ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

نویسندگی
زمان کنونی: 09-28-2025, 01:51 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: 3ObHaN
آخرین ارسال: مهتاب
پاسخ: 30
بازدید: 7866

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امیتازات : 2.79
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نویسندگی
08-01-2011, 11:54 PM
ارسال: #11
RE: نویسندگی
ممنونم آقا کامیار که ما رو راهنمایی می کنی.

تو نوشتن کتابهای روانشناسی و موفقیت باید چی کار کرد؟

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
08-02-2011, 12:19 AM
ارسال: #12
آقا من نوشتم کسی اهمیت نداد.Big GrinBig GrinBig Grin

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
08-02-2011, 12:34 AM
ارسال: #13
(08-01-2011 11:54 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط:  ممنونم آقا کامیار که ما رو راهنمایی می کنی.

تو نوشتن کتابهای روانشناسی و موفقیت باید چی کار کرد؟

زنده باشید.توجه به سرفصل ها و کاربردی بودن و طرح مشکلات قابل لمس و حل آن!

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

08-07-2011, 12:24 AM
ارسال: #14
ضمن تشکر از دوستان
سه چهار روز پیش ، مثل همیشه داشتم پست تو سایت میزدم ! در مورد موفقیت بود و راه های رسیدن بهش ! یه ساعت هی نوشتم و نوشتم و نوشتم ! بعد رفتم سه دنگ سه دنگ رو ببینم ، کپی کردمش تو ورد پد ! بعد که برگشتم دیدم پستم خیلی زیاده ، شمردم دیدم از 200 خط تجاوز کرده بود ! گفتم حاج سبحان ! این شده کتاب ! الانم روزی 10-15 خط بهش اضافه میکنم و هنوزم فصل دو رو تموم نکردم در حالی که 10 فصل دیگه مونده !

[تصویر: start.gif]

08-07-2011, 07:45 PM
ارسال: #15
(08-07-2011 12:24 AM)3ObHaN نوشته شده توسط:  ضمن تشکر از دوستان
سه چهار روز پیش ، مثل همیشه داشتم پست تو سایت میزدم ! در مورد موفقیت بود و راه های رسیدن بهش ! یه ساعت هی نوشتم و نوشتم و نوشتم ! بعد رفتم سه دنگ سه دنگ رو ببینم ، کپی کردمش تو ورد پد ! بعد که برگشتم دیدم پستم خیلی زیاده ، شمردم دیدم از 200 خط تجاوز کرده بود ! گفتم حاج سبحان ! این شده کتاب ! الانم روزی 10-15 خط بهش اضافه میکنم و هنوزم فصل دو رو تموم نکردم در حالی که 10 فصل دیگه مونده !

یک فکرهایی برای این مطالب جالب و تالیفی اعضا دارم که امیدوارم مقدمات آن فراهم شود!

08-24-2011, 07:28 AM
ارسال: #16
نويسندگي خوب است ولي الان ميفهم خداوند مشكلات را كه به ادم ميدهد ميداند بندهاش ميتواند حلش كند وتوانايش انقدر افزايش پيدا ميكند تا شكي از جلوه هاي خداوندي شود پس هر كس ميخواهد موفق شود بايد كتاب زندگاني خويش را قبل از عمل بنويسد
09-01-2011, 03:11 PM
ارسال: #17
دوستان بنده در هک و امنیت سایت ها و سرور ها فعالیت دارم.اطلاعاتی هم در این زمینه دارم در سطح متوسط.حالا میخوام بدونم آیا میتونم در این مورد کتابی بنویسم؟اگه بنویسم چقدر سرمایه میخواد برای چاپ؟چقدر طول میکشه مجوز بدن؟
09-01-2011, 07:21 PM
ارسال: #18
(09-01-2011 03:11 PM)Ali123 نوشته شده توسط:  دوستان بنده در هک و امنیت سایت ها و سرور ها فعالیت دارم.اطلاعاتی هم در این زمینه دارم در سطح متوسط.حالا میخوام بدونم آیا میتونم در این مورد کتابی بنویسم؟اگه بنویسم چقدر سرمایه میخواد برای چاپ؟چقدر طول میکشه مجوز بدن؟

بله میتوانید بنویسید.اگر خود بخواهید سرمایه گذاری کنید به تعداد صفحات و قطع کتاب و تیراژ کتابتان بستگی دارد.
برای مجوز هم هیچ مشکلی نیست و به سرعت مجوز میدهند!

09-03-2011, 02:54 AM
ارسال: #19
(09-01-2011 07:21 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:  
(09-01-2011 03:11 PM)Ali123 نوشته شده توسط:  دوستان بنده در هک و امنیت سایت ها و سرور ها فعالیت دارم.اطلاعاتی هم در این زمینه دارم در سطح متوسط.حالا میخوام بدونم آیا میتونم در این مورد کتابی بنویسم؟اگه بنویسم چقدر سرمایه میخواد برای چاپ؟چقدر طول میکشه مجوز بدن؟

بله میتوانید بنویسید.اگر خود بخواهید سرمایه گذاری کنید به تعداد صفحات و قطع کتاب و تیراژ کتابتان بستگی دارد.
برای مجوز هم هیچ مشکلی نیست و به سرعت مجوز میدهند!

سلام

لطفا در مورد هزینه های چاپ با سرمایه خودمون اطلاعات بیشتری دارید بفرماید.
البته من روی این موضوع که در ایران بشه از راه نویسندگی به درآمد زیادی رسید شک دارم.
09-03-2011, 09:12 AM
ارسال: #20
سلام
درست فرمودید.در ایران خیلی این راه مطمئن نیست مگر اینکه کارها و فروش در حد : م.مودب پور - گیتی خوشدل و غیره باشد.
در مورد هزینه چاپ هم متغیر است و بستگی به قیمت کاغذ و مقوا - لیتوگراف - چاپ و حمل و نقل و انبار و یک سری خرج های کمتر دارد.که من دوسال پیش برای چاپ یکی از کتاب هایم که در قطع وزیری با 400 صفحه بود برای تیراژ 2000 تا حدودا 3 تا 3.5 میلیون خرج کردم.
این هزینه خیلی مهم نیست مهم آن است که شما پخش قوی برای فروش داشته باشید و کتابتان دیده شود چون حود 50 درصد قیمت پشت جلد کتاب برای شرکت های پخش هست.

ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS