ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
امروز فهمیدم زمان کنونی: 09-25-2025, 12:13 PM |
|||||||
|
امروز فهمیدم
|
02-27-2013, 11:11 AM
ارسال: #841
|
|||
|
|||
RE: امروز فهمیدم که....
امروز فهمیدم دیروز برنده قرعه کشی شدم توی یک ماه اینترنت رایگان...
سپاس فراوان از پروردگار... |
|||
02-27-2013, 05:19 PM
ارسال: #842
|
|||
|
|||
امروز و همیشه:
![]() من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
02-27-2013, 10:43 PM
ارسال: #843
|
|||
|
|||
ما فکـر می کنیـم بدتـرین درد ؛
از دسـت دادن کسـیه که دوستـش داریم ! امـا …. حقیقـت اینه که : از دست دادن خــودمـون، و از یــاد بردن اینکه کـی هستیـم! و چقدر ارزش داریم …. گـاهی وقتـها خیلــی دردنــاک تـره …!! قطعا خدا با من است و گرنه... می مردم... در این خیابان های پرت که هیچ چراغی روشن نیست! |
|||
02-27-2013, 11:12 PM
ارسال: #844
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم با این سرعتی که گروه مشهد داره تونسته رتبه نهم پرپاسخ ترین بحثهای انجمن را با 318 ارسال دریافت کنه (قابل توجه گروه گیلان، رقبا چه زود دارن می رسنااااا)
من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
02-27-2013, 11:48 PM
ارسال: #845
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم که یك درخت سیب وقتی به كمال میرسد و میوه میدهد كه تمام نیرو و توانش را معطوف ذات شكوهمند خود كند نه آنكه چشم دیدن شكوفههای گیلاس همسایهاش را نداشته باشد.
من ازدرون تو حرف میزنم
|||
02-27-2013, 11:55 PM
ارسال: #846
|
|||
|
|||
امشب دوباره فهمیدم
که فضای بی ریای انجمن ، خیلی زیباست از دوست عزیزمان جناب kafi نیز متشکرم پ.ن : اگر الان جناب قربانیان بود ، باز میگفتن : همه روز میفهمن ، شما شب! ![]() مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو http://s4.picofile.com/file/7806722254/emza01.png |
|||
02-28-2013, 12:21 AM
ارسال: #847
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم :
وقتی به راه می افتی در راه سفر موفقیت ، وقتی زیبایی های مسیر پیش رو را در ذهن مجسم می کنی در زمان کوتاهی به آن چشم اندازها خواهی رسید . وقتی در مسیر حرکت می کنی همراهانت مسیر های تازه ای را برایت نشان می دهند که سریعت و راحت تر به آنجا می رسی از تمام عزیزان گروه مشهد بخاطر نشان دادن مسیر های تازه موفقیت متشکـــــــــــــرم هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید |
|||
02-28-2013, 12:34 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-28-2013 01:03 AM، توسط MARYAR.)
ارسال: #848
|
|||
|
|||
امروز قهمیدم:
شاد ترین مردم لزوماً بهترین چیزها را ندارند بلکه بهترین استفاده را می کنند از هر چه سر راهشان قرار میگیرد... مثل اعضای انجمن ما من ازدرون تو حرف میزنم
|||
02-28-2013, 12:52 AM
ارسال: #849
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم که یه دونه وقتی بزرگ میشه که بره زیر خاک
موفقیت های فردایمان حاصل تلاش امروزمان هستند |
|||
02-28-2013, 03:41 PM
ارسال: #850
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم درست در همان لحظه آخر که من خسته شدم و میخوام کنار بکشم یه معجزه میشه و جواب همه زحماتم رو میگیرم
لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْساً إِلاَّ وُسْعَهَا (خداوند به هيچ كس جز به اندازه توانائيش تكليف نميكند) سوره بقرة آيه 286 موفقیت یعنی: کسب تجربه از دیروز - استفاده از امروز - امید به فردا شکست یعنی: حسرت دیروز - اتلاف امروز - ترس از فردا |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان