ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
هر چه دل تنگت میخواهد بگو...... زمان کنونی: 09-24-2025, 03:56 AM |
|||||||
|
هر چه دل تنگت میخواهد بگو......
|
02-02-2013, 10:07 PM
ارسال: #91
|
|||
|
|||
RE: هر چه دل تنگت میخواهد بگو......
هیچ کس حق ندارد درباره ی من قضاوت کند،
چون هیچ کس دقیقا نمی داند چه بر من گذشته است. شاید مقداری از سرگذشتم را شنیده باشید اما، هرگز آنچه که در قلبم احساس کرده ام را حس نکرده اید. |
|||
02-02-2013, 10:19 PM
ارسال: #92
|
|||
|
|||
بعضی وقتها می خواهم بگویم دوستت دارم ولی می بینم ظرفیتش را ندارد.
اگر هم نخواهم بگویم دوستت دارم می بنم گلایه میکند که چرا نسبت بمن سرد هستی؟ لبخند می زنم . ![]() تنها راهی که دارم , اینست که در افق ناپدید شوم. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
02-02-2013, 10:24 PM
ارسال: #93
|
|||
|
|||
دل تنگم هیچی نمیخواد بگه مگه زوره
http://superyas.hamvar.ir/ 09396945864 |
|||
02-05-2013, 03:14 PM
ارسال: #94
|
|||
|
|||
شما که سواد داری ، لیسانس داری ، روزنامه خوونی...
با بزرگون میشینی ، حرف میزنی...همه چی میدونی... شما که کله ت پُره ، معلم مردم گنگی واسه هر چی که میگن جواب داری ، در نمیمونی بگو از چیه که من دلم گرفته... راه میرم دلم گرفته ، می شینم دلم گرفته گریه می کنم ، می خندم ، پا میشم، دلم گرفته... " محمد صالح اعلا " ![]() قطعا خدا با من است و گرنه... می مردم... در این خیابان های پرت که هیچ چراغی روشن نیست! |
|||
02-05-2013, 05:52 PM
ارسال: #95
|
|||
|
|||
نشانه های وجود خدا در دنیا بینهایت اند
اما مــــــــــادر تکه ای از وجود خداست. ... تمام سپاسم از آن کسی است ... که به من نیازی نداشت ... اما فراموشم نکرد ... ![]() |
|||
02-05-2013, 11:08 PM
ارسال: #96
|
|||
|
|||
دنياي عجيبي شده است . . .
براي دروغ هايمان ، خدا را قسم ميخوريم ، و به حرف راست که ميرسيم ؛ مي شود جان ِ تــو . . . ... تمام سپاسم از آن کسی است ... که به من نیازی نداشت ... اما فراموشم نکرد ... ![]() |
|||
02-06-2013, 04:52 PM
ارسال: #97
|
|||
|
|||
به خیلیها میگیم “دوست”…
به هرکسی که بتوونیم باهاش بیشتر از یه سلام و یه حال و احوالپرسی ساده حرف بزنیم. خیلی از این “دوست”ها، دوست نیستن. همکارن، همکلاسین،فامیل دورن،همسایه ن، یه آشنان ”دوست” اونیه که باهاش رازهای مشترک داری. اونیه که وقتی دلت گرفت اول از همه شماره اونو میگیری. اونیه که برای قدم زدن انتخابش میکنی. اونیه که جلوش لازم نیست به چیزی تظاهر کنی. که اگه دلت گرفت بهش میگی “دلم گریه میخواد!” اونیه که دستت رو میگیره و میگه “میفهمم”. که نمیخواد براش توضیح واضحات بدی. اونیه که سر زده خراب میشی سرش. نمیگی شاید آمادگی نداشته باشه. چون مهم نیست. نه برای اون نه برای تو. حتی اگر خونه ش خیلی کثیف باشه. یا سرش خیلی شلوغ باشه. چون همیشه برای تو وقت داره. دوست اونیه که همیشه برات گزینه اوله. اونیه که بهت سرکوفت نمیزنه. تحقیرت نمیکنه. بهت نمیخنده… بقیه یا همکارن، یا همکلاسین، یا فامیل دورن، یا همسایه، یا یه آشنان همه اینا رو گفتم که بگم آدما عوض میشن، اما معیار دوستی عوض نمیشه. برای همین یکی که تا دیروز برات “دوست” بود میشه یه خاطره یا یه همکلاسی قدیمی… بعد اونی که سالها همکلاسی قدیمیت بود برات میشه “دوست”! قطعا خدا با من است و گرنه... می مردم... در این خیابان های پرت که هیچ چراغی روشن نیست! |
|||
02-06-2013, 07:11 PM
ارسال: #98
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم :
وقتی در جاده موفقیت به راه می افتی از ایستادگان می گذری . به کسانی بر می خوری که آرام تر از تو در حرکتند ، پس دست آنها را می گیری و باهم می روی . بعد کسانی را می بینی که با سرعت بیشتری از شما می آیند ، پس دست خود را به آنها می دهی و با سرعت بیشتری به حرکت ادامه می دهید تا به سر منزل موفقیت برسید . دست ما را هم می گیری دوست ! هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید |
|||
02-10-2013, 02:10 AM
ارسال: #99
|
|||
|
|||
زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست
امتحان ریشه هاست... ریشه هم هرگز اسیر خاک نیست.... زندگی چون پیچکیست....انتهایش میرسد پیش خــــدا ای نســـخه نامــــهء الــــــهی که تویی
ای آیـــنهء جـــمال شاهـــی که تویــی بیـرون ز تو نیسـت آنـچه در عـالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی |
|||
02-10-2013, 04:24 AM
ارسال: #100
|
|||
|
|||
سگی که هم خانه من است نمی فهمد من که هستم و چه هستم اما احساس می کند که دوست اویم , مرتب دم خود را می جنباند و در ذهن من چون فرشته ای که در ماورای ابرهاست , تاثیر خوشی به جا می گذارد! او آرزو می کند کارخوبی انجام دهد ...
ویلیام جیمز چه بهتر که آدم تنشو بفروشه ولی مغزشو به جانی نفروشه .... maradona =======> Fery Farrokhzad |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
درد و دل من:((((( | ali6731 | 7 | 2,507 |
12-04-2015 04:47 PM آخرین ارسال: Divar |
|
اگه ملیاردر بشی چه کار فرهنگی انجام می دی؟ | ملیاردرسی ساله | 4 | 1,279 |
12-01-2014 04:26 AM آخرین ارسال: nava752 |
|
باز اين چه شورش است كه در خلق عالمست | شهريار | 8 | 2,013 |
11-16-2013 01:48 PM آخرین ارسال: محسن قلي زاده |