ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
مطالب مختلف زمان کنونی: 09-24-2025, 09:50 AM |
|||||||
|
مطالب مختلف
|
12-20-2012, 12:45 AM
ارسال: #91
|
|||
|
|||
RE: همجور مطلب
تو خوب باش ، حتی اگر آدم های اطرافت خوب نیستند ... تو خوب باش ، حتی اگر همه از خوبی هایت سو استفاده کردند ...
تو خوب باش ، اگر جواب خوبی هایت را با بدی دادند ... تو خوب باش ، همین خوب ها هستند که زمین را برای زندگی زیبا می کنند . همیشه قدرت را در حرف زدن راه رفتن و نگاهتان داشته باشید.
|
|||
12-20-2012, 03:36 PM
ارسال: #92
|
|||
|
|||
همیشه قدرت را در حرف زدن راه رفتن و نگاهتان داشته باشید.
|
|||
12-22-2012, 03:35 PM
ارسال: #93
|
|||
|
|||
یه روزی یه مرده نشسته بوده و داشته روزنامه اش رو می خونده که زنش یهو ماهی تابه رو می کوبه تو سرش!
مرده می گه: برا چی این کار رو کردی؟ زنش جواب می ده: به خاطر این زدمت که تو جیب شلوارت یه تکه کاغذ پیدا کردم که توش اسم جنى (یه دختر) نوشته شده بود… مرده می گه: وقتی هفته پیش برای تماشای مسابقه اسب دوانی رفته بودم اسبی که روش ش/ر/رط ب/ن/د/ی کردم اسمش جنی بود. زنش معذرت خواهی می کنه و می ره به کارای خونه برسه. سه روز بعد، مرد داشت تلویزین تماشا می کرد که زنش این بار با یه قابلمه ی بزرگتر می کوبه تو سرش به طوری که مرده تقریبا بیهوش می شه. مرد وقتی به خودش میاد می پرسه این بار برای چی منو زدی؟ زنش جواب می ده: آخه اسبت زنگ زده بود! کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته) گروه برتر،برتر از همه |
|||
12-23-2012, 01:46 AM
ارسال: #94
|
|||
|
|||
آنچه در جستجوی آن هستم، بیرون ز من نیست...
بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی آب در کوزه و تشنه لبان می گردیم یار در خانه و ما گرد جهان می گردیم همیشه قدرت را در حرف زدن راه رفتن و نگاهتان داشته باشید.
|
|||
12-23-2012, 04:46 PM
ارسال: #95
|
|||
|
|||
جملات زیبا و کوتاه فلسفی
اگر افسردگی دارید، در حال زندگی در گذشته هستید. اگر اضظراب دارید، درحال زندگی در آینده هستید. اگر آرامش دارید درحال زندگی در زمان حال هستید . . . . . . کسی که در برابر خداوند زانو می زند، میتواند در برابر هر کسی ایستادگی کند . . . کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته) گروه برتر،برتر از همه |
|||
12-23-2012, 11:42 PM
ارسال: #96
|
|||
|
|||
خانمی با لباس کتان و شوهرش باکت و شلوار دست دوز و کهنه در شهر بوستن از قطار پایین آمدند و بدون هیچ قرار قبلی راهی دفتر رئیس دانشگاه هاروارد شدند
منشی فورا متوجه شد این زوج روستایی هیچ کاری در هاروارد ندارند و احتمالا اشتباهی وارد دانشگاه شده اند.مرد به آرامی گفت: مایل هستیم رئیس را ببینیم. منشی با بی حوصلگی گفت : ایشان امروز گرفتارند. خانم جواب داد: ما منتظر خواهیم شد. منشی ساعت ها آنان را نادیده گرفت و به این امید بودکه بالاخره دلسرد شوندو پی کارشان بروند اما اینطور نشد. منشی که دید زوج روستایی پی کارشان نمیروند، سرانجام تصمیم گرفت برای ملاقات با رئیس از او اجازه بگیرد و رئیس نیز به اجبار پذیرفت رئیس با اوقات تلخی آهی کشید و از دل رضایت نداشت که با آنان ملاقات کند. به علاوه از اینکه اشخاصی با لباس کتان و کت و شلواری دست دوز و کهنه وارد دفترش شوند، خوشش نمی آمد خانم به او گفت: ما پسری داشتیم که یک سال در هاروارد درس خواند او اینجا راضی بود اما حدود یک سال پیش در حادثه ای کشته شد من و شوهرم دوست داریم بنایی به یادبود او در دانشگاه بنا کنیم. رئیس با عصبانیت گفت: خانم محترم! ما نمی توانیم برای هرکسی که به هاروارد می آید و می میرد، بنای برپا کنیم. اگر این کار را بکنیم، اینجا مثل قبرستان می شود. خانم بسرعت توضیح داد : آه.... نه ... نمی خواهیم مجسمه بسازیم. فکر کردیم بهتر باشد ساختمانی به هاروارد بدهیم. رئیس لباس کتاه راه راه و کت و شلوار دست دوز و کهنه آن دو را برانداز کرد و گفت: یک ساختمان! می دانید هزینه یک ساختمان چقدر است؟ ارزش ساختمان ه ای موجود در هاروارد هفت ونیم میلیون دلار است. خانم یک لحظه سکوت کرد. رئیس خشنود بود شاید حالا می توانست ازشرشان خلاص شود زن رو به شوهرش کرد و آرام گفت: آیا هزینه راه اندازی دانشگاه همین قدر است؟ پس چرا خودمان دانشگاه راه نیندازیم؟ شوهرش سر تکان داد. رئیس سردرگم بود. آقا و خانم (لیلاند استنفورد) بلند شدند و راهی کالیفرنیا شدند، یعنی جایی که دانشگاهی ساختند که تا ابد نام آنان را برخود دارد، دانشگاه استنفورد از بزرگترین دانشگاه های جهان، یاد بود پسری است که هاروارد به او اهمیت نداد. تن آدمی شریف است به جان آدمیت نه همین لباس زیباست نشان آدمیت همیشه قدرت را در حرف زدن راه رفتن و نگاهتان داشته باشید.
|
|||
12-24-2012, 05:15 AM
ارسال: #97
|
|||
|
|||
مردي در کنار ساحل دورافتاده اي قدم ميزد
مردي را در فاصله دور مي بيند که مدام خم ميشود و چيزي را از روي زمين بر ميدارد و توي اقيانوس پرت ميکند. نزديک تر مي شود، ميبيند مردي بومي صدفهايي را که به ساحل مي افتد در آب مياندازد. - صبح بخير رفيق، خيلي دلم مي خواهد بدانم چه مي کني؟ اين صدفها را در داخل اقيانوس مي اندازم. الآن موقع مد درياست و اين صدف ها را به ساحل دريا آورده و اگر آنها را توي آب نيندازم از کمبود اکسيژن خواهند مرد دوست من! حرف تو را مي فهمم ولي در اين ساحل هزاران صدف اين شکلي وجود دارد. تو که نميتواني آنها را به آب برگرداني خيلي زياد هستند و تازه همين يک ساحل نيست. نمي بيني کار تو هيچ فرقي در اوضاع ايجاد نمي کند؟ مرد بومي لبخندي زد و خم شد و دوباره صدفي برداشت و به داخل دريا انداخت و گفت: "براي اين يکي اوضاع فرق کرد" ----------------------------------------------------------------------------------------- خدایا شکرت هر چی ازت خواستم بم دادی |
|||
12-24-2012, 08:49 PM
ارسال: #98
|
|||
|
|||
برگ درخت به برای از بین بردن گرفتگی عروق
شخصی از آشنایان به دلیل گرفتگی عروق نیازمند عمل بالن بوده و به توصیه یکی از دوستان به خوردن دم کرده برگ به همانند چای- به جای چای به مدت ۲۰ روز می پردازد. پس از ۲۰ روز نزد پزشک می رود و پزشک او را از انجام عمل معاف می کند.لازم به ذکر است برگ درخت به در عطاریها به فروش می رسد. منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
|
|||
12-24-2012, 09:17 PM
ارسال: #99
|
|||
|
|||
(12-24-2012 08:49 PM)mir abas نوشته شده توسط: برگ درخت به برای از بین بردن گرفتگی عروقدوستان کسانی که استفاده نکردند،امتحان کنند.خیلی با حاله،خوش رنگ. و کلی مفید. ممنوم از میر عباس عزیز کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته) گروه برتر،برتر از همه |
|||
12-24-2012, 09:49 PM
ارسال: #100
|
|||
|
|||
(12-24-2012 08:49 PM)mir abas نوشته شده توسط: برگ درخت به برای از بین بردن گرفتگی عروق برگ چه نوع درختی؟ خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
سلام و احوالپرسی در نقاط مختلف دنیا... | mallarme | 0 | 757 |
05-13-2013 10:12 PM آخرین ارسال: mallarme |
|
نحوه خواستگاری در دورانهای مختلف! | صدفی | 3 | 1,709 |
06-13-2012 08:35 PM آخرین ارسال: sherafati |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان