ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
خدمات عروسی زمان کنونی: 09-25-2025, 05:06 PM |
|||||||
|
خدمات عروسی
|
12-09-2012, 01:20 PM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: خدمات عروسی
(12-08-2012 08:40 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: آقای شجاعی عزیز : زندگی مشکل است و زندگی کردن حل مشکلات . خرید مانتو اداری |
|||
12-09-2012, 01:46 PM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
برای بررسی اینکه این طرح در چه سطحی جواب میده بررسی محل زندگی شما و فرهنگ مردم اون منطقه کمک بزرگیه.
از امروز فیلمنامه زندگیم را تغییر میدهم.
کائنات در حال سرازیر کردن عشق و ثروت به زندگی من است. |
|||
12-09-2012, 04:50 PM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
بله اما مردم خیلی ناشناخته هستن و هر کدوم دنیایی دارن
راستی واسه این کار یک مجوز کافیه یا باید شرکت ثبت کرد؟ خرید مانتو اداری |
|||
12-09-2012, 04:53 PM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
اول به اداره ارشاد مراجعه فرمائید.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-15-2012, 11:17 PM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
سلام من هم میخواستم این کار رو شروع کنم با چند نفر هم صحبت کردم و نظرسنجی کوچکی انجام دادم تقریبا بیشتر مردم گفتن ما حاضریم خودمون حتی به عنوان داماد همه کارها رو انجام بدیم ولی مثلا 50 هزار تومن الکی به کسی ندیم. البته این ها حرفهای حدود 10 نفر بود امکان نظرسنجی بزرگتر نبود.
حالا اگه من هم بخوام این خدمات رو راه بندازم به نظرتون شروع کنم یا به حرف اونها گوش کنم چون سرمایه ای ندارم و میخوام که وام کوچکی بگیرم که حداقل شروع کار بتونم قسط وام و اجاره دفتر رو بدم اما بدجور موندم نمیدونم چه کنم. |
|||
12-16-2012, 12:00 AM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
با سلام و سپاس
صرفا بخاطر داشتن تفکر مشورت خواهی تان ،خواستم تبریک بگویم.موفق هستی موفق تر باشی. |
|||
12-17-2012, 12:40 PM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
امروز رفتیم اداره ارشاد اونجا گفتن چون تا به حال همچین کاری در استان!!! نبوده در اساسنامه ما نیست و به ما مربوط نمیشه و پرسیدم پس به کجا مربوطه گفت نمیدونم.
آخرش گفت اگه به جایی نرسیدین باید یه طرح توجیهی چندصفحه ای بنویسین که مثلا میخوان این کار رو شروع کنید و برای 4 -5 نفر اشتغال ایجاد کنید ما می فرستیم فرمانداری و و و و و و ..... این چه وضعیه؟؟ خرید مانتو اداری |
|||
12-17-2012, 12:51 PM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
(12-17-2012 12:40 PM)toofan245 نوشته شده توسط: امروز رفتیم اداره ارشاد اونجا گفتن چون تا به حال همچین کاری در استان!!! نبوده در اساسنامه ما نیست و به ما مربوط نمیشه و پرسیدم پس به کجا مربوطه گفت نمیدونم. متاسفانه تو سيستم اداري چنين مشكلات طبيعي هستند شما با استان هماهنگي كنيد دستون جلوتر هست |
|||
12-17-2012, 01:13 PM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
یعنی برم بجنورد؟ نمیدونم این سیستم های آنلاین به چه دردی میخورن
خرید مانتو اداری |
|||
12-17-2012, 02:16 PM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
سلام رفیق
موفقی موفق تر باشی ولی چرا هی تو کارت غُر می زنی البته ببخشد که اینجوری گفتم ولی اگه یک ایده ای را داری دنبال می کنی باید صبور باشی و با حوصله پیش بری و دیدت را نسبت به کار مثبت کنی البته شاید به نتیجه نرسی ولی داشتن روحیه مثبت تو کار آدم رو موفق تر می کنه! من به اتفاق یکی از دوستام اگر خدا بخواهد می خوایم تو تهران این کار را راه بیندازیم ولی قبلش لازمه اطلاعاتمون رو درباره این کار بالا ببریم و مشورت کنیم تا یک استارت خوب بزنیم ،مطمئنم که اولش سخته ولی با سماجت خودمون و روابط عمومی بالا میتونیم کار رو ظرف دو سه ماه پیش ببریم. موفق باشی رفیق امسال سالی هست که به امید خدا حتماً به دوتا از آرزو هام می رسم. ![]() |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان