ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
کپی ,پست زمان کنونی: 09-27-2025, 03:17 AM |
|||||||
|
کپی ,پست
|
12-14-2012, 11:46 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
کپی ,پست
در انجمنی بودم. فردی مطلبی را کپی پست کرده بود در مورد یک مسئله علمی .20خطی می شد.
مطلب را خواندم. چند موضوع مختلف بود که بحالت معرفی در چند مورد . اصلا بهم نمی خوردند. اکثرا شماره من را دارند و من هم دارم. زنگ زدم . گفتم مطلبی را که کپی پست کردی خودت مطالعه کرده بودی. فرمود : بله گفتم : یکبار دیگر بخوان. خوانده بود . زنگ تلفن به صدا درآمد و عذر خواهی که ببخشید حواسم نبود. ویرایش کردم ولی گفتم کاش مطلب را می خواندی و آنچه را فهمیده بودی خلاصه می نوشتی. هم خودت استفاده میکردی و هم ما. بنظر شما عزیزان بهتر نیست ما هم همین کار را انجام دهیم. منتظر حضور گرم شما در این بحث هستیم. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-14-2012, 11:54 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: کپی ,پست
در اصل همینه
متنهای طولانی شاید نتیجه ای مهم و کلیدی داشته باشن ولی خب خیلیها وقتی چشمشون به مطالب طولانی میخوره صفحه رو میبندن. در مورد متن هایی که کپی میشه که باید کاملا توجه داشت متنی رو بزارن ( با منبع ) که ارزش گذاشتن داشته باشه. قرار نیست هرچی هرجا بود کپی بشه که. در مورد متن های طولانی هم خیلی عالیه اگر خلاصه یا نتیجه گیری ارائه بشه یه نکته دیگه. میدونستید اگر خلاصه مطلبی رو از زبون خودتون بنویسید گوگل امتیاز مطلب اختصاصی بهش میده ؟ یعنی کسایی که میگن تخصص نداریم که در موردش پست اختصاصی بزنیم همین که مطلبی رو از زبون خودشون خلاصه نویسی کنن تخصصی حساب میشه. موفق باشید ![]() ![]() حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!
پنیر مجانی فقط در تله موش پیدا می شود … |
|||
12-14-2012, 11:59 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
منم شدیدا با این کار کپی پیست مخالفم، تو اکثر پست ها اعضا یه متن طولانی رو میزارند و حوصلش هم از خوندن خارجه. لااقل به قول استاد خلاصه متن رو به زبان خودتون بنویسید یا لااقل متن کوتاه باشه.
در ضمن دیدم بعضی از اعضا منبع متن کپی شده رو هم قرار نمی دهند... "عمیقا دوست دارم ماهی باشم حافظش 8ثانیه است، ولی یک عمر بدون خاطره"
|
|||
12-15-2012, 12:10 AM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
من هم با کپی کردن مطلب (علی الخصوص مطالب حجیم) مشکل دارم.یه جورایی آدم حوصلش نمیگیره کامل مطلب رو بخونه
یه عادت خوب که جناب قربانیان داره اینه که اگر هم متنی حجیم باشه،بخش های مهمش رو رنگی میکنه.که باعث میشه مخاطب مجبور شه مطلب رو کامل بخونه تا مفهوم بخش های مهم رو متوجه شه در کل مطالب خیلی طولانی بدون ویراستاری مناسب باعث خستگی میشه مدیر سالن پرورش قارچ دکمه ای - ارائه مشاوره جهت راه اندازی فارم پرورش قارچ (با کمترین هزینه)
|
|||
12-15-2012, 01:45 AM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
به نظر من بعضی مطالب علمی تخصصی، گزارش، خبر یا مصاحبه ها اگر عیناً نقل شوند بهتر است البته همانطور که دوستان گفتند با ذکر منبع و به شرط اینکه به عنوان و فعالیت سایت به نوعی مرتبط باشد نه اینکه هر مطلب جذاب و جدیدی را در سایت مطرح کنیم.
اما برخی مطالب تحلیلی و متفرقه را میتوان بعد از مطالعه و درک کامل مطلب، با حفظ جوهر اصلی بازنویسی کرد. و بهترین نوع نوشتن آن است که انسان اطلاعات خود را در زمینه مربوطه به سطحی برساند که توانایی تجزیه و تحلیل و ارائه مطلب و اظهار نظر به روش خودش را بدست آورد. در آنصورت مطالعه مطالب جدید به گنجینه دانش وی می افزاید و قدرت نویسندگی او را افزونتر میکند. بهترین مثال پستهای دوست عزیزم MohamadMj در رابطه با اینترنت و تجارت الکترونیک، استاد بهداد در رابطه با مباحث قانون جذب و چند نفر از دیگر عزیزان انجمن است. . ![]() ![]() |
|||
12-15-2012, 12:36 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-15-2012 02:27 PM، توسط بهداد.)
ارسال: #6
|
|||
|
|||
درود بر همه ی عزیزان
من هم که قبلا نظرمو درمورد کپی پیست گفته بودم . اینجا هم می گویم کپی پیست از برخی جهات میتواند برای انجمن خوب باشد مثلا برای بالا بردن انرژی و اطلاعات عمومی افراد . من هم برخی مطالب را در انجمن کپی کردم چون صلاح دیدم این مطلب خیلی ارزشمند است که وقتی خودم مطالعه کرده ام پس دیگران هم مطالعه کنند بد نیست اما کل مطلب را خودم خواندم و تایید کردم با ذکر منبع گذاشتم مانند تاپیک اطلاعات عمومی برای موفقیت . اما همین کپی پیست میتواند اثرات مخرب را بهمراه داشته باشد .اگر بیش از حد معمول شود کل انجمن بهم خواهد ریخت . بیایید یک بررسی کنیم و به سوالی پاسخ دهیم : اگر برای هر مطلبی یک تاپیک بزنیم آیا تا به حال فکر کرده اید در سه سال آینده چه اتفاقاتی خواهد افتاد . بگذارید من بگویم : من حساب سر جمع کردم اگر در هفته 20 تاپیک زده شود که اکثرا بایگانی می شوند ما در سال بالغ بر 960 تاپیک و در سه سال حدود 2880 تاپیک زده میشود که این روی سرعت انجمن / کند شدن جستجوی انجمن / اختلالاتی در مدیریت انجمن / سخت شدن نظارت مدیران و ناظم ها و .... می شود . یک پیشنهاد : از بزرگان - عزیزان - مدیران انجمن خواستار سر و سامان دادن وضعیت تاپیکها هستم . برای نظم دادن به اینهمه تاپیک که در حال کپی پیست شدن است و بعد بایگانی می شود دو راهکار پیشنهاد میکنم و تصمیم با شما بزرگواران : 1 - قوانینی وضع کنید که دیگر کپی پیست ممنوع شود و اگر در صورت نیاز کپی پیست باید انجام شود در تاپیکهای خاصی گذاشته شود . بطور مثال کار زیبایی که خانم صدفی انجام داده است ستودنی است تاپیکی ادامه دار مانند مسائل پزشکی - موضوع مسکن و ... راه اندازی کرده است یا سایر عزیزان مانند اقا محمد یا جناب قربانیان ، استاد نامی بزرگ و خیلی ها . این عالی است به جای 50 تاپیک یک تاپیک با موضوع خاص خودش ، این ارزشمند است . 2 - از ادمین درخواست بازسازی برخی از قسمتهای قوانین انجمن هستم . ویرایش در برخی اوقات میتواند کمک حال انجمن باشد . ما باید کاری انجام دهیم تا افراد وارد بحث شوند نه اینکه صرفا فقط کپی پیست شود . درد و دل : اگر عزیزی اشتباهی مرتکب می شود ( فرضا خودم ) خواهش میکنم نسبت به او جبهه گرفته نشود . بیرون از ما انتظار بیشتری دارند . باید به نظر همه ی عزیزان یکسان احترام گذاشت حتی اگر خلاف نظر ما باشد اما این را قبول دارم که نباید شخصیت نفرات را تحلیل کنیم . من از بزرگان و فعالان این انجمن خواستار دلجویی از برخی عزیزان و راهکار برای بهتر شدن روند انجمن هستم نه طرد کردن و ساکت نشستن . مثلا اقای نامی . کجا هستند این استاد بزرگ ؟ چرا کسی اقدامی برای بازگرداندن این عزیز انجام نمیدهد ؟ یا خانم مالارمه که روحیه ی انجمن رو بالا می بردند . من به تمامی مسائل آگاهم که چه اتفاقاتی افتاده اما سوالی دارم : الان ما چه می خواهیم ؟ الان چگونه باید فکر کنیم ؟ الان چگونه باید برخورد کنیم ؟ سرکوب گرانه یا صلح طلبانه ؟ وقتی آموزش میدهیم و اعتقاداتمان را به تحریر در می اوریم پس اول خودمان باید به آن عمل کنیم این راز انتقال است . وقتی همه از انرژی مثبت حرف میزنیم و می گوییم صلح طلب هستیم پس چرا مقاومت میکنیم ؟ چرا میجنگیم ؟ ضد هر چیز باشید همان را خلق خواهید کرد ( شعار جذب ) . از تمامی عزیزانی که قصد دارند نگرش و دیدگاه خود را به دنیای مجازی بیرونی شان تغییر دهند خواستارم برای این دو عزیز پیام ارسال کنند مبنی بر فعالیت مجدد و از این عزیزان که هر دو بی ریا دوست دارم دلجویی کنید . اگر من یا شما جای آنها بودیم الان در چه فاز فرکانسی از انرژی بودیم ؟ با جناب قربانیان تصمیم بر یک چنین حرکتی را برای بازگرداندن این دو عزیز گرفتیم . نگاه کنید دیدگاه من اشتباه است که این دو عزیز را ترک کنم . اگر منی که در حال تدریس بخشی از یک علم هستم اینگونه فکر کنم که برای هر نظری که سایرین می نویسند جبهه گیری کنم پس مشکل من هستم مانند تاپیک آقا محمد که من اشتباه برداشت کردم و از این عزیز معذرت خواهی کردم و بازهم میکنم. یادمان باشد در هر ثانیه مغز 4 میلیارد بیت اطلاعات را پردازش میکنه که در ثانیه ی دوم 2000 تا از آنها را میفهمیم و در ثانیه ی سوم یکی میشه هدف ما . پس هر عزیزی هر چیز می نویسه از سه ثانیه قبل از میان 4 میلیارد بیت اطلاعات ف/ی/ل/ت/ر شده است و این هدف یا نوشته در ذهن ایشان توسط مغز تصمیم گیری شده است ( حال چه خوب باشد و چه بد ) . نگرش یعنی احترام . نگرش یعنی گسترش ذهن / یعنی همه را با تمام وجود درک کنیم / یعنی کائنات را اینگونه بپذیریم سپاس از خواندن مطالبم که حوصله ی شما را سر برد ![]() ![]() |
|||
12-15-2012, 01:44 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
من هم شخصا مخالف صددرصد کپی پیست کردن هستم و خیلی دوست دارم این انجمن به اون سمت زیاد نره و بیشتر دوستان تجربیات شخصی خودشان را در اختیار بچه ها بگذارند چون خیلی میتونه تاثیر گذار تر باشه.
منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
|
|||
12-15-2012, 02:05 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
با تشکر از آقا بهداد عزیز :
من هم با موضوع کپی پیست مطالب سخیف مخالفم اما ترجیح می دهم مطالب در راستای اهداف انجمن را برجسته تر کنم . اصولاً خود من حتی در ارسال sms به دوستانم همیشه مطالب را خودم می نویسم و دست نوشته هایم را ارسال می کنم . مطالبی که در همه جا یافت می شود آنقدر ارزش تکرار مجدد ندارد . بهتر است مطالبی بازگو شود که در بیرون ، این انجمن به عنوان منبع خبر و یا تحلیل معرفی گردد. در تایپک « در جوانی ثروتمند باز نشسته شوید » خود من تمامی مطالب را با اینکه طولانی هستند به جهت اینکه در اینترنت وجود ندارد ، به شخصه تایپ و در اختیار بچه های انجمن قرار داده ام ، چون مطالب آنرا کاربردی و در راستای اهداف انجمن یعنی میلیاردر شدن دوستان یافته ام . دلجویی کردن از استادان و دوستانی که به هر جهت دیگر به انجمن سر نمی زنند نیز بسیار ارزشمند و موجب دلگرمی همه خواهد بود . دوستان قدیمی تر یادشان هست که استاد قربانیان چند وقت قبل به جهت مشکلاتی در انجمن کمتر حضور داشتند و دوستان با ارسال پیام و تماس تلفنی از حال ایشان با خیر می شدند و اکنون همه از حضور ایشان و راهنمایی های ایشان استفاده می کنند . هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید |
|||
12-15-2012, 02:41 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
ضمن نهایت تشکر از عزیزانی که در رابطه با کپی پست نظرات خود را اعلام فرمودند .امیدوارم باز شاهد نظرات خوب شما باشیم تا نتیجه کاملی از این بحث بگیریم.
در مورد بخش دوم بحث استاد بهداد عزیز , من اطاعت امر کردم و پیغامهای به استادان عریرم آقای نامی و خانم مالارمه نوشتم و تقاضا کردم در صورت امکان ما را همراهی کنند. ما به وجود هر دو عزیز احتیاج داریم. در یک خانواده هم ممکن است اختلافاتی باشد ولی باید دو طرف گذشت کنند. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-15-2012, 02:49 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
(12-15-2012 02:41 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: ضمن نهایت تشکر از عزیزانی که در رابطه با کپی پست نظرات خود را اعلام فرمودند .امیدوارم باز شاهد نظرات خوب شما باشیم تا نتیجه کاملی از این بحث بگیریم. 1 - نتیجه گیری تاپیک خیلی اهمیت دارد استاد بزرگ - این یکی از ضعف های 90 % تاپیکهای انجمن است ( ملاحضه گردد ) . جمع بندی جملات و یک نتیجه ی کلی در انتهای تاپیک خیلی عالی است البته به شرطی که به آن عمل کنیما . ![]() 2 - استاد بزرگ دارای روح بزرگ است که آنرا به یدک میکشد . این راز خداست با اینکه می بخشد و یاری می رساند تمام سخاوتش را به جهان هستی می رساند . هیچکس نمیتواند بگوید خورشید به من نتابیده مگر اینکه خودش را محروم از انوار خورشید کرده باشد . کاش جای پدر من بودید آنوقت به همه میگفتم موفقیت چه معنایی دارد با سپاس |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: