ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
قسمت سوم،پیشگیری و بیمه کردن خودمان از نیرنگهای بازار زمان کنونی: 09-23-2025, 12:19 PM |
|||||||
|
قسمت سوم،پیشگیری و بیمه کردن خودمان از نیرنگهای بازار
|
01-16-2013, 10:24 PM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: قسمت سوم،پیشگیری و بیمه کردن خودمان از نیرنگهای بازار
مطالب مفید و آموزنده ای بود
تشکر موفق و شادباش |
|||
01-16-2013, 11:20 PM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
(01-16-2013 07:52 PM)dost نوشته شده توسط: سلام خدمت استاد عزیزم دوست عزیز این انجمن 15 هزار عضو دارند ولی اگر امار را نگاه کنید در طول روز فقط چیزی حدوده 300 نفر از اعضا فقط به سایت مراجعه میکنند.و در حدوده 1000 نفر فقط مهمان در روز وارد انجمن میشوند. پس نتیجه میگیریم که اعضای فعال و واقعی انجمن قدردان زحمات اساتید هستند.و از نوشته هاشون الگو میگیرند. یا علی همیشه قدرت را در حرف زدن راه رفتن و نگاهتان داشته باشید.
|
|||
01-16-2013, 11:27 PM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
جناب نامی عزیز سلام
صمیمانه از توجه و لطفتان متشکرم مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو http://s4.picofile.com/file/7806722254/emza01.png |
|||
01-16-2013, 11:29 PM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
استاد نامی عزیز تاپیکهای شما و استاد قربانیان برای من گنجینه بزرگی هست و امیدوارم بتونم از همشون استفاده کنم
متشکرم از محبت های خالصانه ای که به ما هدیه میدید
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
01-17-2013, 12:11 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-17-2013 01:37 PM، توسط nami.)
ارسال: #15
|
|||
|
|||
(01-16-2013 07:52 PM)dost نوشته شده توسط: سلام خدمت استاد عزیزم با سلام و سپاس از همه دوستانی که ابراز محبت میکنند،خیلی سپاسگزارم و از لطفتان بینهایت تشکر میکنم. و اما شما عزیز من: اینکه احساس مسئولیت میکنی،پیشانیت را میبوسم و خیلی سپاسگزارم.نگران نباش عزیزم،تا عمر دارم سعی میکنم بار سنگین مسئولیتم را به مقصد برسانم.در این راه هر وقت خسته شوم، نگاهی به اسمان خواهم دوخت و با لبخند حضرت دوست ، ،انرژی خواهم گرفت و دوباره به راهم ادامه خواهم داد. عزیزم حتی اگر یک نفر ،فقط یک نفر از بین تمام نوشته هایم یک کلمه به دردش بخورد برایم لذتی فراوان دارد. خیلی میپسندم که یک نفر بخواند ولی عمل کند تا اینکه میلیونها نفر بخوانند ولی عمل نکنند. گفتم اگر یک نفر بخواند برایم لذت بخش است ولی مهم تر اینکه: اگر کسی هم نخواند باز هم با همین شور و شوق برای جوانان وطنم خواهم نوشت. من برای اینکه از من سپاسگزاری شود ،هرگز نمی نویسم، من خدمتگزاری هستم که اگر ننویسم به مسئولیتم عمل نکرده ام پس به عشق وطنم و جوانان وطنم خواهم نوشت.امید دارم که خداوند لبخندش را از من دریغ نکند. موفق ترین ها باشید. |
|||
01-25-2013, 06:46 AM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
(01-16-2013 05:11 PM)nami نوشته شده توسط: 1-از چیزی که سر درنمی اوریم ،به هیچ وجه انجامش ندهیم. بعضی از خصایص وجود دارند که باید استفاده عاقلانه از آنها کرد . شاید شنیدن این توصیه ها به مزاق خیلی ها خوش نیاید . مثلاً الف : پر رو باشد : ( جمله بچه پر رو را بسیار شنیده اید ) گاهی این صفت به نظر صفت خوبی نیست ! ب: دلتان برای کسی که نمی شناسید نسوزد.؛ بر خلاف بسیاری از صفت های توصیه شده اخلاقی است و کمی خود خواهانه پ: از هیچ کس خجالت نکشید.؛ انسانی که از هیچ چیز خجالت نکشد ، آیا رفتار وقیحانه از او سر نمی زند . اما دقت کنیم که این توصیه های استاد نامی در شرایط تجارت و بازار و در میان گرگهای مترصد و در کمین نشسته است . باید در هر شرایطی و در شروع هر حرفه ای خصوصیات رفتاری و اصول را حتماً بکار ببریم تا موفق شویم مثلاً در مرکز بازار تهران و در حرفه خرید و فروش ، اگر ساده لوحانه ، دلسوزانه ، و خجالتی معامله کنیم ، شاید در عرض همان روز اول دارایی مان را از چنگمان براحتی در آورند . پس بدانیم که این توصیه ها برای همه موقعیت های زندگی و همه افراد توصیه نشده اند . هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید |
|||
01-25-2013, 10:50 PM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
(01-25-2013 06:46 AM)ahmad rezaee نوشته شده توسط:(01-16-2013 05:11 PM)nami نوشته شده توسط: 1-از چیزی که سر درنمی اوریم ،به هیچ وجه انجامش ندهیم. با سلام و سپاس خیلی از بابت تشریح ابعاد دیگر عرایضم،سپاسگزارم. بله هدف بنده نحوه حرکت در بازار عجیب ایران می باشد.چنان گرگهایی رشد کرده اند که از خدا و وجدان و هر گونه صفات انسانی دور شده اند و به هیچ چیزی پایبند نیستند. چنان این فضا الوده شده که بنده مجبور شده ام بخشی را اختصاص به پیشگیری از نیرنگهای بازار نمایم که اگر گرگی نبود خیالم اسوده میشد و نیازی به این بحث نبود. جوانان عزیز توجه نمایند که خود بنده ،هر روز در هر کجای دنیا باشم حتما تلفنی با پدر بزرگوارم تماس می گیرم و جویای حال ایشان می شوم و به محض ورود به خاک کشور اولین کاری که میکنم مستقیم از فرودگاه به دیدار پدر عزیزم می روم و هرگز نشده است که پیش ایشان پایم را دراز کنم یا کمترین بی ادبی انجام بدهم.هر وقت بنده با پدر بزرگوارم به یکی از دفاتر کاریم می رویم ،همیشه بایستی ایشان جلوتر از من حرکت کنند و بنده پشت سر ایشان. در عید به تمامی معلمهای دوران ابتدایی ،راهنمایی ، دبیرستان و دانشگاه که زحمت کش بودند تماس برقرار میکنم و عرض ادب میکنم. با همسر بزرگوار و فرزندم حتی تا به امروز یک کلمه زشت و غیر مودبانه صحبت نکرده ام. با تمام کسانی که دست شراکت داده ام مثل یک دوست و رفیق وفادار رفتار کرده ام.در سختی ها دوستشان بوده ام و هستم. پس ادب در زندگی و نحوه برخورد با اساتید و بزرگترها که ربطی به کار و تجارت ندارند واجب می باشد. درد من این تازه به دوران رسیده هایی است که شعر بسیار زیبایی را به یادم می اندازد. یا رب روا مدار که گدا معتبر شود گر معتبر شود از خدا بی خبر شود گداصفت و افکار زشت و پلید داشتن یکی از بزرگترین دردهای من در بین قشر مرفه ایران می باشد و به همین خاطر با افراد خاصی ارتباط دارم نه با این تازه به دوران رسیده های بی اصول و بی فرهنگ!!!!! شماها باید رشد کنید و نباید مثل بعضی ها که به پول میرسند ولی به برادر و خواهر و مشکلات اطرافیان هیچ توجهی نمیکنند. حاضرند برای یک شب عیاشی ،میلیونها پول خرج کنند ولی حاضر نیستند کسی که در بین فامیلش از فقر میسوزد غیر مستقیم کمکی بکند . برخیزید جوانان عزیزم که خیلی امیدها و چشمها به ماها دوخته شده است. از کنار یک ادامس فروش کنار خیابان که میگذریم هرگز با کبر نگاهش نکنیم. هرگز بخاطر ثروتمان،غرور کسی را نشکنیم و تحقیرش نکنیم. حسود و بخیل نباشیم. تنگ نظر نباشیم در دنیا برای همه ،جای پیشرفت وجود دارد، کسی از اطرافیانتان رشد کرد ،شکرگزار و مشوقش باشید نه اینکه حسودی کنیم و سنگ جلوی پایش بیندازیم حتی اگر ذره ای خیر به ما نرسانند.مگر ماها مرکز همه امورات دیگران هستیم که خوب یا بد بودن کسی را با معیار خیر رساندن یا نرساندنش به ما بسنجیم.ما اگر پولدار شویم باید خیر رسان باشیم اگر کسی پولدار شد باید بی توقع و غیر طلب کارانه باشیم. باید موفق ترین ها باشیم. |
|||
01-26-2013, 02:25 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-26-2013 08:53 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #18
|
|||
|
|||
حرفهای طلایی
سعی و هدف بنده،انتقال تجربیات اندکم به شما بزرگواران می باشد و سعی می کنم با زبانی بسیار ساده بنویسم و حتی یک کلمه خارجی و یک اصطلاح پیچیده بکار نمی برم با این امید که اگر در جمع ما حتی یک بی سواد مثل خود من،یا یک نوجوان 15 ساله نیز مطالبم را بخواند براحتی هضمش کند ،الباقی دیگر استاد هستند و بنده آموزنده از مطالبشان. نگران تک تک شماها هستم،چه بخوانید و چه نخوانید،چه عمل کنید و چه نکنید،تکلیف خودم میدانم که بگویم ،وقت بسیار کم و عمرم نامعلوم، پس تا هستم با نیت خدمت مینویسم شاید که برای کسی مفید باشد . 15-با پیشرفت جوامع و پیدایش تکنولوژی های جدید و پیچیده،روشهای کلاهبرداری نیز ساده تر شده است چون که هنوز از عدم بی اطلاعی ما نسبت به ابزار پیشرفته ،آگاه هستند اما راههای بسیار ساده ای برای مقابله با هر نیرنگی وجود دارد ،دنیا هر ثانیه به هر اندازه محصولات جدیدی تولید کند،پیشرفت کند ،باز هم زنده باد خودم که با حفظ اصول می توانم ،خودم را بیمه کنم. پس: 1-از چیزی که سر درنمی اوریم ،به هیچ وجه انجامش ندهیم. 2-بارها تاکید کرده ام ولی باز هم عرض می کنم که: الف:پر رو باشید. ب:دلتان برای کسی که نمی شناسید نسوزد. پ:از هیچ کس خجالت نکشید. 4-دلتان اگر خواست که برای کسی کمکی کنید به همان دلتان بگویید که اول درون خانه خودم(پدر،مادر،برادر،خواهر ،همسر،فرزند و ....) فامیل دوستان اینها به کمک نیاز دارند پس غریبه ها ممنوع!!! شما لطف کنید ،مشکل کسی را که نمیشناسید حل نکنید. دوستان عزیزم ،گرگها موارد ذیل را در انسانها نشانه میگیرند: 1-ترحم شما 2-بی اطلاع بودن و عدم اگاهی شما از چیزی 3-حس همدوستی 4-خجالت کشیدن و ...... پس باز هم نتیجه میگیریم که ریشه فریب خوردن ها: (از ماست که بر ماست) پسر یکی از دوستانم مدتها پیش با من تماس گرفت و گفت: عموجان یک فرصت استثنایی برام پیش اومده،لطفا به کسی نگو چون باور نمیکنن. از آفریقا ایمیلی برام اومده که 20 میلیون دلار تو بانک هست و من اگه کمکشون کنم 30 درصد پول به من میرسه. نامی:سریع بیا پیشم ،من هم هستم،عجله کن فقط. وقتی اومد بهش گفتم:فرزندم از یک ایرانی بعیده که یک آفریقایی بیاد و سرش کلاه بذاره،30 درصد حس وسوسه تو رو نشونه گرفته و عدم اطلاع تو ،راه رو برای گرگها باز کرده پس دیگه نصیحتت نمیکنم ،اون گوشتو بیار نزدیک ،اهان محکم گوششو کشیدم. بچه پول دار بی مخ و بی اصول!!!!!!! وسوسه:عقل انسان را ضایع میکند. عدم شناخت از کاری:بلا بدنبال می اورد. خجالت کشیدن:پشیمانی زیادی بدنبال دارد. حس کمک به غریبه و ناشناس: در بیشتر مواقع ،شریک جرم میکند و با دست خودتون،گرفتار دادگاه و پلیس می کند. 16-نشانه گرفتن غرور انسانها: عزیزانم التماستان میکنم اگر ثروتمندی،بزرگی،دوستی،دشمنی،غرورتان را شکست و تحقیرتان کرد: هرگز،هرگز و هرگز: برای اثبات خودتان ،ترمیم غرور شکسته تان ،به کارهای ا ح م قا نه روی نیاورید. اگر غرورتان را دوست شکست،قدر آن را بدانید. اگر ابلهان شکستند پس شما مثل ابلهان عکس العمل نشان ندهید و برای اثبات توانمندیتان ،سراغ راههای انحرافی نروید. ابلهان خواسته یا ناخواسته ،فریبتان ندهند. گرگهای عاقل بخصوص در سنین جوانی،غرورتان را نشانه میگرند. هندوانه بمبی زیر بغلتان میگذارند. اصطلاحات و جملات خاصی بکار میبرند شاید شنیده باشید مثلا میگویند: جای شیران در قفس و زندان هست.) عجب و عجب دوستان مرا ببخشید ولی در روزگاری زندگی میکنیم که خرها نیز بلبل زبان شده اند. دور از حضور این جمع،چقدر ادم نماهای زشت و پلیدی متاسفانه ،آمارشان زیاد شده است. عزیزانم فرق بسیاری بین شجاعت و حماقت وجود دارد. شما به اهدافتان بیندیشید،از آدمهای با اصول مشورت بگیرید و غرورتان را انقدر تضعیف و بی ارزش نکنید که هر ناکسی ،توان شکستنش را داشته باشد. 17-هر کاری می خواهید انجام دهید،به خروجی آن ایده و کار بیندیشید. اگر کسی دوست دارد هروئین مصرف کند،مشکلی ندارد به خروجی ان بیندیشند. خروجی کسانی که بیت المال را غارت میکنند و حق مظلومی را ضایع میکنند و نانی که در می اورند داخل لجن میکنند بعد می خورند. این لجن در وجودش ویروسهایی وحشتناک تولید میکند ،فرزندان و میکروبهایی از وجودش ببار می آید که بعدا آرزو میکند که کاش هیچ نداشتم ولی فرزند سالمی داشتم کاش هیچ نداشتم ولی این عذاب وجدان را بعد از سن 50 سالگی نداشتم. دوستان کاش میتوانستم اسم کسانی را ببرم که خیلی ها خوشبختشان میدانند و فقط ماشین و خانه و پولشان را میبینند ولی غافل از اینکه افسرگی و درد دلها و گریه هایشان را با من نیز تقسیم میکنند و انها می گویند و من درس میگیرم. ادب از که آموختی؟ از بی ادبان اصول از که اموختی؟ از بی اصولان هر کاری می خواهید انجام دهید اول با مشورت گرفتن و تفکر و نگاه به روندگان قبلی و فعلی این راه،خیلی از مشکلات را در نطفه خفه کنید. موفق ترین ها باشید. همین که سلامتی، یعنی ثروتمندترین انسان روی زمینی. پس خدا را با همه وجودت شکر کن. |
|||
01-26-2013, 07:46 PM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
اقای یوسفی جسارتا مطلب شما زنگ زده رنگش رو عوض کنید .
متشکرم منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
نقش علی بابا در بازار جهانی و واردات از چین | greenworld | 0 | 346 |
05-27-2023 05:02 PM آخرین ارسال: greenworld |
|
برای رهایی از تنبلی چی کار کنم؟ | ahmaad313 | 14 | 6,357 |
10-24-2022 05:22 PM آخرین ارسال: soni70 |
|
چگونه از ظریق تلگرام اینستا دیوار کسب درآمد کنیم؟ | shokrgozar | 1 | 1,220 |
03-17-2017 09:50 PM آخرین ارسال: sadegh_mp2 |
|
چطوری میشه از طریق تلگرام اینستا و ... اجناس و به فروش رسوند؟ | shokrgozar | 0 | 922 |
02-20-2017 04:24 PM آخرین ارسال: shokrgozar |
|
حمل بار از دبی | MR683 | 0 | 430 |
02-04-2017 01:14 PM آخرین ارسال: MR683 |
|
دعوت از دوستان همدانی | dara | 35 | 8,558 |
11-29-2016 12:06 AM آخرین ارسال: vh.sa |
|
چه کنم کنم ، بعد از 22 سال عمر! | TigNevesht | 21 | 2,756 |
11-19-2016 02:18 PM آخرین ارسال: jamalooo |
|
چطور از امکان خم کردن چوب و MDF و PVC پول در بیارم؟ | Benhour | 1 | 1,522 |