردی نمیخورد ، مجبوریم تا اتمام مدت قرارداد خودمان را تبلیغ کنیم و شماره رزرو را پخش کنیم ! حرفهای من تا الان موافق تلویزیون شهری بود یا مخالف ؟؟؟ ( برداشت شما ؟ ) بنده شدیدا موافق انواع و اقسام سازه های تبلیغاتی هستم و در سودآوری کلان آنها شکی ندارم فقط چکیده صحبتم اینست که هر سازه ی تبلیغاتی و هر رسانه ی تبلیغاتی باید در جای مناسب انجام وظیفه کند و صاحب آن واقعا علم تبلیغات داشته باشد خوشبختانه در ایران نیاز آنچنانی به این علم نیست ، چون روند کار اینگونه است که مکانیابی برای بیلبورد از طریق سازمانهای ذیربط ( اداره ی راه ، شهرداری و ... ) انجام میشود و کانونهای تبلیغاتی و بعضی شرکتها در مزایده شرکت و هر شرکتی برنده شد کارهای مربوط به آنرا انجام خواهد داد ، بازاریابی اولین و آخرین شرط موفقیت است که در این بین تابلوهایی هستند که بخاطر موقعیت مکانیشان بدون بازاریابی هم تا 2 سال آینده رزرو شده اند و تابلو هایی وجود دارند که اگر برایشان بازاریابی نشود خالی میمانند طبق مطالعاتم در کشورهای پیشرفته روند کار تبلیغاتی اینگونه نیست ، شرکتهای تبلیغاتی وظیفه ی ایده پردازی و اجرای کمپین تبلیغاتی با تضمین اثربخشی کمپین را بر عهده دارند و باعث افزایش مشتریان و افزایش سهم شرکت مطبوع در بازار مصرف آن محصول را دارند پس بازهم به این نتیجه میرسیم که ایران بهترین جا برای پولدار شدن است در ادامه با اجازه آقای رضائی که در این زمینه استاد هستند باز هم خواهم نوشت تا دوستان دید جامعتری به این صنعت داشته باشند پ.ن: به قول شمالی های عزیز : گپ به سر نکن ری ! تو که جواب حاج احمد رو ندادی ! ![]() در بن بست هم راه آسمان باز است |
|||
04-09-2013, 02:10 PM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
سلام
ممنون از مطالب بسیار خوب دوستان مخصوصا همشهری عزیز جناب رضایی بزرگوار. اگر لطف کنید شرایط و نحوه گرفتن مجوز رو بیان کنید ممنون میشم(البته بعید میدونم به کسی دیگه مجوز بدن چون شرکت فرا...اکثر مناطق حداقل مشهد رو تابلو زده). یه نکته ای امکان این هست بر فرض اینکه نشه مجوز رو گرفت مثلا یک بیلبورد رو از شرکتهایی که اونها رو اجاره میده بصورت بلند مدت اجاره و خودمون باز با نرخ جدید اجاره بدیم. موفق باشید بدون ریسک مانند مردابی پر از آب هستی نه رودی کوچک ولی جاری پس نترس و قدم بردار |
|||
04-09-2013, 02:34 PM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
(04-09-2013 01:23 PM)fartak نوشته شده توسط: تلویزیونهای شهری + دیدگاه غلط = فقط تبلیغات ( گاهی هم بدون تبلیغات ) پیشنهادی دارم برای دوستان در این عرصه. امام علی (ع) می فرمایند: ارزش هرکس ب اندازه کاری است ک ب خوبی می تواند انجام دهد. اگر فقط هدف پول در آوردن هست ک هیچ، و الا اگر هدف انجام کار درست هست شما این قسمت ک بولد کردم را انجام دهید. یعنی همانطور ک در تمام کشور های پیشرفته دنیا عمل می شود عمل کنید. مطمئن باشید باز هم ب پول وثروت خواهید رسید. انسان با انجام کار به بهترین نحو به خواسته هایش خواهد رسید. تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
|
|||
04-09-2013, 03:50 PM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
از ارائه توضیحات دوستان آقا رامین و آقا یوسف متشکرم .
واقعاً تبلیغات دنیایی است و از همه قشنگترش پرستیژ کاری و سود حاصله از راه فعالیت های تبلیغاتی -تجاری . برای باز شدن مطلب و اینکه دوستمان گفتند تمام شهر مشهد پر از بیلبورد شده است ، نکته ای را عرض کنم . ببینید باید در هر کاری کمی بزرگتر فکر کنیم . من همیشه می گویم ، ایده بزرگ آدم را بزرگ می کند . مغزی که افکار بزرگ داشته باشد ، به موفقیت نزدیک تر است . بر فرض مثال در شهری مانند تهران و یا مشهد مجوز افتتاح ندهند و یا اینکه شرایطش خوب نباشد . مگر ما محدود به شهر خودمان باید باشیم ؟ اگر ایده ، ایده پولسازی است ، خب دنبالش کنیم و طریقه انجام آنرا مهیا کنیم ، بعد شهر تهران نشد که امکان ندارد ، حتماً می شود ! خب شهر های بکر دیگر را شناسایی کنیم . کیش - جاده های جدید التاسیس - بلوار های شهری تازه ای که افتتاح خواهند شد و حتی کشورهای همجــــــوار ؟ بلــــــه برای روشن شدن مطلب به این خاطره از محسن پهلوان مدیر عامل و موسس پدیده شاندیز توجه کنید : خرید حق انحصاری بیلبورد از حامد کرزای "پس از افتتاح رستوران در افغانستان، من به فکر یک تجارت دیگر در افغانستان افتادم؛ برای همین هم، تمام حق انحصاری بیلبوردهای تبلیغاتی افغانستان را به مدت ۲۰ سال از حامد کرزای گرفتم. براساس قراردادی که با کرزای بستم، برای ۲۰ سال حق انحصاری بیلبوردها به من واگذار شد. دریک دیدار رسمی، حامد کرزای به همراه ۷ تن از وزیرانش پای این قرارداد را امضا کردند. البته اصلا نمیدانستند فضای شهر را میفروشند. برای همین هم، یک هواپیما گرفتم و چندنفر از وزرا را با خود به ایران آوردم تا در دیدار با شهرداری تهران، متوجه شدند بیلبوردهای تبلیغاتی، یکی از روشهای درآمدزایی شهری است. قرارداد بدی هم نبستم؛ سودی که از تبلیغات نصیبمان میشد، یک سوم به دولت افغانستان میرسید، دو سوم به من. تا الان ۴۵۰ بیلبورد تبلیغاتی در افغانستان نصب کردهایم." خب این یعنی چه ؟ یعنی اینکه اگر کمی فکرت باز باشد ، می توانی در حالی که فقط اعتبار داری و با شناسایی نقاط و ایده های بکر به درآمد زایی برسی . حالا شما کشور عراق جنگزده و خالی از حتی تابلو راهنمایی و رانندگی را تصور کنید که مجوز ساخت تابلو ها را از آنها بگیری . پس همیشه راهـــــــــــــــی هست ، اگر تلاش کنیـــــــــــــــم . هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
آیا امکان خرده فروشی بدون داشتن مغازه هست؟ | الی فروزان | 3 | 2,546 |
04-12-2014 04:27 PM آخرین ارسال: الی فروزان |
|
کسی از درامد پمپ بنزین و گاز و هزینه هاش اطلاع دارد؟ | davaran | 4 | 13,815 |
01-15-2014 11:25 PM آخرین ارسال: مهدی 1 |
|
آیا بیتکوین جای طلا را میگیرد؟ | karafarin | 1 | 669 |
12-30-2013 06:09 PM آخرین ارسال: karafarin |
|
ایا فرد بدون جربزه و یا فرد کاری وجود دارد? | yunespc | 1 | 1,130 |
11-04-2013 11:02 PM آخرین ارسال: ahmad rezaee |
|
آیا گروه اقتصادی مشهد موفق خواهد شد ؟ | ahmad rezaee | 15 | 4,140 |
03-06-2013 11:50 PM آخرین ارسال: ahmad rezaee |
|
آیا احترام به پدر و مادر باعث ثروتمندی می شود و بالعکس؟ | سعید یوسفی | 24 | 4,232 |
01-18-2013 10:29 AM آخرین ارسال: soltan_sal |
|
آیا شمااین دستگاه را می خرید؟ | میلاد | 14 | 4,214 |
05-22-2012 09:24 PM آخرین ارسال: mpourmir |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان