ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
امروز فهمیدم زمان کنونی: 09-24-2025, 08:28 PM |
|||||||
|
امروز فهمیدم
|
02-23-2013, 01:00 AM
ارسال: #801
|
|||
|
|||
RE: امروز فهمیدم که....
امروز فهمیدم ک اینجا سرزمینی است ک پشت هر دوستت دارم ها هم نوشته اند ساخت چین!
تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
|
|||
02-23-2013, 01:24 AM
ارسال: #802
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم
با بذل و بخشش محبت و توجه مختصر دنیای وارونه افراد از ما به چشم اندازی زیبا مبدل می شود . امروز برای دختر کنجکاو و ریز بینم دفتر شکر گذاری تهیه کردم و درون آن نوشتم : خدایا ترا شکر می کنم که : و امشب او اولین صفحه شکر گزاریش را تکمیل کرد و با آرامش عجیبی به خواب رفت . سپاس خانم ملارمه هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید |
|||
02-23-2013, 01:28 AM
ارسال: #803
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم ک وقتی این اسمایلی -->
![]() ![]() جای استاد واقعا خالی است ![]() تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
|
|||
02-23-2013, 01:38 AM
ارسال: #804
|
|||
|
|||
(02-23-2013 01:28 AM)yu3f نوشته شده توسط: امروز فهمیدم ک وقتی این اسمایلی --> آره اقا یوسف منهم وفتی می بینم یاد جوک خواستگاری استاد قربانیان می افتم که : یه روز جوانی رفت خواستگاری پیش خانواده دختر گفت من پراید دارم ، بعد گند قضیه در آمد که طرف پــرادو داشته ![]() ![]() ![]() ![]() هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید |
|||
02-23-2013, 01:56 AM
ارسال: #805
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم که تاریخ تولدت مهم نیست تاریخ تبلورت مهمه
محل زندگیت مهم نیست منطق زندگیت مهمه اهل کجا بودنت مهم نیست اهل و بجا بودنت مهمه گذشتت مهم نیست الانت مهمه که گذشته آیندتو می سازه من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
02-23-2013, 01:58 AM
ارسال: #806
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم که لبخند بزن؛
برآمدگی گونه هایت توان آن را دارد که امید رفته را بازگرداند، تجربه ثابت کرده است که گاه قوسی کوچک ، میتواند معماری بنایی را نجات دهد ... من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
02-23-2013, 01:59 AM
ارسال: #807
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم که قدرتِ کلماتت را بالا ببر نه صدایت را ؛
این باران است که باعث رشد گلها میشود نه رعد و برق . من ازدرون تو حرف میزنم
|||
02-23-2013, 02:20 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-23-2013 02:25 AM، توسط Delta.H.)
ارسال: #808
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم که بزرگترین هدیه ای که می توان به کسی داد، زمان است!
هنگامی که برای یک نفر وقت می گذاری، قسمتی از زندگیت را به او می دهی، که هرگز قابل بازپس گرفتن و یا جبران نیست! . ![]() ![]() |
|||
02-23-2013, 02:31 AM
ارسال: #809
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم که روی پـــــرده کعــبه این آیه حک شده اســت:
نَبِّئْ عِبَادِي أَنِّي أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــيمُ و مـــن . . . هنــــوز و تا همیشــه به همین یک آیــه دلخــوشــــم: ... " بندگانم را آگاه کن که من بخشندهی مهــــربانم ! " من ازدرون تو حرف میزنم
|||
02-23-2013, 08:37 AM
ارسال: #810
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم چه حس خوبیه اینجا نوشتن.
دلم میخاد روزی 10 تا پست بزارم ولی ........ |
|||
|