ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
مطالب مختلف زمان کنونی: 09-24-2025, 01:08 AM |
|||||||
|
مطالب مختلف
|
12-17-2012, 08:52 PM
ارسال: #81
|
|||
|
|||
RE: همجور مطلب
دوستی می گفت: خیلی سال پیش که دانشجو بودم، بعضی از اساتید عادت به حضور و غیاب داشتند. تعدادی هم برای
محکم کاری دو بار این کار را انجام می دادند، ابتدا و انتهای کلاس، که مجبور باشی تمام ساعت را سر کلاس بنشینی. هم رشته ای داشتم که شیفته یکی از دختران هم دوره اش بود. هر وقت این خانم سر کلاس حاضر بود، حتی اگر نصف کلاس غایب بودند، جناب مجنون می گفت: استاد همه حاضرند! و بالعکس، اگر تنها غایب کلاس این خانم بود و بس، می گفت: استاد امروز همه غایبند، هیچ کس نیامده! در اواخر دوران تحصیل، باهم ازدواج کردند و دورادور می شنیدم که بسیار خوب و خوش هستند. امروز خبردار شدم که آگهی ترحیم بانو را با این مضمون چاپ کرد است: هیـچ کس زنده نیست… همه مُردند … کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته) گروه برتر،برتر از همه |
|||
12-17-2012, 08:58 PM
ارسال: #82
|
|||
|
|||
داستان کوتاه “کلاس درس دکتر حسابی”
یکی از دانشجویان دکتر حسابی به ایشان گفت : شما سه ترم است که مرا از این درس می اندازید. من که نمی خواهم موشک هوا کنم . می خواهم در روستایمان معلم شوم . دکتر جواب داد : تو اگر نخواهی موشک هواکنی و فقط بخواهی معلم شوی قبول ، ولی تو نمی توانی به من تضمین بدهی که یکی از شاگردان تو در روستا ، نخواهد موشک هوا کند کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته) گروه برتر،برتر از همه |
|||
12-17-2012, 10:33 PM
ارسال: #83
|
|||
|
|||
بعضی وقتا نمیدونم با چه زبونی فریاد بزنم "خدایا شکرت!!"
با زبونه فارسی؟ با زبونه عربی؟ با زبونه انگلیسی؟ راستی زبونه خدا چیه؟ میخوام بدونم اسکیموها چه ریختی میگن "خدایا شکرت." به هر حال با هر زبونی که سعیام رو بکنم بگم "خدایا شکرت" اون زبانم قاصره از بیان صحیح حالم...در این ثانیه که دستم میلرزه و ته دلم میخندم به اونهایی که جمعهای بمن میگفتن "نمیشه" ولی من فریاد میزدم که میشه عزیزان هیچوقت امیدتون را از دس ندید. چون اگه اونو از دست بدید دیگه...هیچی ندارید ----------------------------------------------------------------------------------------- خدایا شکرت هر چی ازت خواستم بم دادی |
|||
12-17-2012, 10:38 PM
ارسال: #84
|
|||
|
|||
زیبا ترین واژه : می شود .می توانم.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-17-2012, 11:00 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-17-2012 11:01 PM، توسط Peanut.)
ارسال: #85
|
|||
|
|||
تو یکی از سخنرانیهای ناپلئون هیل شنیدم که خاطرهای را میگفت، "من یک بار یه دیکشنری خریده بودم، وقتی رسیدم خونه اولین کاری که کردم این بود که لغت NO = نه را توش پیدا کردم و اون صفحه را کندم اندختم دور، چون تو دیکشنری لغات من لغت نه وجود نداره
اینو یادتون باشه همیشه، تو زندگی شما لغتِ نه وجود نداره!!! ----------------------------------------------------------------------------------------- خدایا شکرت هر چی ازت خواستم بم دادی |
|||
12-18-2012, 03:20 AM
ارسال: #86
|
|||
|
|||
پیامبر اکرم:
روزی مردانی از سرزمین پارس به دور ترین نقطه ی علم خواهند رسید ناپلئون بناپارت: اگر نیمی از لشگریانم ایرانی بودند تمام دنیا را فتح میکردم... آدولف هیتلر: اگر مهندسان اسلحه ساز من ایرانی بودند صد سال قبل از تولدم نازی دارای بمب اتمی میشد بن لادن: اگر دنبال مردانی هستی که تا پای خونشان از عهدشان دفاع کنند در سرزمین پارس به کاوش بپرداز اسکندر : اگر روزی دیدی که فردی بخاطر کشورش حاضر شده تمام فرزندانش را قربانی کند... بدان که آن مرد اهل امپراطوری پارس است سلامتی همه ایرانیا که ای کااااااااااااش قدر خودمون رو بدونیم همیشه قدرت را در حرف زدن راه رفتن و نگاهتان داشته باشید.
|
|||
12-18-2012, 06:27 PM
ارسال: #87
|
|||
|
|||
پندی از سقراط
روزی سقراط حکیم مردی را دید که خیلی ناراحت و متاثر بود. علت ناراحتی اش را پرسید. شخص پاسخ داد :در راه که می آمدم یکی از آشنایان را دیدم. سلام کردم. جواب نداد و با بی اعتنایی و خودخواهی گذشت و رفت و من از این طرز رفتار او خیلی رنجیدم. سقراط گفت : چرا رنجیدی ؟ مرد با تعجب گفت: خوب معلوم است که چنین رفتاری ناراحت کننده است. سقراط پرسید : اگر در راه کسی را می دیدی که به زمین افتاده و ا درد به خود می پیچد. آیا از دست او دلخور و رنجیده می شدی ؟ مرد گفت : مسلم است که هرگز دلخور نمی شدم. آدم از بیمار بودن کسی دلخور نمی شود. سقراط پرسید: به جای دلخوری چه احساسی می یافتی و چه می کردی؟ مرد جواب داد : احساس دلسوزی و شفقت و سعی می کردم طبیب یا دارویی به او برسانم. سقراط گفت : همه این کارها را به خاطر آن می کردی که او را بیمار می دانستی. آیا انسان تنها جسمش بیمار می شود ؟ و آیا کسی که رفتارش نا درست است، روانش بیمار نیست ؟ اگر کسی فکر و روانش سالم باشد هرگز رفتار بدی از او دیده نمی شود؟ بیماری فکری و روان نامش "غفلت" است. و باید به جای دلخوری و رنجش نسبت به کسی که بدی می کند و غافل است دل سوزاند و کمک کرد و به او طبیب روح و داروی جان رساند. پس از دست هیچ کس دلخور مشو و کینه به دل مگیر و آرامش خود را هرگز از دست مده. بدان که هر وقت کسی بدی می کند در آن لحظه بیمار است. عده ای آرزو دارند که ثروتمند شوند تا ببخشند و نمی دانند که باید ببخشند تا ثروتمند شوند |
|||
12-19-2012, 12:41 AM
ارسال: #88
|
|||
|
|||
تا حالا ساعت به این قشنگی دیده بودید؟؟!!
http://www.asriran.com/files/fa/news/138...86_922.swf انسانها با فکرشون دنیا را میسازند.... ... تمام سپاسم از آن کسی است ... که به من نیازی نداشت ... اما فراموشم نکرد ... ![]() |
|||
12-19-2012, 03:07 AM
ارسال: #89
|
|||
|
|||
یك پیرمرد بازنشسته، خانه جدیدی در نزدیكی یك دبیرستان خرید. یكی دو هفته اول همه چیز به خوبی و در آرامش پیش می رفت تا این كه مدرسه ها باز شد. در اولین روز مدرسه، پس از تعطیلی كلاسها سه تا پسربچه در خیابان راه افتادند و در حالی كه بلند بلند با هم حرف می زدند، هر چیزی كه در خیابان افتاده بود را شوت می كردند و سروصداى عجیبی راه انداختند. این كار هر روز تكرار می شد و آسایش پیرمرد كاملاً مختل شده بود. این بود كه تصمیم گرفت كاری بكند.
روز بعد كه مدرسه تعطیل شد، دنبال بچه ها رفت و آنها را صدا كرد و به آنها گفت: «بچه ها شما خیلی بامزه هستید و من از این كه می بینم شما اینقدر نشاط جوانی دارید خیلی خوشحالم. من هم كه به سن شما بودم همین كار را می كردم. حالا می خواهم لطفی در حق من بكنید. من روزی هزار تومان به هر كدام از شما می دهم كه بیائید اینجا و همین كارها را بكنید.» بچه ها خوشحال شدند و به كارشان ادامه دادند. تا آن كه چند روز بعد، پیرمرد دوباره به سراغشان آمد و گفت: ببینید بچه ها متأسفانه در محاسبه حقوق بازنشستگی من اشتباه شده و من نمی توانم روزی صد تومان بیشتر به شما بدهم. از نظر شما اشكالی ندارد؟ بچه ها گفتند: «صد تومان؟ اگر فكر می كنی ما به خاطر روزی فقط صد تومان حاضریم این همه بطری نوشابه و چیزهای دیگر را شوت كنیم، كورخواندی. ما نیستیم.» و از آن پس پیرمرد با آرامش در خانه جدیدش به زندگی ادامه داد. همیشه قدرت را در حرف زدن راه رفتن و نگاهتان داشته باشید.
|
|||
12-19-2012, 01:17 PM
ارسال: #90
|
|||
|
|||
«مولکول اخلاق» در مغز کشف شد
کد خبر: ۲۹۲۴۰۷ تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۱ - ۰۹:۳۱ دانشمندان موفق به کشف مواد شیمیایی موجود در مغز شدند که میتوانند بر میزان بخشندگی یا مغرور بودن شخص اثر بگذارند. به گزارش ایسنا، در سالهای اخیر، دانشمندان به دنبال شناسایی نقش اکسیتوسین بودهاند که "مولکول اخلاق" نیز لقب گرفته است. در یک آزمایش تحت عنوان بازی اولتیماتوم، به یکی از دو شخص حاضر در نمونه موردی 100 دلار داده شد و به وی گفته شد که باید این مبلغ را با شخص دیگر تقسیم کند. چنانچه شخص دوم از این تقسیم ناراضی باشد میتواند از پذیرش آن امتناع ورزد، اما پس از این امتناع پول غیب میشود و هیچکدام از آنها به آن نمیرسند. پاول کاز، عصبشناس دانشگاه کالیفرنیای جنوبی به همراه همکارانش صورتهای مختلف این آزمایش را انجام دادند. در یکی از این آزمایشات اکسیتوسین به شرکتکنندگان داده و مشخص شد که سهیم کردن دیگران توسط آنها تا 80 درصد افزایش یافت. این دانشمندان دریافتند که اکسیتوسین که زمانی به عنوان هورمون ترشحشده طی تولد و شیرخوارگی شناخته شده بود، نقش مهمی در ارتقای رفتار اجتماعی ایفا میکند. این ماده همچنین به عنوان یک انتقالدهنده عصبی یا پیامرسان بین سلولهای مغز عمل میکند. به گفته زاک، اکسیتوسین به ویژه همدردی را ارتقا میدهد و هنگامی که این ماه از شخصی منع میشود، وی در بروز رفتار گناهآمیز یا خودخواهانه بیشتر از خود تمایل نشان میدهد. به ادعای این دانشمند، هورمون تستوسترون از ترشح اکسیتوسین ممانعت میکند و در آزمایشات صورت گرفته هنگامی که به مردان تستوسترون داده شد، آنها طی انجام آزمایش، 27 درصد کمتر نسبت به دیگران بخشنده بودند. با این حال علی رغم این اثر، گفته میشود هورمون مزبور در حفظ نظم اجتماعی کمک میکند و در واقع افراد با سطوح بالای این ماده تمایل دارند که اشخاص حریص و عاری از رفتار همکاریگونه را تنبیه کنند. هماکنون تحققیات دیگری با موضوع کنکاش نقش اکسیتوسین و اثرات پیچیده این پیامرسان شیمیایی که "داروی عشق" نیز نامیده میشود، در حال انجام هستند. منبع:بورس نیوز |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
سلام و احوالپرسی در نقاط مختلف دنیا... | mallarme | 0 | 757 |
05-13-2013 10:12 PM آخرین ارسال: mallarme |
|
نحوه خواستگاری در دورانهای مختلف! | صدفی | 3 | 1,702 |
06-13-2012 08:35 PM آخرین ارسال: sherafati |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان