ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
قسمت سوم،پیشگیری و بیمه کردن خودمان از نیرنگهای بازار زمان کنونی: 09-23-2025, 02:46 PM |
|||||||
|
قسمت سوم،پیشگیری و بیمه کردن خودمان از نیرنگهای بازار
|
01-16-2013, 05:11 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-17-2013 01:37 PM، توسط nami.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
قسمت سوم،پیشگیری و بیمه کردن خودمان از نیرنگهای بازار
با سلام و سپاس
سعی و هدف بنده،انتقال تجربیات اندکم به شما بزرگواران می باشد و سعی می کنم با زبانی بسیار ساده بنویسم و حتی یک کلمه خارجی و یک اصطلاح پیچیده بکار نمی برم با این امید که اگر در جمع ما حتی یک بی سواد مثل خود من،یا یک نوجوان 15 ساله نیز مطالبم را بخواند براحتی هضمش کند ،الباقی دیگر استاد هستند و بنده آموزنده از مطالبشان. نگران تک تک شماها هستم،چه بخوانید و چه نخوانید،چه عمل کنید و چه نکنید،تکلیف خودم میدانم که بگویم ،وقت بسیار کم و عمرم نامعلوم، پس تا هستم با نیت خدمت مینویسم شاید که برای کسی مفید باشد . 15-با پیشرفت جوامع و پیدایش تکنولوژی های جدید و پیچیده،روشهای کلاهبرداری نیز ساده تر شده است چون که هنوز از عدم بی اطلاعی ما نسبت به ابزار پیشرفته ،آگاه هستند اما راههای بسیار ساده ای برای مقابله با هر نیرنگی وجود دارد ،دنیا هر ثانیه به هر اندازه محصولات جدیدی تولید کند،پیشرفت کند ،باز هم زنده باد خودم که با حفظ اصول می توانم ،خودم را بیمه کنم. پس: 1-از چیزی که سر درنمی اوریم ،به هیچ وجه انجامش ندهیم. 2-بارها تاکید کرده ام ولی باز هم عرض می کنم که: الف:پر رو باشید. ب:دلتان برای کسی که نمی شناسید نسوزد. پ:از هیچ کس خجالت نکشید. 4-دلتان اگر خواست که برای کسی کمکی کنید به همان دلتان بگویید که اول درون خانه خودم(پدر،مادر،برادر،خواهر ،همسر،فرزند و ....) فامیل دوستان اینها به کمک نیاز دارند پس غریبه ها ممنوع!!! شما لطف کنید ،مشکل کسی را که نمیشناسید حل نکنید. دوستان عزیزم ،گرگها موارد ذیل را در انسانها نشانه میگیرند: 1-ترحم شما 2-بی اطلاع بودن و عدم اگاهی شما از چیزی 3-حس همدوستی 4-خجالت کشیدن و ...... پس باز هم نتیجه میگیریم که ریشه فریب خوردن ها: (از ماست که بر ماست) پسر یکی از دوستانم مدتها پیش با من تماس گرفت و گفت: عموجان یک فرصت استثنایی برام پیش اومده،لطفا به کسی نگو چون باور نمیکنن. از آفریقا ایمیلی برام اومده که 20 میلیون دلار تو بانک هست و من اگه کمکشون کنم 30 درصد پول به من میرسه. نامی:سریع بیا پیشم ،من هم هستم،عجله کن فقط. وقتی اومد بهش گفتم:فرزندم از یک ایرانی بعیده که یک آفریقایی بیاد و سرش کلاه بذاره،30 درصد حس وسوسه تو رو نشونه گرفته و عدم اطلاع تو ،راه رو برای گرگها باز کرده پس دیگه نصیحتت نمیکنم ،اون گوشتو بیار نزدیک ،اهان محکم گوششو کشیدم. بچه پول دار بی مخ و بی اصول!!!!!!! وسوسه:عقل انسان را ضایع میکند. عدم شناخت از کاری:بلا بدنبال می اورد. خجالت کشیدن:پشیمانی زیادی بدنبال دارد. حس کمک به غریبه و ناشناس: در بیشتر مواقع ،شریک جرم میکند و با دست خودتون،گرفتار دادگاه و پلیس می کند. 16-نشانه گرفتن غرور انسانها: عزیزانم التماستان میکنم اگر ثروتمندی،بزرگی،دوستی،دشمنی،غرورتان را شکست و تحقیرتان کرد: هرگز،هرگز و هرگز: برای اثبات خودتان ،ترمیم غرور شکسته تان ،به کارهای ا ح م قا نه روی نیاورید. اگر غرورتان را دوست شکست،قدر آن را بدانید. اگر ابلهان شکستند پس شما مثل ابلهان عکس العمل نشان ندهید و برای اثبات توانمندیتان ،سراغ راههای انحرافی نروید. ابلهان خواسته یا ناخواسته ،فریبتان ندهند. گرگهای عاقل بخصوص در سنین جوانی،غرورتان را نشانه میگرند. هندوانه بمبی زیر بغلتان میگذارند. اصطلاحات و جملات خاصی بکار میبرند شاید شنیده باشید مثلا میگویند: جای شیران در قفس و زندان هست.) عجب و عجب دوستان مرا ببخشید ولی در روزگاری زندگی میکنیم که خرها نیز بلبل زبان شده اند. دور از حضور این جمع،چقدر ادم نماهای زشت و پلیدی متاسفانه ،آمارشان زیاد شده است. عزیزانم فرق بسیاری بین شجاعت و حماقت وجود دارد. شما به اهدافتان بیندیشید،از آدمهای با اصول مشورت بگیرید و غرورتان را انقدر تضعیف و بی ارزش نکنید که هر ناکسی ،توان شکستنش را داشته باشد. 17-هر کاری می خواهید انجام دهید،به خروجی آن ایده و کار بیندیشید. اگر کسی دوست دارد هروئین مصرف کند،مشکلی ندارد به خروجی ان بیندیشند. خروجی کسانی که بیت المال را غارت میکنند و حق مظلومی را ضایع میکنند و نانی که در می اورند داخل لجن میکنند بعد می خورند. این لجن در وجودش ویروسهایی وحشتناک تولید میکند ،فرزندان و میکروبهایی از وجودش ببار می آید که بعدا آرزو میکند که کاش هیچ نداشتم ولی فرزند سالمی داشتم کاش هیچ نداشتم ولی این عذاب وجدان را بعد از سن 50 سالگی نداشتم. دوستان کاش میتوانستم اسم کسانی را ببرم که خیلی ها خوشبختشان میدانند و فقط ماشین و خانه و پولشان را میبینند ولی غافل از اینکه افسرگی و درد دلها و گریه هایشان را با من نیز تقسیم میکنند و انها می گویند و من درس میگیرم. ادب از که آموختی؟ از بی ادبان اصول از که اموختی؟ از بی اصولان هر کاری می خواهید انجام دهید اول با مشورت گرفتن و تفکر و نگاه به روندگان قبلی و فعلی این راه،خیلی از مشکلات را در نطفه خفه کنید. موفق ترین ها باشید. |
|||
01-16-2013, 05:21 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-16-2013 05:24 PM، توسط Haavin.)
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: قسمت سوم،پیشگیری و بیمه کردن خودمان از نیرنگهای بازار
خداوندا قدرتی به من عطا فرما که به کار گیرم هر آنچه میآموزم ، غلبه کنم بر هیجانات جوانی ام،قدرتی که هرگز به من اجازه ندهد عملم جلو تر از اندیشهام حرکت کند و معرفتی که تمام قد فروتنانه تا جای که سعادت با من همراه است از مکتب بزرگان بیاموزم و سپاس گزارشان باشم.
![]() ![]() ![]() Don't be a MAYBE ; a maybe never made History !!! ------- نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش ما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است |
|||
01-16-2013, 05:22 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
(01-16-2013 05:11 PM)nami نوشته شده توسط: باز هم زنده باد خودم که با حفظ اصول می توانم ،خودم را بیمه کنم. سلام و سپاس خدمت شما استاد عزیز واقعا عالی و فوق العاده بود ممنون |
|||
01-16-2013, 05:31 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
سپاس و سپاس و هزاران سپاس به استاد نامی عزیز. مطالب دقیقا برای همه آشنا است ولی , ولی یادآوری و جوری منعکس کردن که دقیقا ذهن را نشانه برود خیلی بندرت پیش میآید.فقط کار اساتید با تجربه است و بس.سپاس و تشکر .
از راه شگفت خدا شما برای این عزیزان در نظر گرفته شده اید. موفقتر باشید. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
01-16-2013, 07:52 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
سلام خدمت استاد عزیزم
واقعا نمیدونم چجوری تشکر کنم نمیدونم چرا احساس میکنم کم لطفی از طرف بعضی از دوستان عضو سایت دیده میشه؟بقول یکی از اساتید سایت از بین 15 هزار عضو فقط 15 نفر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این همه تجربه و این همه محبت و این همه لطف شما !!!!!!!!!!!! خیلی دلم گرفت چرا همیشه از کنار فرصتها بی تفاوت میگذریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ استاد این بی مهری ما رو به بزرگی خویش نادیده بگیرید فقط همین قدر میتونم بگم که نوشته هاتون یک انسان یعنی خود منو نجات داده پس تمنا میکنم دلسرد نشوید و همین تعداد کم رو نادیده نگیرید دستتان را میبوسم |
|||
01-16-2013, 07:53 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
پس باز هم نتیجه میگیریم که ریشه فریب خوردن ها:
(از ماست که بر ماست) خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
01-16-2013, 09:04 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
خیلی عالی بود استاد
امیدوارم همیشه سلامت و موفق باشید ![]() |
|||
01-16-2013, 09:55 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-16-2013 09:58 PM، توسط Delta.H.)
ارسال: #8
|
|||
|
|||
از استاد نامی بزرگ بینهایت ممنونم
یکایک مطالب با ارزشتان و به خصوص نکاتی که در این 3 تاپیک اخیر ارئه فرمودید واقعاً به دردم خورد و به موقع از آن استفاده کردم. و پاسخ سئوالاتی را در آنها یافتم که شاید در هیچ کتاب و آموزشگاهی یافته نمی شدند! متشکرم متشکرم متشکرم . ![]() ![]() |
|||
01-16-2013, 10:11 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
عزیز دل!
استاد! واقعا کلمه برای بیان احساسم کفاف نمی کند و فقط تپش قلبم و اشک در نگاهم شاید بتواند نهایت سپاس و ارادتی را که به شما دارم بیان کند. ![]() مایی که برای کوچکترین تجربیات و راهکارها باید بسیار مشقات و ضررها و حقارت ها را تحمل کنیم , در این انجمن چه صادقانه پند می گیریم و می آموزیم. آن هم چه بی منت. سپاسگزارم و دستتان را می بوسم. ![]() دوستان عزیز! خواهشی دارم: لطف بفرمایید و این مجموعه را به صورت یک فایل PDF و یا هر گونه که اصولی تر می دانید آماده کنید و در اختیار دوستان انجمن قرار دهید. بنده تمام نوشته های جناب نامی را ذخیره می کنم ولی هنگامی که در WORD کپی می کنم , کمی نا مرتب و به هم ریخته می شود. که البته از بی سوادی بنده است. از دوستان هر کس که تمایل دارند و این لطف را بنمایند , بسیار ممنون شان می شوم. متشکرم. ![]() ![]() |
|||
01-16-2013, 10:21 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-16-2013 10:27 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #10
|
|||
|
|||
(01-16-2013 10:11 PM)maxsoulfly نوشته شده توسط: عزیز دل! عزیزانی که می توانند, این حرکت را انجام دهند.بینهایت ممنون. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
نقش علی بابا در بازار جهانی و واردات از چین | greenworld | 0 | 346 |
05-27-2023 05:02 PM آخرین ارسال: greenworld |
|
برای رهایی از تنبلی چی کار کنم؟ | ahmaad313 | 14 | 6,359 |
10-24-2022 05:22 PM آخرین ارسال: soni70 |
|
چگونه از ظریق تلگرام اینستا دیوار کسب درآمد کنیم؟ | shokrgozar | 1 | 1,221 |
03-17-2017 09:50 PM آخرین ارسال: sadegh_mp2 |
|
چطوری میشه از طریق تلگرام اینستا و ... اجناس و به فروش رسوند؟ | shokrgozar | 0 | 922 |
02-20-2017 04:24 PM آخرین ارسال: shokrgozar |
|
حمل بار از دبی | MR683 | 0 | 432 |
02-04-2017 01:14 PM آخرین ارسال: MR683 |
|
دعوت از دوستان همدانی | dara | 35 | 8,566 |
11-29-2016 12:06 AM آخرین ارسال: vh.sa |
|
چه کنم کنم ، بعد از 22 سال عمر! | TigNevesht | 21 | 2,757 |
11-19-2016 02:18 PM آخرین ارسال: jamalooo |
|
چطور از امکان خم کردن چوب و MDF و PVC پول در بیارم؟ | Benhour | 1 | 1,523 |