ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
نفس جاوید.اهدای عضو،اهدای زندگی زمان کنونی: 09-24-2025, 03:56 AM |
|||||||
|
نفس جاوید.اهدای عضو،اهدای زندگی
|
04-08-2013, 06:12 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-08-2013 06:17 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: نفس جاوید.اهدای عضو،اهدای زندگی
(04-08-2013 06:09 PM)minoo نوشته شده توسط: تشکر فراون استاد گرانقدر. واقعا نظر از ثبت لینک انجمن به شرط تبادل لینک نبود ولی به هرحال هم انجمن و هم آموزش فرهنگ رانندگی کار فرهنگی است و نیاز به حمایت دارند. ممنون و سپاسگزارم. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
04-08-2013, 06:16 PM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
بله میدونم برای تبادل لینک نبود ،اما سایت ما بخشی در زمینه حمایت کنندگان دارد و شما دوستان و استادان گرانقدر نیز حمایت کننده های ما هستید.تشکر فراوان
|
|||
04-14-2013, 05:01 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-14-2013 09:08 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #13
|
|||
|
|||
با سلام خدمت همه ی عزیزان انجمن و استادان گرامی.
کانال نفس جاوید در سایت آپارات راه اندازی شد . از این به بعد میتونید ویدیوهای مرتبط با اهدای عضو و نفس جاوید رو در این کانال مشاهده کنید .. یادِمان باشد که ما تقدیر سازِ لحظه ها هستیم ماجرایِ دیگری از قصه ای پُر ماجرا هستیم یادِمان باشد! یادِمان باشد که ما آغاز خود-پایانِ خود باشیم تابش خورشیدِ خود در بارشِ بارانِ خود باشیم یادِمان باشد! |
|||
04-14-2013, 08:56 PM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
من پارسال ثبت نام کردم ولی کارتم هنوز نیومده
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
04-14-2013, 09:58 PM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
خانم صدفی متاسفانه سایت اهدا یک مقدار کارت ها رو دیر صادر میکنند
شما میتوانید با مراجعه حضوری به ساختمان معاونت و درمان استان محل زندگیتون کارت اهدای عضو خودتون رو دریافت کنید. |
|||
04-16-2013, 02:02 AM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
من هم مهر پارسال ثبت نام کردم، نیومد، خوب پس برم سازمان هلال احمر؟
یا سازمان بهداشت و درمان و آموزش پزشکی؟ یا ....... «هر قدر بیشتر بر لبی لبخند بنشانم، ثروتمندترم!» [/align] |
|||
04-16-2013, 08:14 PM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
سلام دوست عزیز ،بله میتونید از یکی از راه های زیر کارت اهدای عضو خودتون رو آنی بگیرید.
1:واحد پیوند شهر یا استانتون 2:حلال احمرها 3:انجمن حمایت از بیماران کلیوی استانتون 4:برخی بیمارستانها و معاونت های درمانی. باز هم سوالی بود در خدمتم. یادِمان باشد که ما تقدیر سازِ لحظه ها هستیم ماجرایِ دیگری از قصه ای پُر ماجرا هستیم یادِمان باشد! یادِمان باشد که ما آغاز خود-پایانِ خود باشیم تابش خورشیدِ خود در بارشِ بارانِ خود باشیم یادِمان باشد! |
|||
06-12-2013, 12:33 PM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
دوستای گل میلیاردرمممممممممممممممم سلاااااااااااااااااااااااااااممممممممممممم.
امیدوارم که حال و احوال همه خوب باشه ... میلیاردری های عزیز تصاویر غرفه اهدای عضو در سایت نفس جاوید قرار داده شد.دوست داشتید یه سر بزنید. جای همه دوستان توی این غرفه خالی بود ... ![]() یادِمان باشد که ما تقدیر سازِ لحظه ها هستیم ماجرایِ دیگری از قصه ای پُر ماجرا هستیم یادِمان باشد! یادِمان باشد که ما آغاز خود-پایانِ خود باشیم تابش خورشیدِ خود در بارشِ بارانِ خود باشیم یادِمان باشد! |
|||
08-25-2013, 12:11 PM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
دوستای خوبم باز هم سلام.این چند روز ما غرفه داشتیم.اما بگید کجا .... شیراز ،جشنواره خیریه غذا... واقعا محشر بود ...واقعا میگم... عالی بود..البته الان بازارچه تموم شده دیگه ...
جای همه خالی بود... یادِمان باشد که ما تقدیر سازِ لحظه ها هستیم ماجرایِ دیگری از قصه ای پُر ماجرا هستیم یادِمان باشد! یادِمان باشد که ما آغاز خود-پایانِ خود باشیم تابش خورشیدِ خود در بارشِ بارانِ خود باشیم یادِمان باشد! |
|||
08-25-2013, 12:42 PM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
دختر گلم , موفقیت شما را در این کار خیر از خداوند متعال خواستارم.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان