ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

دفترچه اهداف
زمان کنونی: 09-25-2025, 04:19 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: MARYAR
آخرین ارسال: shahram......32
پاسخ: 43
بازدید: 9679

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 22 رأی - میانگین امیتازات : 2.95
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دفترچه اهداف
09-19-2011, 08:18 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 09-19-2011 08:19 AM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #31
RE: دفترچه اهداف
(09-19-2011 07:54 AM)zaghian نوشته شده توسط:  
(09-18-2011 02:24 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  وقتی در جمع قرار میگیرم حس میکنم همه مشتاق شنیدن حرفهای من هستند (اعتماد بنفس) و فکر میکنم همه افرادی که به سخنان من گوش میدهند , من را دوست دارند (در جلسات حضوری , عزیزان شرکت کننده می توانند قضاوت کنند ).
وقتی اعتناد بنفس دارم و وقتی عزیزان شرکت کننده را دوست خود می دانم , میتوانم مطالب خود را راحت تر بیان کنم. بدون استرس و بدون هیچ نگرانی. باید چند بار در ذهنمان تمرین سخنرانی را داشته باشیم و حتی صدای آفرین و کف زدنها را بشنویم.
شیرین ترین زمان زندگی ما زمانی است که اعتماد بنفس عالی داریم.

پس به افتخار آقا هوشنگ بزن کف قشنگ روSmile

زنگ تفریح:
ـ آقا اجازه: ما هم کف بزنیم؟
SmileSmileSmile

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
09-19-2011, 10:32 AM
ارسال: #32
(09-19-2011 08:18 AM)jahanagahi نوشته شده توسط:  
(09-19-2011 07:54 AM)zaghian نوشته شده توسط:  
(09-18-2011 02:24 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  وقتی در جمع قرار میگیرم حس میکنم همه مشتاق شنیدن حرفهای من هستند (اعتماد بنفس) و فکر میکنم همه افرادی که به سخنان من گوش میدهند , من را دوست دارند (در جلسات حضوری , عزیزان شرکت کننده می توانند قضاوت کنند ).
وقتی اعتناد بنفس دارم و وقتی عزیزان شرکت کننده را دوست خود می دانم , میتوانم مطالب خود را راحت تر بیان کنم. بدون استرس و بدون هیچ نگرانی. باید چند بار در ذهنمان تمرین سخنرانی را داشته باشیم و حتی صدای آفرین و کف زدنها را بشنویم.
شیرین ترین زمان زندگی ما زمانی است که اعتماد بنفس عالی داریم.

پس به افتخار آقا هوشنگ بزن کف قشنگ روSmile

زنگ تفریح:
ـ آقا اجازه: ما هم کف بزنیم؟
SmileSmileSmile

جناب قربانیان کف زدن برای شما افتخاره برای ما. حالا اگر خودتون هم همراه بشید که چه بهترSmile

[تصویر: we0ndl4mjgczf7oxggk.jpg]
09-19-2011, 10:43 AM
ارسال: #33
برای رسیدن به هدف باید هدفها نوشته شود.باید نوشته شود.
زنگ تفریح:
آقا اجازه من حواسم نبود. چی فرمودید؟
گفتم برای رسیدن به هدف باید هدفها نوشته شود.
آقا اجازه؟
نه دیگه اجازه نیست.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
09-19-2011, 11:19 AM
ارسال: #34
مریم خانوم همه منتظریم که نمره 20 رو ببینیم و موفقیت رو بهت تبریک بگیم
البته Smileپیشاپیش تبریکSmile
چون موفقیتت حتمی است

عده ای آرزو دارند که ثروتمند شوند تا ببخشند
و نمی دانند که باید ببخشند تا ثروتمند شوند
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
09-20-2011, 07:37 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 09-20-2011 07:39 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #35
دوستان عزیز واقعا خوشحالم که عرض کنم که با شکستن دیوارهای ذهنی و پیروی از قانون راز و همراهی و محبت های بی دریغ و صادقانه اعضای انجمن و تلاش های خانم MARYAR پس از یکسال و چهار ماه ، به نتیجه نشست و خانم مریم MARYAR(معاونت انجمن-maryam_sh) هم اکنون جلسه دفاعیه شان تمام شد و نمره شان 19.75 شد!

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

09-20-2011, 07:41 PM
ارسال: #36
مریم خانم تبریک می گم.
شیرینی یادتون نره. Wink

از امروز فیلمنامه زندگیم را تغییر میدهم.
کائنات در حال سرازیر کردن عشق و ثروت به زندگی من است.
09-20-2011, 08:50 PM
ارسال: #37
خدا را هزاران بار شکر. تبریک به عزیز انجمن.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
09-21-2011, 07:58 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 09-21-2011 07:59 AM، توسط zaghian.)
ارسال: #38
مریم خانوم مبارکه!!!!!!!!!!!!!!!
انشاالله بری برای تیم ملی. در ضمن شیرینی فراموش نشه

[تصویر: we0ndl4mjgczf7oxggk.jpg]
09-27-2011, 02:14 PM
ارسال: #39
ممنون از همه عزينان براي تبريك و همراهيشون
انشاله در جلسه حضوري شيريني هم مي ديم.
شما تشريف بياريد.......
09-30-2011, 01:33 AM
ارسال: #40
تعیین هدف یکی از مهیج ترین فعالیتـهایی است که شما خود را درگیر آن می کـنـیـد. آیـنـده تــابناک است و آکنده از احتمالات بی پایان، شـمـا نیز با برنامه ریزی منسجم قادر خـواهـیـد بـود بــه اهداف خود دست یابید. اما در میان این مـسیر خواه یا ناخواه، و دیر یا زود ناگزیر با یک سری موانع پیـش بـیـــنی نشده ای م واجه خواهید گشت که به ظاهر غـلـبـه نـاپـذیر مینمایند. موانع ممکن است مادی و مخارج پیـش بـیـنی نشده بوده و یا آنکه به شکل فرد و یا گروهی باشند که در نقطه مقابل شما ایستاده و با شما مخالفت مـی کــنند. هنگامی که شما به یکی از این گـونـه مـوانـع "غیر قابل حرکت" روبرو میگردید به طبع احساس درماندگی و عجز خواهید کرد. در این مرحله است که بیشتر اهداف از مسیر صحیح خود خارج میگردند. برای کنار آمدن موثر با اینگونه موانع "تکان نخوردنی" میتوان آنها را به "قاطر" تشبیه کرد. قاطرها دارای ۳ خصوصیت کلیدی میباشند:

۱- آنها کاملا جلوی پیشرفت شما را میگیرند. چنین بنظر میرسد که آنها منتظر میمانند تا شما با تمام سرعت به جلو پیش روید و سپس ناگهان مقابل پای شما گام نهاده تا شما را از پیشروی بیشتر باز داشته و مسیر دستیابی به هدفتان را سد کنند.

۲- آنها سر سخت و لجباز هستند. زمانی که شما تلاش میکنید آنها را ترغیب به حرکت کنید، به شما بی اعتنایی میکنند. وقتی شما سعی میکنید انها را از سر راه کنار بزنید بیشتر پافشاری کرده و از تکان خوردن سر باز میزنند.

۳- آنها کنار نمیروند. بنظر می آید آنها مصمم هستند تا شما را از دستیابی به اهدافتان دور نگه دارند.

هنگامی که یک قاطر پیش پای شما قدم مینهد تا مسیر دستیابی به اهدافتان را سد کند، شما در اصل ۴ گزینه پیش روی خواهید داشت:

۱- هدف خود را رها کنید. و شما برای توجیه آن ممکن است اینگونه استدلال کنید که هدف آنچنان هم با اهمیت نبوده و یا به سادگی تن به شکست داده و تسلیم گردید. این واکنش معمولا پاسخی متداول میباشد. بویژه در افرادی که در ابتدای مسیر نیل به اهدافشان با موانع برخورد میکنند. خوشبختانه شما متعهد به دستیابی به اهدافتان بوده و عزمتان را جزم کرده اید که بر موانع فائق آیید.

۲- منتظر بمانید تا قاطر خودش کنار رود. این واکنش معمولا شما را مجددا به گزینه نخست هدایت خواهد کرد. زیرا در صورتی که مانع طبیعتی قاطر گونه داشته باشد، کنار نخواهد رفت. اهدافی که بدرستی تعیین گردیده و طبق برنامه دنبال میگردند معمولا نسبت به گذر زمان حساس میباشند. هرچه شما در یک وضعیت بی حرکت و ساکن به امید آنکه قاطر حرکت خواهد کرد، باقی بمانید صرفنظر از اتلاف وقت فرصتهای ناب بیشتری را از دست داده و سرانجام مجبور به پذیرش شکست خواهید شد.

۳- خودتان قاطر را از مسیر حرکت تان کنار بزنید. این واکنش نیز به ناچار شما را به گزینه اول سوق میدهد. چون در صورتی که آن مانع سرشتی قاطر گونه داشته باشد شما قادر به حرکت دادن آن نخواهید بود. یکی از اشتباهات حین دستیابی به اهداف از دست دادن تمرکز میباشد. تلاش برای حرکت دادن قاطر یک تجربه کاملا مایوس کننده است و شما تنها انرژی خود را صرف عملی عبث کرده اید. اگر خواهان موفقیت هستید باید چشمان خود را بروی هدف متمرکز کنید و نه قاطر. به یاد داشته باشید مقصود غایی شما دستیابی به هدفتان میباشد و نه حرکت دادن قاطر.

۴- قاطر را دور بزنید. بیان آن سهل اما عمل به آن معمولا دشوار است از آنجایی که طبیعت قاطر اینگونه است که مسیر حرکت شما را کاملا مسدود میسازد. با تمرکز صرف به هدف، شما اقرار خواهید کرد که قاطر، قاطر است و تکان نخواهد خورد و بدنبال مسیری جدید برای نیل به هدفتان خواهید گشت. معمولا موانع غیر منتظره در مسیر حرکت شما ظاهر خواهند گشت و عمدتا با خلاقیت و عزم شما حذف و یا جابجا خواهند شد. اما هنگامی که یک قاطر واقعی جلوی پای شما سبز شد یاد بگیرید آن را از روی طبیعت تکان نخوردنی و سماجتش شناسایی کنید.

وقتی شما در ابتدا هدفی را تعیین میکنید باید تلاش کنید تا موانع پیش روی خود را پیش بینی کرده و مطابق با آن برنامه ریزی کنید. اما زمانیکه با یک قاطر غیر منتظره برخورد کردید به عقب بازگشته و به ماهیت هدف خود تمرکز کنید. خلاق باشید ممکن است یک مسیر به مراتب سهل تر و هموار تر از مسیر پیشین خود برای دستیابی به هدفتان بیابید. هنگامی که از نمای بالا به مسیر حرکت خود نظر میکنید ممکن است موفق به یافتن آن مسیر سهل تر گردید که آن وقت باید از قاطر تشکر هم بکنید
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS