ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

راه اندازي خيريه كمك به كودكان معلول
زمان کنونی: 09-23-2025, 11:46 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: successman
آخرین ارسال: jahanagahi
پاسخ: 54
بازدید: 8453

موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 23 رأی - میانگین امیتازات : 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راه اندازي خيريه كمك به كودكان معلول
01-18-2013, 11:27 PM
ارسال: #41
RE: راه اندازي خيريه كمك به كودكان معلول
موسسه خیریه آینده روشن

همین که سلامتی، یعنی ثروتمندترین انسان روی زمینی. پس خدا را با همه وجودت شکر کن.
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
01-18-2013, 11:28 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-18-2013 11:44 PM، توسط مهدی 1.)
ارسال: #42
(01-16-2013 01:07 PM)yu3f نوشته شده توسط:  دیدم تاپیک مرتبط با این مشکل بنده نیز هست، گفتم از نظر دوستان هم استفاده کنم: Yosef.gif (ببخشید در رابطه با تاپیک پست ندادم Yosef.gif)

از آشنایان خیریه ای دارند. خیریه ثبت شده ک نه، یک فعالیت خیریه. فعالیتشان محدود است. ۱۴ خانواده نیازمند را شناسایی کرده اند و ماهانه مایحتاج اولیه برایشان فراهم می کنند که تحت عنوان ۱۴معصوم و به نیت ۱۴ معصوم این حرکت شروع شد. تقریبا ماهانه ۴۰۰ هزارتومان هزینه تهیه اجناس می شود. این مبلغ از صدقه فامیل جمع می شود و گاهی هم خیری کمک می کند اما هرماه مقداری کم می آید و بعضی از ماه ها مجبور می شوند قلمی از بار را حذف کنند.
برای تامین نقدینگی مورد نیاز کسی راهکاری پیشنهاد دارد؟

هر خانواده 400 هزار تومان ؟ یا کلا !

به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))

.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
01-18-2013, 11:39 PM
ارسال: #43
(01-18-2013 11:28 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  هر خانواده 400 هزار تومان ؟ یا کلا !

كسي هنوز هيچ مبلغي رو پيشنهاد نكرده ...

برداشت اشتباه صورت گرفته دوست من

با سرمايه هاي اندكتان آينده مالي خود را تضمين كنيد .

راه موفقيت

همیشه راه بهتری هست

[/align]
01-18-2013, 11:41 PM
ارسال: #44
جناب فخرالدینی عزیز فکر میکردم در رابطه با مرکزی که انشالله قرار است دایر کنید افراد را نام نویسی می فرمائید. الان متوجه شدم این موضوع نیست.
لطفا توضیحی در رابطه با این حرکت داشته باشید. ممنون.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
01-18-2013, 11:53 PM
ارسال: #45
(01-18-2013 11:41 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  جناب فخرالدینی عزیز فکر میکردم در رابطه با مرکزی که انشالله قرار است دایر کنید افراد را نام نویسی می فرمائید. الان متوجه شدم این موضوع نیست.
لطفا توضیحی در رابطه با این حرکت داشته باشید. ممنون.

با سلام خدمت استاد عزيزم جناب آقاي قربانيان

عزيز دل من هم قصد و هدفم در ابتدا تاسيس يك مركز خيريه حمايت از كودكان معلول بود ولي همانگونه كه شما بهتز از من مي دانيد قوانين بسياري كه جهت انجام اين كارها وجود دارد انگيزه اي بسيار بالا را مي طلبد . متاسفانه من كه به فكر كسب درآمد و تجارت در اين زمينه نبوده و نيستم و فقط نيت خير دارم از پس اين همه قوانين دست و پا گير بر نمي آيم .
به همين خاطر تغيير در رسيدن به هدف را انتخاب كرده ام . (مهم نفس كار است و نيت نحوه اجراييش مهم نيست)

حال تصميم گرفته ام تا جايي كه در توان ماديم است و تا جايي كه مي توانم از طريق اطلاع رساني و تاسيس انجمن مجازي حمايت از معلولين اين كار را انجام دهم.

جناب آقاي قرباني حتي در يكي از بندهاي شرايط تاسيس آمده بود گرفتن هر گونه كمك و تبليغات و ... بدون هماهنگي ممنوع مي باشد.

براي همين هدفم هم به نظرم بايد بروم و از مسئولين محترم اجازه بگيرم .

لطفا اگر اشكالي در اين برنامه و تصميم مي بينيد لطفا راهنمايي بفرماييد.

با سرمايه هاي اندكتان آينده مالي خود را تضمين كنيد .

راه موفقيت

همیشه راه بهتری هست

[/align]
01-19-2013, 12:01 AM
ارسال: #46
مهدی جان Yosef.gif اذیت می کنی ها Yosef.gif کلا اقلامی ک تهیه میشه (مرغ و قند و شکر و برنج و ....) برای ۱۴ خانواده کلهم میشه ۴۰۰ هزارتومن.

تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
01-19-2013, 12:06 AM
ارسال: #47
ممنون از توضیح شما.
گرفتن این مراکز عرض کردم بسادگی امکان دارد.حتما در پرونده هایم جستجو میکنم و کپی مجوز را نشان خواهم داد.
این مرکز باید مددکار اجتماعی داشته باشد. شما برای این کار می توانید از الان مددکار اجتماعی را انتخاب و مجوز را بنام ایشان بگیرید. اگر قرار باشد با توضیح یک فرد از حقیقی بطرف مجازی کشیده شوید یعنی به راحتی جا خالی کرده اید.
گرفتن مجوز حتی برای اشتغال هم دوندگیهای خاص خودش را دارد.
برای کمک گرفتن هم مسئله ای که اشاره فرمودید هست ولی راههائی برای کمک وجود دارد.موفقتر باشی.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
01-19-2013, 12:34 AM
ارسال: #48
(01-19-2013 12:01 AM)yu3f نوشته شده توسط:  مهدی جان Yosef.gif اذیت می کنی ها Yosef.gif کلا اقلامی ک تهیه میشه (مرغ و قند و شکر و برنج و ....) برای ۱۴ خانواده کلهم میشه ۴۰۰ هزارتومن.

نه بابا ، آخه دیدم گفتی از صدقه فامیل جمع می شه ، دیدم اعداد و ارقام با هم نمی خونه
مگه فامیل شما روزی چقدر صدقه می دن که ماهی 6 میلیون جمع می شه !؟؟ خدا خیرتون بده

توصیه دوستانه اینکه تا می توانید به افرادی که توان کار کردن دارن کمک نکنید ، بلکه براشون کار ایجاد کنید.

حتی برای اون پیرزن بیوه ای هم که تو خانه نشسته ، براش حقوق تعیین می کنیم مثلا ماهی 400 هزار تومان و نخ را در اختیارش قرار می دیم و ایشون ملزم به بافت لیف حمام هست ، شاید در ماه 100 هزار تومان هم درامد واقعی اش نباشه ، ولی خودش فکر می کنه که داره کار می کنه و حقوق می گیره ، اینجوری دین کسی هم بالای سرش نیست و مفت خور هم بار نمی یاد . اما اون لیف ها باز به قیمت تمام شده به فرد کم بضاعت دیگری فروخته می شه تا با دست فروشی و پخش اونها در بازار اموراتش را بگذرونه ، این فرد هم خودش فکر می کنه که قیمت لیف واقعا همینقدره و اصلا به ذهنش خطور نمی کنه که کسی داره کمکش می کنه ، همین باعث می شه که روی پای خودش بایسته ، و مفت خور بار نیاد با این روش معمولا همه این افراد بعد از یک مدتی راه خودشون را پیدا می کنند و دیگه بی نیاز از کمک می شوند.
باز دوست دیگه ای یکی از اقوامشون منزل بزرگی خریده بودن برای سرمایه گذاری و ساخت و ساز در آینده ، که مدت ها بود خالی بود و گه گاه هم شده بود پاتوق دزد و خلافکار و دودگیر !
چند جا سپرده شد ، کسانی که واقعا مشکل منزل و اجاره دارن ، یکی دو تا از اون اتاق ها را بهشون اجاره داد ، ولی می توانند روزها به جای پرداخت اجاره ، در کار سبزی پاک کردن در همان خانه مشغول به کار شوند.
خانمها می شورن و پاک می کنند ، یکی از آقایان با وانتش بار می یاره و می بره درب مغازه
و یک بنده خدای دیگه هم درب مغازه تو بازارچه خورد می کنه و می فروشه .
اجاره مغازه توسط دوست ما پرداخت می شه و مدیریت هم با ایشون هست ، همه هم فکر می کنند ، دارن میلیون میلیون ماهیانه ازین کار درامد می بره ، ولی در اصل همه پول بین همون افراد تقسیم می شه ، اون چیزی که ماهیانه به عنوان اجاره از حقوق هر خانواده کم می کنه هم براشون بدون اینکه خبر داشته باشن طلا می گیره و می زاره کنار . تا روزی که می خوان برن بهشون داده بشه .

من خودم بیشتر به این سبک کمک کردن اعتقاد دارم ، وگرنه تا آخر عمر هم به کسی مرغ و گوشت بدی ، سیر که نمی شه هیچ ، روز به روز هم تن پرورتر و مفت خور تر می شه. پدر من 30 40 ساله نذورات ، مواد غذایی و ... را داوطلبانه و رایگان درب منازل فقرا توزیع می کنه. تا 7 8 سال پیش از طرف کمیته امداد و از روزی که سهمیه های کمیته امداد به خانوارها قطع شد از طرف چند تا خیر ، من یادمه از وقتی 5 سالم بوده تو ماشین می نشستم و همراهشون می رفتم منازل بعضی از این افراد ، هنوزم گاها می رم ، هیچ فرقی اوضاع شون نکرده ، بدتر شده که بهتر نشده .

ببخشید پرحرفی کردم
10_004

به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))

.
01-19-2013, 12:53 AM
ارسال: #49
مهدی جان کاملا درست می فرمایید. چنین صحبتی هم کردیم ک ب صورت کاری باشد. خیلی از این ها کار هم می کنند ولی هنوز هم مشکل دارند. ب عنوان مثال مادری هست ک دخترش همسر معتاد داشته و طلاق گرفته. مقداری بدهکاری دارند و فرزند کوچک دارد ک هزینه دارد. برای همین درگیری مالی دارند.
دقیقا حرف های شما را بنده مطرح کرده ام. البته چند نکته جدید از حرف های شما برداشت کردم ک در صحبت بعدی استفاده خواهم نمود.

برادر، برای بار سوم عرض می کنم. آیا وکیلم نه ها! کل خرجشون برای همه همه کلن میشه ۴۰۰. فامیل هم صدقه هاشون کلن ۱۰۰-۲۰۰ میشه یکم از اینور اونور جور میشه خیر و اینا گاهی هم کم می آد دیگه. ۶ میلیون صدقه =))) مهدی اذیت نکن انقد مارو Yosef.gif قلب ما با باطری کار می کنه Yosef.gif

تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
01-19-2013, 12:56 AM
ارسال: #50
در تائید مطالب گهربار آقا مهدی عزیز :
سالها قبل که در بهزیستی اشتغال داشتم برای ماموریتی به استان ایلام رفتم. مدیر کل استان جناب همایون نوروزیان بودند که با حفظ سمت فرماندار ایلام.(عزیزان ایلامی می توانند سئوال کنند . ) مهمان ایشان بودم.
ایشان به مطلب زیبائی اشاره کردند :
من مددجویان بهزیستی را عادت داده ام که زمانیکه برای گرفتن مستمری از منزل بطرف اداره حرکت میکنند کیسه ای برداشته و هر چه کاغذ باطله است جمع کنند و تحویل دهند و مستمری را دریافت کنند.
ایشان اشاره کردند که ما تاکنون 5 تن کاغذ باطله فروخته و مبلغ آنرا پاداش به این خانواده ها داده ایم
ماهیگیری نه ماهی دادن.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
موضوع بسته شده است 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کمک به هم نوع hamed65 12 3,158 05-04-2017 02:24 PM
آخرین ارسال: morteza1370
  پاسخم گو به نگاهي كه زبان من و توست اميرعلي 6 1,917 12-20-2013 09:54 AM
آخرین ارسال: اميرعلي
  کمک به کودکان سرطانی محک kafshduzak 21 5,355 05-26-2013 10:59 AM
آخرین ارسال: نرگس فیاض
  کمک به درمان یک کودک مــجــیــנ 11 2,028 04-26-2013 12:59 AM
آخرین ارسال: MARYAR
  نیاز به کمک به افراد زیر خط فقر nasim1356 1 592 01-11-2013 03:07 PM
آخرین ارسال: saeed.abdollahi
  به تو چه ! کمک نکن kafshduzak 0 758 04-02-2012 12:19 PM
آخرین ارسال: kafshduzak

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS