ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
آیا میدانید یکی از بهترین مناطق دنیا برای پولدار شدن ایران است؟!..... زمان کنونی: 09-23-2025, 07:31 PM |
|||||||
|
آیا میدانید یکی از بهترین مناطق دنیا برای پولدار شدن ایران است؟!.....
|
03-28-2013, 11:40 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-28-2013 11:40 PM، توسط mahta.)
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: آیا میدانید یکی از بهترین مناطق دنیا برای پولدار شدن ایران است؟!.....
بسیار عالی !
ممنون و بی صبرانه منتظر ادامه کتاب هستم بسیار عالی ! ممنون و بی صبرانه منتظر ادامه کتاب هستم |
|||
03-28-2013, 11:42 PM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
حالا بیایید تحلیل جملات منفی را بررسی کنیم:
- ای بابا دیگه با این گرونی نمیشه چیزی خرید....... (به شخصه از این جمله متنفرم .......و متأسفانه ورد زبان اکثریت است....) نویسنده: والا من تا جایی که می دونم همیشه و همه وقت و همه جا گرونی بود، هست و خواهد بود! چرا؟ چون تعریف گرونی با پول داخل جیب افراد جامعه سنجیده می شود. مثلا خودروی پیکان زمانی 25 هزار ت بود ولی همون موقع هم برای خیلی ها گرون بود.... وقتی هم 2 میلیون بود بازهم خیلی ها میگفتند :اوه 2 میلیون؟!!! جالب تر اینکه اکثر اوقات مردم پول زیادی تو جیبشون چه برای خرید و چه برای پس انداز ندارند! پس همیشه و همه جا گرونی هست. در جامعه شناسی نظریه ای داریم که می گه: انسان همیشه به گذشته بهتر از حال و آینده خودش نگاه می کند. و همیشه خاطرات خوب خودش رو در گذشته بهتر به یاد می اورد و منفی های آن را کمتر... شما همین الان از هر کی تو مملکت بپرسی درباره گذشته، میگه آره آقا 3500ت حقوق می گرفتیم تا آخر ماه هم هر چی خرج می کردیم تمام نمی شد.... در صورتی که این حرفها نه با تیترهای روزنامه های اون موقع نه بازار اون موقع و نه با فیلم هایی که از اون موقع ساخته شده تطابق ندارد! ده سال دیگه همین من و شما با هم می گیم یادش بخیر یک قالب پنیر می خریدیم 1400ت، چقدر ارزونی بود! کی فکرشو میکرد پنیر بشه 24000ت! راستی یادته 10 سال قبل یک قالب پنیر چند بود؟ =============================================== - کو کار؟ بیکاری تو مملکت غوغا می کنه...آقا پسر همسایمون دکتره رفته آبمیوه فروشی زده یک نظریه دیگر در جامعه شناسی داریم که می گه: در کل انسانها به ساختن شایعه، اون هم در سطح وسیع علاقه خاصی دارند و هدفشون از ساخت و توسعه این شایعه ها، توجیه کم و کاستی ها خودشون هست. یک جورایی تمام نا توانی ها و ناکامی های خود را پشت این شایعات پنهان می کنند. بذارید یک مثال بزنم: این جملات را همه جا به خصوص در ایران زیاد شنیده ایم: پسر همسایمون پزشکی خونده رفته آبمیوه فروشی زده وای به حال بقیه! اون آبمیوه فروشی بزنه بقیه چیکار کنن..... مهندس عمران دیدم نشسته پشت فرمون، مسافرکشی میکرد و.......... البته بنده نمی گم تمام این اخبار دروغ و شایعه هست و منکر این هم نمیشوم که خیلی از افراد درس خونده الان بیکار هستند، با تمام احترام به همه مشاغل ، اونی که دکتری خونده آبمیوه فروشی میزنه یا مهندس عمرانی که مسافرکشی می کنه لیاقت و تواناییش همون اندازست.......(این بی احترامی نیست فقط باید به اون فرد گفت تو که آبمیوه فروشی باز کردی خب از اول باز میکردی....چرا این همه وقت و عمر و پول خودتو حروم کردی و با زحمت مدرک گرفتی؟) و باید بگم انسان اگر اهل کار باشد و به کارش علاقه مند و بتواند برای کارش ارزش ایجاد کند در واقع هم برای خودش و هم برای دیگران مفید خواهد بود و نه تنها بیکار نخواهد ماند که هر روز به کارهای پیشنهادی و همچنین اموال و داراییش افزوده می شود.... چرا؟ چون زندگی هم مثل شطرنج می مونه...... یک سری انسان ها روی زمین ارزش سرباز را دارند و یک سری ارزش شاه و وزیر شدن... و نکته همین جاست: ارزش انسان دست خودشه و بازی خودش و نه هیچ چیز دیگر. بنابراین این فکر نادرست و بسط شایعه توسط یک سری از آدمهاست که سرشار از ناکامی و ناتوانی هستن و برای اینکه خود و ناکامی های خود را توجیه کنن دست به انتخاب های غلط می زنن و سال ها خود را پشت این توجیه غلط مخفی می کنن و اینجاست که باید گفت در بازی شطرنج مهره هایی هستن که به اونها می گیم مهره سوخته! من دو نکته مهم یاد گرفتم از مطلب: برای کارت ارزش ایجاد کنی........ اینکه در بازی زندگی سرباز باشی یا وزیر یا شاه دست خود شماست و بس...... ... تمام سپاسم از آن کسی است ... که به من نیازی نداشت ... اما فراموشم نکرد ... ![]() |
|||
03-29-2013, 02:11 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-29-2013 02:13 AM، توسط سعید یوسفی.)
ارسال: #13
|
|||
|
|||
خلاصش این می شه، بهانه جویی رو بذار کنار و تصمیم بگیر که شاه(دارای بالاترین ارزش کاری) باشی به هر قیمتی.
همین که سلامتی، یعنی ثروتمندترین انسان روی زمینی. پس خدا را با همه وجودت شکر کن. |
|||
03-29-2013, 11:41 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-29-2013 06:58 PM، توسط mallarme.)
ارسال: #14
|
|||
|
|||
- یا پارتی یا بیکاری؛ بد زمونه ای شده
فکر کن رییس جمهور پارتی تو باشه، اما وقتی ظرفیت و عشق به انجام کاری رو نداری چطور میخوای سرکاری دوام بیاوری؟ نهایت اینه همون آب باریکه هرماه به حسابت واریز میشه..... برای توجیه تنبلی این جمله همیشه شنیده میشود: کو کار؟! ========================================== - تو تا حالا یک آدم پولدار سالم دیدی؟ همشون دزد و کلاهبردارن - برو ببین فلانی به کجا وصله که این وام های کلان رو بهش میدن - مگه میشه در عرض چند سال این همه پول دراورد! معلوم نیست چکار میکنه! خداروشکر حساب ما پاکه - حق من و تو رو دارن می خورن و به اموالشون اضافه می کنن بچه که بودم، تو مدرسه، بغل دستی زرنگی داشتم که همیشه شاگرد اول بود و معلم همیشه میگفت: بچه ها ازش یاد بگیرید. یک روز برای اینکه بغل دستیمو خراب کنم دفتر مشقش رو قایم کردم. اون روز معلم بهش گفت: بیخودی ازت تعریف کردم، تو هم یک بی خاصیتی مثل اکبری! دلم خنک شد اما متأسفانه آخر سال دوباره بغل دستی شاگرد اول بود و من شاگرد آخر شدم. به نظر شما این حرف ها رو کی واسه پولدارها در میاره؟ خودشون که واسه خودشون نمی سازن! ما انسان پولدار کلاهبردار و حرام خوار هم داریم ...ما جنایتکاران بی پول هم داریم. بحث سر این است: جو فکری که علیه پولداری ساخته میشود توجیه ایرادات افراد بی پول است. و همین توجیه های غلط آنها را از مسیر پول و ثروت دور میکند. =============================== - سنگ بزرگ نشونه نزدنه چرا از این جمله استفاده نمی کنید: خواستن، توانستن است. دوستان، هرگز برای ترک سیگار، سراغ سیگاری نروید. کسی که جرأت انجام کارهای بزرگ را ندارد شما را هم از انجام آن ها باز میدارد. ================================ - یک شغل دولتی پیدا کن، هرچند حقوقش بخور نمیره اما در عوض تا آخر عمرت خیالت راحته که یک اب باریکه هست. معنای این حرف یعنی: - بی خیال علاقه و استعداد شخصی - بی خیال پول زیاد - و ترس از ناکامی =========================== ما دو تا ادم از صبح تا شب کار میکنیم هنوز هشتمون گرو نه مونه! شما اهل فکر کردن، سئوال کردن و نقد کردن خودتون نیستید، فقط میتونم بگم شما جزو همان هشتصد کارگری هستید که فهمیدن، اگر 800تاشون روزانه 8 ساعت به مدت 50 روز کار کنند، می توانند اندازه 2 روز آقای بیل گیتس درآمد کسب کنند. گاهی لازم است به جای استفاده از بازو از فکرتان استفاده کنید. ============================== - من اگر درس خونده بودم الان پول زیادی داشتم اگر باورت این است به این دو سئوال پاسخ بده: 1- چند تا مهندس دیدی تا حالا یک خونه هم نساختن؟ 2- چند تا کاسب دیدی که اوضاع و احوالشون از 100 تا تحصیلکرده هم بهتره؟ سه تحصیل نکرده موفق را حتما میشناسی! ادیسون. بیل گیتس. هنری فورد ========================= حالا قبل از اینکه به هشت راز اصلی برای رسیدن به پول در بخش هر بنی بشری توان پولدار شدن را دارد، حتی شما!، بپردازیم، یک فرصت چند ساعته به خود راجع باورهایتان بدهید........ آنها را تحلیل کنید و ببینید در عمق باور شما چه میزان اعتماد و اعتقاد به خودتان وجود دارد. ... تمام سپاسم از آن کسی است ... که به من نیازی نداشت ... اما فراموشم نکرد ... ![]() |
|||
03-29-2013, 12:05 PM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
خانم مالارمه واقعا حرکت زیبائی را شروع کرده اید ، واقعا دستتان درد نکند
کتاب بسیار مفیدی هست ، بی صبرانه منتظر بخشهای بعدی هستم در بن بست هم راه آسمان باز است |
|||
03-29-2013, 05:34 PM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
ممنون خانم مالارمه عزیز.
در رابطه با یک سری موارد از نوشته های کتاب انتخابی این عزیز انجمن عرض کنم که ما در این انجمن و مطالعات بیرونی آموختیم . خوب هم آموختیم ولی متاسفانه عمل نکردیم.همیشه تکیه کلام من این بوده و هست که ما شروع کننده خوبی هستیم ولی ادامه دهنده بسیار بدی هستیم.نیمه کاره هر مسئله و مطلبی را کنار گذاشته و بدنبال راه حل ساده تری میگردیم. این سیکل تا آخر عمر ادامه پیدا میکند و در نهایت به مطلب ای کاش 1 می رسیم. این تایپیک برایم خیلی با ارزش است و تلنگری است برای عزیزانی که می دانند ولی عمل نمی کنند. کلام مثبت+ تمام حرفهایی که اینجا می شنوی + عمل هایی که باید انجام بدهی = رسیدن به پول جواب در تایپیکهی همین انجمن: در زمان شروع به هر حرکتی زمان انجام آن از جملات تاکیدی برای رسیدن بهتر به هدف استفاده شود. راز اول: باید باورهایت را راجع خودت تغییر دهی. جواب در این انجمن: تغییر نگرش با تایپیکهای اگر بمن اعتماد داری 1 و2 و3 4 و دیگر مطالب قانون جذب و تایپیکهای چگونه ایده پردازی کنیم و..... راز اول:تبدیل نمی تونم به می تونم جواب : شکستن دیوارهای ذهنی که بارها و بارها به آن اشاره شده است. نکته 2: فکرهایش نه بزرگ که خیلی بزرگ بودند. جواب در این انجمن: هدفهای خود را بزرگ انتخاب کنید و ترسی از نرسیدن به آن نداشته باشید. انسان همیشه به گذشته بهتر از حال و آینده خودش نگاه می کند. و همیشه خاطرات خوب خودش رو در گذشته بهتر به یاد می اورد و منفی های آن را کمتر... یک جورایی تمام نا توانی ها و ناکامی های خود را پشت این شایعات پنهان می کنند. جواب در انجمن:از گذشته درس بگیر یم در حال با استفاده از تجربیات گذشته آینده خود را بسازیم. فکر کن رییس جمهور پارتی تو باشه، اما وقتی ظرفیت و عشق به انجام کاری رو نداری چطور میخوای سرکاری دوام بیاوری؟ جواب: تا تغییر نگرش نباشد پول و پارتی نمی تواند باعث موفقیت شود. - سنگ بزرگ نشونه نزدنه جواب : در رابطه با این ضرب المثلها تایپیکی جداگانه زده بودم و عرض کردم خیلی از همین ضرب المثلها بزرگترین عامل بدبختی انسانها شده است. گاهی لازم است به جای استفاده از بازو از فکرتان استفاده کنید. جواب: نابرده رنج گنج میسر نمی شود . مزد آن گرفت جان برادر که فکر کرد. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
03-29-2013, 05:47 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-29-2013 06:43 PM، توسط mallarme.)
ارسال: #17
|
|||
|
|||
(03-29-2013 05:34 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: ممنون خانم مالارمه عزیز. سلام خیلی ممنونم استاد عزیز.. ![]() این تاپیک های ارزشمند که استاد معرفی کردند، که حتما دوستان مطالعه کردند و اگر نکردند [b][b]فرصت مناسبی [/b]است تا مطالعه و مرور کنند برای ادامه این مبحث ........ [b]در همین چند ساعت که قرار هست روی باورها کار شود، دوستانی که واقعا دنبال تحول هستند ، لطفا تاپیک های ذکر شده را مطالعه کنند.[/b] ... تمام سپاسم از آن کسی است ... که به من نیازی نداشت ... اما فراموشم نکرد ... ![]() |
|||
03-29-2013, 06:48 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-29-2013 07:02 PM، توسط mallarme.)
ارسال: #18
|
|||
|
|||
در این بخش شما با 8 راز یا بهتره بگم با 8 واقعیتی که باید آن را هم راستای فکر و زندگیتان کنید، آشنا می شوید.
به شخصه فصل تأثیرگذاری برایم بود. هفت مورد از این موارد به شما نقشه راه موفقیت را ترسیم می کنند. فصل دو از بخش یک راز اول: هر بنی بشری توان پولدار شدن داره، حتی تو! وقتی این عنوان رو خوندی در درونت چه احساسی شکل گرفت؟ گفتی بله یا خیر؟ اگر گفتی بله کار خودت و من رو آسون کردی و اگر گفته نه باید بیشتر روی خود و افکارت کار کنی. (اگر هنوز تردید داری برای اینکه تو میتونی پولدار بشی، بهتره به پست های قبلی برگردی و تا زمانیکه خودت را باور نکردی بقیه مطلب را نخونی! باید به جایی برسی که وقتی این سئوال از شما پرسیده شد بگویید: چرا که نه؟!) افرادی که در خانواده های بی پول بزرگ شده اند خیلی راحت تر و سریع تر پولدار می شوند! میدونید چرا؟ چون یک سری از دروس پولدار شدن در همین خانواده های بی پول آموزش داده می شود و اینان از همان ابتدا با جون و دل مطلب را درک کرده اند. خود بی پولی بد دردیه، ببینی و نخری......گرسنه باشی و نخوری.....تشنه باشی و ننوشی.... پس باید بتونی از این انگیزه استفاده کنی و اگر تاکنون استفاده نکردی حتما به این دلیل بوده که تصور میکردی باید سرمایه یا پدر مادر پولدار می داشتی! در صورتی که اشتباه فکر میکردی و شما انگیزه لازم را دارا هستی. فکر و تلاش شما ، شما رو به سمت پول سوق میدهد چه ایران باشید چه آمریکا. آسمان همه جا یک رنگ است. وقتی افکار شما فقیر باشد، چگونه اون ور دنیا غنی می شوید؟ اگر کشورت را تغییر دهی، با افکارت چه می کنی؟! تو اگر خواهان پول هستی باید اعمالی که انسان های موفق انجام میدهند و تو انجام ندادی را انجام دهی. تو اگر ادعا کنی افراد موفق و پولدار استثنا هستند یعنی بسیار تنبلی که دنبال علت ها نیستی. انسان های پولدار نقشه راه دارند و شما برای این که موفق شوی باید از نقشه آن ها مطلع شوی و از آن به درستی استفاده کنی. چطور یک نقشه مناسب برای خود پیدا کنیم؟ بذار این جوری برایت بگویم: تو اگر خواهان پول هستی باید یک سری از اعمالت را با پولدارها به صورت مشترک انجام دهی. آن ها کارهایی کرده اند که تو نکردی...... این کارها که انسانهای موفق انجام میدهند ﴿به عبارتی همان نقشه راه﴾ در قالب 7 شماره بعدی هستند....... پس الان فقط به این پرسش پاسخ بده؟ آیا شما توان پولدار شدن را دارید؟؟ ... تمام سپاسم از آن کسی است ... که به من نیازی نداشت ... اما فراموشم نکرد ... ![]() |
|||
03-29-2013, 06:59 PM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
تو اگر خواهان پول هستی باید اعمالی که انسان های موفق انجام میدهند و تو انجام ندادی را انجام دهی.
انسان های پولدار نقشه راه دارند و شما برای این که موفق شوی باید از نقشه آن ها مطلع شوی و از آن به درستی استفاده کنی. چطور یک نقشه مناسب برای خود پیدا کنیم؟ جواب : نقشه شما همان نوشتن اهداف است و مشخص کردن راههای رسیدن به آن. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
03-29-2013, 07:04 PM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
اعمال (عملی) مشترک پولدارها به نظرتون چی می تونه باشه؟ من که خیلی مشتاقم بدونم.
همین که سلامتی، یعنی ثروتمندترین انسان روی زمینی. پس خدا را با همه وجودت شکر کن. |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
بهترین کتابهایی که خوانده اید | farzin1 | 100 | 20,857 |
06-01-2017 01:28 PM آخرین ارسال: karimireza079 |
|
کتاب علم ثروتمند شدن | jahanagahi | 103 | 41,235 |
12-07-2016 09:33 PM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
بهترین مکان برای غرفه نمایشگاهی کجاست؟ | Amiraliamirali | 1 | 954 |
08-14-2016 12:30 PM آخرین ارسال: mahdie.sfi |
|
چرا مصرفکنندگان امروزی به نسبت محتاط تر از هر زمان دیگر شدهاند؟ | Amiraliamirali | 1 | 533 |
09-18-2015 10:57 PM آخرین ارسال: soshiant |
|
![]() |
چهارده ایده ثابت شده برای تبلیغات ارزان و محلی | Amiraliamirali | 1 | 769 |
09-18-2015 05:51 PM آخرین ارسال: Amiraliamirali |
چقدر باید برای بازاریابی هزینه کنیم؟ | Amiraliamirali | 1 | 774 |
09-18-2015 05:48 PM آخرین ارسال: Amiraliamirali |
|
مرتکب کدام یک از اشتباهات زیر در شبکههای اجتماعی میشوید؟ | Amiraliamirali | 0 | 683 |
09-18-2015 05:39 PM آخرین ارسال: Amiraliamirali |
|
![]() |
۵ سطح سرمایهگذاران/ یادداشتی از رابرت کیوساکی...حتما مطالعه فرمایید | samiar afshari | 2 | 862 |
03-12-2015 01:14 PM آخرین ارسال: samiar afshari |
از کوتهی توست که دیوار بلند است! | نرگس فیاض | 100 | 16,333 |
11-12-2013 12:28 PM آخرین ارسال: نرگس فیاض |
|
معرفی یک کتاب مفید برای تقویت روابط عمومی ( بسیار کاربردی) | odise | 8 | 24,676 |
09-18-2013 12:43 PM آخرین ارسال: odise |
|
چکیده از کتاب این کارو نکن این کارو بکن | mallarme | 9 | 6,612 |
07-22-2013 05:53 AM آخرین ارسال: Elixir |
|
خدا روزی رسان است | نرگس فیاض | 1 | 715 |
07-13-2013 07:58 PM آخرین ارسال: توانا |
|
پندهای طلایی برای پدران ومادران | نرگس فیاض | 1 | 1,300 |
05-29-2013 10:29 AM آخرین ارسال: MARYAR |
|
خلاصه ای از کتاب راز موفقیت در کسب و کار..... | mallarme | 3 | 3,334 |