ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

مطالب مختلف
زمان کنونی: 09-24-2025, 02:54 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: حامد
آخرین ارسال: رنسانس فکر
پاسخ: 492
بازدید: 82319

ارسال پاسخ 
مطالب مختلف
04-07-2013, 07:28 PM
ارسال: #411
RE: این مردهای غمگین نازنین !
(04-07-2013 04:43 PM)yu3f نوشته شده توسط:  [align=center]یک وقت هایی فکر میکنم مرد بودن چقدر می تواند غمگین باشد.

عجب....
جالبه بعد از مدتها یعنی چند سال میشه جای نخواندم از حقوق مردان صحبت بشود
قطعا نظرات مختلف، دیدگاه ها مختلف، خیلی ها میان ونظری میدن زنان هم همیشه معترض وطرفدار حقوق زنان

ولی آقا یوسف:
خدا یک زوج آفریده
زوجی که هرکدوم به تنهایی کامل نیستند ونیاز به دیگری دارند حتی بعداز هزاران سال بعد از خلقت حضرت آدم(ع)
کسی تابحال نیامده یک زوج رو مورد مقایسه و از حقوق یک زوج سخن گفتن وحمایت کردن بکنه

همیشه زن ها در خصوص حقوق خودشان
مردها درخصوص حقوق خودشان
....

آقا یوسف اینو مخصوص شما میگم:
فکر کنم سخن از ابراهام لینکن ریس جمهور آمریکا هست
این چیزی که به اسم حقوق زنان می بینی حاصل باج دادن مردها به زن ها برای انجام خواسته های خودشان هستند وگرنه زن ها توانایی این کارها رو ندارند.......5_0045_004

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
04-07-2013, 07:56 PM
ارسال: #412
RE: مطالب مختلف
آهسته حرکت کردن بهتراز حرکت نکردن
مثال چینی

احمد:
نه مثل لاک پشت آهسته حرکت کن، نه مثل خرگوش سریع، مثل گرگ با تدبیر حرکت کن

04-08-2013, 09:42 AM
ارسال: #413
اگر شما بودید این مشکل عجیب را چگونه حل می کردید!؟؟

بخش پونتیاك شركت خودروسازی جنرال موتورز شكایتی را از یك مشتری با این مضمون دریافت كرد: «این دومین باری است كه برایتان می نویسم و برای این كه بار قبل پاسخی نداده اید، گلایه ای ندارم ؛ چراكه موضوع از نظر من نیز ...انه است! به هر حال ، موضوع این است كه طبق یك رسم قدیمی ، خانواده ما عادت دارد هر شب پس از شام به عنوان دسر بستنی بخورد. سالهاست كه ما پس از شام رای گیری می كنیم و براساس اكثریت آرائ نوع بستنی ، انتخاب و خریداری می شود.
این را هم باید بگویم كه من بتازگی یك خودروی شورولت پونتیاك جدید خریده ام و با خرید این خودرو، رفت و آمدم به فروشگاه برای تهیه بستنی دچار مشكل شده است.
لطفا دقت بفرمایید! هر دفعه كه برای خرید بستنی وانیلی به مغازه می روم و به خودرو بازمی گردم ، ماشین روشن نمی شود؛ اما هر بستنی دیگری كه بخرم چنین مشكلی نخواهم داشت. خواهش می كنم درك كنید كه این مساله برای من بسیار جدی و دردسرآفرین است و من هرگز قصد شوخی با شما را ندارم.
می خواهم بپرسم چطور می شود پونتیاك من وقتی بستنی وانیلی می خرم روشن نمی شود؛ اما با هر بستنی دیگری راحت استارت می خورد؟

مدیر شركت به نامه دریافتی از این مشتری عجیب ، با شك و تردید برخورد كرد؛ اما از روی وظیفه و تعهد، یك مهندس را مامور بررسی مساله كرد. مهندس خبره شركت ، شب هنگام پس از شام با مشتری قرار گذاشت. آن دو به اتفاق به بستنی فروشی رفتند. آن شب نوبت بستنی وانیلی بود. پس از خرید بستنی، همان طور كه در نامه شرح داده شد، ماشین روشن نشد!مهندس جوان و جویای راه حل ، 3 شب پیاپی دیگر نیز با صاحب خودرو وعده كرد. یك شب نوبت بستنی شكلاتی بود، ماشین روشن شد. شب بعد بستنی توت فرنگی و خودرو براحتی استارت خورد. شب سوم دوباره نوبت بستنی وانیلی شد و باز ماشین روشن نشد!
نماینده شركت به جای این كه به فكر یافتن دلیل حساسیت داشتن خودرو به بستنی وانیلی باشد، تلاش كرد با موضوع منطقی و متفكرانه برخورد كند. او مشاهداتی را از لحظه ترك منزل مشتری تا خریدن بستنی و بازگشت به ماشین و استارت زدن برای انواع بستنی ثبت كرد. این مشاهده و ثبت اتفاق ها و مدت زمان آنها، نكته جالبی را به او نشان داد: بستنی وانیلی پرطرفدار و پرفروش است و نزدیك در مغازه در قفسه ها چیده می شود؛ اما دیگر بستنی ها داخل مغازه و دورتر از در قرار می گیرند. پس مدت زمان خروج از خودرو تا خرید بستنی و برگشتن و استارت زدن برای بستنی وانیلی كمتر از دیگر بستنی هاست.
این مدت زمان مهندس را به تحلیل علمی موضوع راهنمایی كرد و او دریافت پدیده ای به نام قفل بخار(Vapor Lock) باعث بروز این مشكل می شود.
خودرو پس از خاموش شدن، به دلیل تراكم بخار در موتور و پیستون ها دیگر روشن نمیشد. فکر می کنید اگه این اتفاق توی ایران رخ می داد، مسئولین مربوطه چیکار می کردن؟

04-08-2013, 03:56 PM
ارسال: #414
سلام
امروز از 11 صبح تا 11 شب شمس الشموس است خورشید طوری در آسمان قرار میگیرد که حاجتها برآورده می شود .
سوره شمس بخوانید و آخر هر آیه بگویید :یا شمس الشموس و یا انیس النفوس ادرکنی به نمک یا آب فوت کنید بعد بخورید .
امروز در اکثر شهرها مخصوصا مشهد نگین شرف الشمس هم نوشته می شود هرکس که میخواهد نگین اصل باشد امروز میتواند از انگشتر فروشی ها بخرد .
التماس دعا

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
04-08-2013, 07:48 PM
ارسال: #415
مردی دیروقت، خسته و عصبانی از سر كار به خانه بازگشت. دم در، پسر پنج ساله اش را دید كه در انتظار او بود.
- بابا! یك سوال از شما بپرسم؟
- بله حتماً. چه سوال؟
- بابا شما برای هر ساعت كار چقدر پول می‌گیرید؟
مرد با عصبانیت پاسخ داد : این به تو ربطی نداره. چرا چنین سوالی می‌پرسی؟
- فقط می خواهم بدانم. بگویید برای هر ساعت كار چقدر پول می‌گیرید؟
- اگر باید بدانی می گویم. 20 دلار.
- پسر كوچك در حالی كه سرش پایین بود، آه كشید. بعد به مرد نگاه كرد و گفت: می‌شود لطفا 10 دلار به من قرض بدهید؟
مرد بیشتر عصبانی شد و گفت :‌ اگر دلیلت برای پرسیدن این سوال فقط این بود كه پولی برای خرید اسباب بازی از من بگیری، سریع به اتاقت برو و فكر كن كه چرا اینقدر خودخواه هستی. من هر روز كار می كنم و برای چنین رفتارهای كودكانه ای وقت ندارم.
پسر كوچك آرام به اتاقش رفت و در را بست.
مرد نشست و باز هم عصبانی تر شد. بعد از حدود یك ساعت مرد آرامتر شد و فكر كرد كه شاید با پسر كوچكش خیلی خشن رفتار كرده است. شاید واقعا او به 10 دلار برای خرید چیزی نیاز داشته است. بخصوص اینكه خیلی كم پیش می آمد پسرك از پدرش پول درخواست كند.
مرد به سمت اتاق پسر رفت و در را باز كرد.
- خواب هستی پسرم؟
- نه پدر بیدارم.
- من فكر كردم پاید با تو خشن رفتار كرده ام. امروز كارم سخت و طولانی بود و ناراحتی هایم را سر تو خالی كردم. بیا این هم 10 دلاری كه خواسته بودی.
پسر كوچولو نشست خندید و فریاد زد : متشكرم بابا
بعد دستش را زیر بالشش برد و از آن زیر چند اسكناس مچاله بیرون آورد.
مرد وقتی دید پسر كوچولو خودش هم پول داشته دوباره عصبانی شد و گفت :‌ با اینكه خودت پول داشتی چرا دوباره تقاضای پئل كردی ؟
بعد به پدرش گفت : برای اینكه پولم كافی نبود، ولی الان هست. حالا من 20 دلار دارم. آیا می‌توانم یك ساعت از كار شما را بخرم تا فردا زودتر به خانه بیایید؟ چون دوست دارم با شما شام بخورم

04-08-2013, 08:49 PM
ارسال: #416
این آخرین یادداشت عسل بدیعی بود.
خیلی جای تأمل داشت
چند بار خوندمش و نهایت به این رسیدم که الان خیلی ها به کارش افتخار میکنند.
اهدای اعضا....

به نام خدا
سال ۹۲ شد و این گذر عمر چیزی است که قسمت همه ما می شود ۳۶ سالمه و ۳۰ دهه گذشت با گذری بسیار ۶ سال در رکود بودم، و من فسفر اما سرخوشم همانگونه که بودم حال می‌توانم مسلط باشم و ضعف درونی ام رنگ گرفته. پسری دارم گنجینه عشق و خانواده ای مثل گوهرناب و دنیایی که هر روزش واقعه است حال انرژی خفته ای دارم برای ورود به مرحله دیگر که تمام توانم را امسال برای شگفتی آفرینی خواهم گذاشت و کاری می‌کنم که پسرم جانیار،‌ خانواده و دوستانم به من افتخار کنند می‌دانم که امسال سال من است و پروژه های بسیاری به من پیشنهاد خواهد شد.

/تاریخ ۱ فروردین ۱۳۹۲
منبع : باشگاه خبرنگاران

...

تمام سپاسم از آن کسی است ...

که به من نیازی نداشت ...

اما فراموشم نکرد

...

[تصویر: e4651_734827_4182999215734.jpg]
04-09-2013, 12:20 AM
ارسال: #417
(04-08-2013 08:49 PM)mallarme نوشته شده توسط:  این آخرین یادداشت عسل بدیعی بود.
خیلی جای تأمل داشت
چند بار خوندمش و نهایت به این رسیدم که الان خیلی ها به کارش افتخار میکنند.
اهدای اعضا....

به نام خدا
سال ۹۲ شد و این گذر عمر چیزی است که قسمت همه ما می شود ۳۶ سالمه و ۳۰ دهه گذشت با گذری بسیار ۶ سال در رکود بودم، و من فسفر اما سرخوشم همانگونه که بودم حال می‌توانم مسلط باشم و ضعف درونی ام رنگ گرفته. پسری دارم گنجینه عشق و خانواده ای مثل گوهرناب و دنیایی که هر روزش واقعه است حال انرژی خفته ای دارم برای ورود به مرحله دیگر که تمام توانم را امسال برای شگفتی آفرینی خواهم گذاشت و کاری می‌کنم که پسرم جانیار،‌ خانواده و دوستانم به من افتخار کنند می‌دانم که امسال سال من است و پروژه های بسیاری به من پیشنهاد خواهد شد.

/تاریخ ۱ فروردین ۱۳۹۲
منبع : باشگاه خبرنگاران
خدا بیامرزدش واقعا با اهدای اعضا بدنش خیلی ها را بیدار کرد
البته من تو این مورد بیدار بودم(کارت اهداء عضو دارم)10_004

از خدا هرچی بخوای بهت میده
پس چه خوبه که ازش بهترینها را بخواهیم
04-09-2013, 02:08 AM
ارسال: #418
یک زمان بی رنگ

چرا افق مشرق به رنگ سربی است؟
سحر سربی رنگ است ؟
زیرا شب رفته است و روز نیامده است،
زمان رانه شب رنگ زده است ونه آفتاب ،
رنگ شب را از چهره اش زدوده اند
وهنوز آفتاب نیامده است تا به روزش رنگ بزند،
سحر یک زمان بی رنگ است،
سربی رنگ است،
مثل سرب بی رنگ است،
نه به رنگ سرب!
04-10-2013, 08:23 AM
ارسال: #419
قرآن! من شرمنده توام

اگر از تو آواز مرگی ساخته ام كه هر وقت در كوچه مان آوازت بلند می شود،
همه از هم می پرسند "چه كسی مرده است؟"!!

چه غفلت بزرگی! كه می پنداریم خدا تو را برای مردگان ما نازل كرده است!!!

قرآن! من شرمنده توام

اگـر تو را از یك نسخـه عملـی، به یك افسـانه موزه نشیـن مبـدل كرده ام .
یكی ذوق می كند كه تو را بر روی برنج نوشته،‌یكی ذوق می كند كه تو را فرش
كرده ،‌یكی ذوق می كند كه تو را با طلا نوشته ،‌یكی به خود می بالد كه تو
را در كوچكترین قطع ممكن منتشر كرده و ...! آیا واقعا خدا تو را فرستاده
تا ما با تو، موزه سازی كنیم ؟!

قرآن! من شرمنده توام

اگر حتی آنان كه تو را می خوانند و تو را می شنوند ،‌آنچنان به پایت می
نشینند، كه خلایق به پای موسیقی های روزمره می نشینند . اگر چند آیه از
تو را به یك نفس بخوانند مستمعین فریاد میزنند " احسنت ...! " گویی
مسابقه نفس است ...

قرآن!‌ من شرمنده توام

اگر به یك فستیوال مبدل شده ای. حفظ كردن تو با شماره صفحه،‌ خواندن تو
آز آخر به اول،‌ یك معرفت محسوب می شود!!! ای كاش آنان كه تو را حفظ كرده
اند،‌ حفظ كنی، تا این چنین تو را اسباب مسابقات هوش نكنند!!

قرآن!‌ من شرمنده توام

از اینکه زوج های جوان تو را فقط به خاطر قرآن بودنت بر سر سفره عقد می
برند!! و شاید در طول زندگی مشترکشان، حتی کلامی از تو نخوانند و
بزرگترین لطفشان به تو، پاک کردن گرد و غباری باشد، که بر روی تو می
نشیند!!! و به جای اینکه آموزش و فهم تو، مهریه دختران ما باشد، جلد
زرکوب و قطع بزرگت در کنار سکه های بهار آزادی، استحکام بخش زندگی
آنهاست!!!

خوشا به حال كسی كه دلش رحلی است برای تو ....و خوشا به حال آنانی كه،
وقتی تو را می خوانند چنان حظ می كنند،‌ گویی كه قرآن همین الان به ایشان
نازل شده است...

...آنچه ما با قرآن كرده ایم تنها بخشی از اسلام است كه به صلیب جهالت
كشیده ایم....

وای بر ما......

تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
04-10-2013, 10:56 AM
ارسال: #420
تازه‌ترین کشف هابل: کفش سیندرلا در پهنه آسمان

همچون قلابی کوچک و درخشان در آسمان تاریک به نظر می‌رسد؛ جرم زیبایی که با نام J082354.96+280621.6 یا به اختصار J082354.96 نامیده می‌شود. این کهکشان که از دوردست شبیه کفش افسانه‌ای سیندرلا به نظر می‌رسد، یک کهشکان ستاره‌زا (Starburst) به شمار می‌رود؛ عنوانی که به خاطر نرخ فوق‌العاده بالا (و غیرعادی) شکل‌گیری ستارگان در درون این کهکشان به آن اعطا شده است.
یکی از راه‌هایی که اخترشناسان برای بررسی طبیعت و ساختار کهکشان‌هایی مانند این استفاده می‌کنند، مشاهده رفتار مولفه‌های گاز و غبار آنها، به ویژه تابش لیمان-آلفا است. این پدیده زمانی رخ می‌دهد که الکترون‌های اتم هیدروژن از سطح انرژی بالاتری به سطح انرژی پایین‌تر منتقل می‌شوند، و حین این فرایند از خود نور ساطع می‌کنند. اهمیت این تابش از آنجایی است که نور آن فقط زمانی می‌تواند کهکشان میزبان خود را ترک کند که به شدت در گازهای اطراف خود پراکنده شود؛ که به این معناست که این نور می‌تواند به عنوان ردیاب مستقیمی از آنچه کهکشان از آن ساخته شده است به کار رود

[تصویر: IMAGE635010585585090779.jpg]

مطالعه تابش لیمان-آلفا در خصوص کهکشان‌های دوردست متداول است، اما اکنون مطالعه جدیدی به نام LARS (نمونه مرجع لیمان-آلفا) در حال بررسی اثر مشابهی در کهکشان‌های نزدیک است. اخترشناسان 14 کهکشان را انتخاب کرده‌اند، که کهکشان فوق نیز یکی از آنها است، و با استفاده از طیف‌نگاری و عکس‌برداری می‌خواهند دریابند که در درون آنها چه اتفاقی رخ می‌دهد.

این دانشمندان کشف کرده‌اند در صورتی‌که کهکشان غبار کمتری داشته باشد، فوتون‌ها لیمان-آلفا می‌توانند بسیار دورتر حرکت کنند؛ که به این معناست که ما می‌توانیم از این تابش برای پی بردن به میزان غبارآلود بودن کهکشان مرجع استفاده کنیم.
مطالعه LARS به میزان زیادی به قدرت تفکیک بالای تلسکوپ هابل متکی است. زمانی‌که هابل بازنشسته شود، هیچ تلسکوپ دیگری قادر نخواهد بود تا مشاهداتی مانند این را در بخش فوق فرابنفش طیف نور انجام دهد.

...

تمام سپاسم از آن کسی است ...

که به من نیازی نداشت ...

اما فراموشم نکرد

...

[تصویر: e4651_734827_4182999215734.jpg]
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  سلام و احوالپرسی در نقاط مختلف دنیا... mallarme 0 757 05-13-2013 10:12 PM
آخرین ارسال: mallarme
  نحوه خواستگاری در دوران‌های مختلف! صدفی 3 1,706 06-13-2012 08:35 PM
آخرین ارسال: sherafati

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS