ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
امروز فهمیدم زمان کنونی: 09-24-2025, 01:48 PM |
|||||||
|
امروز فهمیدم
|
01-03-2013, 01:56 PM
ارسال: #511
|
|||
|
|||
RE: امروز فهمیدم که....
دیروز فهمیدم ، سبوس برنج یک چیزیه شبیه آرد سبوس و اون پوسته های برنجی که من می گرفتم اسمش پوسته شلتوک هست و به اشتباه عوام بهش می گن سبوس !!!
به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی )) . |
|||
01-03-2013, 07:39 PM
ارسال: #512
|
|||
|
|||
تجربه دیداری و شنیداری در طی این عمرم به من فهمانده باید طوری زیست که روز مرگ، دستان بسیاری زیر تابوتت باشد....
این مرگ یعنی زندگی ات درخشان بوده است. و وای بر لحظه رفتنی که کسی مشتاق بدرقه ات نباشد.... ... تمام سپاسم از آن کسی است ... که به من نیازی نداشت ... اما فراموشم نکرد ... ![]() |
|||
01-04-2013, 11:06 AM
ارسال: #513
|
|||
|
|||
امروز دلیل علمی مسواک کردن قبل از صبحانه را فهمیدم :
یکسری باکتری ها هیچگاه در دهان نابود نمی شوند مگر اینکه قبل از صبحانه یا بعد از بیداری از خواب مسواک بزنیم واقعا خارق العاده است |
|||
01-04-2013, 01:07 PM
ارسال: #514
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم اعتیاد به این انجمن چقدر زیاد شده.لباس پوشیدم. ماشین را روشن کردم و به بهانه گرم شدن ماشین (البته نباید صبحها ماشین را برای گرم کردن زیاد در حالت توقف روشن نگه داشت.) بالا سر کامی جان هستم تا دو تا پست بزنم و برم خرید .
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
01-04-2013, 03:38 PM
ارسال: #515
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم که جای جای زندگیم جای شکرگذاری داره .
خدایا متشکرم. منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
|
|||
01-05-2013, 12:41 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-05-2013 12:58 AM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #516
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم حضور در سه سایت مختلف در یک زمان چقدر سخته : انجمن میلیاردرهای جوان آینده - ایران انجمن و دانشنامه ویکی پدیا(از سال 1387 عضو این دانشنامه هستم.اوایل زمان معروف سختی , من در این دانشنامه مطلب و مقاله می نوبسم و ویرایش میکنمjahanagahi)
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
01-05-2013, 01:16 AM
ارسال: #517
|
|||
|
|||
خوب آقای قربانیان پس ما هم امروز فهمیدیم که با یه دست می شه چندتا هندونه برداشت(شما الان سه تا هندونه برداشتید)
![]() من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
01-05-2013, 01:36 AM
ارسال: #518
|
|||
|
|||
من تا پنج تا هندونه رو تضمین میکنم!
![]() در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
همیشه از او بهتر باشیم و آن کسی نیست جز گذشته خودمان! |
|||
01-05-2013, 02:26 AM
ارسال: #519
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم که با وجود این همه چیز برای فهمیدن، انسان هایی که فکر میکنند خیلی میفهمند چقدر در جهل مرکب بسر میبرند!
. ![]() ![]() |
|||
01-05-2013, 03:13 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-05-2013 03:43 PM، توسط maxsoulfly.)
ارسال: #520
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم که:
باید با عشق , اراده و حرکت اصولی طی طریق کرد و ادامه داد. چرا که شاید بعد از این پیچ , آرزوهایم آغوش گشاده منتظرم باشند. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 25 مهمان