ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

ایده هایی برای کسب درآمد از علم
زمان کنونی: 09-23-2025, 10:01 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: مهتاب
آخرین ارسال: محمد پارسا
پاسخ: 67
بازدید: 15915

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 18 رأی - میانگین امیتازات : 2.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایده هایی برای کسب درآمد از علم
09-13-2011, 12:07 PM
ارسال: #1
Lightbulb ایده هایی برای کسب درآمد از علم
سلام دوستان
همه ما سالهای زیادی از عمرمون رو صرف یادگرفتن مطالب مختلفی کردیم چه علوم دانشگاهی و چه مطالبی که از طریق کتابها و سایتها و تجربه ها مون یاد گرفتیم.
شاید بعضی از ما ها (البته در حال حاضر) سرمایه مالی برای شروع یک کار نداشته باشیم اما همه ما یک سرمایه عظیم به اسم علم داریم که با خلق ایده های بکر ایده هایی که فقط و یا بیشتر نیاز به علممون دارند تا پول می تونیم کسب ثروت کنیم.

حالا یک پیشنهاد بیاید ایده هایی که برای کسب ثروت از علم به ذهنمون می رسن رو تو این تاپیک به اشتراک بزاریم و بعد ایده هایی رو که قابل اجرا بودن با رای گیری همه اعضا انتخاب می کنیم و اجراشون می کنیم.
در ضمن به دوستانی که قصد انجام ایده های شخصی خودشون رو هم دارند تا حد امکان کمک می کنیم و پشتیبانی می دیم.
فقط دوستان توجه کنید در این تاپیک فقط ایده های درآمد زا از علم رو بزارید برای سایر ایده های درآمد زا از قسمت های مرتبط دیگر در انجمن استفاده کنید.

خودم اولین ایده رو قبلا مطرح کردم در موردش نظر بدید و دوستانی که در جریان نیستند اطلاع بدن تا توضیح بدم.(طراحی نرم افزار جی 5 برای کنکور کارشناسی ارشد)

از امروز فیلمنامه زندگیم را تغییر میدهم.
کائنات در حال سرازیر کردن عشق و ثروت به زندگی من است.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
09-13-2011, 12:26 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 09-13-2011 12:37 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #2
RE: ایده هایی برای کسب درآمد از علم
ایده های کاری بستگی به علاقه شخصی , فرد دارد:
فردی دوست دارد در زمینه پوشاک فعالیت کند , باید هدفش این باشد به مرحله صادرات برسد.و فروشگاه های زنجیره ای داشته باشد.
فردی دوست دارد زنبور دار باشد. باید هدفش این باشد که به حدی در کارش پیشرفت کند که اسم شرکتش کاملا شناخته شود و خود به زنبور دارها زنبور و موم بفروشد.
فردی دوست دارد کارگاه مکانیکی داشته باشد . باید هدفش این باشد به حدی کارش را توسعه دهد که برای پیشرفت روز بروز کارش محیطی بزرگ را بعدها داشته باشدو حتی شعباتی نیز بزند.
فردی دوست دارد تحصیل کند , باید هدفش اخذ درجه دکترا باشد
و..............

ادمین عزیز : ممنونم که چنین سایتی را پایه ریزی کرده ای. من حتما در جلسه روز جمعه ساعت 11 صبح درب شمالی نمایشگاه شرکت می کنم.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
09-13-2011, 12:29 PM
ارسال: #3
من با اين ايده بسيار موافقم و آمادگي شروع اين فعاليت را دارم
البته به نظر من اگر اين ايده فقط به مقطع كارشناسي ارشد بسنده نكند و در مقطع ليسانس هم اجرا شود عاليست.
من مي توانم در رشته ارشد مهندسي فناوري اطلاعات گرايش تجارت الكترونيك و كارشناسي مهندسي كامپيوتر نرم افزار شروع به فعاليت كنم.

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
09-13-2011, 12:50 PM
ارسال: #4
(09-13-2011 12:26 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  ایده های کاری بستگی به علاقه شخصی , فرد دارد:
فردی دوست دارد در زمینه پوشاک فعالیت کند , باید هدفش این باشد به مرحله صادرات برسد.و فروشگاه های زنجیره ای داشته باشد.
فردی دوست دارد زنبور دار باشد. باید هدفش این باشد که به حدی در کارش پیشرفت کند که اسم شرکتش کاملا شناخته شود و خود به زنبور دارها زنبور و موم بفروشد.
فردی دوست دارد کارگاه مکانیکی داشته باشد . باید هدفش این باشد به حدی کارش را توسعه دهد که برای پیشرفت روز بروز کارش محیطی بزرگ را بعدها داشته باشدو حتی شعباتی نیز بزند.
[b]فردی دوست دارد تحصیل کند , باید هدفش اخذ درجه دکترا باشد

و..............[/b]
ادمین عزیز : ممنونم که چنین سایتی را پایه ریزی کرده ای. من حتما در جلسه روز جمعه ساعت 11 صبح درب شمالی نمایشگاه شرکت می کنم.

با توجه به موضوع تایپیک من باید ایده های که از علم میتوان به ثروت رسید می نوشتم .که قاطی شد. ببخشید. من هم برای پیاده کردن ایده های علمی آمادگی دارم.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
09-13-2011, 12:56 PM
ارسال: #5
پس روي آقاي قربانيان براي همكاري در بخش جي 5 كارشناسي زمين شناسي حساب باز مي كنيم.

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
09-13-2011, 12:59 PM
ارسال: #6
با سپاس از لطف شما دوستان عزیز
البته این ایده تنها یک ایده از هزاران ایده قابل اجرا است.پیشنهاد می دم اگر کسی ایده دیگری هم دارد مطرح کند بعد از بین این ایده ها یک ایده رو به بخش کارهای عملی انجمن می بریم و شروع به فعالیت می کنیم.

09-13-2011, 01:00 PM
ارسال: #7
(09-13-2011 12:56 PM)maryam_sh نوشته شده توسط:  پس روي آقاي قربانيان براي همكاري در بخش جي 5 كارشناسي زمين شناسي حساب باز مي كنيم.

زمین شناسی
مددکاری اجتماعی

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
09-13-2011, 01:34 PM
ارسال: #8
من هم قبلا به مهتاب خانم اعلام کرده ام و در اینجا هم به تمام دوستان می گویم که :
با توجه به اهداف انجمن که تولید علم جزء اصلی این اهداف در زمینه آموزش است این زیر انجمن پایه بسیاری از امور عملی انجمن خواهد شد.

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

09-13-2011, 05:40 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 09-13-2011 05:44 PM، توسط 3ObHaN.)
ارسال: #9
Question RE: ایده هایی برای کسب درآمد از علم
من مخالف علم هستم Angry
Big Grin
چیه خنده نداره ! دارم میگم مخالف علوم کلیشه ای هستم .
Big Grin
باز میخنده ! وایسا توضیح بدم ! تا خودم نگم تو نمیفهمی
در صورتی که :
یه مهندس عمران ، تا اخر عمرش مهندس عمران بمونه
یه پزشک تا اخر عمرش پزشک بمونه
یه مهندس هوافضا تا اخر عمرش یه مهندس هوافضا بمونه
و ...
علم به این شیرینی تبدیل میشه به علوم کلیشه ای .
علوم کلیشه ای حتی اگه با نهایت عشق هم انجام بشه بازم تلخه .
چون مجبوری 30-40 سال یه کار رو انجام بدی ! حتی اگه به موفقیت برسی بازم تو مهندس ای تی هستی .

حتی اگه از فوق دیپلم شروع کنی و دکترا بگیری و بشی هیئت علمی دانشگاه حتی رییس جمهور ، بازم مهندس عمرانی و ....

این یعنی علم کلیشه ای .

اما من با چه علمی موافقم Wink
من با جمع اوری اطلاعات موافقم . مدرک ، یه چیز کلیشه ایه . به درد شب خاستگاری میخوره فقط . نمیگم از علم استفاده نکنید ، به هر حال زحمت کشیدید ، ولی روند جمع اوری علم ( اطلاعات ) رو فراموش نکنید .

یکی از دوستان پرسید
دوست : سبحان خان ، میخوای چه رشته ای بخونی ؟
سبحان خان : هیچی
دوست : Big GrinBig Grin بدون شوخی میگم ؟
سبحان خان : در اینده منو ببینی ، یه مهندس عمرانم ، در عین حال یه تاجرم و به راحتی میتونم یه عمل جراحی خیلی سخت پیوند مغز رو انجام بدم ، مکانیک خودرو و هواپیما هستیم و تو دو خط هوایی پرواز میکنم ، سرهنگم تو پادگان فلان استراتیژی جنگی میریزم . مهندس ای تی هستم که جامعه شناسی خونده و خودش رو کاندید دوره بعد ریاست جمهوری کرده ، اشپز هستم و رستوران دارم ، دانپزشکم هستم و روانپزشکم ، تازه جراح چشم هم هستم ، بازیگر هالیودم هستم ....
دوست : ( در حالی که فک 15 سانتی متر باز شده است ) Big Grin مسخره

حالا این هایی که بالا گفتم علم درست حسابی هستن یا 12-13 سال تلف کردن عمر تو یه رشته ی کلیشه ای ؟
ما یه دورین خدا مگاپیکسلی داریم ، یه حافظه ی خدا گیگابایتی داریم ، حس گرهای صوتی داریم که فیل نداره ، یه ساب وفر داریم که وقتی شروع به حرف زدن میکنه ، jbl رو میزاره تو جیبش .

ما با بقیه فرق داریم ، ما میلیاردر هستیم . ما انتخاب شده ایم . ما با بقیه فرق داریم . ما ، ما هستیم .
پس علممون هم باید با بقیه تفاوت داشته باشه . Tongue

حالا وایستید مثال بزنم و چند تا تمرین بدم تو خونه حل کنید :

مثال :

مدرک تحصیلی برای شب خاستگاری
: مهندس زمین شناسی
مددکار اجتماعی
کارخانه تولید قند حبه ای
خرید چینی و گل زدن روی آن
بسته بندی قند برای قطار سیمرغ
آموزشگاه رانندگی
سوپر میوه
شراکت در حجره خرید و فروش میوه در میدان میوه و تره بار تهران فاز 2
باشگاه بیلیارد
مغازه کله پاچه ای
پخش لوازم بهداشتی عمده در شهر قزوین به داروخانه ها و فروشگاه های بزرگ
تولید پوشاک
فروشگاه زنجیره ای فروش پوشاک در چند شهر
صادرات مواد غذائی به باکو
خرید و فروش پت(ظرفهای یکبار مصرف نوشابه و آب معدنی)
غذا پزی و پخش به شرکتهاو....
ساخت و ساز
پیمانکاری
بقیه شغلها اگر لابلا یادم افتاد حتما می نویسم.
حسابداری شرکت و فروشگاه
پیک موتوری
اخذ جواز تاسیس خانه سالمندان در قزوین
خرید کارتن و مقوا و پرس آن در چاه بهار و ارسال به بندر عباس .(فروش به یک شرکت برای صادرات آن به پاکستان)البته یکماه بعنوان مسافرت و استراحت پیش یکی از دوستانم رفتم و این ایده بنظرم رسید و عملی کردیم . دوستم میگفت این یکماه بهترین دوران زندگیم بود.کار و استراحت

تمرین تو خونه :

اقای کامیار کاظمی و مهدی گل محمدی رو بررسی کنید و در یه صفحه رابطه کار الانشون رو با رشته تحصیلیشون بنویسید .

تست کنکور :

1.مثال بالا ، مربوط به چه شخصی است ؟
الف ) ادولف هیتلر
ب) اتونی رابینز
ج ) پدرخوانده یه گروه مافیایی
د) اقا هوشنگ

2. جزوات بالا در یک کلام همان ........ هستند .

الف ) دیوار فکری
ب) قدرت تخیل یک ذهن پریشان
ج ) فوت و فن کوزه گری
د ) فوت و فن اشپزی

دکتر سبحان HeartHeart
09-13-2011, 07:31 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 09-13-2011 07:32 PM، توسط مهتاب.)
ارسال: #10
دکتر سبحان عزیز من با نظر شما کاملا موافقم و همه ما از علومی که شما فرمودید داریم استفاده می کنیم البته در حدی.
اما یک نکته درست یا غلط تعداد زیادی آدم توی این کشور دغدغه گرفتن مدرک دارند و دغدغه کنکور و معلم خصوصی . خوب همه می دونیم که هر جا نیاز هست مشتری هست و پول. ما هم می خوایم از این نیاز یک بیزنس برای اعضای انجمن درست کنیم.

قطعا میشه با علوم از اون دستی که شما فرمودید هم تولید ثروت کرد بیاید راجع بهش فکر کنیم و ایده های جدید بدیم.
یک ایده دیگه هم برای تولید ثروت از علم دارم که البته به سرمایه هم نیاز داره و کمک دوستانی که طراحی سایت می دونن. طراحی یک آموزشگاه مجازی.دوستان در این مورد هم نظر بدید لطفا.

ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نقش بازاریابی اینترنتی در کسب درآمد ali.z1 0 494 07-14-2019 11:56 AM
آخرین ارسال: ali.z1
  همکاری برای ثبت اختراع mehre cyrus 4 1,347 01-04-2017 07:12 PM
آخرین ارسال: razieemostafa
Wink علم بهتر است یا ثروت؟ مهتاب 58 14,982 12-08-2015 12:51 PM
آخرین ارسال: matarodi
  پرفسور مریم میرزا خانی، یکی از 10 مغز برتر.... mallarme 5 2,373 11-20-2015 09:36 PM
آخرین ارسال: ehsan zamenii
  چطور از راه دانش ثروتمند شوید بيلا بالا 1 1,249 11-25-2012 04:27 PM
آخرین ارسال: mallarme
  مصاحبه با استارتاپ ویکندی‌ها: یاسمن متین، مدیر ایده لنگو sherafati 0 1,147 10-01-2012 07:15 PM
آخرین ارسال: sherafati
  ايـن افـسـانه يا داسـتان نيـست , از دستش ندید .... صدفی 2 1,396 06-14-2012 01:04 AM
آخرین ارسال: P@RSA

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS