ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
نویسندگی زمان کنونی: 09-26-2025, 11:02 PM |
|||||||
|
نویسندگی
|
09-18-2011, 04:08 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-18-2011 04:08 PM، توسط مهتاب.)
ارسال: #21
|
|||
|
|||
RE: نویسندگی
اقای کاظمی لطفا با توجه به تجربه کاری خودتون در صورت امکان چند تا سوال دارم.
با فرض بر اینکه الان کتاب من آماده چاپ در زمینه های مختلف مثلا آموزش یا موفقیت برای مجوز باید چه اقدام هایی بکنم و چقدر زمان میگیره؟ هزینه چاپ و پخش رو هم به صورت نمونه و حدودی لطفا بگید مثلا کتابی که قیمت پشت جلدش 3 هزار تومانه و در تیراژ 2000 تا چقدر هزینه چاپ و پخش داره؟ و نوع قراردادها به شکلیه؟ ممنون از تمام کمک ها و لطف های بی دریغ دوستان انجمن از امروز فیلمنامه زندگیم را تغییر میدهم.
کائنات در حال سرازیر کردن عشق و ثروت به زندگی من است. |
|||
09-18-2011, 06:01 PM
ارسال: #22
|
|||
|
|||
یک س.ال دیگه هم دارم اگر عزیزی می دونه راهنمایی کنه.چه جوری می تونم بفهمم یک کتاب قبلا ترجمه شده یا نه؟
از امروز فیلمنامه زندگیم را تغییر میدهم.
|||
09-18-2011, 06:11 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-18-2011 06:11 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #23
|
|||
|
|||
(09-18-2011 06:01 PM)arshad نوشته شده توسط: یک س.ال دیگه هم دارم اگر عزیزی می دونه راهنمایی کنه.چه جوری می تونم بفهمم یک کتاب قبلا ترجمه شده یا نه؟ مهم اینست که کتاب چقدر طرفدار داشته باشد. تجسم خلاق شاکتی گواین توسط چند مترجم ترجمه شده و کتاب بیاندیشید و ثروتمند شوید ناپلئون هیل هم توسط چند مترجم ترجمه شده است. باید کتاب با نثر ساده و روان ترجمه شود . همین. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
09-18-2011, 06:32 PM
ارسال: #24
|
|||
|
|||
به نظر من تو ایران برای نویسنده ارزش قائل نیستن دلیلشو از زبون خیلی از نویسنده های معروف شنیدم که میگن حتی خونه هم نداریم چرا ؟ ولی تو خارج از ایران نویسنده های میلیاردر زیاده که حتی اسمشون تو فوربز هست مثل جی کی رولینگ نویسنده هری پاتر که از یه معلم ساده به یه نویسنده بزرگ تبدیل شد و یا استفان کینگ که کتاباش فروش میلیاردی داره و خیلی چیزهای دیگه
|
|||
09-18-2011, 06:39 PM
ارسال: #25
|
|||
|
|||
(09-18-2011 06:01 PM)arshad نوشته شده توسط: یک س.ال دیگه هم دارم اگر عزیزی می دونه راهنمایی کنه.چه جوری می تونم بفهمم یک کتاب قبلا ترجمه شده یا نه؟ در سایت کتابخانه ملی ایران در میان اسناد موجود، کتاب مورد نظر خود را جستجو کنیداطلاعات تمامی کتاب هایی که از مجرای قانونی چاپ شده اند در این پایگاه موجود است. ![]() |
|||
09-18-2011, 06:45 PM
ارسال: #26
|
|||
|
|||
(09-18-2011 06:32 PM)mehdi098 نوشته شده توسط: به نظر من تو ایران برای نویسنده ارزش قائل نیستن دلیلشو از زبون خیلی از نویسنده های معروف شنیدم که میگن حتی خونه هم نداریم چرا ؟ ولی تو خارج از ایران نویسنده های میلیاردر زیاده که حتی اسمشون تو فوربز هست مثل جی کی رولینگ نویسنده هری پاتر که از یه معلم ساده به یه نویسنده بزرگ تبدیل شد و یا استفان کینگ که کتاباش فروش میلیاردی داره و خیلی چیزهای دیگه مشت آبی را نیم متر جابجا کنید , مقدار کمی آب باقی میماتد. ناشر و پخش کننده بیشترین سود را می برند.و حتی بعضی وقتها پولی هم به نویسنده یا مترجم پرداخت نمی شود. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
09-18-2011, 06:50 PM
ارسال: #27
|
|||
|
|||
(09-18-2011 06:39 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:(09-18-2011 06:01 PM)arshad نوشته شده توسط: یک س.ال دیگه هم دارم اگر عزیزی می دونه راهنمایی کنه.چه جوری می تونم بفهمم یک کتاب قبلا ترجمه شده یا نه؟ ممنون از راهنمایی شما از امروز فیلمنامه زندگیم را تغییر میدهم.
|||
09-18-2011, 06:52 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-18-2011 06:57 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #28
|
|||
|
|||
(09-18-2011 04:08 PM)arshad نوشته شده توسط: اقای کاظمی لطفا با توجه به تجربه کاری خودتون در صورت امکان چند تا سوال دارم. کتاب های عمومی به مدت طولانی تری برای مجوز نیاز دارند اما سابقه شما و ناشر و گاهی میانبرهای ناشران هم در سرعت مجوز موثر است اما ممکن است تا 3 ماه طول بکشد. هزینه بستگی به قیمت اکنون کاغذ و مقوا ،لیتوگراف ، چاپ و چندین موضوع کوچک دیگر دارد.در ضمن شما باید تعداد صفحات کتاب و قطع را بگویید.ولی حدودا کتابی که شما مثال زدید اگر نرمال قیمت گذاری شده باشد از 6 میلیون فروش نهایی آن ، حدودا ممکن است تا 1.5 میلیون هزینه داشته باشد که اگر 50 درصد هزینه پخش را کنار بگذاریم بعد از فروش کامل که ممکن است تا یکسال و نیم به طول انجامد 1.5 میلیون برای شما خواهد ماند.بیشتر سود کتاب در چاپ های بعدی آن است.(البته در این زمینه ناظرین چاپ اطلاعات دقیق را دارند که اگر خواستید معرفی میکنم تا سوال کنید.) قرار داد با چه کسی؟اصولا بستگی به سابقه شما دارد و عموما ضالمانه است!! یا ناشر قبول میکند هزینه را پرداخت کند و شما در عوض حق التالیف 7 تا 15 درصدی از پشت جلد را می گیرید که در هر چاپ باید به شما پرداخت شود و یا انکه کتاب صفحه ای از شما به مبلغ1000 تومان به بالا خریداری شده(بستگی به نوع کتاب دارد.) و دیگر برای چاپ های بعد حقی شما ندارید. اما در قرارداد حتما باید با فردی با تجربه مشورت کنید.حتما! یا انکه خود سرمایه گذاری میکنید که آن هم شرایط خود را دارد که نوشته های من همیشه سرمایه گذار خود ناشر بوده یا سرمایه گذار داشته است. ![]() |
|||
09-18-2011, 06:55 PM
ارسال: #29
|
|||
|
|||
(09-18-2011 06:45 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:(09-18-2011 06:32 PM)mehdi098 نوشته شده توسط: به نظر من تو ایران برای نویسنده ارزش قائل نیستن دلیلشو از زبون خیلی از نویسنده های معروف شنیدم که میگن حتی خونه هم نداریم چرا ؟ ولی تو خارج از ایران نویسنده های میلیاردر زیاده که حتی اسمشون تو فوربز هست مثل جی کی رولینگ نویسنده هری پاتر که از یه معلم ساده به یه نویسنده بزرگ تبدیل شد و یا استفان کینگ که کتاباش فروش میلیاردی داره و خیلی چیزهای دیگه برای همین است که مولف خود دنبال مجوز نشر می رود! من با خیلی از مولفین در زمینه کاریم صحبت کردم همه یک چیز را می گفتند: فقط خودت نشر داشته باش! مولفینی را میشناسم که شاید درست نباشد اسم آنها را در اینجا بگویم اما اکنون با کار نشر به سرمایه در زمینه برج سازی رسیده اند!! ![]() |
|||
09-18-2011, 06:56 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-18-2011 06:56 PM، توسط مهتاب.)
ارسال: #30
|
|||
|
|||
(09-18-2011 06:52 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:(09-18-2011 04:08 PM)arshad نوشته شده توسط: اقای کاظمی لطفا با توجه به تجربه کاری خودتون در صورت امکان چند تا سوال دارم. بسیار از لطف شما ممنون حتما برای شروع کار از راهنمایی شما استفاده می کنم. ممنون از امروز فیلمنامه زندگیم را تغییر میدهم.
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: