ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
امروز فهمیدم زمان کنونی: 09-25-2025, 03:50 AM |
|||||||
|
امروز فهمیدم
|
02-09-2013, 12:57 AM
ارسال: #731
|
|||
|
|||
RE: امروز فهمیدم که....
به قول سهراب سپهری زندگی شاید آن لبخندی ست، که دریغش کردیم
زندگی لحظه ای بیش نیست از ثانیه های بعد خود خبر ندارید قدر یکدیگر را بدانید . |
|||
02-09-2013, 12:22 PM
ارسال: #732
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم که خنده هایم باعث شده که دوستان زیادتری پیدا بکنم.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
02-09-2013, 02:21 PM
ارسال: #733
|
|||
|
|||
امروز فهميدم وقتي به راه مي افتي :
. از افرادي كه مانع بودند مي گذري و به جلوه هاي مسير و چشم انداز هاي زيبا مي رسي . دوستاني مي يابي كه ترا در پيمودن فراز و نشيب اين راه كمك مي كنند . كساني را مي بيني كه در هر گامي كه بر ميداري ترا تشويق مي كنند تا صداي ضعيف افراد منفي باف را نشنوي . دستهايي را مي بيني كه بسويت دراز مي شوند و چراغهايي كه براي روشنايي مسير بر پا مي شوند . اين راه موفقيت است پس با من به راه بيافت دوست من هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید |
|||
02-09-2013, 02:29 PM
ارسال: #734
|
|||
|
|||
امروزفهمیدم کافیه یکساعت باخانم سیدی زاده باشی تا ازخنده دل درد بشی
درود براین همه اخلاق خوش که زندگی را بهشت میکند ... تمام سپاسم از آن کسی است ... که به من نیازی نداشت ... اما فراموشم نکرد ... ![]() |
|||
02-09-2013, 02:40 PM
ارسال: #735
|
|||
|
|||
امروز فهميدم :
در راه هر رخدادي نشانه اي است و نشانه ها نقشه راهنـــد پس به آنچه در اين راه برايمان اتفاق مي افتند ، دقيق شويم و آنرا دقيق بشناسيم موهبت ها آنقدر به وضوح رخ مي دهند كه گاهي از نديدنهايمان بايد متحير شد . دوست ها موهبتي هستند الهي ، براي آنچه خير آينده مسير است ، آنها را رها نكنيم ! من دوستانم را به هيچ قيمتي از دست نخواهم داد هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید |
|||
02-10-2013, 12:29 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-10-2013 12:30 AM، توسط mallarme.)
ارسال: #736
|
|||
|
|||
چه خوب است هر روز و هر روز بفهمیم که:
اگر خوشبختي را براي يك ساعت مي خواهيد چرت بزنيد..... اگر خوشبختي را براي يك روز مي خواهيد به پيك نيك برويد... اگر خوشبختي را براي يك هفته مي خواهي به تعطيلات برويد.. اگر خوشبختي را براي يك سال مي خواهيد ثروت به ارث ببريد... اگر خوشبختي را براي يك عمر مي خواهيد ياد بگيريد، كاري را كه انجام مي دهيد، دوست داشته باشيد. ... تمام سپاسم از آن کسی است ... که به من نیازی نداشت ... اما فراموشم نکرد ... ![]() |
|||
02-10-2013, 12:31 AM
ارسال: #737
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم دوستان خیلی خوبی پیدا کردم
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
02-10-2013, 12:46 AM
ارسال: #738
|
|||
|
|||
امروز باز هم بهتر فهمیدم که :
مشکل 95 % جامعه در رویدادهای منفی اطرافشان نیست بلکه در نوع برداشتشون از مترجم مغزی اونهاست . ![]() |
|||
02-10-2013, 01:10 AM
ارسال: #739
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم نمیتونم دوری دوستامو تحمل کنم
![]() در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
همیشه از او بهتر باشیم و آن کسی نیست جز گذشته خودمان! |
|||
02-10-2013, 01:27 AM
ارسال: #740
|
|||
|
|||
امروز منم فهمیدم برای بچه های اتاق 107 حسابی دلمون تنگ شده
من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان