ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

دفترچه اهداف
زمان کنونی: 09-25-2025, 03:33 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: MARYAR
آخرین ارسال: shahram......32
پاسخ: 43
بازدید: 9698

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 22 رأی - میانگین امیتازات : 2.95
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دفترچه اهداف
09-15-2011, 12:45 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 09-15-2011 12:49 AM، توسط MARYAR.)
ارسال: #21
RE: دفترچه اهداف
واي آقا مهدي وقتي داشتم مي خوندم به خدا دم پارك دانشجو بودم با يه عينك دودي شما را ديدم عينكمو در آوردم
حتي ماشينتونم ديدم.
الان سرشار از احساس شادماني شدم.
(وقتي تاپيك تجسم اهدافم را نوشتم خيلي ناراحت شدم كه كسي در موردش هيچي ننوشت، خوشحال شدم شما هم ادامه تصورم را ديديد)

بودن یا نبودن، مسئله اینست!
بارها و بارها این عبارت را شنیده، دیده یا خوانده بودم اما معنی آنرا بدرستی درک نمی کردم
تا اینکه کتاب "تجسم خلاق" نوشته خانم شاکتی گواین را خواندم،
بیشتر آدمها اینگونه فکر و عمل می کنند:
1-سعی می کنند کارهایی را انجام دهند (حتی اگر واقعا آنرا دوست نداشته باشند) تا به این ترتیب درآمدی کسب کنند. آنگاه
2-با پولی که بدست آورده اند چیزهایی را تهیه می کنند یا کارهایی را انجام می دهند که نیاز دارند یا دوست دارند. وقتی به آن چیزها یا کارها رسیدند آنوقت
3-فکر می کنند که هستند. به عبارت دیگر هر زمان که به چیزی برسند یا مالک چیزی باشند، حس بودن و خوشبختی می کنند.
شاید شماهم اینگونه افراد را دیده باشید.اگر آنچه را بدست آورده اند از دست بدهند دچار نگرانی و ناراحتی می شوند.
همانگونه که می بینید این افراد از روش: 1-انجام دادن 2-داشتن 3-بودن استفاده می کنند.
روشی خلاف جهت قوانین الهی زندگیروش درست آنگونه که خداوند برای ما انسانها تعبیه کرده این است:
1-خود را بشناس و بدان کیستی (بودن) آنگاه 2-آنچه را که باید داشته باشی بواقع داری(داشتن) حال 3-بطور خودکار آنچه که باید،انجام خواهی داد(انجام دادن)
حتما شما هم بامن موافقید که: بودن یا نبودن،خود را شناختن یا نشناختن، قوانین حاکم برزندکی را درک کردن یا نکردن، بااین قوانین هماهنگ بودن یا نبودن، واقعا مسئله همین است

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
09-15-2011, 01:30 AM
ارسال: #22
هیشکی مثل من نمیتونه تجسم خلاق کنه
دوستان هرکس خودش رو حتما تجسم کنه . من الان یه هفته هست دارم خاطرات روزانم رو مینویسم . البته از 18/6/1393
خیلی کمک میکنه . من دلم میخواد همه تو تجسم هام باشن ، ولی متاسفانه شخصیت هام کم هستند . اگه نبودید بدونید این قسمت اولشه .

سال 1393 ، اتوبان کاشان ( اصفهان - تهران ) ، دوربین های کنترل سرعت ، از پلاک یه تویوتای اف جی کروز سفید عکس میگیرند .

-خب اقا هوشنگ ، نظرت در مورد هتل جدیدمون چیه ؟ تو بهترین جای اصفهونه . پنت هوس بالای بالا رو هم گذاشتم واسه مهمون های خارجی مریم خانوم . از وقتی مقالش بهترین مقاله ی علمی شده ، مهمون های خارجی ولش نمی کنند .

-خوبه ، بالاخره داری فوت و فن پیمانکاری رو یاد میگیری . انشالله رتبه 1 عمران رو میاری . دخترم مریم ، بچه ی خوبیه . موفقیتش خیلی بیشتر از این حرف هاست . خیلی خیلی خوب داره جلو میره . خدا هم با همه بزرگیش تو قلب کوچیک مریم جا داره .

-ممنون اقا هوشنگ . باید بریم تهران پیش مهدی . گفت کجا هستم ؟؟ یادم رفت . اها خیابون انقلاب . بقیش یادم نیست رسیدیم زنگ میزنم بهش . حالا خیابون انقلاب کجاست ؟ همونجا که یه برنج بزرگ سفیده ؟ اون که ازادیه . شما هم میاین اقا هوشنگ یا نه ؟ اها اها راستی کی به پروژه ی دفتر جدید اقا کامیار سر بزنیم ؟ اون زود ساخته نشه ، اقا کامیار ولمون نمیکنه ها . خوبه 3-4 ماهه رفته افتتاحیه نمایشگاه نرم افزار توکیو . افتتاحیه مگه 1 روز نیست ، چطور 4 ماهه بر نگشته ؟

-کاظمی مخش خیلی خوب کار میکنه . حتما داره یه کاری میکنه تو ژاپن ، منتظر وقتی انجام شد خبرش رو یهو بهمون بده .
در مورد دفتر کارشم ، اقا زاده نقشه ها رو ریخته . دو تا ساختمون به شکل دو تا k که از بقل بهم چسبیدن در میاد . یکیش میشه دفتر شرکت ایده پردازان جوون ، اون یکی هم میشه دفتر شرکت کاپیوتری کامی .

- اقا هوشنگ ، کی با ما میای بریم دبی ؟ میخوام ماشین وارد کنم . چی وارد کنم براتون ؟؟

- واری خروس ( میخندد ) ، سبحان تو هنوز بستنی میوه ای رو برام نخریدی ، میخوای ماشین وارد کنی ؟ ( با هم میخندیم )

- حالا که اینجور شد ، هفته ی بعد یه یه نیسان پاترول نسل جدید 100 هزار دلاری براتون میارم . بنزین داره تموم میشه . تو جایگاه بعدی یکم بنزین بنزنم بیام چقدر مونده ، 1000 متر . چیزی نمی خواین شما بخرم ؟

- چرا ، این فلاکس رو پر کن بیار .

- باشه حتما . گشنتون نیست ناهار رو بزاریم با مهدی و بچه ها تو کافی شاپ میلیاردر ها میخوریم . خوب من و شما دو سال نبودم ایران پول صندوق رو دادن کافی شاپ و فست فود زدن ها ... میدونم همه ی این کار ها زیر سر کیه . وایسا برسیم ، یه خط درشت رو جنسیسش میندازم .

و من و اقا هوشنگ با هم میخندیم . کلا ما دو زیاد میخندیم .

[تصویر: start.gif]

09-15-2011, 09:00 AM
ارسال: #23
پول صندوق رو دادن کافی شاپ و فست فود زدن ها ... میدونم همه ی این کار ها زیر سر کیه . وایسا برسیم ، یه خط درشت رو جنسیسش میندازم .

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
09-17-2011, 11:06 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 09-17-2011 11:25 PM، توسط MARYAR.)
ارسال: #24
هم اکنون آگاهانه هدفهای خود را انتخاب کنید.
هدفهایی را که به نظرتان ارزش تعقیب کردن دارند در نظر آورید.
آنگاه یک هدف را که مهیج تر باشد برگزینید.
چیزی باشد که بخاطر آن، صبحها زودتر از خواب برخیزید و شبها دیرتر به بستر بروید.
برای رسیدن به آن هدفِ، تاریخ معینی را در نظر بگیرید و در چند سطر بنویسید که چرا حتماً باید تا آن تاریخ به هدف برسید.
آیا این هدف، آنقدر بزرگ هست که برایتان شورآفرین باشد؟ یا باعث شود که از چهار چوب محدودیتهای خود فراتر بروید؟ یا ظرفیتهای نهفته خود را آشکار کنید؟
اگر تاکنون اتومبیل یا وسیله تازه ای خریده باشید، متوجه شده اید که پس از خرید، مشابه آن در همه جا مشاهده می کنید. البته آن اشیاء، قبل از آن هم در اطراف شما وجود داشته اند، اما متوجه آنها نمیشده اید .
موضوع ساده است . بخشی از مغز مسئوول است تا کلیه اطلاعات را غربال کند و فقط آنچه را که برای بقا و یا موفقیت، ضروری است وارد ذهن نماید. بسیاری از چیزها در اطرافتان وجود دارند که به کار موفقیت و عملی شدن رؤیا های شما میآیند، اما متوجه وجود آنها نمیشوید. زیرا هدفهای خود را به روشنی تعریف نکرده اید و به عبارت دیگر به مغز خود نیاموخته اید که آن چیز ها دارای اهمیت هستند .
پس از آن که هدفها یا امور مهم را به ذهن خود یاد آور شدید، نوعی غربال ذهنی به نام(سیستم فعال کننده شبکه ذهنی) به کار میافتد. این بخش از ذهن مانند آهن ربا عمل میکند و کلیه اطلاعات و فرصتهایی را که ممکن است موجب موفقیت سریع و رسیدن شما به هدف شود جذب مینماید. بکار انداختن این کلید نیرومند عصبی، میتواند ظرف چند روز یا چند هفته، شکل زندگی شما را واقعاً دگرگون کند.
راهنمای هدفگذاری ( برنامه ریزی سیستم فعال کننده RAS ):
1 – از امروز به مدت چهار روز و هر روز به مدت ده دقیقه وقت خود را صرف هدفگذاری کنید.
( توجه: هدفهای خود رادر دفترچه ای یادداشت کنید)
2 – در هنگام انجام این تمرین مرتباً از خود بپرسید،(اگر مطمئن بودم که به هر خواسته ای خواهم رسید و در هیچ زمینه ای شکست نخواهم خورد، در آن صورت چه چیزی را میخواستم و چه می کردم ؟)
3 – خوش باشید و به عوالم کودکی بر گردید. در یک فروشگاه بزرگ اسباب بازی، روی زانوی بابانوئل(یا عمو نوروز )نشسته اید. در آن حالت هیجان و انتظار، هیچ خواهشی آنقدرها بزرگ نیست. بهای هیچ چیزی آنقدرها گزاف نیست. همه چیز در دسترس است...

روز اول : هدف های مربوط به رشد فردی
احساس رفاه و دارندگی، پایه ای است برای رسیدن به هر نوع موفقیت دیگر در زندگی:
1 – پنج دقیقه فکر کنید و همه امکانات را در نظر بگیرید: دلتان میخواهد چه مطالبی را بیاموزید؟ چه مهارتهایی را می خواهید فرا بگیرید؟ چه خصلتهایی رامیخواهید در خود به وجود آورید؟ دوستان شما چه کسانی باید باشند؟ خود شما چه کسی میخواهید باشید؟
2 – برای رسیدن به هر هدف مهلت معینی قائل شوید(مثلا شش ماه، یک سال ، پنج سال، ده سال، یا بیست سال).
3 – بزرگترین هدفی را که میخواهید تا یک سال دیگر به آن دست یابید مشخص کنید.
4 – ظرف دو دقیقه شرح مختصری بنویسید و توضیح دهید که چرا باید حتماً و به طور قطع ظرف یک سال آینده به آن هدف برسید.
روز دوم : هدف های شغلی واقتصادی
خواه آرزوی شما این باشد که در رشته حرفه ای خود سر آمد و پیشتاز باشید و میلیونها بر ثروت خود بیفزایید و خواه علاقمند باشید که به عنوان دانشجوی رشته تخصصی، سرمایه ای از علم بیندوزید، اکنون فرصت دارید که نسبت به هدفهای خود اطمینان یابید.
1 – پنج دقیقه فکر کنید و همه امکانات را درنظر بگیرید. چه مبلغ پول میخواهید بیندوزید؟ از شغل خود و یا شرکتی که در آن کار میکنید چه انتظاراتی دارید؟ درآمد سالانه مورد انتظار شما چقدر است ؟ چه تصمیمهایی در زمینه مالی باید بگیرید؟
2 – برای رسیدن به هریک از هدفهای خود مهلتی قائل شوید( مثلا شش ماه، یک سال، پنج سال، ده سال،یا بیست سال).
3 – بزرگترین هدفی را که می خواهید ظرف یک سال آینده به آن دست یابید مشخص کنید.
4 – ظرف دو دقیقه شرح مختصری بنویسید و توضیح دهید که چرا باید حتماً ظرف یک سال آینده به آن هدف برسید.
روز سوم : هدف های تفریحی و ماجراجویانه
اگر از نظر مالی هیچ محدودیتی نداشتید، دلتان میخواست چه کنید و یا چه چیزهایی را داشته باشید؟ اگر هم اکنون یک غول جادویی در مقابل شما حاضر میشد تا شما را به آرزوهاتان برساند چه آرزویی می کردید؟
1 – پنج دقیقه فکر کنید و همه امکانات را در نظر بگیرید. دلتان میخواهد چه چیزهایی را بسازید یا بخرید؟ دلتان می خواهد در چه اتفاقاتی حضور داشته باشید؟ به چه ماجراهایی علاقمند هستید؟
2 – برای رسیدن به هر یک از هدفهای خود مهلت معینی قائل شوید( مثلا شش ماه، یک سال، پنج سال، ده سال،یا بیست سال).
3 – بزرگترین هدفی را که می خواهید ظرف یک سال آینده به آن دست یابید مشخص کنید.
4 – ظرف دو دقیقه، شرح مختصری بنویسید و توضیح دهید که چرا باید بطور قطع ظرف یک سال آینده به آن هدف برسید
روز چهارم : هدف های معنوی و اجتماعی
اکنون فرصت دارید که اثری از خود باقی بگذارید. میراثی به وجود آورید که تغییری واقعی در زندگی دیگران پدید آورد.
1 – پنج دقیقه فکر کنید و همه امکانات رادر نظر بگیرید. چه خدمتی از شما ساخته است؟ در چه اموری و به چه کسانی میتوانید کمک کنید ؟ چه چیزهایی را میتوانید ایجاد کنید؟
2 – برای رسیدن به هر یک از هدفهای خود مهلت معینی قائل شوید( مثلا شش ماه، یک سال، پنج سال، ده سال،یا بیست سال).
3 – بزرگترین هدفی را که میخواهید ظرف یک سال آینده به آن دست یابید مشخص کنید.
4 – ظرف دو دقیقه، شرح مختصری بنویسید و توضیح دهید که چرا باید بطور قطع ظرف یک سال آینده به آن هدف برسید.
هرگز هیچ هدفی را رها مکنید، مگر اینکه ابتدا قدم مثبتی درجهت تحقق آن برداشته باشید. هم اکنون لحظه ای فکر کنید و اولین قدمی را که باید در جهت رسیدن به هدف بردارید مشخص کنید. برای این که پیشرفت کنید، چه قدمی را باید امروز بردارید؟ حتی یک قدم کوچک(مثلاً زدن یک تلفن، یک قول، و یا یک برنامه ریزی مقدماتی)شما را به هدف نزدیکتر می کند. آنگاه کارهای ساده ای را که باید از امروز تا ده روز دیگر انجام دهید، به صورت برنامه ریزی به روی کاغذ بیاورید. این برنامه ده روزه، یک رشته عادتها رادر ما ایجاد میکند و نیروی محرکه توقف ناپذیری را به وجود می آورد که موفقیت دراز مدت شما را تضمین میکند. از هم اکنون شروع کنید!
اگر یک سال دیگر ، به همه هدفهای خود برسید چه احساسی خواهید داشت ؟ چه نظری نسبت به خودتان پیدا خواهید کرد ؟ زندگی را چگونه خواهید دید؟ پاسخ با این سئولات باعث میشود تا دلایل قاطعی برای رسیدن به هدف پیدا کنید. اگر بدانید که چرا باید کاری را انجام دهید، چگونگی انجام آن به آسانی معلوم خواهد شد.
از فرصت استفاده کنید و چهار هدف یک ساله خود رامشخص سازید. زیر هریک از هدفها، در یک پاراگراف شرح دهید که چرا مطلقاً خود را مقید میدانید که ظرف یک سال به آن هدفها نایل شوید.
رمز رسیدن به هدفها، شرطی کردن ذهن است. دست کم روزی دوبار، هدفهایی را که نوشته اید بررسی کنید. آنها را در جایی قرار دهید که هر روز چشمتان به آنها بیفتد: مثلاً در دفتر یادداشتهای روزانه، روی میز کار، در کیف پول یا روی آینه دستشویی که در هنگام اصلاح صورت آنها را ببینید. به خاطر داشته باشید که اگر دائماً راجع به چیزی فکرکنید و افکار خود راروی آن متمرکز سازید ، به سوی آن حرکت می کنید . این، راهی ساده و بسیار پر اهمیت برای برنامه ریزی نظام فعال کننده شبکه ذهنی (RAS ) است.
اگر تلاشتان برای رسیدن به هدف، بیهوده به نظر رسید، آیا باید هدف خود را تغییر دهید؟ پاسخ مطلقاً منفی است!

من ازدرون تو حرف میزنم
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
09-17-2011, 11:25 PM
ارسال: #25
ممنون از مطلب بسیار خوب مریم خانم گل:
در لابلای نوشتن اهداف دیوارهای ذهنی شما شروع به فعالیت میکند.اگر توان شکستن این دیوارهای ذهنی را داشتید ایمان دارم موفق خواهید شد.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
09-18-2011, 01:35 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 09-18-2011 01:36 AM، توسط MARYAR.)
ارسال: #26
هدف من طي 2 روز آينده:
من در جلسه دفاعيه تزن را به بهترين نحو ممكن در دانشگاه هاي جهان ارائه مي دهم و اعضاي هئيت علمي و داوران كلي دهنشون باز مي مونه و بدون درنگ نمره پايان نامه منو 20 مي دهند.
نمره درج شده در پايان نامه : 20

من ازدرون تو حرف میزنم
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
09-18-2011, 10:09 AM
ارسال: #27
ممنون از مریم خانوم برای ایجاد این تاپیک بسیار زیبا واقعا به آدم هیجان می ده و امید رو برای ادامه راه چند برابر می کنه من که خیلی انرژی گرفتم
ضمن اینکه نمره درج شده در پایان نامه ات 20 خواهد بود حتما
از همه دوستان به خصوص آقای قربانیان عزیز برای درج مطالب انرژی بخش تشکر فراوان دارم
پر انرژی باشید و موفق تر

عده ای آرزو دارند که ثروتمند شوند تا ببخشند
و نمی دانند که باید ببخشند تا ثروتمند شوند
09-18-2011, 11:15 AM
ارسال: #28
مریم خانوم هرچند که شما استاد بنده هستید ولی به عنوان یک پیشنهاد برادرانه چون سر جلسه دفاع من(سال 80) خودمو برای هر نوع اتفاقی آماده نکرده بودم یک مقدار منو غافلگیر کردند. برای همون پیشنهاد میکنم حتما سوالات رو از قبل پیش بینی کنید هرچند که 90درصد اتفاقات ناگواری که تو ذهن ما میگذره اتفاق نمیافته ولی آماده بودن برای برخورد با این مسئله اونم سر جلسه دفاع به نظرم خیلی مهمه. حتی سعی کنید وسائل مورد نیازتون از قبیل کامپیوتر ویدئو پرژکتور و . . . را از روز قبل درست بودنشو کنترل کنید چون ممکنه هر کدوم از این ها خراب بشه کلی اعتماد به نفس شما رو بگیره .تمام کار پایان نامه یکطرف جلسه دفاع طرفه دیگه. هر چند خدا رو شکر نمره خوبی از پایان نامه گرفتم ولی میتونسنم بهتر عمل کنم. باز هم گستاخی منو ببخشید.
هر کی دوست داره مریم خانوم نمره خوبی از پایان نامه بگیره لطفا پاسخ منو سپاس کنه(فقط برای پیروزی ایشون و همه دوستانی که به هر نحو در زندگی با مسئله ای روبرو هستند) .Smile

[تصویر: we0ndl4mjgczf7oxggk.jpg]
09-18-2011, 02:24 PM
ارسال: #29
وقتی در جمع قرار میگیرم حس میکنم همه مشتاق شنیدن حرفهای من هستند (اعتماد بنفس) و فکر میکنم همه افرادی که به سخنان من گوش میدهند , من را دوست دارند (در جلسات حضوری , عزیزان شرکت کننده می توانند قضاوت کنند ).
وقتی اعتناد بنفس دارم و وقتی عزیزان شرکت کننده را دوست خود می دانم , میتوانم مطالب خود را راحت تر بیان کنم. بدون استرس و بدون هیچ نگرانی. باید چند بار در ذهنمان تمرین سخنرانی را داشته باشیم و حتی صدای آفرین و کف زدنها را بشنویم.
شیرین ترین زمان زندگی ما زمانی است که اعتماد بنفس عالی داریم.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
09-19-2011, 07:54 AM
ارسال: #30
(09-18-2011 02:24 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  وقتی در جمع قرار میگیرم حس میکنم همه مشتاق شنیدن حرفهای من هستند (اعتماد بنفس) و فکر میکنم همه افرادی که به سخنان من گوش میدهند , من را دوست دارند (در جلسات حضوری , عزیزان شرکت کننده می توانند قضاوت کنند ).
وقتی اعتناد بنفس دارم و وقتی عزیزان شرکت کننده را دوست خود می دانم , میتوانم مطالب خود را راحت تر بیان کنم. بدون استرس و بدون هیچ نگرانی. باید چند بار در ذهنمان تمرین سخنرانی را داشته باشیم و حتی صدای آفرین و کف زدنها را بشنویم.
شیرین ترین زمان زندگی ما زمانی است که اعتماد بنفس عالی داریم.

پس به افتخار آقا هوشنگ بزن کف قشنگ روSmile

[تصویر: we0ndl4mjgczf7oxggk.jpg]
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS