ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

آیزینیا فوتیدا و ورمی کمپوست
زمان کنونی: 09-24-2025, 03:17 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
نویسنده: mjdehghani
آخرین ارسال: shahdix
پاسخ: 181
بازدید: 56323

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 35 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیزینیا فوتیدا و ورمی کمپوست
12-03-2012, 11:37 PM
ارسال: #121
RE: آیزینیا فوتیدا و ورمی کمپوست
سلام

در صورتی که غذا و شرایط مهیا باشه ، چقدر طول میکشه تا جمعیت کرمها دوبرابر بشن ( جدای از کوکون و کرم های نا بالغ)

متشکرم

مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو

http://s4.picofile.com/file/7806722254/emza01.png
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
12-04-2012, 09:22 AM
ارسال: #122
(12-03-2012 11:37 PM)M3HDI نوشته شده توسط:  سلام

در صورتی که غذا و شرایط مهیا باشه ، چقدر طول میکشه تا جمعیت کرمها دوبرابر بشن ( جدای از کوکون و کرم های نا بالغ)

متشکرم

با درود

دو برابر که یک دفعه نمی شن

ولی در طی هر دوره سه ماهه
نوزادان بستر قبلی اگر درست و بدون تنش به این بستر جدید انتقال پیدا کرده باشند بالغ می شن ، کوکون های بستر قبلی نوزاد می شن ، و یک سری کوکون جدید هم توی همین بستر جدید تولید می شن .
با سه مرحله 9 ماه تولید تقریبا 5 تا 10 برابر می شن

ولی کتابی و تئوریش را بخوای در مدت 2 تا 4 ماه دوبرابر می شوند

به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))

.
12-05-2012, 09:43 PM
ارسال: #123
سلام دوستان اصفهانی
اگر دنبال زباله برای طرحتون میگردین
یه فرصت عالی
در تلفن به 137
مردم ارزنان(بالای زینبیه)شکایت از عدم جمه اوری زباله های این منطقه داشتند
این یعنی یه فرصت کسب و کار عالی زباله ی رایگان

اسپري كود كامل سرسبز
حاوي كليه عناصر مورد نياز گياه
قابل استفاده براي تمامي گلهاي اپارتماني

با استفاده از گياهان اپارتماني روح زندگي را در خانه هايتان جاري كنيد
10_004
12-05-2012, 10:14 PM
ارسال: #124
(12-05-2012 09:43 PM)alimardaniyan نوشته شده توسط:  سلام دوستان اصفهانی
اگر دنبال زباله برای طرحتون میگردین
یه فرصت عالی
در تلفن به 137
مردم ارزنان(بالای زینبیه)شکایت از عدم جمه اوری زباله های این منطقه داشتند
این یعنی یه فرصت کسب و کار عالی زباله ی رایگان

با سلام دوست عزیز من در تهران که صحبت میکردم زباله رایگان تحویل میدهن اما احتمالا هزینه حمل داره ولی مشکل تفکیک شده بودن اونها هستش که حتی زباله های تفکیک شده ما هم کامل قابلیت تفکیک ندارن (بنا به نقل موثق)
حالا چه برسه اینکه دوستان برن و از اون طریق زباله رو تهیه کنن که معلوم نیست چه چیزی درون زباله هست و کلی باید خسارت و وقت بگذارند برای تفکیک کردن دستی زباله Smile
من که از این کار صرف نظر کردم بالکل ولی اگر کسی میخواد بکنه روش اکثریت استفاده از کود دامی هستش که کار باهاش راحت تره

در سقوط هم می توان سهمگین،باشکوه،با صلابت و زیبا بود این را آبشار به من آموخت
12-06-2012, 09:21 PM
ارسال: #125
سلام به تمامی دوستان عزیز
منم مثل شما از اینطرح خوشم اومد و میخواستم شروع بکنم ولی این طرح و کار هم مثل همه کارها توی کشور ما اجرا کردنش سخته ولی خوب من تمام صفحات رو خوندم و یکم تحقیقات داشتمه
این طرح تو کشورهای بزرگ خیلی اصولی هستش توی برنامه حرف حساب که از شبکه 1 صبح ها ساعت 9:20 پخش میشد (الان اطلاع از پخشش ندارم) در مورد کار صحبت میکرد و اینم بگم تو همون برنامه گفته بود که قراره یه کارخونه بزرگ توی ایران زده بشه با سرمایه اولیه 10 میلیاردی پس بازم حواستون باشه توی امریکا دولت گاوداری هارو مجبور کرده که مدفوع گاوشون رو بخورد کرم ها بدن و از اونطرف کرم هارو به خورد گاو ها میدن اینطوری هم میشه کار تولیدی هم اینکه این مدفوع دیگه محیط زیست رو خراب نمیکنه
پس دویتان عزیز بهترین کار اینه که شما یه جایی که تعدای گاوداری داره بیشتر بهتر رو انتخاب کنید و باهاشون برای همکاری صحبت کنید اونوقت کارتون رو شروع کنید ولی اگه قبل از استارت شروع کنید به جمع اوری بهتره یه جورایی همیشه ذخیره زباله تو انبارتون باشه اگه یه دفه دبه کردن به مشکل نخورید از اونطرف میتونید زباله های کاغذی و همچنین زباله های تر مثل میوه جات و سبزیجات و اینجور چیزا رو هم در کنارشداشته باشید
------------------------------------------------------------------------------------------
یه سوال من این 45 گیگ اطلاعات اقای سلجوقی رو میخوام از کجا باید بخرم لطفا راهنمایی کنید خیلی مهمه

موقعیتی که هرگز در آن نبوده اید را قضاوت نکنید
12-09-2012, 01:25 PM
ارسال: #126
(12-05-2012 10:14 PM)thebigsatan نوشته شده توسط:  با سلام دوست عزیز من در تهران که صحبت میکردم زباله رایگان تحویل میدهن اما احتمالا هزینه حمل داره ولی مشکل تفکیک شده بودن اونها هستش که حتی زباله های تفکیک شده ما هم کامل قابلیت تفکیک ندارن (بنا به نقل موثق)
حالا چه برسه اینکه دوستان برن و از اون طریق زباله رو تهیه کنن که معلوم نیست چه چیزی درون زباله هست و کلی باید خسارت و وقت بگذارند برای تفکیک کردن دستی زباله Smile
من که از این کار صرف نظر کردم بالکل ولی اگر کسی میخواد بکنه روش اکثریت استفاده از کود دامی هستش که کار باهاش راحت تره
سلام مجدد
روش اکثریت کود دامی هست، ولی اگر از زباله های دیگه که جداسازیش راحت هست بشه استفاده کرد هم خوبه ، مثل زباله های تره بار یا زباله های رستوران ها یا هر نوع زباله قابل استفاده دیگر.
شاید همیشه آسونترین راه بهترین راه نباشه.
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
12-09-2012, 01:50 PM
ارسال: #127
من اینکار رو انجام دادم نتیجه هایی تقریباً قابل قبولی هم گرفتم . اما تولید وابسته به فروش است و فروش وابستگی شدید به شناخت و شناخت مستلزم تبلیغ و تو این مساله تبلغ هزینه بسیار بالایی دارد شاید تا 25 برابر هزینه تولید من برای تبلیغات فکرهایی کرده ام . انشالله سال بعد اگر عمری باقی ماند نشان خواهم داد بازاری برای اینکار در ایران دارد یا ندارد . ( نزدیک50 تومن پول میخواد که سال دیگه جور انشالله ) .

حتماً می شود
باید بخواهی
دهقانی 09132648046
12-09-2012, 04:19 PM
ارسال: #128
در حال حاضر برای کرم ها مشتری وجود دارد؟
چه کسانی و به چه قیمتی کرم های تولیدی ما رو از ما خریداری می کنند؟
12-09-2012, 06:46 PM
ارسال: #129
(12-09-2012 04:19 PM)amiryazdani138 نوشته شده توسط:  در حال حاضر برای کرم ها مشتری وجود دارد؟
چه کسانی و به چه قیمتی کرم های تولیدی ما رو از ما خریداری می کنند؟
تومی مقوله فروش یه اصل هست و اون اینه که :
تا شما جنسی رو عرضه نکنید مشتری وجود نخواهد داشت .
حالا بعدیش : جنس شما رقابتی هست یعنی یه جنس مشابه یا با همون کارایی وجود داره و شاید هم اون جنس ارزون تر و زود بازده تر از جنس شما باشه . شما برای فروش جنس خودتون چیکار می کنید ؟
توی ایران کمپوست جا نیفتاده ، برا چی ؟ چون کود شیمیایی هست . استفاده از کرم برا پرورش دام و طیور جا نیفتاده برا چی ؟ چون هورمون هست . ما ایرانیا عادت داریم لقمه گرفته شده برا مون رو بخوریم کمتر حاضریم لقمه رو خودمون بگیریم ، استفاده از این خصیصه مبنای طرح من هست .
دیگه بیشتر توضیح نمی دم می ترسم طرحم لو بره Big Grin

حتماً می شود
باید بخواهی
دهقانی 09132648046
12-09-2012, 07:42 PM
ارسال: #130
یه چیزی که در بازیافت بهم گفتن و دیدم رو کمی عوض کرد این بود که صراحتا بهم گفتا ما دستگاه تفکیک کننده به صورت کامل نداریم و اروپایی ها دارن بنابر این ما از انرژی حاصل از احتراق استفاده میکنیم
بعد در مورد کود گفتا که دولت سوپسید و یارانه برای کود شیمیایی میده و خواهد داد بنابر این هم از نظر کشاورز و هم از نظر فرهنگی و هم قیمتی و اینکه حمایت هم میشه که از این نوع کود استفاده کنه
خواهد کرد
در مورد کرم چون حداقل قیمت که من دیدم 15 هزار تومنه بنابر این با این هزینه به صرف نیست که به عنوان مکمل برای دام و طیور و...استفاده بشه تنها راهی که هست فروختن به افرادیه که میخوان همین کار رو انجام بدن
که این مورد آخر رو از کسی که تو مزرعه داشت اینکار رو میکرد و صادرات هم داشت شنیدم در کل این کار اگر بتونید صادرات کنید خوبه یه چیز دیگه هم اینکه کشاورز اگر کودی هم بخواد اگر شیمیایی نباشه اون کود
کود گاوی خواهد بود که به نظر کشاورز خواصی که مد نظرشه رو خواهد داشت و از همه مهمتر قیمتی که داره 20 تومنه در مقابله 300-500 تومنه ورمی کمپوست خب اگر ما خودمون رو جای کشاورز بذاریم که اکثریت کم سواد هم هستن و تمام درآمدشون از این راهه و اینکه جد در جد به این روش زندگی کرده شاید تغییر فرهنگ اون کشاورز مدتها زمان ببره

در سقوط هم می توان سهمگین،باشکوه،با صلابت و زیبا بود این را آبشار به من آموخت
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تولید کود ورمی کمپوست در سطح مشاغل خانگی و صنعتی mmmjjj 35 7,687 11-08-2013 01:35 PM
آخرین ارسال: mmmjjj

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS