ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

مطالب مختلف
زمان کنونی: 09-24-2025, 04:12 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان
نویسنده: حامد
آخرین ارسال: رنسانس فکر
پاسخ: 492
بازدید: 82356

ارسال پاسخ 
مطالب مختلف
01-20-2013, 04:24 AM
ارسال: #211
RE: مطالب مختلف
- دوست یعنی کسی که وقتی هست آروم باشی و وقتی نیست چیزی توی زندگیت کم باشه
- دوست یعنی اون جمله های ساده و بی منظوری که میگی و خیالت راحته که ازش هیچ سوء تعبیری نمی شه
- دوست یعنی یه دل اضافه داشتن برای اینکه بدونی هر بار دلت می گیره یه دل دیگه هم دلتنگ غمت می شه
- دوست یعنی وقت اضافه ؛ یعنی تو همیشه عزیزی حتی توی وقت اضافه
- دوست یعنی تنهایی هام رو می سپارم دست تو چون شک ندارم می فهمیش
- دوست یعنی یه راه دو طرفه٬ یه قدم من یه قدم تو ؛ اما بدون شمارش و حساب و کتاب
- دوست یعنی من از بودنت مفتخر و سربلندم نه سر به زیر و شرمنده
ادعا نمی کنم که همیشه به یاد دوستانم هستم ولی ادعا می کنم که لحظاتی که به یادشون نیستم هم دوستشون دارم
حالا از خودت بپرس تو دوستی؟

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
01-20-2013, 04:29 AM
ارسال: #212
از رفت و آمد سال ها حیرانم، به سرعت پلک زدن می آیند و می روند و این عمر من است که به بطالت می رود.
از شتاب لحظه ها که گریزی نیست. زمان را که نمی توان متوقف کرد. تنها باید با ثانیه ها رقابت کرد.

نباید لحظه ای را از دست داد. در این عمر پرشتاب، نباید سرگرم دلخوشی ها شد و نه از هراس اندوه، غصه خورد.
هر کس باید به من خویشتن تکیه کند و به امید وعده دوستان روزگار نگذراند که دوستان نیز پی کار خویشتن هستند.

امروز که تمام شود دیگر نمی آید و فردا نیز به سرعت امروز خواهد گذشت. پس امروز را دریاب و غم دیروز و ترس از فردا را فدای امروزت نکن. امروز بهترین لحظه ها است. پر توان و پر انرژی امروزت را بساز. امروز که جوان تراز فردایی برای تلاش بهتر است. تلاش برای آینده ای که تو را در خود زنده نگه می دارد. تو را درخود می میراند و بزرگ و کوچکت می کند و این سرنوشتی است که به اختیار تو رقم خواهد خورد. پس بهترین ها را برای خودت طلب کن و تا فرصت هست امروز را بساز.‎.‎.

من ازدرون تو حرف میزنم
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
01-20-2013, 04:35 AM
ارسال: #213
وزارت محيط‌ زيست آلمان كه وظیفه زيباسازی فضای شهر را بر عهده دارد، در یکی از تازه‌ترين اقداماتش، حديث نبوی «لبخند شما صدقه‌ای است كه به برادرتان تقديم می‌كنيد» را در برخی از شهرهای بزرگ اين كشور نصب كرده است.

اين حديث به زبان آلمانی بر روی تابلوها و بنرهای اماكن عمومی شهرهای بزرگ آلمان نصب شده و در زير آن نام مبارک پيامبر اسلام(ص) نوشته شده است.

گفته می‌شود كه اين اقدام وزارت محيط زيست آلمان با هدف معرفی اسلام به شهروندان غيرمسلمان و مبارزه با اسلام‌هراسی صورت گرفته است.

همچنين طی ماه گذشته نيز، يك شركت استراليايی توليدكننده آب معدنی، بر روی بطری‌های آب حديثی از پيامبر(ص) را حك كرده بود كه بر مبنای آن هدر دادن آب گناه شمرده شده است.

من ازدرون تو حرف میزنم
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
01-20-2013, 04:37 AM
ارسال: #214
سرویس اقتصادی افکارنیوز _ برخی از متقاضیان خودرو در ایران برای اینکه باید ۱۵ میلیون تومان برای خودرویی مثل پراید بپردازند، رضایت چندانی ندارند و این مبلغ را برای این خودرو گران می دانند. درحالی که در ایران برای خرید خودروی صفر، با ۱۵ میلیون تومان فقط می توان پراید خرید که در خارج از کشور و در سایر نقاط جهان صنایع خودروسازی سعی دارند که تمام اقشار جامعه با هر بودجه ای را راضی نگه دارند.

به هرحال بد نیست که نگاهی داشته باشیم به اینکه تا قیمت ۱۵ میلیون تومان در سایر نقاط جهان می توان سوار بر چه خودروهایی شد
۱-تاتا نانو
تاتا نانو، محصول یک شرکت خودرو سازی در هندوستان است که ارزان ترین خودرو در جهان شناخته شده است. قیمت آن در حدود ۳هزار دلار آمریکاست که با درنظر گرفتن دلار ۳هزار تومانی بازار آزاد، ۹ میلیون تومان می شود.

سرعت این خودروی هاچ بک، ۱۰۵ کیلومتر در ساعت است که این سرعت کمتر از پراید ساخت ایران است. هرچند سرعت این خودروی بنزینی از پراید کمتر است اما طراحی آن کمی شیک تر از پراید به نظر می رسد.

۲- چری QQ
این خودروی چینی همان دوو ماتیز خودمان است. برند چری در سال ۲۰۱۰، بهترین برند خودرو در چین شناخته شد. قیمت این خودروی چینی هاچ بک، ۴هزار و ۷۰۰ دلار است که با پول ما و با درنظر گرفتن دلار آزاد، در حدود ۱۴ میلیون تومان می شود.

۳-موراتی سوزوکی آلتو۸۰۰
این خودرو نیز ساخت هندوستان است. خودروی هاچ بک ۵ در. قیمت آن ۴.۵هزار دلار است که هم قیمت پراید ایرانی می شود. البته طراحی آن در مقایسه با پراید بسیار بهتر است.

۴- جیلی MR
جیلی یک برند چینی است که به تازگی نمایندگی آن در ایران افتتاح شده است. نوع Mr آن ۵.۵هزار دلار قیمت دارد که تقریبا در حدود قیمت پراید سایپا می شود.

من ازدرون تو حرف میزنم
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
01-20-2013, 04:40 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-20-2013 08:45 AM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #215
ژن «مدیریت» كشف شد
به گزارش نیمروز به نقل از ایسنا مطالعه صورت گرفته توسط محققان انگلیسی نشان می‌دهد، تبدیل شدن به یك مدیر موفق یك مسأله ذاتی و ژنتیكی است.
محققان كالج دانشگاهی لندن (UCL)‌ دو تحقیق گسترده در حوزه سلامت آمریكا را مورد آنالیز دقیق قرار داده و نمونه DNA‌ بیش از چهار هزار نفر را بررسی كردند.
این مطالعه منجر به شناسایی توالی خاص ژنتیكی مرتبط با تصدی موقعیت مدیریت شد.
ژن rs4950‌ تعیین كننده تمایل فرد به مدیریت یا فرمانپذیری است و بر این اساس، افراد دارای این ژن تا 25 درصد بیش از سایرین دارای نقش نظارتی در محیط كار هستند.
دكتر «ژان مانوئل دنو» محقق ارشد این مطالعه تأكید می‌كند: ژن rs4950‌ تعیین كننده توانایی رهبری یا فرمانپذیری یك فرد است و داشتن این ژن، كلید تبدیل شدن به یك مدیر و رهبر موفق محسوب می‌شود.

با كشف «ژن مدیریت» می‌توان افراد مستعد تبدیل شدن به یك مدیر بزرگ را از بدو تولد شناسایی كرد؛ محققان نیز مدعی هستند كه شركت ها در آینده می‌توانند با انجام تست های ژنتیكی، افراد مستعد برای تصدی مشاغل مهم و مدیریتی را انتخاب كنند.

نتایج بدست آمده در این مطالعه نشان می دهد كه مدیران بزرگی مانند مارتین لوتر كینگ، گاندی و نلسون ماندلا نیز احتمالا دارای «ژن مدیریت» بوده اند.

مطالعات بیشتری برای درك تعامل ژن rs4950‌ با سایر عوامل مانند محیط و آموزه‌های دوران كودكی باید انجام شود.

نتایج این مطالعه در مجله Leadership Quarterly منتشر شده است.

من ازدرون تو حرف میزنم
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
01-20-2013, 12:09 PM
ارسال: #216
داستان کوتاه از زندگی (دوران کودکی) امام حسن عسگری(ع)

پسر ایستاده بود کنار کوچه و گریه می‌کرد.

مردی از بزرگان سامراء او را دید. آمد. جلو. گفت: "پسرجان! چرا گریه
می‌کنی؟ نکند اسباب‌بازی می‌خواهی. گریه ندارد خودم برایت می‌خرم."

پسر بچه نگاهش کرد، گفت: " خدا ما را آفریده که بازی کنیم!؟"

مرد هاج ‌و واج نگاه می‌کرد. گفت: " پس چرا گریه می‌کنی!؟"

گفت:" مادرم داشت نان می‌پخت. دیدم هر کاری می‌کند چوب‌های بزرگ آتش
نمی‌گیرد. چند تکه هیزم کوچک برداشت. آتش‌شان زد. گذاشت کنار چوب‌های
بزرگ، آن‌ها هم شروع کردند به سوختن با خودم فکر کردم نکند ما از
هیزم‌های ریز جهنم باشیم!"

تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
01-20-2013, 12:27 PM
ارسال: #217
The Arrogance of Authority

DEA officer stops at a ranch in Texas, and talks with an old rancher. He tells the rancher, "I need to inspect your ranch for illegally grown drugs." The rancher says, "Okay , but don't go in that field over there," as he points out the location.

مامور کنترل مواد مخدر به یک دامداری در ایالت تکزاس امریکا می رود و به صاحب سالخورده ی آن می گوید:
"باید دامداری ات را برای جلوگیری از کشت مواد مخدربازدید کنم." دامدار، با اشاره به بخشی از مرتع ، می گوید:
"باشه، ولی اونجا نرو.". مامور فریاد می زنه:"آقا! من از طرف دولت فدرال اختیار دارم." بعد هم دستش را
می برد و از جیب پشتش نشان خود را بیرون می کشد و با افتخار نشان دامدار می دهد و اضافه می کند:
"اینو می بینی؟ این نشان به این معناست که من اجازه دارم هرجا دلم می خواد برم..در هر منطقه یی...
بدون پرسش و پاسخ. حالی ات شد؟ میفهمی؟"
.

The DEA officer verbally explodes saying, " Mister, I have the authority of the Federal Government with me." Reaching into his rear pants pocket, he removes his badge and proudly displays it to the rancher. "See this badge? This badge means I am allowed to go wherever I wish.... On any land. No questions asked or answers given. Have I made myself clear? Do you understand? "

دامدار محترمانه سری تکان می دهد، پوزش می خواهد و دنبال کارش می رود

The rancher nods politely, apologizes, and goes about his chores.

کمی بعد، دامدار پیر فریادهای بلند می شنود و می بیند که ماموراز ترس گاو بزرگ وحشی که هرلحظه

به او نزدیک تر می شود، دوان دوان فرار می کند.

A short time later, the old rancher hears loud screams and sees the DEA officer running for his life chased by the rancher's big Santa Gertrudis bull......

به نظر می رسد که مامور راه فراری ندارد و قبل از این که به منطقه ی امن برسد، گرفتار شاخ گاو خواهد شد. دامدار لوازمش را پرت میکند، باسرعت خود را به نرده ها می رساند واز ته دل فریاد می کشد:" نشان. نشانت را نشانش بده !"

With every step the bull is gaining ground on the officer, and it seems likely that he'll get gored before he reaches safety. The officer is clearly terrified. The rancher throws down his tools, runs to the fence and yells at the top of his lungs.....

" Your badge. Show him your BADGE !"

...

تمام سپاسم از آن کسی است ...

که به من نیازی نداشت ...

اما فراموشم نکرد

...

[تصویر: e4651_734827_4182999215734.jpg]
01-20-2013, 12:48 PM
ارسال: #218
به سلامتی اون پدری که هنگام تراشیدن موی کودک مبتلا به سرطانیش گریه ی فرزندش رو دید
ماشین رو داد به دستش در حالی که چشمانش پر از گریه بود گفت : حالا تو موهای منو بتراش !

به سلامتی پدری که نمی توانم را در چشمانش زیاد دیدیم ولی از زبانش هرگز نشنیدم ...!!!

به سلامتی پدری که طعم پدر داشتن رو نچشید ،اما واسه خیلی ها پدری کرد

به سلامتی پدری که لباس خاکی و کثیف میپوشه میره کارگری برای سیر کردن شکم بچه اش ،
اما بچه اش خجالت میکشه به دوستاش بگه این پدرمه !

سلامتی اون پدری که شادی شو با زن و بچش تقسیم میکنه اما غصه شو با سیگار و دود سیگارش . . .

به سلامتی پدری که کفِ تموم شهرو جارو میزنه که زن و بچش کف خونه کسی رو جارو نزنن..

همیشه مادر را به مداد تشبیه میکردم ، که با هر بار تراشیده شدن، کوچک و کوچک تر میشود…
ولی پدر ...
یک خودکار شکیل و زیباست که در ظاهر ابهتش را همیشه حفظ میکند
خم به ابرو نمیاورد و خیلی سخت تر از این حرفهاست
فقط هیچ کس نمیبیند و نمیداند که چقدر دیگر میتواند بنویسد …

پدرم هر وقت میگفت "درست میشود" ... تمام نگرانی هایم به یک باره رنگ میباخت...!

وقتی بعد غذا یه مشت دارو میخوره ، میفهمی چقدر درد داره اما هیچ چی نمیگه...
و وقتی میفهمی نصف موهای سفیدش به خاطر غصه های تو هستش ، دلت میخواد بمیری

پدرم ،تنها کسی است که باعث میشه بدون شک بفهمم فرشته هاهم میتوانند مرد باشند ! به سلامتی هرچی پدره

خورشید هر روز دیرتر از پدرم بیدار می شود اما زودتر از او به خانه بر می گرددبه سلامتی هرچی پدره

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
01-20-2013, 03:51 PM
ارسال: #219
«قفسه نامرئی کتاب» یک ایده بسیار خلاق و نوآور است که علاوه بر سادگی و کمک در یافتن سریع‌تر کتاب، امکان برپایی کتابخانه در هر مکانی را فراهم می‌آورد.

به گزارش فارس، با گسترش زندگی آپارتمان‌نشینی، همواره یکی از دغدغه‌های علاقه‌مندان به مطالعه، نحوه نگهداری کتاب در خانه‌های کوچک با فضای محدود است.

[تصویر: 02k8tzkazadx0nf93y.jpg]

اما به نظر می‌رسد با ساخت «قفسه‌های نامرئی کتاب»، نه تنها مشکل داشتن کتابخانه در هر جا و با هر مقدار فضایی مرتفع شده است،‌ بلکه می‌توان از کتاب برای تزئین فضای داخلی هم استفاده کرد.

قفسه‌های نامرئی کتاب در دو اندازه استاندارد و بزرگ ارائه می‌شود. اندازه استاندارد توانایی تحمل 7 کیلوگرم وزن را دارد و مناسب کتاب‌هایی با حداکثر عرض 20 سانتی‌متر است. قفسه اندازه بزرگ هم با پهنای 25 سانتی‌متر تحمل نگهداری 10 کیلوگرم کتاب را دارد.

[تصویر: 0lwxk59tcqw32dr0d80p.jpg]

نصب این قفسه‌های مخفی بسیار ساده است و توسط دو پیچ و رولپلاک به دیوار امکان‌پذیر می‌شود.

قیمت قفسه نامرئی کتاب در سایت آمازون 13 دلار اعلام شده است.

[تصویر: qupxh2xq5oujyvye5mz.jpg]

[تصویر: e3wtklzjqqih6v0efgb.jpg]

عده ای آرزو دارند که ثروتمند شوند تا ببخشند
و نمی دانند که باید ببخشند تا ثروتمند شوند
01-21-2013, 11:02 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-21-2013 11:04 PM، توسط mallarme.)
ارسال: #220
تصویری از یک رویا............
وقتی این متن رو خوندم پی به یک رویاپردازی بی نظیر بردم...........[تصویر: 79.gif]

============================================

مهتاب رو مي خريدم

اتاق خوابم پنجره ايي داشت كه مي تونستم دنيا رو ببنم

تمام دندان هاي حيوان خانگي ام الماس بود

خدمتكار زيبايم هميشه حاضر بود

ليوانم از الماس اصل ساخته شده بود

اگر وقت و حالش را داشتم روي ناو شخصي ام گلف بازي مي كردم

محافظان و بادي گاردهايم 24 ساعته در خدمت بودند

براي فلاش توالت فقط از آب چشمه هاي معدني هيماليا استفاده مي كردم.

دستمال توالت دستشويي ام فقط اسكناس بود

استخر شناي من فقط از عطرهاي گرانقيمت پر مي شد.

فقط يك متخصص بايد ماشينم را بشورد چون از طلا ساخته شده

لپ تاپم داراي لبه هاي الماس اصل بود با ram 30 گيگا بايتي

ماشين مسافرتي ام فقط لموزين بود

و خانه ييلاقي ام در كنار يك آبشار زيبا بود

پاشو آقاجان! پاشو!
طويله هنوز نظافت نشده كپتو گذاشتي!

================================

زندگی یعنی با رویاهایتات بهترین ها را تجسم کنید.....[تصویر: 53.gif]

شما رویاهایتان در چه حد و اندازه است؟؟؟
اگر رویاپردازی میکنید کم نگذارید............

...

تمام سپاسم از آن کسی است ...

که به من نیازی نداشت ...

اما فراموشم نکرد

...

[تصویر: e4651_734827_4182999215734.jpg]
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  سلام و احوالپرسی در نقاط مختلف دنیا... mallarme 0 757 05-13-2013 10:12 PM
آخرین ارسال: mallarme
  نحوه خواستگاری در دوران‌های مختلف! صدفی 3 1,706 06-13-2012 08:35 PM
آخرین ارسال: sherafati

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS